Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 20 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 294
  1. משתמש מנוסה
    ~לי~
    אתה צריך פיץ' ברי...

~סיאוטר~
    רשום,הינה ההתחלה שלך:
    אתה קם בבוקר,-מסתכל סביבך ורואה שאתה מרחף באוויר!,אתה מנסה לראות איפה נמצא מיג'ומרו ורואה שהוא נעלם,אתה מתחיל לזוז בשביל לחפש אותו ורואה קאטרפי שמנסה להבין איך לזוז במצב המוזר הזה,מה תעשה?

~לוקאס~
    אתה רץ לאזור הפיצוץ,וכאשר אתה מגיע מגיע אתה רואה שקרן הקרח פגעה במספר עצים,הפילה אותם והם הסתדרו בצורת מערה!,מה תעשה?

~דור~
    הוא מתחמק ממסך העשן בקלות בעזרת מתקפה מהירה,"אתה ממש עלוב אני יחסל אותך בלי בעיות!"הוא אומר,ולאחר מכן רץ לעברך תוך כדי שימוש בדחיפה,ואז אתה שם לב שמינוזומי מתחיל להתאושש!,מה תעשה?

~יוסי~
    לא קראת את הרקע של המשחק,-ועקב כך טופס ההרשמה שלך יצא לא טוב,אתה לא רשום.
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Bronzong צפה בהודעה
    ~לי~
    אתה צריך פיץ' ברי...
    אני אומר להם"אני צריך פיץ' ברי"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    אתה רץ לאזור הפיצוץ,וכאשר אתה מגיע מגיע אתה רואה שקרן הקרח פגעה במספר עצים,הפילה אותם והם הסתדרו בצורת מערה!,מה תעשה?
    'המ... מערה, זה ממש כמו כפתור אדום גדול כזה אני חייב להיכנס גם אם אני לא רוצה'

4. משתמש מנוסה
    [COLOR="Lime"]

~דור~
    הוא מתחמק ממסך העשן בקלות בעזרת מתקפה מהירה,"אתה ממש עלוב אני יחסל אותך בלי בעיות!"הוא אומר,ולאחר מכן רץ לעברך תוך כדי שימוש בדחיפה,ואז אתה שם לב שמינוזומי מתחיל להתאושש!,מה תעשה?
    .
    ארוץ לעבר מיזונומי, אחכה שרטטה יתקרב כמה שיותר ואלך מאחורי מיזונומי בשביל לקוות שיתנגשו, בכל מקרה אני משתמש גם בגחלת על רטטה כשאני לידי מיזונומי

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    אתה קם בבוקר,-מסתכל סביבך ורואה שאתה מרחף באוויר!,אתה מנסה לראות איפה נמצא מיג'ומרו ורואה שהוא נעלם,אתה מתחיל לזוז בשביל לחפש אותו ורואה קאטרפי שמנסה להבין איך לזוז במצב המוזר הזה,מה תעשה?
    תקרא לי בשם שלי במשחק,ריאן..
    ----------------------------------------

"מה קרה לך קאטרפי?" אשאל את האטרפי שלידי.
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    ~לי~
    אחד מהם עף,-ולאחר כמה שניות חוזר עם פיץ' ברי,-ובינתיים אתה מסיים לאכול את כל מה שהביאו לך ממקודם ומבריא!,מה תעשה?

~ריאן~
    "לא אכלתי כבר הרבה זמן,-ואני לא יכול להגיע למקומות עם אוכל בגלל מה שקורה לכוח הכבידה באזור הזה כל הזמן,אתה יודע מה זה?"הוא שואל אותך,שלפתע שניכם מפסיקים לרחף ונופלים על האדמה בחוזקה!,מה תעשה?

~דור~
    רטטה נפגע מהגחלת ומקבל כוויות!,"זהו,-עכשיו אתה מחוסל,-בזכות היכולת שלי כאשר אני מקבל בעיית סטטוס הכוח שלי עולה בצורה משמעותית!"הוא אומר,ולפתע הוא יורה לעברך מכת ברק!,מה תעשה?

~לוקאס~
    אתה נכנס פנימה,-יש שם הרבה מקום והמון ברים פזורים על הרצפה,-זה מקום ממש טוב ללון בו,מה תעשה?
    העיר שלי:

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ~לי~
    אחד מהם עף,-ולאחר כמה שניות חוזר עם פיץ' ברי,-ובינתיים אתה מסיים לאכול את כל מה שהביאו לך ממקודם ומבריא!,מה תעשה?
    אני אומר להם"תודה רבה על העזרה" לוקח תפיץ' ברי וחוזר לפוניטה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    ~לי~
    אתה יוצא מבית הקברות ורואה את ההוטהוטים מנופפים לך לשלום,-אתה מנופף להם בחזרה,והולך למקום שבו נמצאת פוניטה,וכאשר אתה מגיע אתה רואה אותה מחכה,ואז פתאום היא שמה לב אליך היא אומרת:"קדימה מהר,-המצב של אמא שלי החמיר והיא עומדת למות!"מה תעשה?
    העיר שלי:

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ~לי~
    אתה יוצא מבית הקברות ורואה את ההוטהוטים מנופפים לך לשלום,-אתה מנופף להם בחזרה,והולך למקום שבו נמצאת פוניטה,וכאשר אתה מגיע אתה רואה אותה מחכה,ואז פתאום היא שמה לב אליך היא אומרת:"קדימה מהר,-המצב של אמא שלי החמיר והיא עומדת למות!"מה תעשה?
    אני אומר לפוניטה"אוקי תובילי אותי אל אימך"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה

~דור~
    רטטה נפגע מהגחלת ומקבל כוויות!,"זהו,-עכשיו אתה מחוסל,-בזכות היכולת שלי כאשר אני מקבל בעיית סטטוס הכוח שלי עולה בצורה משמעותית!"הוא אומר,ולפתע הוא יורה לעברך מכת ברק!,מה תעשה?
    אני משתמש במסך עשן ומנסה להתחמק ממכת הברק, ומשתמש בזעם דרקון על רטטה

11. NYO HO HO
    ~ריאן~
    "לא אכלתי כבר הרבה זמן,-ואני לא יכול להגיע למקומות עם אוכל בגלל מה שקורה לכוח הכבידה באזור הזה כל הזמן,אתה יודע מה זה?"הוא שואל אותך,שלפתע שניכם מפסיקים לרחף ונופלים על האדמה בחוזקה!,מה תעשה?
    "אוו!איזה כאבים!"אצרח.
    "יש לי רעיון!" אומר ואתן לקאטרפי גרגר אורן.
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    ~לי~
    פוניטה לוקחת אותך אל מערה,ובתוכה את רואה את אמא של פוניטה,ראפידיש שוכבת על רצפה גוססת,אתה נותן לה את הברי,מחכה קצת זמן ואז אה רואה שהיא מתחילה להחלים!,מה תעשה?

~סקורפיו~
    אתה מנסה להתחמק אבל אתה לא מצליח ונפגע ממכת הברק!,פיצוץ אדיר נוצר ואתה עף גבוה לאוויר בלי יכולת לזוז!,'יכול להיות שזה הסוף?'אתה שואל את עצמך בפחד,שלפתע אתה מתעלף בעודך באוויר,לפתע אתה רואה מולך דמות מטושטשת,"קדימה סקורפיו,הגיע הזמן לאכול"הדמות אומרת ומושיטה לך צלחת עם פוקיבלוקים,מה תעשה?

~רואן~
    אתה נותן לקאטרפי אורן ברי,"תודה לך,אני לא יודע מה הייתי עושה עם המצב היה נמשך ככה"הוא אומר,שלפתע אתם שוב מרחפים באוויר,"לעזאזל!,אני לא יכול לסבול את זה יותר!"אומר קאטרפי בזעם.
    העיר שלי:

13. NYO HO HO
    ~ריאן~
    אתה נותן לקאטרפי אורן ברי,"תודה לך,אני לא יודע מה הייתי עושה עם המצב היה נמשך ככה"הוא אומר,שלפתע אתם שוב מרחפים באוויר,"לעזאזל!,אני לא יכול לסבול את זה יותר!"אומר קאטרפי בזעם.
    "גם אני לא ממש.בוא אני אעזור לך לנוע!" אומר לו,אקח אותו בידי,ואנסה לנוע בתנועות שחייה.
    NYO HO HO BITCH

14. משתמש מנוסה
    ~ריאן~
    אתה מנסה לעזור לקאטרפי לנוע אך אתם לא מצליחים לנוע יותר מכמה מטרים,-כשלפתע אתה רואה טירוג פצוע קשה מאוד,"חייבים עצור את הבלטוי שעל ההר"הוא אומר בקול חלש,מה תעשה?
    העיר שלי:

15. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ~לוקאס~
    אתה נכנס פנימה,-יש שם הרבה מקום והמון ברים פזורים על הרצפה,-זה מקום ממש טוב ללון בו,מה תעשה?
    'ידעתי שכפתורים אדומים זה טוב, אחפש לי מקום נעים ורך כדי לנוח בו, אתפוס כמה ברים אחתוך אותם בעזרת שריטה ואוכל.'

עמוד 10 מתוך 20 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •