ניר בא לסרבר cysero
תודה שקראתם,עומר. בפרישה עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5 ופרשתי באיזה שהו יום. לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה) ]
אהה המשחק הזה רמה 90 איפה אתם לבוא לעזור?
פורסם במקור על ידי the necromancer nilasak זה לא משנה... את יכולה לבטל,וזה לא מחייב המשימה. תחכי שם,אני מחפש אותך ועובר בין שרתים. איזה שרת את?,טווילי או טוויג. הראשון ...השם שלי זה Mariana Style (אני יודעת שזה שם גרוע אבל לקחו לי את כולם ונגמרו לי הרעיונות)
כי זה יוון ורומא. אמיר סאן הכין לי ~ פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba
פורסם במקור על ידי OmerFake ניר בא לסרבר cysero טוב...בר שומעת? ועומר,כן אפשר לדבר,אבל רק מילים מסוימות. בממברים אפשר לדבר חופשי.
פורסם במקור על ידי the necromancer nilasak טוב...בר שומעת? ועומר,כן אפשר לדבר,אבל רק מילים מסוימות. בממברים אפשר לדבר חופשי. השרת מלא ..אני לא יכולה להיכנס
פורסם במקור על ידי Spamer Girl השרת מלא ..אני לא יכולה להיכנס יש לי רעיון גדול למשחק D&D.
פורסם במקור על ידי Spamer Girl השרת מלא ..אני לא יכולה להיכנס סיסרו? תנסי משהוא אחר עם צ'אט,ותגידי לי.... בנתיים אני עושה את המשימת דרקון שלקחתם,היא עולה רק 5000 מ"ז,ולי יש 5 מיליון מ"ז.
פורסם במקור על ידי the necromancer nilasak סיסרו? תנסי משהוא אחר עם צ'אט,ותגידי לי.... בנתיים אני עושה את המשימת דרקון שלקחתם,היא עולה רק 5000 מ"ז,ולי יש 5 מיליון מ"ז. אמרת שרק ממברים יכולים להיכנס לשרתים עם צ'טים,אני לא ממברית
פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba יש לי רעיון גדול למשחק D&D. הלו אחי,אני זה שמדריך 3 שנים D&D,דבר איתי במסן. פורסם במקור על ידי Spamer Girl אמרת שרק ממברים יכולים להיכנס לשרתים עם צ'טים,אני לא ממברית לא,יש עוד שרתים עם צ'יטים. 6,שיש להם סימן של צ'אט.
הולה D:
And If You Don't Know, Now You Know
חזרתי!
NYO HO HO BITCH
פורסם במקור על ידי Viper הולה D: הולה יו! היי עמית! מהניש?
פורסם במקור על ידי the necromancer nilasak הלו אחי,אני זה שמדריך 3 שנים D&D,דבר איתי במסן. טוב, אני כן מנהל חת"מ :P
פורסם במקור על ידי the necromancer nilasak הולה יו! היי עמית! מהניש? היי מה קורה?
פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba טוב, אני כן מנהל חת"מ :P בכל מקרה,יש לי בסיס למשחק
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
צפה בענן תגיות
תקנון הפורום