Pokemon GO
עמוד 12 מתוך 55 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 166 עד 180 מתוך 812

נושא: OutSide The Truth

1. with great power comes great responsibility
    נדב~
    דריפבלון צובר תאוצה עם משב הרוח ותוקף עם PayBack,למאנצ'לאקס אין סיכוי והוא סופג פגיעה ישירה,הוא נופל על הרצפה ונראה שהוא לא יכול להמשיך להילחם.
    "מאנצ'לאקס אני יקבור אותך חי ומזדיין!,אם אתה לא קם עכשיו ומזיין את דריפלון יהיה לך גיהנום!!" אדם צועק על מאנצ'לאקס באיום.
    לפתע מאנצ'לאקס קם,הוא נאבק בעצמו ומטעין אל דריפלון אגרוף חשמלי,הוא הולך לעברו באיטיות ואחרי כמה צעדים נופל בגלל הפצעים שלו.
    "ארג.. בן שרמוטה" הוא אומר בזמן שהוא מחזיר את מאנצ'לאקס לפוקדור ושולף פוקדור אחר מכיסו,"צא החוצה פיופיטר" הוא קורא,מהפוקדור יוצא פוקימון מוזר במקצת,שנראה כמו מטפוד כחול
    מה תעשה?

מתן~
    אתה נכנס למקום ומסתובב בשקט,אתה רואה מקום אפור ובתוכו הרבה בריונים
    לפתע 2 בריונים באים לכיוון שלך,אתה מסתתר ושומע אותם שרים:"אנחנו מאפיית בלור,חוזרים מכל פיגור,אנחנו מאפיית בלור את הארדוול עוד נכבוש!".
    אתה ממשיך להסתובב במקום ורואה דלת ועליה רשום:"חדרו של הבוס", מה תעשה?

אדם~

נמ.. כן גם אני בבעיה עם המתקפות,אצלי זה יותר בעייתי אז אני עם מורפיקס בחלון ליד כל פעם שאני כותב המשכים...
    ----
    צ'ימצ'אר מקשיב לך ומנצל את גורם ההפתעה,הוא חופר באדמה בלי שסידוט רואה אותו ומתפרץ מאחוריו,כשצ'ימצ'אר באוויר הוא תוקף עם גלגל להבה ולסידוט אין שום סיכוי להתחמק,הוא נפגע פגיעה ישירה ונשכב על הרצפה. "צימצ'אר צימצ'אר!!!" הצ'ימצ'אר שלך קורא כשהוא מסתכל עליך בהתלהבות.

רד~
    "נמ.. בוא נחשוב על זה רד,אני מבינה שאתה עייף אבל אני רעבה,אני יסכים אם תיקח אותי לארוחה רומנטית במרכז הפוקימונים,טוב.. זה נשמע מטופש אבל אין שום מסעדה באיזור." היא משיבה לך בהיסוס.
    אתה מיד מסכים ומקבל את ההזמנה של האחות ג'וי,אתה ודאונסי יושבים ליד השולחן,אתם די צמודים והיא אומרת לך:"אז.. ספר לי קצת על עצמך,אני רוצה לדעת קצת יותר פרטים על האדם שמטייל איתי..."
    מה תעשה?

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

2. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי SexStyle צפה בהודעה
    נדב~
    דריפבלון צובר תאוצה עם משב הרוח ותוקף עם PayBack,למאנצ'לאקס אין סיכוי והוא סופג פגיעה ישירה,הוא נופל על הרצפה ונראה שהוא לא יכול להמשיך להילחם.
    "מאנצ'לאקס אני יקבור אותך חי ומזדיין!,אם אתה לא קם עכשיו ומזיין את דריפלון יהיה לך גיהנום!!" אדם צועק על מאנצ'לאקס באיום.
    לפתע מאנצ'לאקס קם,הוא נאבק בעצמו ומטעין אל דריפלון אגרוף חשמלי,הוא הולך לעברו באיטיות ואחרי כמה צעדים נופל בגלל הפצעים שלו.
    "ארג.. בן שרמוטה" הוא אומר בזמן שהוא מחזיר את מאנצ'לאקס לפוקדור ושולף פוקדור אחר מכיסו,"צא החוצה פיופיטר" הוא קורא,מהפוקדור יוצא פוקימון מוזר במקצת,שנראה כמו מטפוד כחול
    מה תעשה?
    'כדאי שאשמור את דריפלון לאחר כך, הפיצוץ שלו יכול להיות די יעיל' אחשוב לעצמי.
    "דריפלון, חזור! צא סידוט!" אצעק, אחזיר את דריפלון ואוציא את סידוט.
    "סידוט, צוות כפול, אחרי זה התקשחות ואז כדור אנרגיה!!!"

Spoiler ספוילר

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~

נמ.. כן גם אני בבעיה עם המתקפות,אצלי זה יותר בעייתי אז אני עם מורפיקס בחלון ליד כל פעם שאני כותב המשכים...
    ----
    צ'ימצ'אר מקשיב לך ומנצל את גורם ההפתעה,הוא חופר באדמה בלי שסידוט רואה אותו ומתפרץ מאחוריו,כשצ'ימצ'אר באוויר הוא תוקף עם גלגל להבה ולסידוט אין שום סיכוי להתחמק,הוא נפגע פגיעה ישירה ונשכב על הרצפה. "צימצ'אר צימצ'אר!!!" הצ'ימצ'אר שלך קורא כשהוא מסתכל עליך בהתלהבות.
    "מה שנותר לעשות ברור נכון צ'ימצ'י?" חייכתי ושלפתי פוקדור חדש, היד שלי הזיעה, מה שהביא לפוקדור תחושה קרה. "פוקדור צא!"

4. משתמש מנוסה
    שם: שאלתי אותך?
    רד~
    "נמ.. בוא נחשוב על זה רד,אני מבינה שאתה עייף אבל אני רעבה,אני יסכים אם תיקח אותי לארוחה רומנטית במרכז הפוקימונים,טוב.. זה נשמע מטופש אבל אין שום מסעדה באיזור." היא משיבה לך בהיסוס.
    אתה מיד מסכים ומקבל את ההזמנה של האחות ג'וי,אתה ודאונסי יושבים ליד השולחן,אתם די צמודים והיא אומרת לך:"אז.. ספר לי קצת על עצמך,אני רוצה לדעת קצת יותר פרטים על האדם שמטייל איתי..."
    מה תעשה?
    [/QUOTE]

תמשיך אתי במרתון
    -----
    "אם.. איך אני אתחיל,אני בן יחיד לזוג הורים,אבא שלי מפיק ואמא שלי עובדת בבית,זה המסע הראשון שלי,אני בן 16 וילד ממוצע" 'והדבר שאני הכי אוהב זה נשים (פרצוף צוחק ומסמיק)!!!'.
    "ומה אתך עליך אני לא יודע שום דבר חוץ מזה שאת יפה" (כוסית לא אומרים ליד בנות).

Spoiler ספוילר

5. with great power comes great responsibility
    נדב~
    אתה מחזיר את דריפלון ומוציא את סידוט,סידוט משתמש בצוות כפול ומשכפל את עצמו ל10 סידוטים,פופיטר מתבלבל:"פופיטר,אל תתבלבל ותיהיה מרוכז בהוראות שלי,תתחיל עם חפירה כדי למנוע התקפה של סידוט" אדם צועק,פופיטר חופר ונעלם באדמה,סידוט משתמש בהתקשחות אבל אח"כ נראה מבולבל.
    "עכשיו צא החוצה ותתקוף עם קצה אבן (צטער על התרגום הצולע)את כל השכפולים של סידוט!",פופיטר שובר כמה סלעים,אוצר אותם בפיו ויורה אותם בדיוק מדהים,כל סלע פוגע באחד מהשכפולים של סידוט במהירות בלי שום סיכוי להגיב,סידוט האמיתי נחשף ומופל ארצה.
    מה תעשה?

אדם~
    אתה שולף פוקדור מכיסך וזורק אותו,אך לפתע סידוט קם ומתחמק מהפוקדור,הוא נראה עצבני וטוען כדור אנרגיה בפיו,סידוט יורה אותו במהירות לעבר צ'ימצ'אר שחלם ולא התרכז בקרב,צ'ימצ'אר נפגע ומתחיל לבכות.
    מה תעשה?

רד~
    ב12 אני זז לישון אצל החברה,אז אני לא יהיה פה בשעות הלילה ומחר בבוקר.
    ד"א מצטער אם זה מתקדם יותר מידי מהר,המטרה שלי היא לא להפוך את המשחק שלך לסרט דרמה...
    -----------
    "יפה?אמ.. לא כל כך.. אתה סתם אומר..." דאונסי אומרת בזמן שהיא מסמיקה ומוסיפה:"אני לא ממש מיוחדת,ההורים שלי מנהלים רשת של "דוכני אמצע הדרך" ברחבי הארדוול,החיים שלי יפים וטוב.. אין לי יותר מידי לספר" היא אומרת בהיסוס,היא מחזיקה לך את היד ואתה חש שהיא מרגישה קרובה אליך.

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

6. Kibō no chi
    נדב~
    אתה מחזיר את דריפלון ומוציא את סידוט,סידוט משתמש בצוות כפול ומשכפל את עצמו ל10 סידוטים,פופיטר מתבלבל:"פופיטר,אל תתבלבל ותיהיה מרוכז בהוראות שלי,תתחיל עם חפירה כדי למנוע התקפה של סידוט" אדם צועק,פופיטר חופר ונעלם באדמה,סידוט משתמש בהתקשחות אבל אח"כ נראה מבולבל.
    "עכשיו צא החוצה ותתקוף עם קצה אבן (צטער על התרגום הצולע)את כל השכפולים של סידוט!",פופיטר שובר כמה סלעים,אוצר אותם בפיו ויורה אותם בדיוק מדהים,כל סלע פוגע באחד מהשכפולים של סידוט במהירות בלי שום סיכוי להגיב,סידוט האמיתי נחשף ומופל ארצה.
    מה תעשה?
    "סידוט, אל תוותר! בבקשה תקום! תקום ותתקוף בכדור אנרגיה את פופיטאר!" אני צועק בתקווה שיצליח לאגור כוחות ולתקוף את פופיטר

Spoiler ספוילר

7. מנהל ראשי
    אדם~
    אתה שולף פוקדור מכיסך וזורק אותו,אך לפתע סידוט קם ומתחמק מהפוקדור,הוא נראה עצבני וטוען כדור אנרגיה בפיו,סידוט יורה אותו במהירות לעבר צ'ימצ'אר שחלם ולא התרכז בקרב,צ'ימצ'אר נפגע ומתחיל לבכות.
    מה תעשה?
    "צ'ימצ'אר, המסע שלנו הולך להיות ארוך והתקפות רבות הולכות לפגוע בך, אבל תתאפק ותראה לסידוט הזה ממה אנחנו עשויים, כדור אנרגיה אחד לא משפיע עלינו, גלגל להבה!" אחזתי את הפוקדור נרעד, לא חלמתי שסידות יתחמק ככה, הפעם אני לא אוותר לו.

8. with great power comes great responsibility
    נדב~
    סידוט קם באפיסת כוחות ותוקף עם כדור אנרגיה,כדור האנרגיה עף לעברו של פיופיטר,פיופיטר מנסה להתחמק אבל כדור האנרגיה משפשף אותו:"פיופיטר אתה איטי!,תתקוף את סידוט עם דופק אפל" אדם פוקד,פיופיטר מתנשף בכבדות מהפגיעה ואוגר בפיו כדור שחור דחוס,הוא משגר אותו לעבר סידוט ופוגע בו פגיעה ישירה,סידוט מתעלף ולא יכול להילחם יותר.
    מה תעשה?

אדם~
    צ'ימצ'אר מקשיב לנאום שלך,מנגב את הדמעות שלו,עומד על הרגליים בהתלהבות ותוקף את סידוט בגלגל הלהבה,
    גלגל הלהבה נראה חזק מתמיד ומתקדם במהירות לעבר סידוט,סידוט נפגע ומופל ארצה ונראה שהוא לא יכול להילחם יותר.
    מה תעשה?

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

9. Kibō no chi
    נדב~
    סידוט קם באפיסת כוחות ותוקף עם כדור אנרגיה,כדור האנרגיה עף לעברו של פיופיטר,פיופיטר מנסה להתחמק אבל כדור האנרגיה משפשף אותו:"פיופיטר אתה איטי!,תתקוף את סידוט עם דופק אפל" אדם פוקד,פיופיטר מתנשף בכבדות מהפגיעה ואוגר בפיו כדור שחור דחוס,הוא משגר אותו לעבר סידוט ופוגע בו פגיעה ישירה,סידוט מתעלף ולא יכול להילחם יותר.
    מה תעשה?
    "סידוט, חזור!" אני אומר ומחזיר את סידוט לפוקדור.
    "צא דריפלון! תשתמש במשב רוח ותצמד אל פופיטר, תאחוז בו חזק ואז תשתמש בפיצוץ!!!" אני מצווה

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    דסו~
    אתה הולך להתכנסות ורואה קבר ומסביבו מתכנסים הרבה אנשים,"הוא היה פוקימון כל כך טוב,אבל הוא נכנע לפצעים שלו" אתה שומע את אחד האנשים אומר בעודו מזיל דמעה,אתה יכול לראות שהוא לבוש בבגדי קראטה והוא בעל שיער שחור
    מה תעשה?
    קבר ליד מרכז פוקימונים? אין להם בית קברות או משהו בעיר? Xd
    אגב, תוכל להגיד לי איפה אני במשחק מבחינת מפה? קצת איבדתי את עצמי
    -----
    "אני משתתף בצערך" אני אומר לבנאדם בבגדי הקרטה. "איזה פוקימון הוא היה?"
    *החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר

11. מנהל ראשי
    אדם~
    צ'ימצ'אר מקשיב לנאום שלך,מנגב את הדמעות שלו,עומד על הרגליים בהתלהבות ותוקף את סידוט בגלגל הלהבה,
    גלגל הלהבה נראה חזק מתמיד ומתקדם במהירות לעבר סידוט,סידוט נפגע ומופל ארצה ונראה שהוא לא יכול להילחם יותר.
    מה תעשה?
    "צ'ימצ'אר השאר דרוך, ברגע שאתה מבחין בתזוזה, תתקוף אותו בגלגל להבה." וידאתי כי הוא מעולף והשלכתי את הפוקדור בשנית, ראיתי כי צ'ימצ'אר מתוח ודרוך בדיוק כמוני.

12. משתמש מנוסה
    שם: שאלתי אותך?
    רד~
    ב12 אני זז לישון אצל החברה,אז אני לא יהיה פה בשעות הלילה ומחר בבוקר.
    ד"א מצטער אם זה מתקדם יותר מידי מהר,המטרה שלי היא לא להפוך את המשחק שלך לסרט דרמה...
    -----------
    "יפה?אמ.. לא כל כך.. אתה סתם אומר..." דאונסי אומרת בזמן שהיא מסמיקה ומוסיפה:"אני לא ממש מיוחדת,ההורים שלי מנהלים רשת של "דוכני אמצע הדרך" ברחבי הארדוול,החיים שלי יפים וטוב.. אין לי יותר מידי לספר" היא אומרת בהיסוס,היא מחזיקה לך את היד ואתה חש שהיא מרגישה קרובה אליך.[/QUOTE]

אני מתקרב אליה ומצטרפת אתה,וחושב 'לעזוב או לא לעזוב זו השאלה' לאחר כמה רגעים אני מפסיק את הנשיקה.

Spoiler ספוילר

13. with great power comes great responsibility
    נדב~
    אתה מחזיק את סידוט ומוציא את דריפלון.
    דריפלון שואף הרבה אוויר,נושף אותו ויוצר משב רוח שעליו הוא רוכב ועף במהירות לעבר פיופיטר,הוא נצמד אליו במהירות בלי שפיופיטר שם לב ומשתמש בפיצוץ,אור לבן בוהק בוקע מדריפלון וכעבור חלקית שניה הוא מתפוצץ.
    אתה מסתכל על האיזור ורואה את דריפלון מעולף ופיופיטר עומד:"כל הכבוד פיופיטר,אני גאה בך" אדם אומר ולאחר שניות ספורות פיופיטר נופל על הרגליים ומתעלף:"ארג.. מעצבן.." אדם אומר ומחזיר את פיופיטר לכדור,אדם שולף מכיסו פוקדור נוסף וקורא:"צא מונפרנו!",מהפוקדור יוצא פוקימון דמוי שימפנזה עם מסכה כחולה וזנב בוער,הוא קורא בהתלהבות:"מונפר..נו!!" .
    מה תעשה?

אדם~
    צ'יצמצ'אר נשאר דרוך ומרוכז,אתה זורק פוקדור שהפעם פוגע בסידוט,סידוט הופך לאור אדום זוהר שנכנס לתוך הכדור-הפוקדור מתנדנד 3 פעמים ואתה שומע את הצליל שמבשר לך שסידוט נלכד.
    אתה שמח בלכידת סידוט ובעוד שאתה חוגג אתה שומע קול:"יוהוהוהוה,זה היה חתיכת קרב פנטסטי!" אתה מסתכל לעבר הקול ורואה דייג מבוגר .
    "אני אריק,דייג מוסמך!,רוצה ללמוד את סודות הדייג?" הוא שואל אותך בהתלהבות.
    מה תעשה?

דסו~
    נמ.. לא חשבתי על זה.. פשוט תזרום עם העלילה XD!
    אתה נמצא בנקודה שדרך 2 מתפצלת ל3 ו4,יש בנקודה הזאת מרכז פוקימונים.(עוד לא נכנסת אליו)
    -----

"הוא היה הטמונלי,אהבתי אותו כלכך!" האיש אומר בעודו בוכה,"הכל התחיל כשהתעלמנו מהאזהרות והלכנו לדרך 3,פוקמוני האבן היו קשוחים אבל היטמונלי נלחם בהם באומץ,הסתדרנו יפה עד שנתקלנו במאמן ההוא,הפוקימון שלו היה מוזר וחזק כל כך,לא היה להיטמונלי סיכוי,הוא התעלף במקום וספג פצעים קשים,הבאתי אותו למרכז הפוקימונים,אבל זה היה... מאוחר מידי" האיש מספר לך את סיפורו בבכי וגמגום קל.
    מה תעשה?

רד~
    אתה מצרפת אותה שניות ספורות והיא לא עוצרת אותך,לפני שאתה מספיק לעזוב היא עוזבת ואומרת במבוכה בעודה מסמיקה:"זה מספיק להיום",אתם עולים לחדר וישנים את שנת הלילה שלכם,הגעתם לבוקר,יצאתם ממרכז הפוקימונים ואתם נמצאים בפיצול של דרכים.
    "אז לאן ללכת?דרך 3 או 4?מה אתה אומר?" דאונסי אומרת (ראה מפה)
    מה תעשה?

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

14. Kibō no chi
    נדב~
    אתה מחזיק את סידוט ומוציא את דריפלון.
    דריפלון שואף הרבה אוויר,נושף אותו ויוצר משב רוח שעליו הוא רוכב ועף במהירות לעבר פיופיטר,הוא נצמד אליו במהירות בלי שפיופיטר שם לב ומשתמש בפיצוץ,אור לבן בוהק בוקע מדריפלון וכעבור חלקית שניה הוא מתפוצץ.
    אתה מסתכל על האיזור ורואה את דריפלון מעולף ופיופיטר עומד:"כל הכבוד פיופיטר,אני גאה בך" אדם אומר ולאחר שניות ספורות פיופיטר נופל על הרגליים ומתעלף:"ארג.. מעצבן.." אדם אומר ומחזיר את פיופיטר לכדור,אדם שולף מכיסו פוקדור נוסף וקורא:"צא מונפרנו!",מהפוקדור יוצא פוקימון דמוי שימפנזה עם מסכה כחולה וזנב בוער,הוא קורא בהתלהבות:"מונפר..נו!!" .
    מה תעשה?]
    "ואו, הוא כבר הספיק להתפתח" אני ממלמל בזמן שאני מחזיר את דריפלון.
    "טורצ'יק, צא!!! תשתמש בניקור על מונפרנו! זאת מתקפת מעופף ככה שזה אמור להיות חזק אליו כי התווסף אליו סוג לוחם!" אני מסביר לטורצ'יק

Spoiler ספוילר

15. מנהל ראשי
    אדם~
    צ'יצמצ'אר נשאר דרוך ומרוכז,אתה זורק פוקדור שהפעם פוגע בסידוט,סידוט הופך לאור אדום זוהר שנכנס לתוך הכדור-הפוקדור מתנדנד 3 פעמים ואתה שומע את הצליל שמבשר לך שסידוט נלכד.
    אתה שמח בלכידת סידוט ובעוד שאתה חוגג אתה שומע קול:"יוהוהוהוה,זה היה חתיכת קרב פנטסטי!" אתה מסתכל לעבר הקול ורואה דייג מבוגר .
    "אני אריק,דייג מוסמך!,רוצה ללמוד את סודות הדייג?" הוא שואל אותך בהתלהבות.
    מה תעשה?
    "אשמח ללמוד דבר חדש!" חייכתי בהתלהבות "חוצמזה, פוקימון מים יועיל לצוות שלי."

עמוד 12 מתוך 55 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •