Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 66 מתוך 102 ראשוןראשון ... 1656646566676876 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 976 עד 990 מתוך 1524
  1. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    SportMan
    בסופו של קרב ארוך ומתיש שינקס מפיל את סטרלי ומביס אותו,אתה רואה את הילד שניצח מתקרב אליך ואומר לך:"רוצה קרב,השינקס שלי מול פוקימון שלך?".
    אני אומר לילד שניצח: "אני ישמח מאוד להלחם מולך, אני רוצה ממש להתחיל להלחם, אבל יש לי שאלה קודם, מאיפה השגת את שינקס שלך" ומתחיל להכין את בידו לקרב לאחר התשובה שלו.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

2. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    Batista
    *אמרתי לך שצוות הקומנדו של אחד הצוותים יבוא נכון?
    האיש לוקח את הפוכדור שלו ואומר:"שאדו-ראלטס האגדי תשתמש בשאגת זמן שחורה!" אתה רואה את הראלטס הזוהר האגדי רק יותר שחור ואדום משתמש בגל שחור שפוגע במרצ'ומפ ומביס אותו.
    הקרב נגד חייל S[שאדו]מתחיל,ראלטס נגד מרצ'ומפ.
    מרצ'ומפ מובס 1-0[הקרב הזה יגמר ברגע שתחליט].
    מה תעשה,תלך לעזור לחבריך או תמשיך להילחם?

KoDakThe
    אתה מרגיש מעט מנומנם,אתה נרדם על חתיכת אדמה לחה כשאתה מתעורר אתה מוצא את עצמך במיטת טיפולים,אתה רואה את סניבי במיטה לידך,אתה רואה את האחיות ג'וי מטפלות בסניבי,אתה רואה שמהחלון שדרכו רואים את המסדרון יושבת ספיר בוכה.
    האם אתה קורא לה או שאתה מבקש לדעת מה שלום סניבי?

Uchihe Sasuke

הפקידה האחרונה אומרת לך:"ביער יש פוקימונים מסוגי רעל,חרק,עשב ומעט מאוד פוקימוני כנף ומים,באגם יש פוקימוני קרח ומים ומעט מאוד פוקימוני חרק,בהר יש פוקימוני אש,חשמל,אדמה,פלדה,אבן ומעט מאוד לחימה,איזה מתחם תבחר?".
    קיבלת את המידע על המתחמים,באיזה מתחם תבחר:
    הר,אגם או יער?

איתי
    האיש חושב מעט ומצביע לכיוון גשר האופנים הוא אומר לך:"מתחת לקשר הזה יש שדות ומערות,אתה יכול למצוא מספר פוקימוני לחימה,ואם יתמזל מזלך תמצא גם גיבל".
    אתה הולך לכיוון אחר או לגשר האופנים?

הרוח המתמטקאית
    כשאתה מתקדם אל עבר ההר אתה מרגיש איך אבן הירוקה פועמת,אתה רואה כשהגעת להר,אתה מטפס עליו ורואה לוע קטנה.
    האם אתה קופץ או שאתה מחפש דרך אחרת?

Scizor-X
    קרוגאנק רואה את אושווט ומתחמק ממנו,אתה רואה שהוא מכוון אל אושווט טיל רעל שהודף את מגן הצדף ופוגע באושווט קשות.
    האם אתה אומר לאושווט להשתמש במתקפה ישירה או שאתה שולח אותו לים?
    אני חושב מעט ואז, "אושוואט! אני יודע שזה קשה לך אבל תחבוט בקרוגאנק ורץ לים,אז כשהוא יהיה בתוך הים תשיג יתרון ותתקוף אותו!"

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

3. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    Bruno Mars
    אתה רואה שהפוכדור של ברמי אינו נפתח,אתה מנסה להוציא את באגון וזה גם לא עוזר,אתה רואה שכול הפוכדורים שלך נעולים,אתה שומע את שלי צועקת:"מהר תעזור לי!".
    מה תעשה,תקרא לעזרה או תפגע בג'ון באבן או במים?

StarDriver
    האיש אומר לך:העין השלישית היא לא ארגון כמו צוות רוקט,היא הרשע הטהור,ארסיאוס מייצג את הטוב,העין השלישית מייצגת את כול הרוע,אני כלוא בתוך העולם הזה רק בשביל שיהיה לעין הזו כוח,אני משרת אך ללא כול אפשרות להימלט,ברח,או שתגמור כמוני!".
    האם אתה בורח או שאתה נשאר לראות את העין הזו?

KoDakThe
    אתה מחפש שביל או מערה נסתרת אך זה לא עובד,אתה רואה ילדה קטנה צוחקת ואומרת:"אין אפשרות למצוא פה את הר קורונט".
    מה תעשה,האם תאמין לילדה או שמה תחשוב אותה שקרנית?

Uchihe Sasuke
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שלט קטן שבו כתוב:"אזור האימונים המיוחד לפוקימוני קרח" בצד השני אתה רואה "ספארי".
    לאן כדי ללכת,לספארי או לאזור המיוחד?

איתי
    אתה רואה שסניזל אינו מוותר והודף כול מתקפה שמריפ שולחת אליו,המאמן מחייך ואומר לך:"תלמד לשלוט בחשמל של מריפ,תנצל אותו לטובתך,הנה מספר שיטות לקרבות פוקימונים שכדי לדעת:
    ראשית כול צריך להתאים את האויב לפוקימון.

אחרי זה צריך להתאים את הזירה לפוקימון שלך.
    אחרי זה צריך ללמוד איך לנצל את הזירה לטובתך,תראה יש פה אגם קטן,אם תגרום למריפ להפיל את סניזל למים,ואז תחשמל את המים,סניזל לא יוכל להדוף את זה".
    מה תעשה,האם תקשיב לתוכנית של המאמן או שלא?

הרוח המתמטקאית
    אתה נוגע בקיר העשב,אתה רואה בור נפער במרכז הקיר.
    אתה שומע קולות של פוקימוני חרק,עשב ורעל באזור,אתה שומע קול שאומר לך:"יש לך שתי אפשרויות לקפוץ אל עולם העשב או לבחור קיר אחר,מה תעשה?".
    לאן כדי ללכת,לעולם העשב או לבחור קיר אחר?

MasterBar
    אתה מגיע לאחר זמן קצר מאוד למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי לוקחת לך את הפוכדור של ויניפלדה ואומרת לך:"הויניפלדה שלך מוכן למסע שלך,האם תרצה לשהות פה במשך הלילה או שמה תמשיך את המסע בלילה?".
    מה תעשה,תמשיך במסע בלילה או תלך לישון במרכז?

''אני לא יודע מ אני אעשה כרגע אבל אני מבטיח לך שאני אבוא לשחרר אותך!'',
    אומר לאיש יוצא באטיות עם צ'ארמנדר מעולם הצללים,
    מחפש את לאן ללכת.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Batista
    האיש לוקח את הפוכדור שלו ואומר:"שאדו-ראלטס האגדי תשתמש בשאגת זמן שחורה!" אתה רואה את הראלטס הזוהר האגדי רק יותר שחור ואדום משתמש בגל שחור שפוגע במרצ'ומפ ומביס אותו.
    אבל בסוף לא עשיתי כלום ולכולם אתה נותן דברים טובים ולי רעים.
    ---------------------------------
    "תחזור מרשטומפ." אגיד בהתכזבות ממרשטומפ תוך כדי שאני אחזיר את מרשטומפ לפוקדור שלו
    ואז אגיד בליבי: 'לטיאוס בוא תעזור לי, ראלטס הזוהר נהיה אפל ואתה חייב לעזור לי!' ואז אחכה ללטיאוס כדי להילחם נגד האיש שנגדי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. משתמש מנוסה

[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]
    MasterBar
    האחות ג'וי מרכינה את ראשה ואומרת לך:"לא אין לי,אבל אם תלך דרך השביל יש שמה פנסי רחוב אם תלך דרך היער שאף אחד לא יודע לאן הוא מוביל,אין שמה פנסים".
    לאן תלך,דרך השביל או דרך היער?
    "בוודאי שאלך דרך השביל אחרת איך הראה את הפוקימונים?, קדימה ויניפדה, צא אחוצה אני צריך אותך" אגיד לאחות ג'וי והציא את ויניפדה.
    "תקשיב עכשיו אנחנו הולכים לחפש פוקימונים בלילה יש פוקימונים מיוחדים בלילה אז אני צריך שתראה איתי עם אתה רואה פוקימון, תגיד לי, נלך עכשיו קדימה תעלה על הכתף, תודה האחות ג'וי אני מודה לך להתראות" אגיד לה ואתחיל לצאת מהמרכז.
    "רגע רגע האחות ג'וי את יכולה להשאיר לי מפתח של החדר כאן אחרי החיפושים אני אחזור בטח לישון פה, זה רעיון טוב" אגיד

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Uchihe Sasuke

הפקידה האחרונה אומרת לך:"ביער יש פוקימונים מסוגי רעל,חרק,עשב ומעט מאוד פוקימוני כנף ומים,באגם יש פוקימוני קרח ומים ומעט מאוד פוקימוני חרק,בהר יש פוקימוני אש,חשמל,אדמה,פלדה,אבן ומעט מאוד לחימה,איזה מתחם תבחר?".
    הר,אגם או יער?
    "אני אבחר במתחם ההר!" אומר לפקידות.
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש סופר ספאמר
    Batista

KoDakThe
    אתה מרגיש מעט מנומנם,אתה נרדם על חתיכת אדמה לחה כשאתה מתעורר אתה מוצא את עצמך במיטת טיפולים,אתה רואה את סניבי במיטה לידך,אתה רואה את האחיות ג'וי מטפלות בסניבי,אתה רואה שמהחלון שדרכו רואים את המסדרון יושבת ספיר בוכה.

Uchihe Sasuke

הר,אגם או יער?

איתי
    האיש חושב מעט ומצביע לכיוון גשר האופנים הוא אומר לך:"מתחת לקשר הזה יש שדות ומערות,אתה יכול למצוא מספר פוקימוני לחימה,ואם יתמזל מזלך תמצא גם גיבל".
    אתה הולך לכיוון אחר או לגשר האופנים?

הרוח המתמטקאית
    כשאתה מתקדם אל עבר ההר אתה מרגיש איך אבן הירוקה פועמת,אתה רואה כשהגעת להר,אתה מטפס עליו ורואה לוע קטנה.
    האם אתה קופץ או שאתה מחפש דרך אחרת?

Scizor-X
    קרוגאנק רואה את אושווט ומתחמק ממנו,אתה רואה שהוא מכוון אל אושווט טיל רעל שהודף את מגן הצדף ופוגע באושווט קשות.
    האם אתה אומר לאושווט להשתמש במתקפה ישירה או שאתה שולח אותו לים?
    אני הולך לכיוון שהאיש אמר לי ואני חושב 'מאנין איזה פוקימוני לחימה אני יתפוס'

8. Surgeon of Death
    כינוי מקורי
    אתה נכנס לתוך העיר ג'ובילייף,אתה רואה את האחות ג'וי מדברת עם מאמן גבוהה,אתה שומע שהיא אומרת לו:"הוא נמצא בתוך מנהרת אורבורג,הוא אמר לי שעד מחר הוא הולך לעיר אחרת,נחמד דווקא דילן הזה".
    אז הוא במערות באורבוג עכשיו- אם אנסה להגיע מהר אוכל להגיע לאורבוג תוך יום אחשוב ואתחיל לרוץ לכיון אורבוג במהירות

9. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

KoDakThe
    אני אומר במהירות "מה קרה לסניבי שלי !? " מייד אחר כך אלטף אותו ואשאל "הכל יהיה בסדר.."
    ואז ארוץ לכיוון ספיר "מה קרה ?! " אשאל אותה בהתעניינות רבה..
    *אני רוצה לדעת אם ההתקדמות שלי בסדר ליחס שאר השחקנים, כן או לא?
    *אני יכול לתפוס פוקימון ?ראיתי שכולם תפסו ואני עדיין לא! הייתי רוצה פאנפי..אם אפשר..

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Batista
    *נתתי לך לטיאוס זה לא מספיק XD
    אתה שומע את זעקת של שלי,שלי אומרת לך:"אל תעשה את זה תומר,הם ילכדו גם אותו פשוט תברח,לך למקום שאליו רצינו,אם לא נגיע לשם תוך חמישה ימים,תמשיך במסע שלך,פשוט לך!".
    המצב קשה,האם אתה קורא שוב ללטיאוס או בורח לעיר אורבורג?

StarDriver
    אתה יוצא דלת הדלת הלבנה,ואתה רואה את החדר שבו נכנסת לעולם הזה,אתה רואה את אזלף פעור פה,הוא אומר לך:"אף אחד לא הצליח לחזור מהעולם הזה,ורק ילד קטן אם צ'רמנדר חלשה הצליחו להביס את שליט יאמי-נו-גיים".
    האם אתה מסתלק מהמקום הזה או רוצה לדעת מה זה "יאמי-נו-גיים".

כינוי מקורי
    אתה רץ עם הצ'רמנדר והאלקיד בפוכדורים שלהם,אתה נתקל בגבר צנום,שרירי מעט,שיער חום,מעט שזוף הוא אומר לך בדאגה:"אתה בסדר ילד,אתה מחפש מישהו?".
    האם אתה אומר לו שאתה רוצה להגיע לאורבורג או שאתה מחפש את דילן?

KoDakThe
    *פאנפי בסדר.
    *אתה בסדר,רק אחד השיג את התג הראשון שלו,השאר עדיין מטיילים להם.
    אתה רואה שהאחות ג'וי מסתכלת עליך ואומרת לך:"עליך לנוח עדיין,אתה וסניבי נרדמתם וסבלתם מחוסר חמצן,מזל שצוות ההצלה הגיע אחרת הייתם מתים,אלך להודיע לחברה שלך" האחות ג'וי מתקרבת אל ספיר,אתה רואה שהיא מנגבת את עיניה ומסתכלת עליך אתה רואה שעיניה עדיין אדומות מרוב בכי אך היא מחייכת עכשיו,אתה רואה את רגלה חבושה בתחבושת שאתה שמת לה.
    האם אתה מקשיב לאחות ג'וי או לא?

Uchihe Sasuke
    *פה אי אפשר כבר לפרט...
    הדלת אל מתחם ההר נפתחת,אתה נכנס לתוכה,כשאתה יוצא הדלת ננעלת,ואתה רואה שאתה בפסגה של הר גבוה מאוד,אתה רואה שלושה פוקימוני אש שונים:
    צ'ימצ'אר,הונדום ומגבי זוהר.
    לידם אתה רואה שני פוקימוני חשמל:
    פיקאצ'ו ואלקטבז.
    האם אתה הולך אל צמד החשמליים או שאתה הולך אל שלושת פוקימוני האש?

איתי
    אתה מתקרב למקום שהאיש דיבר עליו,אתה רואה חמישה פוקימונים שונים:
    נאזליף פוקימון מסוג אופל-עשב,מגמר פוקימון מסוג אש טהור,גיבל פוקימון מסוג דרקון-אדמה,טיירוג פוקימון לחימה טהור ופיקאצ'ו פוקימון מסוג חשמל טהור.

הרוח המתמטקאית
    אתה מרגיש משב רוח קליל,אתה רואה שהאבן נופלת לך אבל היא לא מתנפצת,אתה רואה את הדמות המים,רק שהיא שונה,היא אדומה כמו דם,הדמות אומרת לך:"אני היא רוח האש,אם תקפוץ האבן לא תישבר,אל תדאג".
    האם אתה בוחר להאמין לרוח או לא?

SportMan
    הילד מחייך ואומר:"מאבא שלי,הוא היה מנהיג מכון חשמל גדול מאוד במחוז,אחרי שפרש הלקסריי שלו פגש לקסריי בת והם ביחד עשו ביצת שינקס,את ביצת השינקס אבי נתן לי,ואז הוא בקע ועכשיו יש לי שינקס".
    האם אתה שואל גם את הילד השני או שאתה בוחר פשוט להילחם נגד אחד מהם?

MasterBar
    האחות ג'וי מרכינה את ראשה ואומרת לך:"אסור להוציא את מפתחות המרכז מהמרכז,אני עושה פה משמרת לילה,אז כשתחזור אני אהיה פה,לתת לך שירות ומפתח לחדר".
    האם אתה לוקח חדר והולך לישון או יוצא למסע?

Scizor-X
    אושווט מבצע בהצלחה את החלק של להיכנס למים,אך גם קרוגאנק בעקבותיו,אתה רואה שאושווט בולע מים ויורק אותם בסילון חזק מאוד שפוגע בקרוגאנק ומביס אותו.
    האם אתה תופס אותו או חושב שהוא חלש מידי בגלל שרק סילון מים קטן יחסית הביס אותו?

11. משתמש מנוסה
    Batista
    *נתתי לך לטיאוס זה לא מספיק XD
    אתה שומע את זעקת של שלי,שלי אומרת לך:"אל תעשה את זה תומר,הם ילכדו גם אותו פשוט תברח,לך למקום שאליו רצינו,אם לא נגיע לשם תוך חמישה ימים,תמשיך במסע שלך,פשוט לך!".
    המצב קשה,האם אתה קורא שוב ללטיאוס או בורח לעיר אורבורג?
    נכון זה לא מספיק והבטחת לי את ראלטס...
    --------------------------------
    "טוב שלי!" אגיד במהירות ואז אזרוק על אנשים אבנים, אברח בכול כוחי לאחר מכן ואז שאני אברח אגיד:"ראלטס אני אנקום בשבילך!"

12. משתמש מנוסה
    Batista
    *יש הרבה ראלטס בסינו.
    אתה בורח לכיוון העיר אורבורג,מילותיה של שלי עדיין מהדהדות בראשך:"פשוט תברח!" אתה מגיע לעיר ג'ובילייף,אתה רואה שלוש שוטרות ג'ני מדברות עם חמישה שוטרים.
    האם אתה ניגש אל השוטרים או פשוט ממשיך לברוח לכיוון אורבורג?

13. משתמש מנוסה
    Batista
    *יש הרבה ראלטס בסינו.
    אתה בורח לכיוון העיר אורבורג,מילותיה של שלי עדיין מהדהדות בראשך:"פשוט תברח!" אתה מגיע לעיר ג'ובילייף,אתה רואה שלוש שוטרות ג'ני מדברות עם חמישה שוטרים.
    האם אתה ניגש אל השוטרים או פשוט ממשיך לברוח לכיוון אורבורג?
    אבל אני רוצה את האולטימטיבי!
    ---------------------------------------
    אני איגש על השוטרים ואגיד להם בבהלה:"שוטרים! בעיר פלוארמה!... יש גנבים! גנבו לי את הפוקימון שלי! ראלטס זוהר ועכשיו הוא אופל! בבקשה תתפסו אותם!" ואז שהם הולכים אלך לעיר אורבורג במהירות.

14. משתמש מנוסה
    Batista
    השוטרת ג'ני אומרת לך:"אנחנו מודעים למצב שעליו העיירה פלורמה נקלעה,אך לצערנו,אנשי צוות S מקיפים את העיירה,הם לקחו שבויים,הם דורשים כופר גבוה לשחרור העיר,אל תדאג לראלטס שלך צוות קומנדו מיוחד של המשטרה יצא לשם הם יחסלו את חיילי S שבעיר" אתה שומע קול שבוקע מתוך מכשירי הקשר:"קודקוד כאן קומנדו שבע,האחרון שנשאר,האויב לכד ורצח את שאר האנשים,המצב נראה רע,הם לקחו בשבי שני ילדים בסביבות הגיל חמש עשרה,הילדה בוכה כאילו היא יודעת מה הולך לקרות לה והילד..." נשמעה ירייה אתה שומע קול קר בוקע ממכשיר הקשר:"משטרה כאן S-1 לכדנו את העיירה פלורמה ואת כול תושביה,חיילנו גם נמצאים בעיר סנופויט ומתכננים מתקפה,כדי לכם להיכנע לדרישות שלנו,או ש..." והוא ניתק את השיחה.
    צוות S כנראה חטף את שלי ואת ג'ון,מה תעשה תלך להציל אותם,תחכה להוראות מהשוטרים,תרוץ להזעיק עזרה או תלך לעיר אורבורג?

15. משתמש מנוסה
    Batista
    השוטרת ג'ני אומרת לך:"אנחנו מודעים למצב שעליו העיירה פלורמה נקלעה,אך לצערנו,אנשי צוות S מקיפים את העיירה,הם לקחו שבויים,הם דורשים כופר גבוה לשחרור העיר,אל תדאג לראלטס שלך צוות קומנדו מיוחד של המשטרה יצא לשם הם יחסלו את חיילי S שבעיר" אתה שומע קול שבוקע מתוך מכשירי הקשר:"קודקוד כאן קומנדו שבע,האחרון שנשאר,האויב לכד ורצח את שאר האנשים,המצב נראה רע,הם לקחו בשבי שני ילדים בסביבות הגיל חמש עשרה,הילדה בוכה כאילו היא יודעת מה הולך לקרות לה והילד..." נשמעה ירייה אתה שומע קול קר בוקע ממכשיר הקשר:"משטרה כאן S-1 לכדנו את העיירה פלורמה ואת כול תושביה,חיילנו גם נמצאים בעיר סנופויט ומתכננים מתקפה,כדי לכם להיכנע לדרישות שלנו,או ש..." והוא ניתק את השיחה.
    צוות S כנראה חטף את שלי ואת ג'ון,מה תעשה תלך להציל אותם,תחכה להוראות מהשוטרים,תרוץ להזעיק עזרה או תלך לעיר אורבורג?
    'הם אמרו לי ללכת לעיר אורבורג אז אני אלך לשם, אני חייב ואם אני אלך אני אסכן אותם.' אגיד לעצמי בעצב ואז אלך לעיר אורבורג במהירות כדי להסתתר שם.

עמוד 66 מתוך 102 ראשוןראשון ... 1656646566676876 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •