Pokemon GO
עמוד 19 מתוך 20 ראשוןראשון ... 917181920 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 271 עד 285 מתוך 294
  1. משתמש מנוסה
    ~סקורפיו~
    אתה אומר לווינגל ולגולדין ששמחת לעזור להם,ולאחר שאתה מדבר אתם עוד קצת אתם נפרדים,מה תעשה?

~לי~
    "נהדר!"אומר שאקל ואתה רואה שהוא פחות לחוץ עכשיו,"תרצה להישאר בחדרים שבבית שכאן או להתאמן עד שיגיע הזמן שלך להילחם?"שאקל שואל אותך,ומצביע לך עם אחת מידיו על בקתת עץ קטנה שנמצאת ליד הזירה,מה תעשה?

~לוקאס~
    סייבלאי לוקח אותכם למעבדה שלו וכאשר אתם נכנסים אליה אתם רואים המון צעדים מבוץ,אחד מסוגי הצעדים נראה כאילו שייך לשל ציפור,ושני סוגי הצעדים האחרים נראים כאילו הם שייכים ליורים ההולכים על ארבע,לפתע מאנצ' מתקרב לצעדים ומנסה להריח אותם,ולאחר כמה דקות הוא אומר:"אני לא בטוח ב-100% אבל הצלחתי לזהות ריח ואולי הוא שייך לאחד מהגנבים!",מה תעשה?

~ג'ק~
    אתה מתרשם מהבית כשלפתע אתה מרגיש רעידת-אדמה קטנה וקצת חול נופל עליך מהתקרה!,ולפני שאתה מספיק להבין מה קורה רעידת-אדמה ענקית מתחוללת,פסלי הפוקימונים והרהיטים קורסים במהירות רבה והבית כולו מתחיל לקרוס גם!,מה תעשה?

~ריאן~
    אתה מחליט לתקוף את שניהם,וכאשר אתה תוקף אותם במתקפה מהירה אחד מהם מתחמק,אך השני נפגע!,ולפתע אתה רואה שהקטארפי הראשון זוהר באור לבן ומשנה את צורתו לפידג'י! "מרשים,אבל אין לך סיכוי נגדי"הוא אומר ותוקף אותך בדחיפה!,מה תעשה?
    נערך לאחרונה על ידי Iגם, 11-05-2010 בשעה 12:04 AM
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

2. משתמש מנוסה
    שם: בבית
    [quote=Banette;907902]
    ~ג'ק~
    אתה מתרשם מהבית כשלפתע אתה מרגיש רעידת-אדמה קטנה וקצת חול נופל עליך מהתקרה!,ולפני שאתה מספיק להבין מה קורה רעידת-אדמה ענקית מתחוללת,פסלי הפוקימונים והרהיטים קורסים במהירות רבה והבית כולו מתחיל לקרוס גם!,מה תעשה?

[~quote]
    אני יתפוס את שני הפוקימונים ויברח מהבית.
    מחפש מעצב.
    לפנות אלי בפרטי D:

תודה למאי.

שלי.

פוקימון - המאמן החוזר!

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Banette צפה בהודעה

~לי~
    "נהדר!"אומר שאקל ואתה רואה שהוא פחות לחוץ עכשיו,"תרצה להישאר בחדרים שבבית שכאן או להתאמן עד שיגיע הזמן שלך להילחם?"שאקל שואל אותך,ומצביע לך עם אחת מידיו על בקתת עץ קטנה שנמצאת ליד הזירה,מה תעשה?
    אני אומר לשאקל"אני אתאמן לי לקראת התחרות"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    ~ג'ק~
    אתה תופס את שני הפוקימונים ומנסה לברוח אך פתאום אחד מקירות המבנה מתחיל ליפול ואחריו המבנה כולו וכאשר חלק מהגג פוגע בראשך אתה מתעלף!,לאחר זמן מה אתה קם בתוך חלק ממחילה תת-קרקעית שכנראה נחפרה על-ידי סנדשרו,מה תעשה?

~לי~
    "אוקיי,אבל תזכור לחזור לכאן לפני תחילת ההופעה בשמונה בערב"שאקל אומר ומביא לך שעון דיגיטלי פשוט,וכאשר אתה מסתכל בו אתה רואה שהשעה היא 3 בצהריים,-מה שאומר שיש לך עוד דיי הרבה זמן עד לקרב,מה תעשה?
    העיר שלי:

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ~ריאן~
    אתה מחליט לתקוף את שניהם,וכאשר אתה תוקף אותם במתקפה מהירה אחד מהם מתחמק,אך השני נפגע!,ולפתע אתה רואה שהקטארפי הראשון זוהר באור לבן ומשנה את צורתו לפידג'י! "מרשים,אבל אין לך סיכוי נגדי"הוא אומר ותוקף אותך בדחיפה!,מה תעשה?
    "קדימה!קאטרפי-תשתמש ביריית חוטים!" ואתקוף אח"כ את הפידג'י בכפת כוח רבת עוצמה.
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    ~סקורפיו~
    אתה אומר לווינגל ולגולדין ששמחת לעזור להם,ולאחר שאתה מדבר אתם עוד קצת אתם נפרדים,מה תעשה?
    אלך מסביב ביער ואחפש פוקימונים שאולי יהפכו לחברים שלי ויצטרפו אלי למסע מסוכן שכזה, בו חבר למסע יכול להיות חשוב ועוזר.
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [COLOR="DarkOrange"]

~לי~
    "אוקיי,אבל תזכור לחזור לכאן לפני תחילת ההופעה בשמונה בערב"שאקל אומר ומביא לך שעון דיגיטלי פשוט,וכאשר אתה מסתכל בו אתה רואה שהשעה היא 3 בצהריים,-מה שאומר שיש לך עוד דיי הרבה זמן עד לקרב,מה תעשה?
    אני הולך לחפש מקום שאוכל להאתאמן בו

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    ~ג'ק~
    אתה תופס את שני הפוקימונים ומנסה לברוח אך פתאום אחד מקירות המבנה מתחיל ליפול ואחריו המבנה כולו וכאשר חלק מהגג פוגע בראשך אתה מתעלף!,לאחר זמן מה אתה קם בתוך חלק ממחילה תת-קרקעית שכנראה נחפרה על-ידי סנדשרו,מה תעשה?
    אני יקום ויבדוק עם יש ליידי מישהו.
    מחפש מעצב.
    לפנות אלי בפרטי D:

תודה למאי.

שלי.

פוקימון - המאמן החוזר!

9. משתמש מנוסה
    סליחה על זה שאני לא מגיב הרבה פשוט עכשיו אני בשבוע וחצי של הרבה עומס בלימודים.
    ----------
    ~ריאן~
    קאטרפי תוקף את פידג'י בעזרת חוט פטיל,אך הוא תופס אותו עם רגלו וכאשר אתה בא לתקוף אותו הוא מניף את קאטרפי לעברך והוא נפגע כפת הכוח ועף הצידה!,מה תעשה?

~סקורפיו~
    אתה מטייל ביער ולא רואה עף פוקימון,כשלפתע אתה מתנגש במשהו ונופל,ולאחר שאתה קם אתה מגלה שזאת ביצת פוקימון נטושה!,מה תעשה?

~לי~
    אתה מחפש מקום שתוכל להתאמן בו כשלפתע אתה מרגיש מוזר,וכאשר אתה מסתכל הצידה אתה רואה מורקרוו נמצא על עץ וצופה בך,מה תעשה?

~ג'ק~
    אתה מתחיל ללכת במהרה ולאחר זמן מה אתה רואה מולך את דוקורה מעולף!,מה תעשה?
    נערך לאחרונה על ידי Iגם, 11-10-2010 בשעה 08:17 PM
    העיר שלי:

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ~לי~
    אתה מחפש מקום שתוכל להתאמן בו כשלפתע אתה מרגיש מוזר,וכאשר אתה מסתכל הצידה אתה רואה מורקרוו נמצא על עץ וצופה בך,מה תעשה?

אני אומר למוקרו"תרצה להילחם נגדי? וכך תעזור לי להתאמן"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה

~סקורפיו~
    אתה מטייל ביער ולא רואה עף פוקימון,כשלפתע אתה מתנגש במשהו ונופל,ולאחר שאתה קם אתה מגלה שזאת ביצת פוקימון נטושה!,מה תעשה?

?
    אחייך ואומר לעצמי 'איזה יופי, ביצה נטושה! אני אגדל אותה ואשמור אלייה, וובוא היום, כשהיא תבקע, הפוקימון שייצא מהביצה יהפוך לשותף שלי במסעי..
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

12. משתמש מנוסה
    ~ג'ק~
    אתה מתחיל ללכת במהרה ולאחר זמן מה אתה רואה מולך את דוקורה מעולף!,מה תעשה?
    דוקורה!
    אני יצעק וינסה להעיר אותו.
    מחפש מעצב.
    לפנות אלי בפרטי D:

תודה למאי.

שלי.

פוקימון - המאמן החוזר!

13. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Banette;918087[COLOR="Silver"
    ~ריאן~[/COLOR]
    קאטרפי תוקף את פידג'י בעזרת חוט פטיל,אך הוא תופס אותו עם רגלו וכאשר אתה בא לתקוף אותו הוא מניף את קאטרפי לעברך והוא נפגע כפת הכוח ועף הצידה!,מה תעשה?
    אני אקפוץ על קאטרפי ואנחת עם מתקפה מהירה על הפידג'י.
    NYO HO HO BITCH

14. משתמש מנוסה
    ~לי~
    מורקרו חושב כמה שניות,ולאחר מכן אומר:"בסדר,הקרב יימשך עד שאחד מהצדדים יכריז על כניעה,אתה יכול לתקוף ראשון",מה תעשה?

~סקורפיו~
    אתה בא לקחת את הביצה שלפתע יצור מיסטורי חוטף אותה!,אתה מסתובב אחורה ורואה לפניך סניזל! שאומר:"זאת יכולה להיות ארוחה דיי טובה,עבר הרבה זמן מאז הפעם האחרונה שאכלתי ביצת פוקימון",מה תעשה?

~ג'ק~
    אתה צועק במטרה להעיר את דוקורה ולאחר כמה שניות הוא מתעורר ושואל:"איך הגעתי לכאן?",ולפע אתה שם לב לקול שלא שמעת קודם,ולאחר כמה שניות אתה מגלה שזה קול מתכתי,מה תעשה?

~ריאן~
    אתה עולה על קאטרפי שמקפיץ אותך לגובה רב באוויר!,ולפני שפידג'י מספיק להבין מה קרה אתה פוגע בו עם מכה מהירה עוצמתית ביותר והוא מתרסק על הקרקע!,ואז אתה רואה שצורתו של הפידג'י מתחיה להתעוות ולהשתנות!,"אני לא ייתן לאף אחד לגלות את צורתי האמיתית!"פידג'י אומר בתוקפניות,ומשנה את צורתו במאמץ רב לאלקטריק! ולאחר מכן אומר:"זאת הצורה החזקה ביותר שלי!,אין לך סיכוי להביס אותי עכשיו!",מה תעשה?
    העיר שלי:

15. משתמש מנוסה
    [COLOR="Lime"]

~ג'ק~
    אתה צועק במטרה להעיר את דוקורה ולאחר כמה שניות הוא מתעורר ושואל:"איך הגעתי לכאן?",ולפע אתה שם לב לקול שלא שמעת קודם,ולאחר כמה שניות אתה מגלה שזה קול מתכתי,מה תעשה?
    מה זה הקול המתכתי הזה?
    אני יגיד ויתחיל למשוך את דקורה לכיוון הקול ביחד איתי.
    מחפש מעצב.
    לפנות אלי בפרטי D:

תודה למאי.

שלי.

פוקימון - המאמן החוזר!

עמוד 19 מתוך 20 ראשוןראשון ... 917181920 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •