Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 18 מתוך 102 ראשוןראשון ... 816171819202868 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 256 עד 270 מתוך 1524
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    The Saw
    אתה רואה אותו עושה תנועה של "אני-רוצה-קרב!" אתה מבין שהוא לא יהיה מוכן להיות סתם נתפס אלא פוקימון שנתפס בגלל שהוא הפסיד בקרב הוגן של אחד על אחד.
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "אוקיי צא מדקיפ תשתמש בצעקה על ראלטס ואז תשתמש במכה בהפתעה על ראלטס!"אצעק תוך כדי שאני מוציא את מדקיפ וצופה במעשיו.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    The Saw
    אתה רואה שראלטס משתמש שוב בשיגור ונעלם מענייך,אתה רואה שמדקיפ מתחיל לזהור בזוהר סגול מוזר מאוד,אתה רואה שמדקיפ מתחיל לרחף,אתה מבין שראלטס משתמש במתקפת על-חושי.

3. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה רואה שראלטס משתמש שוב בשיגור ונעלם מענייך,אתה רואה שמדקיפ מתחיל לזהור בזוהר סגול מוזר מאוד,אתה רואה שמדקיפ מתחיל לרחף,אתה מבין שראלטס משתמש במתקפת על-חושי.
    אומר למדקיפ בעידוד ובקפיצות כדי שהוא יבין אותי:"מדקיפ תנסה להסתובב ואז תשתמש בצעקה כדי שהיא תשתק את ראלטס ואז תפתיע אותו במכה בכול כוחך!תנסה גם להוציא בעזרת צעקה מים כדי שתלמד אקדח מים!"

4. משתמש סופר ספאמר
    The Saw
    אתה רואה שני פוקימון ריינג'ר מתקרבים אליך ואומרים לך בלחש:"מצטערים אך 'מערת האגדה' היא שומרת פוקימונים,לצערנו אסור לך להילחם או ללכוד פה פוקימון,סליחה".

YamiYugi
    *אבל רק לך זה צינוק מסתורי.
    ריאולו מצמצם את עיניו וצוחק צחוק כה חזק ואומר לך:"כן,כן היית רוצה להיות הבן אדם מהנבואה העתיקה שיציל את העולם,לרגע אחד האמנתי לך,'אין לי מושג מה אני עושה פה,אני בכלל בן אדם' זה היה מצחיק,טוב נעים מאוד טרי,אני ריק".

יגאל
    אתה רואה את פרופסור ברי יוצא מהמעבדה שלו ואומר לך:"ראלטס הוא קצת עקשן ומעצבן אך בבוא הזמן הנכון,ראלטס יהפוך לפוקימון הכי טוב שלך".
    אני אומר אומר לפרופסור ''טוב תודה על העזרה''
    ואני מפסיק את הקרב ושואל את ראלטס ''אתה רעב ראלטס''

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YamiYugi
    ריק אומר לך:"אני לא יודע מה איתך,אבל אני הולך להחזיר לי את האבן המיסטית שזובאט וקופינג הטיפשים האלה לקחו לי,אתה רוצה ללכת איתי או שאתה פשוט רוצה לעזוב אותי" אתה שומע את קול ריקואזה אומר לך:"אני הייתי ממליץ ללכת איתו,זו תחילה של הרפתקאה וזכור שיש לך משימה".
    "טוב, אני אעזור לך!" אומר לריק ואלך איתו.
    NYO HO HO BITCH

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

KoDak
    אתה רואה שאתה לבד עם סניבי על החוף,אך אתה רואה שהאי שוב קיים ושנייה לאחר מכן,הוא נעלם,אתה מבין שאתה פשוט צריך להתקדם במסע שלך לכיוון המכון הראשון שלך.
    אלך לעבר עיר המכון הראשון שלי תוך כדי שאפקח את עיניי כדי לגלות משהו מעניין ..

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה רואה שמדקיפ לא יכול לזוז,אתה רואה שגל בלתי נראה הודף את מדקיפ לכיוון המים וממשיך לגרום לו סבל,אתה מבין שראלטס לא מפסיק להשתמש במתקפת העל-חושי,אתה מסתכל סביבך ואין שום זכר לראלטס.

KoDak
    *אין סדר מכונים,אתה קובע איזה מכון ראשון.
    אתה רואה באוויר משהו מהיר מאוד עף לכיוון צפון,אתה רואה דמות שחורה,כנראה צל רץ מכיוון צפון דרומה,מה שמוזר הוא,שבדרום אין שום דבר חוץ מהמים,אתה נזכר שגם האי הנעלם של לטיאוס ולטיאס!

YamiYugi
    אתה רואה ששניכם נכנסים לתוך מערת החוף הקרוב,אתה רואה שלושה מסדרונות ארוכים שכול אחד מוביל כנראה למקום אחר,אתה רואה שריק משתמש בחושי ההילה שלו ואומר לך:"בשביל האמצעי",אתה רואה אותו רץ לכיוון השביל האמצעי.

יגאל
    אתה רואה שראלטס לא מגיב רק משתמש במתקפת על חושי על המים,על כמה סלעים ועל ילדים עוברי אורח,אתה מבין שראלטס די משועמם,אתה רואה משהו מוזר יוצא מהמים משהו מפחיד.

8. משתמש סופר ספאמר
    The Saw
    אתה רואה שמדקיפ לא יכול לזוז,אתה רואה שגל בלתי נראה הודף את מדקיפ לכיוון המים וממשיך לגרום לו סבל,אתה מבין שראלטס לא מפסיק להשתמש במתקפת העל-חושי,אתה מסתכל סביבך ואין שום זכר לראלטס.

KoDak
    אתה רואה באוויר משהו מהיר מאוד עף לכיוון צפון,אתה רואה דמות שחורה,כנראה צל רץ מכיוון צפון דרומה,מה שמוזר הוא,שבדרום אין שום דבר חוץ מהמים,אתה נזכר שגם האי הנעלם של לטיאוס ולטיאס!

YamiYugi
    אתה רואה ששניכם נכנסים לתוך מערת החוף הקרוב,אתה רואה שלושה מסדרונות ארוכים שכול אחד מוביל כנראה למקום אחר,אתה רואה שריק משתמש בחושי ההילה שלו ואומר לך:"בשביל האמצעי",אתה רואה אותו רץ לכיוון השביל האמצעי.

יגאל
    אתה רואה שראלטס לא מגיב רק משתמש במתקפת על חושי על המים,על כמה סלעים ועל ילדים עוברי אורח,אתה מבין שראלטס די משועמם,אתה רואה משהו מוזר יוצא מהמים משהו מפחיד.
    אני אומר לראלטס ''עם אתה משועמם תלחם נגד פוקימונים פראיים''
    בזמן שאני הולך לראות מי זה הדמות שיצאה מהמים

9. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YamiYugi
    אני אלך בשביל האמצעי עד שיקרה משהו.
    NYO HO HO BITCH

10. משתמש מנוסה
    The Saw

[/SIZE]
    [/COLOR]
    [/FONT]
    "מדקיפ תשאב מים מהאגם ואז תשלח את המים לעבר ראלטס בכול הכוח שיש לך!"אצעק לעבר מדקיפ.

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B][U]The Saw
    שלמח''הם
    אתה רואה שבמהירות גבוהה אתה מגיע לאי המסתורי,אתה רואה שצ'ימצ'אר וטדיאורסה מתחילים לרעוד,אתה רואה שני נערים בגילך בערך,כנראה תאומים,לאח עיניים אדומות כועסות,על החולצה הכחולה שלו סמל משולש אדום,לאחות עיניים כחולות על החולצה האדומה שלה סמל משולש דומה רק בצבע כחול,האח שואל בזעם:"מי אתה!".

[B][/
    אני אומר לאח"אני סתםם מאמן שהגיע לאי שפה.הפוקימונים שלי התלהו מן האי הזה אז רציתי לבוא לפה.שמי לי.תוכלו להגיד לי מי אתם?.וגם מצה זה האי הזה שאחנו נמצאים עליו?.אל תדאגו אני לא רשע או איזה פושע".אני מחזיר את צ'ימצ'אר ואת טאידרוסה לפוכדורים שלהם
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    שלמח''הם
    האח עדיין נראה שלא מאמין לך,אך האחות נראית יותר חברותית היא אומרת לך:"נעים מאוד,שמי לטי,וזה אחי לאוס,ברוך הבא לאי שלנו" אתה רואה שהאח מלמל:"אני לא בוטח בילד הזה לטי".

The Saw
    *אין זכר לראלטס.
    אתה רואה סילון כחול פוגע במדקיפ,אתה מבין שזהו גל הלם עוצמתי מאוד,אתה רואה שראלטס משתמש שוב בשיגור,אתה שומע קול בראש שלך:"ניפגש באטרנה,ידידי,אם תזכה בתג,תקבל אותי".

YumiYugi
    אתה וריק ממשיכים בשביל האמצעי,לבסוף אתה רואה שני פוקימונים,זובאט וקופינג,אתה רואה מאחוריהם אבן מאוד מוכרת לך,האבן שאתה וריקואזה שטתם אליה,אתה שומע את קולו של ריקואזה אומר לך:"תיקח את האבן,זו המשימה שלך,קח את האבן ותיכנס לפורטל!".

יגאל
    אתה רואה שהדמות שיוצאת המים היא בעצם סוג של בן אדם רק שהוא נראה כמו שלד,הדמות המסתורית מתקרבת אליך ואומרת לך:"פרופסור רואן,איפה פרופסור רואן,הוא בסכנת חיים,הוא וכול תושבי סינו!".

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שלמח''הם
    האח עדיין נראה שלא מאמין לך,אך האחות נראית יותר חברותית היא אומרת לך:"נעים מאוד,שמי לטי,וזה אחי לאוס,ברוך הבא לאי שלנו" אתה רואה שהאח מלמל:"אני לא בוטח בילד הזה לטי".
    .[/COLOR][/SIZE]
    אני אומר לצצמד האחים"טוב אז אני רואה שאתם לא בוטחים בי.אז מה תרצו שעשה כדי שתבטוחי בי?.אני עשה מה שתגידו.אני אומר לך את האמת אני מן הבחורים הטובים ולא הרעים.תעשו לי כול מה שתרצו הכול רק שתאמינו לי.אוקי קרב פוקימונים?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    שלמחה''ם
    שני האחים אומרים פה אחד:"מצטערים אך אין לנו פוקימונים שבעזתם נילחם בך" אתה רואה שלאוס אומר לך:"אני אשמח אם פשוט תלך מפה,ועכשיו,אתה רואה את את השמש שיורדת,ברגע שהירח והשמש יהיו באותו קו האי הזה יעלם,ואתה תהיה פה איתנו עד לזריחה הבאה".

15. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

KoDak

אני אסתכל מרחוק מה קורה באי הנעלם .
    ואז אחשוב לעצמי 'מה זה ? '

Spoiler ספוילר

עמוד 18 מתוך 102 ראשוןראשון ... 816171819202868 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •