The Saw
אתה רואה שראלטס משתמש שוב בשיגור ונעלם מענייך,אתה רואה שמדקיפ מתחיל לזהור בזוהר סגול מוזר מאוד,אתה רואה שמדקיפ מתחיל לרחף,אתה מבין שראלטס משתמש במתקפת על-חושי.
"טוב, אני אעזור לך!" אומר לריק ואלך איתו.YamiYugi
ריק אומר לך:"אני לא יודע מה איתך,אבל אני הולך להחזיר לי את האבן המיסטית שזובאט וקופינג הטיפשים האלה לקחו לי,אתה רוצה ללכת איתי או שאתה פשוט רוצה לעזוב אותי" אתה שומע את קול ריקואזה אומר לך:"אני הייתי ממליץ ללכת איתו,זו תחילה של הרפתקאה וזכור שיש לך משימה".
NYO HO HO BITCH
The Saw
אתה רואה שמדקיפ לא יכול לזוז,אתה רואה שגל בלתי נראה הודף את מדקיפ לכיוון המים וממשיך לגרום לו סבל,אתה מבין שראלטס לא מפסיק להשתמש במתקפת העל-חושי,אתה מסתכל סביבך ואין שום זכר לראלטס.
KoDak
*אין סדר מכונים,אתה קובע איזה מכון ראשון.
אתה רואה באוויר משהו מהיר מאוד עף לכיוון צפון,אתה רואה דמות שחורה,כנראה צל רץ מכיוון צפון דרומה,מה שמוזר הוא,שבדרום אין שום דבר חוץ מהמים,אתה נזכר שגם האי הנעלם של לטיאוס ולטיאס!
YamiYugi
אתה רואה ששניכם נכנסים לתוך מערת החוף הקרוב,אתה רואה שלושה מסדרונות ארוכים שכול אחד מוביל כנראה למקום אחר,אתה רואה שריק משתמש בחושי ההילה שלו ואומר לך:"בשביל האמצעי",אתה רואה אותו רץ לכיוון השביל האמצעי.
יגאל
אתה רואה שראלטס לא מגיב רק משתמש במתקפת על חושי על המים,על כמה סלעים ועל ילדים עוברי אורח,אתה מבין שראלטס די משועמם,אתה רואה משהו מוזר יוצא מהמים משהו מפחיד.
אני אלך בשביל האמצעי עד שיקרה משהו.YamiYugi
אתה רואה ששניכם נכנסים לתוך מערת החוף הקרוב,אתה רואה שלושה מסדרונות ארוכים שכול אחד מוביל כנראה למקום אחר,אתה רואה שריק משתמש בחושי ההילה שלו ואומר לך:"בשביל האמצעי",אתה רואה אותו רץ לכיוון השביל האמצעי.
NYO HO HO BITCH
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
שלמח''הם
האח עדיין נראה שלא מאמין לך,אך האחות נראית יותר חברותית היא אומרת לך:"נעים מאוד,שמי לטי,וזה אחי לאוס,ברוך הבא לאי שלנו" אתה רואה שהאח מלמל:"אני לא בוטח בילד הזה לטי".
The Saw
*אין זכר לראלטס.
אתה רואה סילון כחול פוגע במדקיפ,אתה מבין שזהו גל הלם עוצמתי מאוד,אתה רואה שראלטס משתמש שוב בשיגור,אתה שומע קול בראש שלך:"ניפגש באטרנה,ידידי,אם תזכה בתג,תקבל אותי".
YumiYugi
אתה וריק ממשיכים בשביל האמצעי,לבסוף אתה רואה שני פוקימונים,זובאט וקופינג,אתה רואה מאחוריהם אבן מאוד מוכרת לך,האבן שאתה וריקואזה שטתם אליה,אתה שומע את קולו של ריקואזה אומר לך:"תיקח את האבן,זו המשימה שלך,קח את האבן ותיכנס לפורטל!".
יגאל
אתה רואה שהדמות שיוצאת המים היא בעצם סוג של בן אדם רק שהוא נראה כמו שלד,הדמות המסתורית מתקרבת אליך ואומרת לך:"פרופסור רואן,איפה פרופסור רואן,הוא בסכנת חיים,הוא וכול תושבי סינו!".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
שלמחה''ם
שני האחים אומרים פה אחד:"מצטערים אך אין לנו פוקימונים שבעזתם נילחם בך" אתה רואה שלאוס אומר לך:"אני אשמח אם פשוט תלך מפה,ועכשיו,אתה רואה את את השמש שיורדת,ברגע שהירח והשמש יהיו באותו קו האי הזה יעלם,ואתה תהיה פה איתנו עד לזריחה הבאה".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)