אבל בסוף לא עשיתי כלום ולכולם אתה נותן דברים טובים ולי רעים.
---------------------------------
"תחזור מרשטומפ." אגיד בהתכזבות ממרשטומפ תוך כדי שאני אחזיר את מרשטומפ לפוקדור שלו
ואז אגיד בליבי: 'לטיאוס בוא תעזור לי, ראלטס הזוהר נהיה אפל ואתה חייב לעזור לי!' ואז אחכה ללטיאוס כדי להילחם נגד האיש שנגדי.
"בוודאי שאלך דרך השביל אחרת איך הראה את הפוקימונים?, קדימה ויניפדה, צא אחוצה אני צריך אותך" אגיד לאחות ג'וי והציא את ויניפדה.
"תקשיב עכשיו אנחנו הולכים לחפש פוקימונים בלילה יש פוקימונים מיוחדים בלילה אז אני צריך שתראה איתי עם אתה רואה פוקימון, תגיד לי, נלך עכשיו קדימה תעלה על הכתף, תודה האחות ג'וי אני מודה לך להתראות" אגיד לה ואתחיל לצאת מהמרכז.
"רגע רגע האחות ג'וי את יכולה להשאיר לי מפתח של החדר כאן אחרי החיפושים אני אחזור בטח לישון פה, זה רעיון טוב" אגיד
"אני אבחר במתחם ההר!" אומר לפקידות.Uchihe Sasuke
הפקידה האחרונה אומרת לך:"ביער יש פוקימונים מסוגי רעל,חרק,עשב ומעט מאוד פוקימוני כנף ומים,באגם יש פוקימוני קרח ומים ומעט מאוד פוקימוני חרק,בהר יש פוקימוני אש,חשמל,אדמה,פלדה,אבן ומעט מאוד לחימה,איזה מתחם תבחר?".
קיבלת את המידע על המתחמים,באיזה מתחם תבחר:
הר,אגם או יער?
NYO HO HO BITCH
אז הוא במערות באורבוג עכשיו- אם אנסה להגיע מהר אוכל להגיע לאורבוג תוך יום אחשוב ואתחיל לרוץ לכיון אורבוג במהירותכינוי מקורי
אתה נכנס לתוך העיר ג'ובילייף,אתה רואה את האחות ג'וי מדברת עם מאמן גבוהה,אתה שומע שהיא אומרת לו:"הוא נמצא בתוך מנהרת אורבורג,הוא אמר לי שעד מחר הוא הולך לעיר אחרת,נחמד דווקא דילן הזה".
אני אומר במהירות "מה קרה לסניבי שלי !? " מייד אחר כך אלטף אותו ואשאל "הכל יהיה בסדר.."
ואז ארוץ לכיוון ספיר "מה קרה ?! " אשאל אותה בהתעניינות רבה..
*אני רוצה לדעת אם ההתקדמות שלי בסדר ליחס שאר השחקנים, כן או לא?
*אני יכול לתפוס פוקימון ?ראיתי שכולם תפסו ואני עדיין לא! הייתי רוצה פאנפי..אם אפשר..![]()
ספוילר
Batista
*נתתי לך לטיאוס זה לא מספיק XD
אתה שומע את זעקת של שלי,שלי אומרת לך:"אל תעשה את זה תומר,הם ילכדו גם אותו פשוט תברח,לך למקום שאליו רצינו,אם לא נגיע לשם תוך חמישה ימים,תמשיך במסע שלך,פשוט לך!".
המצב קשה,האם אתה קורא שוב ללטיאוס או בורח לעיר אורבורג?
StarDriver
אתה יוצא דלת הדלת הלבנה,ואתה רואה את החדר שבו נכנסת לעולם הזה,אתה רואה את אזלף פעור פה,הוא אומר לך:"אף אחד לא הצליח לחזור מהעולם הזה,ורק ילד קטן אם צ'רמנדר חלשה הצליחו להביס את שליט יאמי-נו-גיים".
האם אתה מסתלק מהמקום הזה או רוצה לדעת מה זה "יאמי-נו-גיים".
כינוי מקורי
אתה רץ עם הצ'רמנדר והאלקיד בפוכדורים שלהם,אתה נתקל בגבר צנום,שרירי מעט,שיער חום,מעט שזוף הוא אומר לך בדאגה:"אתה בסדר ילד,אתה מחפש מישהו?".
האם אתה אומר לו שאתה רוצה להגיע לאורבורג או שאתה מחפש את דילן?
KoDakThe
*פאנפי בסדר.
*אתה בסדר,רק אחד השיג את התג הראשון שלו,השאר עדיין מטיילים להם.
אתה רואה שהאחות ג'וי מסתכלת עליך ואומרת לך:"עליך לנוח עדיין,אתה וסניבי נרדמתם וסבלתם מחוסר חמצן,מזל שצוות ההצלה הגיע אחרת הייתם מתים,אלך להודיע לחברה שלך" האחות ג'וי מתקרבת אל ספיר,אתה רואה שהיא מנגבת את עיניה ומסתכלת עליך אתה רואה שעיניה עדיין אדומות מרוב בכי אך היא מחייכת עכשיו,אתה רואה את רגלה חבושה בתחבושת שאתה שמת לה.
האם אתה מקשיב לאחות ג'וי או לא?
Uchihe Sasuke
*פה אי אפשר כבר לפרט...
הדלת אל מתחם ההר נפתחת,אתה נכנס לתוכה,כשאתה יוצא הדלת ננעלת,ואתה רואה שאתה בפסגה של הר גבוה מאוד,אתה רואה שלושה פוקימוני אש שונים:
צ'ימצ'אר,הונדום ומגבי זוהר.
לידם אתה רואה שני פוקימוני חשמל:
פיקאצ'ו ואלקטבז.
האם אתה הולך אל צמד החשמליים או שאתה הולך אל שלושת פוקימוני האש?
איתי
אתה מתקרב למקום שהאיש דיבר עליו,אתה רואה חמישה פוקימונים שונים:
נאזליף פוקימון מסוג אופל-עשב,מגמר פוקימון מסוג אש טהור,גיבל פוקימון מסוג דרקון-אדמה,טיירוג פוקימון לחימה טהור ופיקאצ'ו פוקימון מסוג חשמל טהור.
הרוח המתמטקאית
אתה מרגיש משב רוח קליל,אתה רואה שהאבן נופלת לך אבל היא לא מתנפצת,אתה רואה את הדמות המים,רק שהיא שונה,היא אדומה כמו דם,הדמות אומרת לך:"אני היא רוח האש,אם תקפוץ האבן לא תישבר,אל תדאג".
האם אתה בוחר להאמין לרוח או לא?
SportMan
הילד מחייך ואומר:"מאבא שלי,הוא היה מנהיג מכון חשמל גדול מאוד במחוז,אחרי שפרש הלקסריי שלו פגש לקסריי בת והם ביחד עשו ביצת שינקס,את ביצת השינקס אבי נתן לי,ואז הוא בקע ועכשיו יש לי שינקס".
האם אתה שואל גם את הילד השני או שאתה בוחר פשוט להילחם נגד אחד מהם?
MasterBar
האחות ג'וי מרכינה את ראשה ואומרת לך:"אסור להוציא את מפתחות המרכז מהמרכז,אני עושה פה משמרת לילה,אז כשתחזור אני אהיה פה,לתת לך שירות ומפתח לחדר".
האם אתה לוקח חדר והולך לישון או יוצא למסע?
Scizor-X
אושווט מבצע בהצלחה את החלק של להיכנס למים,אך גם קרוגאנק בעקבותיו,אתה רואה שאושווט בולע מים ויורק אותם בסילון חזק מאוד שפוגע בקרוגאנק ומביס אותו.
האם אתה תופס אותו או חושב שהוא חלש מידי בגלל שרק סילון מים קטן יחסית הביס אותו?
Batista
*יש הרבה ראלטס בסינו.
אתה בורח לכיוון העיר אורבורג,מילותיה של שלי עדיין מהדהדות בראשך:"פשוט תברח!" אתה מגיע לעיר ג'ובילייף,אתה רואה שלוש שוטרות ג'ני מדברות עם חמישה שוטרים.
האם אתה ניגש אל השוטרים או פשוט ממשיך לברוח לכיוון אורבורג?
Batista
השוטרת ג'ני אומרת לך:"אנחנו מודעים למצב שעליו העיירה פלורמה נקלעה,אך לצערנו,אנשי צוות S מקיפים את העיירה,הם לקחו שבויים,הם דורשים כופר גבוה לשחרור העיר,אל תדאג לראלטס שלך צוות קומנדו מיוחד של המשטרה יצא לשם הם יחסלו את חיילי S שבעיר" אתה שומע קול שבוקע מתוך מכשירי הקשר:"קודקוד כאן קומנדו שבע,האחרון שנשאר,האויב לכד ורצח את שאר האנשים,המצב נראה רע,הם לקחו בשבי שני ילדים בסביבות הגיל חמש עשרה,הילדה בוכה כאילו היא יודעת מה הולך לקרות לה והילד..." נשמעה ירייה אתה שומע קול קר בוקע ממכשיר הקשר:"משטרה כאן S-1 לכדנו את העיירה פלורמה ואת כול תושביה,חיילנו גם נמצאים בעיר סנופויט ומתכננים מתקפה,כדי לכם להיכנע לדרישות שלנו,או ש..." והוא ניתק את השיחה.
צוות S כנראה חטף את שלי ואת ג'ון,מה תעשה תלך להציל אותם,תחכה להוראות מהשוטרים,תרוץ להזעיק עזרה או תלך לעיר אורבורג?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)