רועי- "פינסיר, פוקימון הצבת- הוא תופס טרף בעזרת צבתותיו עד שהוא קורע אותו לחצי" מסביר הפוקדע בעוד באדו נלחץ "מה שהוא אינו מסוגל לקרוע הוא מטיל רחוק".
שלומי- הורסי מזנק בפתאומיות מהמסך עשן, הוא יורה מטר בועות וטילו מתחמק בקלילות, בעודו מסתחרר באויר.
הוא טס במהירות לעבר הורסי ופוגע בו עם כנף מתכת, הורסי מתגלגל אחורנית כמה מטרים מעוצמת המכה.
סטיב- מריפ מחייכת וקורצת לך, היא רצה אליך ומחבקת אותך.
היא חושבת שניה ומיד משגרת על עץ ברק הלם, כדי להראות לך את כוחה ככול הנראה, העץ מתנדנד עד כמעט נפילה ובליסטויז מחיר אותו למקומו, כדי שלא יפול.
אתם מזהים את בלייסטויז כפוקימון השייך לגרי אוק.
כינוי: nilasak
שם פרטי: ניר
שם במשחק: ניר
תמונה: אני לא יודע לעשות....
אופי: שוויצר נחמד חכם חברותי אגואיסט כפוי טובה
רקע: ניר היה בן 7 וראה את הפוקימון הראשון בחיים שלו,זה היה גיבל קטן וחמוד שבסוף נשך אותו...
אחרי מקרה זה ניר רצה לנקום בגיבל ה"חמוד" הזה אם פוקמון יותר חזק הוא חשב על גיבט\גראצ'ומפ...
הוא מפנטז כבר להשיג את הפוקימון הראשון שלו כדי לנקום בגיבל וחושב רבות איך לנקופ בגיבל בצורות אחרות.
סוגים רצויים: דרקון,קרח אש
דור: 4
כסף: $2000
ציוד: ציוד מחנאות| מפה| פוקדע| פוקדור [5]| סם מרפא [3]| צידה לדרך [14]| פוקוביה [25]| פאפין [15]
תגים/סרטים: תגים
משימות גמורות: לא התחלתי.....
שותף: ברי
הערות/בקשות/הארות: נרשמתי?
ניר- העלילה לא קשורה לרקע שלך, תמונה קח מPokemonElite2000, הכתיבה לא טובה, לא התחלת את הרקע טוב ואני לא יודע מי זה בארי, תעשה לפי ה"הסבר טופס".
רועי- "פפרררף" פינסיר נוהם, לפני שבאדו מספיק לעשות משהו פינסיק תופס אותו בחוזקה עם הצבתות וזורקק אותו על עץ רחוק.
שלומי- הורסי צועק אליך, כאילו הוא קורא את מחשבותיך ואומר לך "אל תוותר".
"הור!" הוא ירה מטר בועות לעבר טיילו, טיילו מנסה לחמוק אך נפגע וצולל צלילה מסוכנת לעבר הקרקע.
הורסי לא מנסה לירות מסך עשן, אתה רואה שהטיילו בסכנה.
רועי- באדו מנסה לשאוב את פינסיר אך הוא אינו בטווח הפגיעה שלו.
פינסיר העצבני בורח ונעלם באופק.
רועי- באדו מתנשף, הוא אינו מבין על מה אתה מדבר.
אתם שומעים בפתאומיות מים גועשים, מהאגם.
כינוי: EuroCheap
שם פרטי: מיכאל
שם במשחק:מיכאל באלטן
תמונה:
אופי:מהיר מחשבה,חכם,דייקן,קמצן
רקע: מיכאל נולד בעיירה קזיוקה ולמד בבית הספר בפשטות והבריז הרבה וזלזל בלימודים וכשסיים את בית הספר לא היה לו מה לעשות חוץ מללכת ולהפוך למתאם פוקימונים.הוריו הם מתאמים ידועים בכל המחוז והם שותפים בצוות לייט.ומיכאל רוצה להמשיך בעקבותיהם,להשיג את כל הסרטים להשתתף בפסטיבל הגדול ולנצח בו ולהפוך לאלוף החדש.כשהבריז מבית הספר תמיד היה איתו פיצ'ו חמוד שתמיד שיחק איתו ואף פעם לא נטש אותו,הוא היה בודד וממש קיווה לקבל פוקימון חשמל בתקווה שזה יהיה פיצ'ו.
סוגים רצויים: חשמל,מים,אש
דור:2
כסף: לא לגעת
ציוד: לא לגעת
סרטים: ----
משמות גמורות: לא לגעת
שותף: גרנדו,זכר,רלטס,ו[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/user/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.png[/IMG]
הערות/בקשות/הארות: לתפוס פיצ'ו אם הוא לא יהיה ההתחלתי שלי
מי שמבין בעיצוב ומוכן לעזור לי שילח הודעה פרטית,פרס כליה לעוזרים 3>
מנהל פורום מוסיקה לשעבר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)