Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
JoinT
אתה צריך קודם לבדוק אליהם בפוקדקס!
לא ישר להגיד את השם שלהם!
-----------------------------------------
"אוקיי אני אבחר בטימפול! טימבור בעיטה נמוכה, עכשיו צא!!" אתה אומר לאישה עם השיער הורוד וצופה במתרחש.
"כולם תחזרו מחוץ טימפול." אומרת הילדה בשמחה תוך כדי שהיא מחזירה את כולם מחוץ טימפול ואז טימבור רץ לעבר טימפול בבעיטה נמוכה.
"טימפול בועות." אומרת הילדה בנחישות ואז טימפול שולח מלא בועות שפוגעות בטימבור וכך מתבטל המתקפה של טימבור במהירות.
"תוסיף עכשיו אקדח מים." מוסיפה שוב הילדה ואז טימפול שולח לעבר טימבור אקדח מים חזק במיוחד.
מה תעשה?
Yuma Tsukumo
גם עכשיו לא נתת לו פוקדה לתקוף!
למה?!
--------------------------------------
אתה מסתכל על פידוב ואומר לו:"פידוב, זה הקרב הראשון שלנו, אז אני מבקש, אני יודע שאתה פוקימון חזק,
חכם ונחמד מאוד, תנצח את פינסייג' ותחמוק מהמתקפה שלו, אחרי זה אתה, פנסייג' ואני נהיה חברים טובים אוקיי?".
פידוב מתחמק בקלות מהחרב עלה ופתאום הוא תוקף במכת כנף שפוגעת בפינסייג' שמעלפת אותו במהירות.
מה תעשה?
Hattrick
"לעזאזאל... קדימה אושווט התחמק והשתמש באקדח מים!" אתה קורא לעברו "לאחר מכן, דחיפה!" אתה מוסיף.
אושווט מתחמק מהמתקפה בקלות ואז שולח אקדח מים שפוגעת בכלב הקטן שמעיפה אותו לאחד הקופסאות.
"אוי לא יורטריי תשתמש בדחיפה!" צועק האיש מצוות פלזמה ואז יורטריי קופץ על רגליו ורץ בדחיפה וגם אושווט.
שניהם רצים במהירות ואז מתנגשים וכך נוצר ששניהם נפגעים בחוזקה.
מה תעשה?
*תבדוק על יורטריי בפוקגייד...
Lord Voldemort
"מצויין!" אתה אומר, ומחייך אליה. אתה לוחץ את ידה,
ולאחר מכן אומר לה, "אם שנינו עומדים להיות במחוז אונובה... למה שלא נטייל ביחד?" אתה שואל אותה ואז מסמיק.
"כן ברור אבל קודם תילחם נגדי אוקיי?, לא פה! למטה שמקום אימונים!" אומרת היידי בשמחה ואז יוצאת מהחדר, מחכה לך.
מה תעשה?
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
טופס הרשמה:
כינוי בפורום: Shikamaru
שם במשחק: ריי
רקע: ריי נולד למשפחה במצב כלכלי בינוני בכפר קטן בקנטו, ריי הוא הבן הצעיר מתוך שלושה אחים, אחיו האמצעי ליאו הוא מאמן חזק בעל צ'רמיליון רב העוצמה ואחיו הגדול דן הוא מאמן חזק במיוחד ומפורסם בזכות הבליסטויס החזק שלו. אמו של ריי היא מתאמת על לשעבר ואביו הוא מאמן חזק לשעבר. מילדותו ריי היה ילד נבון מאוד וניראה שהיה מצליח בכל המקצועות בבית הספר, לאחר שהוריו ראו זאת גרמו לריי ללמוד ללא הפסקה מפני שכך חשבו שהוא יצליח. ריי לא אהב זאת בכלל, בהיותו אדם ששונא לשבת וללמוד לא נהנה אפילו לרגע.
לאחר כמה ימים שהוריו הכריחו אותו ללמוד הגיעה ילדה חדשה לכיתה של ריי, קראו לה קארין.
קארין וריי התחברו ונהיו חברים טובים במהרה, קארין סיפרה לריי סיפורים על אש ופיקאצ'ו החזק וריי התחיל להעריץ את אש מיד. לאחר כשנה שמלאו לריי 14 הוא שמע על חטיפתו של אש. הוא וקארין כעסו מאוד והחליטו לפעול, לצאת למסע ולהציל את אש מצוות פלזמה!
פוקימון התחלתי: פורליאון
פוקימונים: לא לגעת!!!
חפצים:5000$,
פוקידע,
5 פוקדורים,
מפה,
אופניים.
שותף: כן (קארין)
הערות/הארות/חטיף אנרגיה: לתפוס ריוליו ופיקאצ'ו, ושלקארין יהיה וולפיקס אם אפשר.
רשום.
תגיב להתחלה.
אבל אתה לא יכול לתפוס ריולו ופיקאצ'ו בגלל שתהיה במחוז של הדור ה5.
ולקארין יהיה פוקימון מדור 5 ולא מדור 1...
Yuma Tsukumo
בטעות כתבתי...
-------------------------
אתה לא חושב פעמיים ואז אתה שולף פוכדור ריק וזורק אותו על הפינסייג',
ואז אתה פונה לפידוב ואומר לו: "כול הכבוד פידוב, חתיכת קרב בתור הקרב הראשון לא?"
ואחרי הדיבורים אתה מחזיר את פידוב ומסתכל על הלכידה של פינסייג'.
הפוקדור פתאום נעצר ופינסייג' לא יוצא אז זה אומר שתפסת את פינסייג'!
מה תעשה?
Lord Voldemort
אתה עוקב אחרי היידי בחיוך, אבל קודם לכן אתה לוקח איתך את סנייבי למקום עליו היא דיברה.
אחרי כמה דקות הליכה אתה מגיע לחדר האימונים של הקרבות ואתה רואה את היידי מולך צועקת: "הקרב יהיה 1 על 1, סנייבי שלך נגד הסנייבי שלי!!!".
"אני אנצח!" מוסיפה היידי בנחישות ואז זורקת פוקדור שיוצא ממנו סנייבי שדומה לשלך.
"אתה תתחיל." אומרת היידי בקול חלש שבקושי אתה שומע...
מה תעשה?
JoinT
"טימבור לא!! אוקיי עכשיו תקפוץ גבוהה באוויר, תתחמק ואז גובה + בעיטה נמוכה ייתן לך מהירות חזקה שיגביר את עוצמת המכה בפי כמה!" אתה אומר בנחישות בדעתך לנצח.
לאחר מכן אתה מוציא את הפוקגייד ובודק את הפוקימון הקטן.
"טימפול, פוקימון הראשן, טימפול אוהב להיות באגמים שבו הוא אוכל לגדול להתפתחות הצפרדע שלו."
אומר הפוקגייד ואז נכבה לגמרי, ואז טימבור קופץ גבוהה וכך מתחמק מהאקדח המים, ואז משתמש בבעיטה נמוכה לעבר טימפול.
בגלל שטימבור נופל לעבר טימפול הוא נהיה מהיר יותר ופוגע בחוזקה בטימפול וכך הוא עף יותר מהר לעץ הקרוב.
"חחחח! הצחקת אותי! טימפול תקום ותשתמש בנגיחה!" צועקת הילדה ואז טימפול קם במהירות ורץ לעבר טימבור בנגיחה.
מה תעשה?
הרוח המתמטקאית
אתה מחכה שה-10 דקות שיעברו, אתה הולך להתיישב על הספסל שנמצא שם עם קלואי.
"זה לא שווה זאת, יותר עדיף קודם להאתמן ואז ללכת לקנות את הציוד, לא כך?" שואלת קלואי בכעס.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)