לי
אתה אומר לפוקאבו שלך להתנגש עם בואפו של הלוחם בצוות קון. התנגשות יצרה עשן שלא נראה מה קורה. לאחר כמה דקות אתה רואה את בואפו שלו מובס ופוקאבו שלך עומד על בטנו. הלוחם בצוות קון אומר לך: "אני עוד אחסל אותך" והולך. מה תעשה?.
רון
מיג'מארו שלך לא מצליח להתחמק ונפגע קצת. מיג'מארו שלך משתמש גם בדחיפה. טסוטסג'ה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מאוד. גרי אומר לו: "תשתמש בדחיפה נוספת יותר חזקה על מיג'מארו שלו" מה תעשה?.
ברוס
גרי אומר לך: "מצוין, אני ישתמש בפוקאבו שלי עכשיו, צא פוקאבו, נתחיל אתה ראשון כי הסוג שלך יותר חלש משלי ואני שומר על הגינות, תוציא אותו כבר" מה תעשה?.
דור
מיג'מארו שלך לא מצליח להתחמק מהדחיפה של טסוטסג'ה ונפגע קשה. מיג'מארו משתמש בדחיפה על טסוטסג'ה, הוא לא מצליח להתחמק ונפגע קשה, אתה רואה שהוא כבר תשוש וזאת הזדמונות, גרי אומר לך: "תשתמש בדחיפה נוספת עליו" מה תעשה?.
ג'ייסון
פוקאבו עושה שוב מה שאתה אמרת. הוא משתמש בצעקה אבל זה לא משפיע על מיג'מארו של גרי אבל פוקאבו לא מוותר וזז הצידה ותוקף את מיג'מארו בחבטה, הוא לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מזה. גרי אומר לו: "תשתמש בדחיפה על פוקאבו שלו" מה תעשה?.
בלייר
מיג'מארו שלך עושה בדיוק מה שאמרת לה מה לעשות. היא מתחמקת בקלות בעזרת סלטה מהדחיפה ואז משתמשת בדחיפה על טסוטסג'ה. הוא לא מתחמק ונפגע קשה מאוד מהדחיפה הזאת. גרי אומר לו: "תשתמש שוב בדחיפה על מיג'מארו שלה".
גיא
מיג'מארו שלך עושה מה שאתה אמרת. הוא קופץ למעלה אבל טסוטסג'ה גם קופץ ושניהם התנגשו אחד בשני ונפלו מלמעלה ונפגעו באותה מידה, פתאום אתה רואה שטסוטסג'ה שלו לא יכול להלחם, אתה ניצחת עם מיג'מארו שלך. גרי אומר לך: "כל הכבוד, נתראה בהמשך" והוא הולך. מה תעשה?.
ג'ייסון אתה זכית בריר קנדי, זה הקדם לך קצת את התפתחות.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה
חתימה בשיפוצים.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
למה הצרחה לא עובדת עליו? לא הצליח לי או שזה פשוט לא עובד מיג'מארו?
- - - - - - - - - - -
"מממ... יש לי רעיון" אחשוב לעצמי והעלה חיוך קטן.. לאחר מכן אומר "פוקאבו תסתובב ותשתמש בגרליים האחרויות שלך כדי להעיף לו חול לפנים ולעיינים, לאחר מכן תשתמש בדחיפה עוד פעם אחת!!"
ואקווה בציפיה שהמהלך הזה יעבוד!
?.ניר
גרי אומר לך: "סבבה, למרות שהוא חדש לגמרי, רק בקרב השני שלנו יהיה לו מתקפת מים אבל אז כבר לשנינו יהיה עוד פוקימונים, טוב תתחיל אתה את הקרב, צא מיג'מארו, תחכה עד שהם יתקיפו" מה תעשה
אוקי פוקאבו!,רוץ לעבר מיג'מארו,ותבלבל אתו,ברגע שהוא ינסה לתקוף אותך קופץ לצד השני של הקיר ותשמתש בו כתנופה לחבטה!
אני אומר למיג'ומארו: "תתחמק, תשתמש בצעקה ואז תשתמש בדחיפה עם כל העוצמה!"רון
מיג'מארו שלך לא מצליח להתחמק ונפגע קצת. מיג'מארו שלך משתמש גם בדחיפה. טסוטסג'ה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מאוד. גרי אומר לו: "תשתמש בדחיפה נוספת יותר חזקה על מיג'מארו שלו" מה תעשה?.
"טסטורג'ה!קדימה לקרב!" אומר לטסטורג'ה.ברוס
גרי אומר לך: "מצוין, אני ישתמש בפוקאבו שלי עכשיו, צא פוקאבו, נתחיל אתה ראשון כי הסוג שלך יותר חלש משלי ואני שומר על הגינות, תוציא אותו כבר" מה תעשה?.
"בואו נתחיל!" אומר לגרי.
NYO HO HO BITCH
*אני בחו"ל אין לי הרבה אינטרנט... So....*אד
אתה רואה את זרקום מתעופף ולאחר דקה אתה לא רואה אותו יותר, אתה ממשיך אל המעבדה ופתאום אתה רואה הרבה פוקימונים, אתה פתאום רואה את המעבדה של הפרופסור סינתיה, אתה מגיע אל הדלת ופתאום אתה שומע משהו מהמעבדה, מה תעשה?.
~כנראה שיש אנשים בפנים... עוד חדשים~ אני חושב לעצמי ונכנס פנימהספוילר
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)