Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 37 ראשוןראשון ... 8910111220 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 551
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Yuma Tsukumo
    אתה מסתכל על פינסייג' ואומר לו:"אם אתה פוקימון פראי תהנהן" ואז אתה מראה לו איך מהנהנים.
    לאחר מכן אתה מוסיף:"אם אתה פוקימון של מאמן תנענע את הראש בסירוב." ואז אתה מדגים לו גם איך מנענעים בסירוב.
    פינסייג' מסתכל אליך בחיבה ואז מהנהן בלי עם התנועה של הסירוב, ולאחר מכן אתה אומר לפידוב: "פידוב עכשיו שהוא מבולבל קצת תתקיף במכת כנף!".
    פידוב מקשיב לך ואז הוא עף לעבר פינסייג', פוגע בו במתקפת כנף ישר בבטן וכמעט מעלף אותו.
    פינסייג' מתעצבן, מייצר חרב בצבע ירוק ואז רץ לעבר פידוב בעזרת. פינסייג' יודע חרב עלה!
    מה תעשה?

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ציטוט פורסם במקור על ידי Batista צפה בהודעה
    הרוח המתמטקאית
    אתה אומר לפרופסור בשמחה: "כן באתי להציל את אש קאצ'ם מידי הפושעים שחטפו אותו,
    אני מקווה שהצליח להציל אותו מפינהם! אני יכול בבקשה לקבל את הפוקדור של טפיג? ותוכל גם לספר לי בקצרה עליו?"
    "כן אני יכול, טפיג הוא הפוקימון התחלתי מסוג אש של מחוז איסשו,
    הוא בחירה נבונה לילד נבון, טפיג הוא בחירה טובה למחוז איסשו."אומר הפרופסור בנחמדות "הינה החפצים למסע שלך וגם הפוקדור של טפיג." מוסיף הפרופסור
    ואז הפרופסור מגיש לך: את הפוקדור של טפיג 5000$,פוקידע,5 פוקדורים,מפה, ואופניים בתוך קופסא קטנה במיוחד.
    "הקופסא הזאת מכילה את כול החפצים, תלחץ על האמצע והיא תיפתח."מוסיף הפרופסור ואז מגיש לך גם כרטיס שכתוב אליו:"כרטיס לספינה שמובילה למחוז איסשו".
    "טוב תלך לספינה שנמצאת בדרום העיר ואז תגיש את הכרטיס הזה."אומר הפרופסור ואז פותח לך את הדלת כדי שתיצא.
    מה תעשה עכשיו?
    אני לוחץ על מרכז הקופסא , מוציא ממנה את הפוקדור של טפיג וזורק אותו לאוויר בעודי אומר:"טפיג צא!" וממשיך שטפיג יוצא מהפוקדור:"שלום טפיג,קוראים יל אלמוג ואני המאמן שלך למסע הזה,מקווה שנהנה יחיד! המטרה לשנו היא לשחחר את אש קטצ'ם! קדימה צריך למהר!"אני ואמר לו ויוצא מהדלת.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

3. משתמש מנוסה
    הרוח המתמטקאית
    פתחת את עמוד 10, איזה מתקפה אתה רוצה ללמד את טפיג?.
    -------------------------------------
    אתה לוחץ על מרכז הקופסא, מוציא ממנו את הפוקדור של טפיג וזורק אותו לאוויר בעודך אומר:"טפיג צא!"
    פתאום הפוקדור נפתח ויוצא ממנו פוקימון קטן דמוי חזיר קטן בצבע אדום\שחור .
    אתה לוקח נשימה עמוקה ואז ממשיך שטפיג יוצא מהפוקדור: "שלום טפיג, קוראים לי אלמוג ואני המאמן שלך למסע הזה, מקווה שנהנה יחיד!
    המטרה שלנו היא לשחרר את אש קטצ'ם! קדימה צריך למהר!"אני ואמר לו ויוצא מהדלת.
    אתה נושם נשימה עמוקה ואז הולך לכיוון הספינה. לאחר כמה דקות הליכה אתה רואה ספינה ענקית בדרום העיר פאלט.
    אתה רץ לשם במהירות ואז רואה איש עם מקבל וכובע בצבע כחול אומר לך:" כרטיס בבקשה לספינת מחוז איסשו.".
    מה תעשה?

4. משתמש על פעיל
    הרוח המתמטקאית
    פתחת את עמוד 10, איזה מתקפה אתה רוצה ללמד את טפיג?.
    -------------------------------------
    אתה לוחץ על מרכז הקופסא, מוציא ממנו את הפוקדור של טפיג וזורק אותו לאוויר בעודך אומר:"טפיג צא!"
    פתאום הפוקדור נפתח ויוצא ממנו פוקימון קטן דמוי חזיר קטן בצבע אדום\שחור .
    אתה לוקח נשימה עמוקה ואז ממשיך שטפיג יוצא מהפוקדור: "שלום טפיג, קוראים לי אלמוג ואני המאמן שלך למסע הזה, מקווה שנהנה יחיד!
    המטרה שלנו היא לשחרר את אש קטצ'ם! קדימה צריך למהר!"אני ואמר לו ויוצא מהדלת.
    אתה נושם נשימה עמוקה ואז הולך לכיוון הספינה. לאחר כמה דקות הליכה אתה רואה ספינה ענקית בדרום העיר פאלט.
    אתה רץ לשם במהירות ואז רואה איש עם מקבל וכובע בצבע כחול אומר לך:" כרטיס בבקשה לספינת מחוז איסשו.".
    מה תעשה?
    אני רוצה ללמד את טפיג Solarbea
    ---
    אני רצית ללכת לתחנה אחרת קודם לכן! לבית של קלואי.
    ----
    "מצטער,אני אל מתכוון לצאת כרגע לספינה!"אני אומר לו ורץ במהירות אל הבית של קלואי בתווקה שלא אאחר לספינה בעודי חושב 'אני מקווה שאספיק לעלות לנסיעה הבאה שלא הספינה ושלא אצטרך לחכות לנגלה הבא!'אני חושב.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

5. משתמש מנוסה
    הרוח המתמטקאית
    SolarBeam* והוא עוד מעט ילמד.
    וטוב אתה יכול ללכת ללואי.
    ------------------------------------------
    "מצטער, אני אל מתכוון לצאת כרגע לספינה!"אתה אומר לשוטר ואז רץ במהירות אל הבית של קלואי בתקווה שלא תאחר לספינה.
    תוך כדי הריצה אתה חושב 'אני מקווה שאספיק לעלות לנסיעה הבאה שלא הספינה ושלא אצטרך לחכות לנגלה הבא!'.
    אחרי כמה דקות ריצה אתה מגיע לביתה של לואי ובדיוק שאתה רוצה לפתוח את הדלת יוצאת לואי עם פוקדור אדום שעל ידה.
    "היי אלמוג, אני מתחילה עם פוקימון מגניב! קוראים לו סוואדל!" אומרת לואי בשמחה ואז זורקת את הפוקדור ויוצא ממנה פוקדור דמוי זחל .
    "הוא יודע קרן סולארית! רוצה שאני אלמד את הפוקימון שלך?" שואלת לואי בשמחה.
    מה תעשה?

6. משתמש על פעיל
    הרוח המתמטקאית
    SolarBeam* והוא עוד מעט ילמד.
    וטוב אתה יכול ללכת ללואי.
    ------------------------------------------
    "מצטער, אני אל מתכוון לצאת כרגע לספינה!"אתה אומר לשוטר ואז רץ במהירות אל הבית של קלואי בתקווה שלא תאחר לספינה.
    תוך כדי הריצה אתה חושב 'אני מקווה שאספיק לעלות לנסיעה הבאה שלא הספינה ושלא אצטרך לחכות לנגלה הבא!'.
    אחרי כמה דקות ריצה אתה מגיע לביתה של לואי ובדיוק שאתה רוצה לפתוח את הדלת יוצאת לואי עם פוקדור אדום שעל ידה.
    "היי אלמוג, אני מתחילה עם פוקימון מגניב! קוראים לו סוואדל!" אומרת לואי בשמחה ואז זורקת את הפוקדור ויוצא ממנה פוקדור דמוי זחל .
    "הוא יודע קרן סולארית! רוצה שאני אלמד את הפוקימון שלך?" שואלת לואי בשמחה.
    מה תעשה?
    "אני קיבלתי טפיג,הוא גם פוקימון מגניב של הודר החמישי!"אני ואמר לה וזורק את טפיג החוצה (אם הוא בפוקדור שלו) ומוסיף בחיוך "כן אשמח שתלמדי אותו קרן סולארית! מה דעתך לאחר מכן גם קרב קטן?"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

7. משתמש מנוסה
    תסתכל למעלה
    "אני לא רוצה להלחם איתך, סבבה?!" אתה אומר לאישה המוזרה וממשיך ללכת.
    בדיוק שאתה מתחיל ללכת היא אומרת: "אני שמעתי אותך ממלמל שאתה רוצה פוקימון מים או אש, ואני יכולה לתת לך אחד.".
    אתה נעצר במקום ואז היא מוסיפה: "תנצח אותי בקרב אחד ותקבל פוקימון מים או אש, לפי בחירתך, אוקיי?".
    מה תעשה? תעמוד בפיתוי או תמשיך?.
    "את מי את מציעה?" אני שואל אותה

8. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Yuma Tsukumo
    אתה מסתכל על פינסייג' ואומר לו:"אם אתה פוקימון פראי תהנהן" ואז אתה מראה לו איך מהנהנים.
    לאחר מכן אתה מוסיף:"אם אתה פוקימון של מאמן תנענע את הראש בסירוב." ואז אתה מדגים לו גם איך מנענעים בסירוב.
    פינסייג' מסתכל אליך בחיבה ואז מהנהן בלי עם התנועה של הסירוב, ולאחר מכן אתה אומר לפידוב: "פידוב עכשיו שהוא מבולבל קצת תתקיף במכת כנף!".
    פידוב מקשיב לך ואז הוא עף לעבר פינסייג', פוגע בו במתקפת כנף ישר בבטן וכמעט מעלף אותו.
    פינסייג' מתעצבן, מייצר חרב בצבע ירוק ואז רץ לעבר פידוב בעזרת. פינסייג' יודע חרב עלה!
    מה תעשה?
    אני אומר לפידוב:"פידוב תתחמק מהמתקפה של פינסייג'" אני מסתכל על פינסייג' ואומר לו:"אתה פוקימון פראי או לא,אם כן אני רוצה שנהיה חברים,אם לא אז לא".

9. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    Lord Voldemort
    אתה שולף את הפוקדקס ומכוון אותו לעבר הפוקימון הכחול.
    במקביל, אתה מוריד את סנייבי מכתפיך בשמחה.
    הפוקגייד נדלק ואז אומר ומראה תמונה שלו:

"פאנפור פוקימון קוף המים, הוא הפוקימון משלושת הקופים המרכזיים לסיפור האגדה לקוף האפל."

לאחר שכל זה נגמר, אתה מחזיר את הפוקדקס לכיס ואומר: "שלום, תרצה לערוך נגדי קרב?" לבחור ירוק השיער.
    "בשמחה שאני רוצה קרב, אני התחיל, פאנפור תשתמש באדים רותחים על סנייבי!" צועק הבחור עם השיער הירוק ואז פאנפור שולח מלא אדים רוצחים לעבר סנייבי.
    מה תעשה?
    'פאנפור, מה?' אני אתהה לי בלבי. כשהאדים הרותחים יישלחו לעבר סנייבי אני אומר במהירות: "תתחמק!", בתקווה שהוא יצליח. בין אם יצליח ובין אם לא, אני אורה על סנייבי לתקוף; "הצלפת גפן!"

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

10. משתמש מנוסה
    Lord Voldemort
    'פאנפור, מה?' אתה תוהה לך בלב.
    פאנפור שולח אדים הרותחים ובדיוק שהם קרובים לסנייבי אתה צועק לעברו: "תתחמק!" בתקווה שהוא יצליח.
    סנייבי קופץ במהירות וכך מתחמק בקלות ואז אתה מורה על סנייבי לתקוף בהצלפת גפן.
    סנייבי רץ על האדמה ומגיע לפאנפור, מצליף בו כמה פעמים ואז מעיף אותו לקיר כמעט מעולף.
    "קום כבר פאנפור! תשתמש באגרוף קרח!" צועק האיש עם השיער הירוק ואז פאנפור רץ לעבר סנייבי באגרוף קפוא.
    מה תעשה?

Yuma Tsukumo
    הוא כבר אראה לך שהוא פוקימון פראי!.
    וגם למה אתה לא נותן לפידוב פקודות לתקוף?!.
    ------------------------------------------------------------
    אתה אומר לפידוב: "פידוב תתחמק מהמתקפה של פינסייג" ואז פידוב מתאושש, עף הצידה וכך מתחמק בקלות מהמתקפה של פינסייג'.
    לאחר מכן אתה מסתכל על פינסייג' ואומר לו: "אתה פוקימון פראי או לא,אם כן אני רוצה שנהיה חברים,אם לא אז לא".
    פינסייג' לא מבין מה אתה רוצה ממנו וישר תוקף שוב בחרב עלה.
    מה תעשה?

תסתכל למעלה
    להבא מושקע יותר.
    -------------------------------------------
    "את מי את מציעה?" אתה שואל אותה ואז היא אומרת תוך כדי שהיא מצביעה אליך: "תחכה שנייה פה.".
    אתה רואה שהאישה נעלמת לשנייה ואז חוזרת תוך שנייה עם מזוודה בצבע חום שחור עם מנעול.
    היא מוציאה מפתח בצבע כסף מהכיס שלה, פותחת את המזוודה ואז שהמזוודה נפתחת אתה רואה 6 פוקדורים אדומים.
    "יש פה שלושה פוקימוני אש ושלושה פוקימוני מים, בו תראה אותם!" אומרת לך הילדה ואז היא פותחת כול פוקדור שיוצא ממנו;
    ; ;
    ; ; .
    "אתה רוצה מישהו? אם כן תצטרך קודם להילחם נגדי אם אותו פוקימון כדי לקבל אותו." אומרת הילדה בשמחה.
    מה תעשה?

הרוח המתמטקאית
    בפעם הבאה בלי שיגאות כתיב!
    ----------------------------------------------
    "אני קיבלתי טפיג, הוא גם פוקימון מגניב של הדור החמישי!" אתה אומר לה ואז מראה לטפיג ללכת קדימה.
    טפיג הולך קדימה בשמחה ולואי מחייכת ואומרת: "הוא פוקימון אש והוא יותר חזק מהפוקימון שלי.".
    ואז אתה מוסיף בחיוך: "כן אשמח שתלמדי אותו קרן סולארית! ומה דעתך לאחר מכן גם קרב קטן?".
    "רגע." אומרת לואי ואז מוציעה דיסק, נותנת אותו לטפיג והוא אוכל אותה במהירות ופתאום הוא שולח קרן ירוקה שפוגעת ביער שמפילה שתי עצים.
    "הוא למד קרן סולארית, ואתה תתחיל בקרב שלנו עכשיו." מוסיפה לואי בשמחה.
    מה תעשה?
    נערך לאחרונה על ידי DarkSide, 04-08-2011 בשעה 04:54 PM

11. משתמש מנוסה
    Hattrick
    "ברור שאני מאמן, מה חשבת?" אתה שואל אותו בעודך מנער את האבק מבגדיך "אגב, למה אתה רוצה לראות את הפוקימון שלי?" אתה שואל אותו בסקרנות שוב.
    "בשביל לתת לך את מספר החדר שלך בספינה!, למשל אם הייתה בוחר בצ'ראמנדר היית מקבל את מספר 004 אבל בחרת פוקימון מאיסשו." אומר האיש בציחקוק רב.
    "טוב בחרתי באושווט." אתה אומר בשמחה ואז פתאום מגיע אושווט, והאיש אומר:"אוקיי מספר החדר שלך הוא 501." ואז הוא מגיש לך כרטיס שכתוב אליו "חדר 501." ובורח משם.
    מה תעשה?
    "זה היה מוזר.." אמלמל בעודי מביט בכיוון בו האיש ברח, באושווט ואז בכרטיס "טוב, בוא ניגש לחדר, נראה מה יש בו" אני אומר לו ומתחיל לחפש אחר החדר כשאושווט לצידי.

12. משתמש מנוסה
    Hattrick
    אתה יכול להיכנס למסן?.
    ----------------------------------------
    "זה היה מוזר.." אתה ממלמל בעודך מביט בכיוון בו האיש ברח, באושווט ואז בכרטיס
    "טוב, בוא ניגש לחדר, נראה מה יש בו" אתה אומר לאוושוט ומתחיל לחפש אחר החדר כשאושווט לצידי.
    אחרי כמה דקות הליכה אתה מגיע לחדר, פותח את הדלת ואז רואה ג'קוזי בתוך החדר, חדר אמבטיה מפואר ומיטה ענקית עם מיטה קטנה לאושווט.
    פתאום אתה מרגיש עצירה ענקית שמעיפה אותך ואת אושווט לתוך המיטה ואז אתה שומע ברמקול: "סליחה אורחים אבל קרה תאונה,
    המנוע נהרס לגמרי ורק מחר יבואו לקחת אותנו ספינה חדשה, כול אחד מהנוסעים יקבל פיצוי, תודה ויום טוב."
    מה תעשה?

13. משתמש מנוסה
    Hattrick
    אתה יכול להיכנס למסן?.
    ----------------------------------------
    "זה היה מוזר.." אתה ממלמל בעודך מביט בכיוון בו האיש ברח, באושווט ואז בכרטיס
    "טוב, בוא ניגש לחדר, נראה מה יש בו" אתה אומר לאוושוט ומתחיל לחפש אחר החדר כשאושווט לצידי.
    אחרי כמה דקות הליכה אתה מגיע לחדר, פותח את הדלת ואז רואה ג'קוזי בתוך החדר, חדר אמבטיה מפואר ומיטה ענקית עם מיטה קטנה לאושווט.
    פתאום אתה מרגיש עצירה ענקית שמעיפה אותך ואת אושווט לתוך המיטה ואז אתה שומע ברמקול: "סליחה אורחים אבל קרה תאונה,
    המנוע נהרס לגמרי ורק מחר יבואו לקחת אותנו ספינה חדשה, כול אחד מהנוסעים יקבל פיצוי, תודה ויום טוב."
    מה תעשה?
    "זה כאב.." אני ממלמל בעודי מחזיק את האזור הכואב "רק מחר?" אני מוסיף באכזבה "לפחות יש לנו פה מה לעשות, לא ככה אושווט?" אני שואל אותו בחיוך "מה דעתך על טבילה קטנה בג'קוזי?" אני שואל אותו, בעודי סוגר את דלת החדר ומתחיל להתארגן לרחצה קלה בג'קוזי.

14. משתמש מנוסה
    תסתכל למעלה
    להבא מושקע יותר.
    -------------------------------------------
    "את מי את מציעה?" אתה שואל אותה ואז היא אומרת תוך כדי שהיא מצביעה אליך: "תחכה שנייה פה.".
    אתה רואה שהאישה נעלמת לשנייה ואז חוזרת תוך שנייה עם מזוודה בצבע חום שחור עם מנעול.
    היא מוציאה מפתח בצבע כסף מהכיס שלה, פותחת את המזוודה ואז שהמזוודה נפתחת אתה רואה 6 פוקדורים אדומים.
    "יש פה שלושה פוקימוני אש ושלושה פוקימוני מים, בו תראה אותם!" אומרת לך הילדה ואז היא פותחת כול פוקדור שיוצא ממנו;
    ; ;
    ; ; .
    "אתה רוצה מישהו? אם כן תצטרך קודם להילחם נגדי אם אותו פוקימון כדי לקבל אותו." אומרת הילדה בשמחה.
    מה תעשה?
    "אוותר.." אגיד לה ואמשיך ללכת בדרך עם פורליאון.

15. משתמש מנוסה
    תסתכל למעלה
    "אוותר.." אתה אומר לה וממשיך ללכת בדרך עם פורליאון.
    "טוב חבל אולי תרצה את הפוקימון הזה אבל לא משנה..." אומרת הילדה אבל אתה עדיין לא נופל בפח וממשיך בדרכך.
    פתאום אתה רואה משהו כחול מולך ואתה רואה פוקימון בצבע כחול ומסתכל אליך בעצב .
    "אותו אתה רוצה?" שואלת הילדה בנחמדות.
    מה תעשה?

Hattrick
    "זה כאב.." אתה ממלמל בעודך מחזיק את האזור הכואב "רק מחר?" אתה מוסיף באכזבה "לפחות יש לנו פה מה לעשות, לא ככה אושווט?" אתה שואל אותו בחיוך.
    "מה דעתך על טבילה קטנה בג'קוזי?" אתה שואל אותו, בעודך סוגר את דלת החדר ומתחיל להתארגן לרחצה קלה בג'קוזי.
    אחרי כמה דקות התארגנות אתה נכנס לג'קוזי עם אושווט ואתה מרגיש משהו כואב שם, אתה לא יכול להסביר ואז אושווט מרים אותו.
    הוא יוצא מהמים ומראה לך שזה צורה מברזל .
    מה תעשה?

עמוד 10 מתוך 37 ראשוןראשון ... 8910111220 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •