נדב~
אבל אז זאת תיהיה מתקפה שבורה ><
----------
אתה מחזיר את אקזקיוטור לכדור במהירות ומוציא את טוטודייל,לפני שהוא מספיק לשחרר את
ניב הקרח מתקפת הציפור האמיצה פוגעת בו ישירות!,המתקפה מטיחה אותו בחזקה על הרצפה,הוא קם אבל אתה יכול לראות שהוא ספג נזק כבד.
"הו לא,סקיפלום!" יוגב אומר ואתה מבחין שסקייפלום התעלפה.
יוגב מחזיר אותה לפוקדור וזורק פוקדור חדש לאוויר,מהפוקדור יוצא.
"פרפדג' מתקפת ניקור!" יוגב אומר ופרפדג' מתקדם לעברך במהירות בעוד המקור שלו זוהר
באור לבן ומכוון ישירות לעברו של טוטודייל.
מה תעשה?
תומר~
אופס.. :S
--------
אתה יוצא מהמרכז בזעם והולך לכיוון המכון,לבסוף אתה מגיע לחתיכת אבן ענקית ובתוכה דלת,אתה נכנס לתוך המכון ורואה מדרון סלעי שבסופו אתה מבחין בזירה גדולה.
במדרון אתה יכול להבחין במשפטים שכתובים על הסלעים,"אני מזהיר-למאמנים חדשים אסור להילחם מול חוזליטו","חוזליטו הוא מנהיג מכון רב עוצמה","לעולם אל תזלזל בחוזליטו".
לבסוף אתה מגיע לזירה,"אני חוזליטו מנהיג מכון פרי,אתה בטוח שתרצה להילחם?אתה נראה לי מאמן צעיר וחבל שהטיפשות שלך תעלה לפוקימונים שלך בחייהם!" הקול מזהיר אותך,אתה מסתכל לכיוון הקול ורואה בחור שמנמן וזקן מגיע לזירה הסלעית והגדולה שבתוך המכון.
מה תעשה?
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
"כן כן מה שתגיד "אומר לו "איך מאמן שמשתמש בפוקימונים מסוג אחד יכול להיות כל כך טוב "הוסיף בזלזול' אוקי את פוליוורל אני אשמור לסוף יש לו יתרון כפול על פוקימוני אבן' אחשוב לעצמי ואז אוציא את צארמיליון החוצה"אז כמה על כמה זה יהיה ?"אשאל.
---------------------
לא נשכח ולא נסלח עומר טעה :@
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
"צ'ימצ'אר קפוץ ותסתובב! השתמש בגחלת לכל עבר ותשתדל בכל הכח שזה יהיה להביור!" קראתי בכל הכח "הגיע זמן לקצת "מגן התנגדות"אדם~
איזו מתקפת אש?-_-
--------
הזנב הבוער בעוצמה של צ'ימצ'אר ממשיך לבעור,אך הוא לא יודע באיזו מתקפה להשתמש.
מה תעשה?
Im Back!!!
חזרתי,היה כיף,דווקא שלא הייתי אתה הגבת הרבה?
"פרינפלאפ! קפוץ לבור!" אומר לו ואורה לו לקפוץ מהר לבור של טרפינץ',אקפוץ לבור ואנסה לנחות בלי פציעות "עכשיו פריפלאפ הכל תלוי בך! תשתמש בכנף ברזל בשביל לשבור את כל הסלעים שמתקרבים!" אומר לו ובינתיים אוציא את גרוליט מהפוכדור "גרוליט! אנחנו צריכים את העזרה שלך מהר! תתשמש בחפירה כדי למצוא מחסה מהמפולת של הסלעים האלו! אבל שזה לא יהיה לכיוון למטה! שהסלעים לא ירדפו אחרינו,אלא לצד וכמה שיותר מהר!ושתסיים תנבח בקול כדי שפרינפלאפ ישמע אותך ויבוא להסתתר גם" אומר לו ואסתכל מה שלום טרפינץ'
אם הוא פתוח אני יכול להרשם?
הנה הכרטיס מאמן שלי
טוטודייל שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אסתכל מעל ואנסה לחפש כל דבר מעופף.ואאז אורה על אייביזור להיתפס אילו עם גפניו בכל הכוח כשאני אוחז בו חזק.אביב~
אתה פורש את ידיך ורגליך לצדדים ומצליח להאט את מהירות הנפילה,אך עדיין נפילה תהרוג אותך.
במחשבה רגעית אתה מוציא את איוויזור שמורה עליו לנסות לבנות מצנח מגפניו,הוא פורש את
גפניו,אך זה לא עובד בצורה טובה,אתה מבין שאתה חייב לחשוב על רעיון אחר לפני שתיפול
על הקרקע ותמות ביחד עם איוויזור.
מה תעשה?
קרדיט ענק לרועי!
אני עמוס וזה...
אני מקווה שאני יחזור להגיב כמו שצריך בזמן הקרוב.
נדב~
בזמן שפרפדג' צולל לכיוון טוטודייל,טוטודייל יורה אקדח מים שפוגע בפרפדג'!,"לאאאא!!" יוגב אומר
ומיד פוקד על פרפדג',"קום ותקוף עם משב רוח!",פרפדג' קם ומתעופף באוויר,אבל באותו זמן טוטודייל קופץ עליו במפתיע בעוד שיניו חשופות וטעונות בקרח,הוא נושך את פרפדג' בחזקה באחת
הכנפיים שלו!,"פרפדג'..." פרפדג' אומר בעודו נאנק מכאבים.
מה תעשה?
תומר~
אתה מוציא את צ'ארמיליון,לפתע נכנס מישהו לזירה בעודו מחזיק 2 דגלים בידו ועומד בצד
הזירה:"אני השופט,הקרב יהיה קרב 3X3,ברגע שאחד הפוקימונים לא יכול להילחם הוא מפסיד!,למנהיג
אסור להחליף פוקימונים באמצע הקרב,אבל למתחרה מותר,בהצלחה!" הוא מסביר את החוקים.
"OK,אני חושב שפוקמוני האבן שלי יוכלו לנצח את צ'ארמיליון" חוזליטו אומר וצוחק צחוק כבד.
"גולם צא!" חוזליטו קורא מיד ומוציא פוקימון גדול ועגול שנראה לך כמו סלע ענקי.
מה תעשה?
אדם~
מגן המה?טוב אני יזרום
-------
צ'ימצ'אר יורה אינספור גחלות לכל הכיוונים,הגחלות פוגעות גם בפידג'י ופידג'יוטו והם מתעלפים,אך
אתה שם לב שהאש התפשטה לכל היער!,אתה מוקף בשריפה ענקית שצ'ימצ'אר יצא ונראה שהאש
מתעצמת ומתקרבת אליך במהירות.
מה תעשה?
שלומי~
אתה נכנס לחור של טראפינץ' (><)ותופס שם מחסה בעוד שבנתיים אתה מורה על פרינפלאפ לשבור כמה שיותר סלעים עם כנף ברזל,
פרינפלאפ שובר את הסלעים במהירות,אבל אתה שם לב שהלסעים ממשיכים ליפול והוא מתעייף.
בנתיים גרווליט חופר באדמה,הוא מסיים ונובח,אבל בדיוק באותו זמן סלע נופל על הראש של פרינפלאפ ופוצע אותו!.
מה תעשה?
עומר~
סלבי לא מקשיב לך וממשיך לברוח,לפתע הוא נתקל במשהו ונופל על הרצפה,אתה יכול לראות בבירור שהוא נתקל ב,
דרגונייט מסתכל עליו בחיוך זדוני בעוד אתה שומע קול של גבר מאחורי הדרגונייט,"כאן דנטה,מדווח למפקדה.. סלבי נמצא!",הגבר מתקרב אליך
ואל סלבי,אתה יכול להבחין בבחור ג'ינג'י וגבוה מחזיק בידו מכשיר קשר ועליו רשום,"מאפיית קונקלושין".
מה תעשה?
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
כמובן שאני אקפוץ פנימה! אך לפני שאני בוחר לעשות את המהלך הזה אני מתקרב בזהירות לשפת הבור ומסכת למטה.דסו~
אתה מודה לה ועוזב את המרכז,אתה הולך לכיוון דרך 6 ולאט לאט האקלים ניהיה יותר מדברי וצחיח,אתה יכול להרגיש את השמש שורפת את גופך.
אחרי כמה דקות של הליכה אתה מבחין בבור גדול באדמה,ליד הבור יש שלט ועליו רשום:"בור זה הינו בית לפוקמונים מסוכנים,נא לא להיכנס!".
מה תעשה?
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
תוכל לומר איך הוא נפצע?כאילו יורד לו דם מהראש?
"פרינפלאפ!" אקרא בקול "גרוליט תחכה לי במערה שהכנת,קח את טרפינץ'" אומר לו ואתקדם לפרינפלאפ,אמשוך אותו לחור שגרוליט הכין ואחר כך אומר "אוקיי,מממ אני יודע!" אומר,אוריד את החולצה שלי ואחבוש את החולצה על ראשו של פרינפלאפ,בשביל לעצור את הדימום וגם אשאיר אותה עליו אחר כך "אוקיי חברים בעזרת שיתוף הפעולה ניצלנו,כל הכבוד" אומר לו ואחזיר את גרוליט לפוכדור,אסתכל על טרפינץ' כדי לראות מה מצבו ואסתכל אחר כך על פרינפלאפ כדי לראות אם הוא מתאושש
tasti le hartzot ha brit le shvoaiim
hahorim sheli aso li haftaha...
ani iisaper at col hapratim csheani yahzor
she ihya ahla shvoaiim![]()
![]()
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)