נדב~
דריפבלון צובר תאוצה עם משב הרוח ותוקף עם PayBack,למאנצ'לאקס אין סיכוי והוא סופג פגיעה ישירה,הוא נופל על הרצפה ונראה שהוא לא יכול להמשיך להילחם.
"מאנצ'לאקס אני יקבור אותך חי ומזדיין!,אם אתה לא קם עכשיו ומזיין את דריפלון יהיה לך גיהנום!!" אדם צועק על מאנצ'לאקס באיום.
לפתע מאנצ'לאקס קם,הוא נאבק בעצמו ומטעין אל דריפלון אגרוף חשמלי,הוא הולך לעברו באיטיות ואחרי כמה צעדים נופל בגלל הפצעים שלו.
"ארג.. בן שרמוטה" הוא אומר בזמן שהוא מחזיר את מאנצ'לאקס לפוקדור ושולף פוקדור אחר מכיסו,"צא החוצה פיופיטר" הוא קורא,מהפוקדור יוצא פוקימון מוזר במקצת,שנראה כמו מטפוד כחול
מה תעשה?
מתן~
אתה נכנס למקום ומסתובב בשקט,אתה רואה מקום אפור ובתוכו הרבה בריונים
לפתע 2 בריונים באים לכיוון שלך,אתה מסתתר ושומע אותם שרים:"אנחנו מאפיית בלור,חוזרים מכל פיגור,אנחנו מאפיית בלור את הארדוול עוד נכבוש!".
אתה ממשיך להסתובב במקום ורואה דלת ועליה רשום:"חדרו של הבוס", מה תעשה?
אדם~
נמ.. כן גם אני בבעיה עם המתקפות,אצלי זה יותר בעייתי אז אני עם מורפיקס בחלון ליד כל פעם שאני כותב המשכים...
----
צ'ימצ'אר מקשיב לך ומנצל את גורם ההפתעה,הוא חופר באדמה בלי שסידוט רואה אותו ומתפרץ מאחוריו,כשצ'ימצ'אר באוויר הוא תוקף עם גלגל להבה ולסידוט אין שום סיכוי להתחמק,הוא נפגע פגיעה ישירה ונשכב על הרצפה. "צימצ'אר צימצ'אר!!!" הצ'ימצ'אר שלך קורא כשהוא מסתכל עליך בהתלהבות.
רד~
"נמ.. בוא נחשוב על זה רד,אני מבינה שאתה עייף אבל אני רעבה,אני יסכים אם תיקח אותי לארוחה רומנטית במרכז הפוקימונים,טוב.. זה נשמע מטופש אבל אין שום מסעדה באיזור." היא משיבה לך בהיסוס.
אתה מיד מסכים ומקבל את ההזמנה של האחות ג'וי,אתה ודאונסי יושבים ליד השולחן,אתם די צמודים והיא אומרת לך:"אז.. ספר לי קצת על עצמך,אני רוצה לדעת קצת יותר פרטים על האדם שמטייל איתי..."
מה תעשה?