Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 55 ראשוןראשון ... 8910111220 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 812

נושא: OutSide The Truth

1. משתמש מנוסה
    דסו~
    אתה רץ מהשריפה ואחרי כמה דקות חולפות על פניך עשרה כבאיות מצוידות בפוקמוני מים שנקראו למקום קודם לכן,הם מכבים את השריפה ועוזבים את המקום.
    אתה ממשיך בכיוון דרך 2 ואחרי כמה שעות של הליכה אתה שם לב שמישהו עוקב אחריך,אתה מסתובב לאחורה ורואה את יאנמה מחייך אליך,מה תעשה?
    "אני שמח שאתה בסדר" אני אומר לו וממשיך ללכת, אם הוא ירצה להצתרף ההוא מוזמן.
    *החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר

2. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    ציטוט פורסם במקור על ידי SexStyle צפה בהודעה
    דארקון~
    "השתמש באס אווירי על דאסקל ואז בחתך לילי על דאסקל!!" אתה פוקד על הראקרוס.
    דאסקל מתחמק מהאס האווירי ותוקף את הראקרוס בNight Shade,הראקרוס סופג את המתקפה ועוצר בקרן שלו אנרגיה שחורה שגורמת לך לתחושה רעה,הוא רץ אל דאסקל שתשוש מהקרב הקודם ותוקף אותו עם הקרן בNight Slash,דאסקל נפגע פגיעה ישירה ומתעלף.
    מה תעשה?
    [/COLOR]
    אני צוחק צחוק קל, מוציא פוקדור וזורק אותו על דאסקל "אין לך שום אמצעי התנגדות עכשיו, דאסקלון." אני אומר לו.
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

3. with great power comes great responsibility
    נדב~
    אתה במרכז פוקימונים שבסוף דרך 2,היית בו כבר.
    ----
    אתה הולך לכיוון התקהלות ואתה רואה קבר,מסביב לקבר מתקהלים אך אחד האנשים נמצא ליד הקבר,אתה מסתכל עליו ומיד מזהה אותו,זה האיש אותו פגשת עם ההיטמונלי הפצוע.
    "מה קרה?"אתה שואל אותו והוא עונה לך בעודו מזיל דמעה:"היטמונלי נאבק עם פצעיו עד לרגע האחרון ולפני שעה הוא נפטר".
    אתה מרפא את הפוקימונים במרכז והולך לכיוון דרך 4,לפתע אתה רואה בחור בעל שיער אדום שגם אותו אתה מזהה:,זה האיש שהביס אותך ביער של דרך 2.
    מה תעשה?

מתן~
    אתה מקבל את חבל ההצלה וממשיך בדרכך,לפתע אתה רואהפראי באחד האגמים באזור.
    מה תעשה?

דסו~
    אתה מזמין אותו להצטרף אליך,יאנמה מחייך ואומר:"יאנמה יאנמה" בעוד הוא נכנס לאחד מהפוקדורים שלך.*בקרוב יאנמה יעודכן בדף שלך*
    אתה חוצה את היער של דרך 2 ומגיע למרכז פוקימונים,ליד מרכז הפוקמונים אתה רואה התקהלות של הרבה אנשים.
    מה תעשה?

דארקון~
    דאסקלון?^^^
    -----
    אתה זורק על דאסקל את הפוקדור,הפוקדור פוגע בדאסקל,מתנדנד 3 פעמים ומשמיע את הצליל שמבשר שהפוקימון נלכד.*בקרוב דאסקל יעודכן בדף שלך*
    בעודך שמח על הלכידה של דאסקל אתה רוצה להודות להארדן,אתה מחפש את הארדן ולא מוצא אותו 'כנראה הוא הלך' אתה חושב לעצמך בעודך מבולבל.
    אתה ממשיך לטייל בבית הרוחות ורואה בחור מוזר עם בגדים סגולים
    'הוא נראה כמו מאמן פוקימונים' אתה חושב.
    מה תעשה?

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

4. Kibō no chi
    נדב~
    אתה במרכז פוקימונים שבסוף דרך 2,היית בו כבר.
    ----
    אתה הולך לכיוון התקהלות ואתה רואה קבר,מסביב לקבר מתקהלים אך אחד האנשים נמצא ליד הקבר,אתה מסתכל עליו ומיד מזהה אותו,זה האיש אותו פגשת עם ההיטמונלי הפצוע.
    "מה קרה?"אתה שואל אותו והוא עונה לך בעודו מזיל דמעה:"היטמונלי נאבק עם פצעיו עד לרגע האחרון ולפני שעה הוא נפטר".
    אתה מרפא את הפוקימונים במרכז והולך לכיוון דרך 4,לפתע אתה רואה בחור בעל שיער אדום שגם אותו אתה מזהה:,זה האיש שהביס אותך ביער של דרך 2.
    מה תעשה?
    "היי, זה אתה שוב! חשבתי שיעבור טיפה יותר זמן עד שניפגש שוב. מה אתה עושה פה?"

Spoiler ספוילר

5. with great power comes great responsibility
    נדב~
    "לכדתי פוקימונים חדשים ואני מחפש מאמן אפס בשביל לבדוק את הכוח שלהם,רוצה להתנדב" הוא אומר לך בזלזול ומסובב אליך את גבו.

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

6. Kibō no chi
    נדב~
    "לכדתי פוקימונים חדשים ואני מחפש מאמן אפס בשביל לבדוק את הכוח שלהם,רוצה להתנדב" הוא אומר לך בזלזול ומסובב אליך את גבו.
    "תפסיק להיות כזה פוץ וסנוב, אני בטוח שאתה לא טוב כמו שאתה חושב שאתה. ויודע מה? קיבלתי את האתגר. בוא עכשיו, קרב 3 על 3!!!"

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    מתן~
    אתה מקבל את חבל ההצלה וממשיך בדרכך,לפתע אתה רואהפראי באחד האגמים באזור.
    מה תעשה?
    אני חושב לעצמי:'עוד הזדמנות לי ולמאדקיפ להתאמן'
    אני מוציא את מאדקיפ מהפוכדור שלו ואומר לו:"מאדקיפ תתקוף את השלוס הזה בסטירת בוץ ואחרי זה ישר תתקוף אותו מהר בדחיפה!" ואני מצביע על שלוס.
    לשעבר MatanS23

גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!

יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
    Spoiler ספוילר

8. מנהל ראשי
    שם: אדם
    כינוי: the charmander
    שם: אדם סטרונג - סול
    ספרייט דמות:
    חפצים:5 פוקדורים, פוקדע, אייפון, ו1000 ש"ח.
    פוקימון התחלתי: צ'ימצ'אר.
    רקע: אדם סטרונג סול, כשמו כן הוא (strong sol - נשמה חזקה.), היה ילד קשוח מאוד, הוא התמודד עם סבל רב בחיים, אביו הוכנס לכלא על חשד ללא בסיס בדיוק בזמן שאימו חלתה ואיבדה את שפיותה. הוא פירנס את עצמו ואת אחיו הקטנים בנקל, יום אחד הוא הבחין בנוספאסט שאחז באבן טובה, הוא לקח את האבן ומכרה בסכום נכבד, השלים את חובותיו של אביו ושכר לאחיו אפוטרופוס למשך השנים הבאות, כשהמדינה הבטיחה כי ישגיחו עליהם מקרוב, החליט אדם כי זה הזמן בשבילו לצאת למסע פוקימונים הולם שבו יוכל לממש את כישרונותיו ולהגשים את משאלותיו. אדם הוא בחור קשוח ונחוש אך עם זאת הוא טוב לב מצחיק ואוהב.
    שותף: אם זה עוזר לך לעלילה וזה כיף לך אז סבבה אני אשמח, דווקא זה כיף ומשכלל את רמת המשחק.
    רומאנס: אממ במציאות אני כבר נשוי אז לא נראה לי שמומלץ P:
    הערות/טענות/מענות/מציצות/מרשמלו: אשמח להצטרף למשחק ולתת את כל כולי. אני מנסה בפעם הראשונה להשתלב במשחק. אגב אשמח לתפוס צ'ארמנדר, אחרי הכל, הכל פתוח במשחקי תפקידים...

9. משתמש מנוסה
    שם: שאלתי אותך?
    רד~
    רושמים אנחנו*
    -------
    היא לא מסכימה להישאר מאחוריך "זה לא פוקימון,זאת שריפה עצומה,אפילו מתקפת האש הכי חזקה לא יכולה לגרום לכל כך הרבה עשן" היא אומרת לך ובעודכם מדברים השריפה מתקרבת אליכם.
    מה תעשה?
    [/QUOTE]
    'אוקי זה הזמן שלי לפעול' אני חושב,אני רץ במהירות וטופס אותה ומתחיל לרוץ הכי מהר שאני יכול.
    "בואי אחרי"אני אומר כשאני מחפש מקום מסתור.
    ----
    גם אתה שככתה איך קוראים לה*

Spoiler ספוילר

10. with great power comes great responsibility
    נדב~
    "אין בעיה,אני מקבל את האתגר אבל אני חושב שזה יהיה קל כמו קודם,ד"א אני אדם-ואני הולך להיות הסיוט הכי גדול שלך" אדם אומר בזלזול, כשהוא שולף פוקדור מכיסו וזורק אותו-מהפוקדור יוצא
    מה תעשה?

מתן~
    מדקיפ רץ לעבר שלוס ותוקף אותו בסטירת בוץ,שלוס המופתע חוטף פגיעה ישירה אך לא נשאר חייב ותוקף את מדקיפ עם פעימת מים,שלוס אוגר בפיו כדור מים דחוס ומשגר אותו ישר למדקיפ שנפגע בפגיעה ישירה ונהדף לכיוון שלך.
    מה תעשה?

דה צ'אמנדר~
    נמ.. נשוי?מתי הספקת?חח
    אני יודע שאמרתי שאין מקום אבל אני אקבל אותך D:
    תגיב להתחלה.

רד~
    קוראים לה דאונסי לא?><
    -----
    אתה רץ ביחד איתה ואתם מחפשים מקום מסתור,אתם רואים מחזה די מזעזע כשכמה פוקימונים ישנים נתפסים בשריפה ונשרפים למוות,אבל אתם לא יכולים לעשות כלום נגד זה.
    אחרי כמה דקות של ריצה,אתה כבר מתחיל להתעייף ולוותר אבל לפתע עוקפות אותך 10 כבאיות מצוידות בפוקמוני מים מהשורה הראשונה,במהרה הם מכבים את השריפה.
    "היית אמיץ" דאונסי אומרת לך בעודה מחזיקה לך את היד...
    "תגיד.. חשבתי לצאת למסע ולהפוך למאמנת פוקימונים,אפשר להצטרף אליך?"היא שואלת במבט חמוד שקשה לסרב לו.
    מה תעשה?

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    מתן~
    מדקיפ רץ לעבר שלוס ותוקף אותו בסטירת בוץ,שלוס המופתע חוטף פגיעה ישירה אך לא נשאר חייב ותוקף את מדקיפ עם פעימת מים,שלוס אוגר בפיו כדור מים דחוס ומשגר אותו ישר למדקיפ שנפגע בפגיעה ישירה ונהדף לכיוון שלך.
    מה תעשה?
    אני חושב לעצמי:'מתקפות מים לא יעזרו כאן כל כך, אז צריך לתקוף במתקפות אחרות ממתקפות מים'
    אני אומר למאדקיפ:"מאדקיפ תתקוף את שלוס בדחיפה ואחרי זה תקפוץ מעליו ותשתמש בסטירת בוץ!"
    לשעבר MatanS23

גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!

יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
    Spoiler ספוילר

12. Kibō no chi
    נדב~
    "אין בעיה,אני מקבל את האתגר אבל אני חושב שזה יהיה קל כמו קודם,ד"א אני אדם-ואני הולך להיות הסיוט הכי גדול שלך" אדם אומר בזלזול, כשהוא שולף פוקדור מכיסו וזורק אותו-מהפוקדור יוצא
    מה תעשה?
    "צא דריפלין!!!" אצעק ואזרוק את הפוקדור של דריפלין לאוויר.
    "דריפלין, תשתמש במשב רוח!"

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    רד~
    קוראים לה דאונסי לא?><
    -----
    אתה רץ ביחד איתה ואתם מחפשים מקום מסתור,אתם רואים מחזה די מזעזע כשכמה פוקימונים ישנים נתפסים בשריפה ונשרפים למוות,אבל אתם לא יכולים לעשות כלום נגד זה.
    אחרי כמה דקות של ריצה,אתה כבר מתחיל להתעייף ולוותר אבל לפתע עוקפות אותך 10 כבאיות מצוידות בפוקמוני מים מהשורה הראשונה,במהרה הם מכבים את השריפה.
    "היית אמיץ" דאונסי אומרת לך בעודה מחזיקה לך את היד...
    "תגיד.. חשבתי לצאת למסע ולהפוך למאמנת פוקימונים,אפשר להצטרף אליך?"היא שואלת במבט חמוד שקשה לסרב לו.
    מה תעשה?
    [/QUOTE]

----
    "אם את רוצה,אני מוכן"אני אומר לי וחושב 'חחח מה אני עומד לעשות במסע הזה'.
    "אז את הולכת להתארגן?"

Spoiler ספוילר

14. with great power comes great responsibility
    מתן~
    מאדקיפ שוחה לעבר שלוס במטרה לתקוף אותו בדחיפה אבל שלוס שם לב למהלך של מאדקיפ ושוחה במהירות למאדקיפ במטרה לתקוף בBody Slam,המתקפות מתנגשות ומאדקיפ נפגע ועף באוויר,באופן מפתיע לשלוס לא קורה כלום.
    מה תעשה?

נדב~
    אתה מוציא את דריפלון ומורה עליו להשתמש ב"משב רוח",אבל נראה שמשב הרוח לא משפיע על מאנצ'לאקס."חהחהחה,תוקף פוקימון מסוג רגיל במתקפות מסוג רוח?,לא מעשה יותר מידי חכם" אדם אומר לך בזלזול.
    "מאנצ'לאקס תשתמש בליקוק!" אדם אומר ולפתע מאנצ'לאקס רץ לעבר דריפלון,הוא קופץ אליו,מוציא לשון ומלקק אותו בצורה ממש מגעילה,דריפלון נפגע מהליקוק ונופל על הרצפה.
    מה תעשה?

רד~
    "כן,אני אלך להתארגן" היא אומרת והולכת לביתה,היא יוצאת עם אופנוע מפואר ו3 פוקדורים,"אני לא צריכה יותר מזה" היא אומרת וקורצת לך.
    *נוספה לך שותפה למסע,מזל טוב!*
    היא מרכיבה אותך על האופנוע,אתם חוצים את היער ומגיעים במהירות למרכז הפוקימונים שבסוף דרך 2.
    אתם מחנים את האופנוע והולכים למרכז הפוקימונים כשלפתע אתם רואים התקהלות גדולה של אנשים.
    מה תעשה?

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    רד~
    "כן,אני אלך להתארגן" היא אומרת והולכת לביתה,היא יוצאת עם אופנוע מפואר ו3 פוקדורים,"אני לא צריכה יותר מזה" היא אומרת וקורצת לך.
    *נוספה לך שותפה למסע,מזל טוב!*
    היא מרכיבה אותך על האופנוע,אתם חוצים את היער ומגיעים במהירות למרכז הפוקימונים שבסוף דרך 2.
    אתם מחנים את האופנוע והולכים למרכז הפוקימונים כשלפתע אתם רואים התקהלות גדולה של אנשים.
    מה תעשה?
    "אז את באה ליראות מה קראה?"אני שואל אותה כשאני מתבונן בא.

Spoiler ספוילר

עמוד 10 מתוך 55 ראשוןראשון ... 8910111220 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •