Pokemon GO
עמוד 48 מתוך 55 ראשוןראשון ... 384647484950 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 706 עד 720 מתוך 812

נושא: OutSide The Truth

1. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב~
    אתה חוזר לדרך 4,לפתע אתה שומע קול:"אני יודע שרצחת אותו!" הקול אומר,אתה מסתכל לאחור ורואה ,הנער מסתכל עליך בחיוך זדוני.

מה תעשה?
    "מי אתה?"אומר בפחד."מה אתה רוצה ממני?"אוסיף ואומר בבהלה.

קרדיט ענק לרועי!

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי SexStyle צפה בהודעה
    תומר~
    אתה נכנס לכיוון דרך 6,אתה מבחין בנוף מדברי ומרגיש חום לא נורמאלי,אבל אתה ממשיך,
    האדרנלין שלך עובד חזק ואתה משתוקק לנסות לחפור ולמצוא מאובנים,לפתע אתה רואה
    ,הוא רץ לעברך במהירות וחושף את שיניו,לאט לאט השיניים שלו מתחילות
    לבעור ונראה כי הוא הולך לתקוף אותך עם ניב אש,נכנסת לטריטוריה שלו.
    מה תעשה?
    "פוליווארל צא, תשתמש בגלישה ומיד לאחר מכן תשתמש בחפירה תהיה מתחת לאדמה עד שאגיד לך לעשות משהו שונה!"אומר לפוליווארל.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה
    דסו~
    כן.. יש לי מחסור בשמות יצירתיים
    ----------
    אלאקטאבז משתמש במסך אור,אך פלוצל עובר דרכו בקלות ומנחית על אלאקטאבז מהלומה קטלנית
    בעזרת גופו,המכה מעיפה את אלאקטאבז כמה מטרים באוויר והוא נבלם על אחד העצים.
    "מוחאחאחאחאחה!,אתה לא יודע שמסך אור לא משפיע על מתקפות פיזיות?!" ג'וני אומר לך בזלזול.
    אלאקטאבז מקבל פקודה וקם במהירות,הוא רץ לעבר פלוצל במהירות,"פלוצל,רעידת אדמה!" ג'וני
    צועק ופלוצל הולם בחזקה את הקרקע,המהלומה מתפשטת לכל האזור ובעיקר לכיוון אלאקטאבז,
    הקרקע מתחתיו עומדת לקרוס ואלאקטאבז נכנס ללחץ.
    מה תעשה?
    "אלקטרובאז תנסה קפוץ ובכך להימנע מרעידת האדמה! או לפחות מההדף הראשוני שלה"
    "אחרי זה תעבור שוב למכת ברק ואל תתן לו להתחמק ממנה!"
    *החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר

4. with great power comes great responsibility
    שלומי~
    "אני מכיר מרכז פוקימונים קרוב" הוא אומר ומוביל אותך אליו,אתם הולכים במעמקיה של דרך 5,
    סלבדורה הולך במהירות מרשימה ואתה מתקשה לעמוד בקצב שלו,אבל לבסוף אתם מגיעים
    למרכז הפוקימונים.
    אתם נכנסים למרכז והאחות ג'וי מרפאת לך את הפוקימונים,"בהצלחה בהמשך" היא אומרת ואתם עוזבים את המרכז.
    לאחר כמה דקות של הליכה בדרך 5 אתם רואים גדול,"זה האימון שלך ילד!"
    סלבדורה אומר ומצביע על הרטיקט.
    מה תעשה?

עומר~
    הוא מלקק לך את המכנס ומהנהן בראשו,נראה שהוא רוצה להצטרף לצוות שלך!.
    אתה זורק עליו פוקדור,נראה שאיווי נכנס מרצונו החופשי לפוקדור,הוא הופך למין אור אדום בוהק
    ונכנס לתוכו,הדבר היחיד שנותר לך לעשות זה לקחת את הפוקדור.
    *לכדת איווי*
    אתה חוגג מעט ועוזב את המקום לאחר כמה שעות של הליכה אתה מגיע לפיצול בדרכים,אתה
    יכול לראות משמאלך שהאקלים משתנה למדברי,אתה מבחין בשלט שמצביע על הדרך שנמצאת משמאלך ורשום עליו "דרך 6".
    מה תעשה?

אביב~
    "אנחנו מגייס מטעמה של מאפיית קונקלושיין,התפקיד שלי הוא למצוא חיילים פוטנציאלים!"
    הוא אומר בקול זדוני ומוסיף,"אתה בנאדם אכזרי,אתה מתאים! הצורה שבה הרגת את טוטודייל..."
    מה תעשה?
    *אני מזכיר לך שתמיד יש לך זכות בחירה,אתה לא חייב להיות טוב או רע*

תומר~
    פוליווריל תוקף עם מתקפת גלישה,הוא מתרכז ולפתע גל גדול מרים אותו והוא נע לכיוונו של גיבל,
    גיבל נרתע ונכנס אל מתחת לאדמה,ובאותו זמן גם פוליווריל נכנס לאדמה-אתה לא יכול לראות
    אותם.
    מה תעשה?

דסו~
    אלאקטאבז קופץ גבוה ונמנע מחלק מרעידת האדמה,אבל ברגע שהוא נוחת הוא מאבד את שיווי
    המשקל שלו והאדמה מתחתיו קורסת,"פלוצל אגרוף ממוקד!" ג'וני פוקד ופלוצל מגיע אל אלאקטאבז בשבריר שניה ומנחית עליו אגרוף עוצמתי במיוחד!.
    אלאקטאבז נופל ארצה,אבל הוא קם במהירות ויורה מגופו קרן חשמלית מהירה מאוד,פלוצל לא
    מצליח להתחמק ממנה וחוטף פגיעה ישירה,אתה מבחין בנזק שהוא חטף,אבל בכל זאת הוא נשאר ועומד!.
    מה תעשה?

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שלומי~
    "אני מכיר מרכז פוקימונים קרוב" הוא אומר ומוביל אותך אליו,אתם הולכים במעמקיה של דרך 5,
    סלבדורה הולך במהירות מרשימה ואתה מתקשה לעמוד בקצב שלו,אבל לבסוף אתם מגיעים
    למרכז הפוקימונים.
    אתם נכנסים למרכז והאחות ג'וי מרפאת לך את הפוקימונים,"בהצלחה בהמשך" היא אומרת ואתם עוזבים את המרכז.
    לאחר כמה דקות של הליכה בדרך 5 אתם רואים גדול,"זה האימון שלך ילד!"
    סלבדורה אומר ומצביע על הרטיקט.
    מה תעשה?

[B]
    "מושלם!" אקרא בקול ואוציא את גרוליט מהפוכדור "אוקיי תנסה להשתמש בחפירה ואחר כך תגיח באדמה עם גלגל להבה,תנסה תוך כדי שאתה משתמש בגלגל הלהבה להשתמש גם בזנב הברזל, תוך כדי שאתה מסתובב בגלגל הלהבה אז תפעיל את זנב הברזל,אולי זה יעשה יותר נזק" אומר לו אצפה בקרב

6. אמאש'ך פלאפי ):
    תומר~
    פוליווריל תוקף עם מתקפת גלישה,הוא מתרכז ולפתע גל גדול מרים אותו והוא נע לכיוונו של גיבל,
    גיבל נרתע ונכנס אל מתחת לאדמה,ובאותו זמן גם פוליווריל נכנס לאדמה-אתה לא יכול לראות
    אותם.
    מה תעשה?

"פוליוורל תצא במהירות מהבור ותשתמש בקרן בועות אל תוך הבור שגיבל נמצא בו!"אומר.
    "תחכה שהוא יצא ואז תשתמש בשבירת לבנים ומטווח אפס תשתמש עליו קרן בועות נוספת"הוסיף.
    "אם לוקח לו הרבה זמן לצאת תשתמש קודם בריקוד גשם"אומר בקול.

7. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב~
    "אנחנו מגייס מטעמה של מאפיית קונקלושיין,התפקיד שלי הוא למצוא חיילים פוטנציאלים!"

הוא אומר בקול זדוני ומוסיף,"אתה בנאדם אכזרי,אתה מתאים! הצורה שבה הרגת את טוטודייל..."
    מה תעשה?
    *אני מזכיר לך שתמיד יש לך זכות בחירה,אתה לא חייב להיות טוב או רע*
    "אנ..אנ..אני לא ניסתי להרוג אותו"אומר כשדמעות עולות על פניי.
    "בסך הכל רציתי טוטודייל משלי"אומר לו בפחד

קרדיט ענק לרועי!

8. the bitch is back

עומר~
    הוא מלקק לך את המכנס ומהנהן בראשו,נראה שהוא רוצה להצטרף לצוות שלך!.
    אתה זורק עליו פוקדור,נראה שאיווי נכנס מרצונו החופשי לפוקדור,הוא הופך למין אור אדום בוהק
    ונכנס לתוכו,הדבר היחיד שנותר לך לעשות זה לקחת את הפוקדור.
    *לכדת איווי*
    אתה חוגג מעט ועוזב את המקום לאחר כמה שעות של הליכה אתה מגיע לפיצול בדרכים,אתה
    יכול לראות משמאלך שהאקלים משתנה למדברי,אתה מבחין בשלט שמצביע על הדרך שנמצאת משמאלך ורשום עליו "דרך 6".
    מה תעשה?

'מעניין אם יש באיזור פה חנות' אחשוב לעצמי ואתסכל באיזור בחיפוש אחרי חנות או פוקימון מעניין
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה
    דסו~
    אלאקטאבז קופץ גבוה ונמנע מחלק מרעידת האדמה,אבל ברגע שהוא נוחת הוא מאבד את שיווי
    המשקל שלו והאדמה מתחתיו קורסת,"פלוצל אגרוף ממוקד!" ג'וני פוקד ופלוצל מגיע אל אלאקטאבז בשבריר שניה ומנחית עליו אגרוף עוצמתי במיוחד!.
    אלאקטאבז נופל ארצה,אבל הוא קם במהירות ויורה מגופו קרן חשמלית מהירה מאוד,פלוצל לא
    מצליח להתחמק ממנה וחוטף פגיעה ישירה,אתה מבחין בנזק שהוא חטף,אבל בכל זאת הוא נשאר ועומד!.
    מה תעשה?
    "לפני שהוא חוזר לעצמו - תעבור למתקפת זנב ברזל בכול הכוח! כשאתה פוגע בו תפעיל מתקפת טנדר ותסיים את זה!".

10. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אדם~
    צ'ימצ'אר יורה גחלת לעברו של פידג'י,הגחלת מתקדמת לכיוונו של פידג'י,פוגעת בו פגיעה ישירה ומפילה אותו על הקרקע!.
    אתה מסתכל על פידג'יוטו ונראה שהוא לא מרוצה מהמצב,הוא צולל לכיוונו של צ'ימצ'אר ופוגע בו
    פגיעה ישירה עם מתקפת אס אווירי חזקה!,צ'ימצ'אר נופל על הארץ,אבל הוא קם במהירות בעודו
    חבול-אתה מבחין באש שעל זנבו גודלת למימדים עצומים.
    מה תעשה?
    "מגניב! צ'ימצ'אר השתמש בהתקפת האש הכי חזקה שלך נגד פיג'יוטו ופיג'י!" קראתי בהתלהבות. "נצל כל טיפת כעס שלך!" (מנסה שהתגובה תיראה מושקעת כדי שליאור לא יעיר לי :x)

11. with great power comes great responsibility
    שלומי~
    גרוולייט מתחפר בתוך האדמה ורטיקט מבחין בו,אך לפני שרטיקט מספיק לעשות משהו גרווליט
    מגיח מאחוריו ותוקף עם גלגל להבה!,ברגע שהוא מספיק קרוב לרטיקט אתה מבחין שהזנב
    שלו מגיח אל מחוץ לכדור ומתחיל לזהור באור לבן בוהק,רטיקט שם לב למהלך של גרוולייט
    ומנסה להתחמק,אבל גרווליט מצליח לשפשף את גבו של רטיקייט בזנב ברזל עוצמתי במיוחד
    שמופעל בתנועה סיבובית מהירה!,המכה מרסקת את רטיקייט על הרצפה בחוזקה,אבל אתה
    יכול להבחין שעדיין נותרה בו רוח לחימה.
    מה תעשה?

תומר~
    פוליוורל יוצא מהבור ויורה צרור של בועות לכיוון הבור שגיבל חפר,אבל גיבל יוצא מהבור שפוליוורל חפר ומגיח מאחורי פוליוורל,
    גיבל תוקף עם סטירת בוץ,הוא אוגר בוץ בכף ידו ומנחית על פוליוורל סטירה עוצמתית לכיוון
    הבטן שלו,פוליוורל חוטף פגיעה ישירה ונופל ארצה,אבל הוא קם במהירות מהרצפה,"פוליפולי!" הוא שואג.
    מה תעשה?

אביב~
    "אתה עוד לא יודע את זה,אבל הרצון להרוג ולהרוס נמצא בתוכך!,חי בתוכך!,הצטרף אלינו ותוכל
    להרוות את הצמא שלך!" המגייס אומר לך,בקול וראש מורם.
    מה תעשה?

עומר~
    אתה פונה לדרך 6 במטרה לחפש חנות,אתה מגיע לדרך מדברית-כעבור כמה דקות של הליכה אתה רואה דוכן ועליו רשום "דוכן אם הדרך",בעוד
    שאתה מופתע שהקימו דוכן במקום כזה אתה פוסע לאט לכיוון הדוכן,בראשו אתה יכול להבחין בנער בגילך .
    "כל הציוד למסע פוקימונים-הכל כאן,בדוכן-אם הדרך!" הוא צועק מרחוק,במטרה להביא לקוחות למקום שומם שכזה.
    מה תעשה?

*המשך לשאר בקרוב*

דסו~
    אלאקטאבז תוקף את פלוצל עם זנב ברזל,הוא רץ לכיוונו באפיסת כוחות בעודו מניף את הזנב הבוהק שלו באוויר הוא מנחית מכה ישר לתוך ביטנו,
    לאחר מכן הוא שולח אליו מתקפת ברק עוצמתית,"תתחמק עם אקדח מים,תרים את עצמך למעלה!" ג'וני צועק בשניה האחרונה ופלוצל מצליח להתחמק
    מהברק,הוא שולח אקדח מים לאדמה שמרים אותו לאוויר,"תכוון את האקדח מים לאלאקטאבז!" ג'וני פוקד על פלוצל,פלוצל משנה את הכיוון של אקדח המים
    ואלאקטאבז נפגע פגיעה ישירה!,הוא נופל על הרצפה ומתעלף!.
    מה תעשה?

אדם~
    איזו מתקפת אש?-_-
    --------
    הזנב הבוער בעוצמה של צ'ימצ'אר ממשיך לבעור,אך הוא לא יודע באיזו מתקפה להשתמש.
    מה תעשה?

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שלומי~
    גרוולייט מתחפר בתוך האדמה ורטיקט מבחין בו,אך לפני שרטיקט מספיק לעשות משהו גרווליט
    מגיח מאחוריו ותוקף עם גלגל להבה!,ברגע שהוא מספיק קרוב לרטיקט אתה מבחין שהזנב
    שלו מגיח אל מחוץ לכדור ומתחיל לזהור באור לבן בוהק,רטיקט שם לב למהלך של גרוולייט
    ומנסה להתחמק,אבל גרווליט מצליח לשפשף את גבו של רטיקייט בזנב ברזל עוצמתי במיוחד
    שמופעל בתנועה סיבובית מהירה!,המכה מרסקת את רטיקייט על הרצפה בחוזקה,אבל אתה
    יכול להבחין שעדיין נותרה בו רוח לחימה.
    מה תעשה?

[/COLOR][/SIZE]
    "כל הכבוד! אסטרטגית הלחימה הצליחה! רק אני רוצה שתפעיל את שני המתקפות בו זמנית,כאילו תשתמש גם בגללג להבה וגם בזנב ברזל ולא זה אחרי זה אבל מצוין! עכשיו תנסה להשתמש בגחלת,תרוץ אליו תוך כדי השימוש בגחלת ואחר כך תנסה להשתמש ב-take down" אומר לו בחיוך

13. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב~
    "אתה עוד לא יודע את זה,אבל הרצון להרוג ולהרוס נמצא בתוכך!,חי בתוכך!,הצטרף אלינו ותוכל
    להרוות את הצמא שלך!" המגייס אומר לך,בקול וראש מורם.
    מה תעשה?
    "עזוב אותי!"אומר לו במעט תוקפנות...
    "אתם הרסתם את הרגל הימנית של אבי!לא אסלח לכם בחיים!"אצעק עליו בלי רחמים.
    "עוף לי מהעיניים!"אומר לו במבט כועס ומגרש."אדיוט!"אלחש לעצמי בשקט.
    ואמשיך לחפש טוטודיילים כדי שהקולות יצאו חלי סופסוף מהראש.
    ----------------------
    אגב איך אני מפתח את סייטר?

קרדיט ענק לרועי!

14. משתמש מנוסה
    דסו~
    אלאקטאבז תוקף את פלוצל עם זנב ברזל,הוא רץ לכיוונו באפיסת כוחות בעודו מניף את הזנב הבוהק שלו באוויר הוא מנחית מכה ישר לתוך ביטנו,
    לאחר מכן הוא שולח אליו מתקפת ברק עוצמתית,"תתחמק עם אקדח מים,תרים את עצמך למעלה!" ג'וני צועק בשניה האחרונה ופלוצל מצליח להתחמק
    מהברק,הוא שולח אקדח מים לאדמה שמרים אותו לאוויר,"תכוון את האקדח מים לאלאקטאבז!" ג'וני פוקד על פלוצל,פלוצל משנה את הכיוון של אקדח המים
    ואלאקטאבז נפגע פגיעה ישירה!,הוא נופל על הרצפה ומתעלף!.
    מה תעשה?
    "הייתי טוב אלקטרובאז" אני אומר ומחזיר אותו לפוקדור.
    "טוב בעצם היית חרא, פוקימון חשמל לא מצליח לנצח פוקימון מים שגדול בצורה מסורבלת? בושה."
    אני מחטט קצת בתיק ומוציא את הפוקדור של יאנמה.
    "צא יאנמה!" אני אומר וזורק את הפוקדור באוויר. "תעלה גבוה מעליו ותשתמש בסוניקבומים משם!"

15. אמאש'ך פלאפי ):
    תומר~
    פוליוורל יוצא מהבור ויורה צרור של בועות לכיוון הבור שגיבל חפר,אבל גיבל יוצא מהבור שפוליוורל חפר ומגיח מאחורי פוליוורל,
    גיבל תוקף עם סטירת בוץ,הוא אוגר בוץ בכף ידו ומנחית על פוליוורל סטירה עוצמתית לכיוון
    הבטן שלו,פוליוורל חוטף פגיעה ישירה ונופל ארצה,אבל הוא קם במהירות מהרצפה,"פוליפולי!" הוא שואג.
    מה תעשה?
    "פוליוורל תשתמש בגלישה ושאתה נמצא על הגל תתקוף את גיבל בקרן בועות בשביל שהוא לא יצליח להתחמק !"אומר לפוליוורל.
    "אם אתה פוגע בו תשתמש בשבירת לבנים!"הוסיף.

עמוד 48 מתוך 55 ראשוןראשון ... 384647484950 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •