Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
איוונט פסח יוצא לדרך!
איוונט פסח הולך כך:
אני אתן כול מיני שאלות וכול מיני גלגל מזלות.
הפעם זה יהיה שאלות בתגובות ואז אחר-כך גלגל מזלות.
ואז בשבוע הבא יהיה איוונט חדש.
בהצלחה לכולם.
Hattrick
שאלה הראשונה היא בשבילך:
על מה מבוסס אושווט?
-----------------------------------------
'כדאי שאבדוק מידע על יורטרי הזה, אולי זה יעזור לי.' אתה חושב לעצמך, מוציא את הפוקגייד ובודק מידע על יורטריי הזה.
"יורטריי, פוקימון הכלבלב השובב, יורטריי הוא חמוד רצח אבל כשמעצבנים אותו הלך אליך.".
"קדימה אושווט רוץ לעברו ואז שלח אקדח מים אל עבר הרגליים שלו, ותעיף אותו לאוויר! לאחר מכן, השתמש בקונכייה שלך ותקוף עם חתך אוויר!" אתה קורא לעבר אושווט ומצביע לעבר יורטרי.
אושווט מוציא את הקונכייה שבתוך גובו וזורק לעבר יורטריי שנחתך ממנו קשות.
"יורטריי תתאושש ותשתמש בנשיכה שוב!" צועק האיש מצוות פלזמה ואז יורטריי רץ בקושי לעבר אושווט בנשיכה.
מה תעשה?
Lord Voldemort
השאלה השנייה היא בשבילך:
על מה מבוסס סנייבי?
-------------------------------------
"קדימה, סנייבי..." אתה אומר לסנייבי שלך בשקט. "תשתמש בהצלפת גפן ותטיח אותו בקיר או בקרקע." אתה אומר לו בקול נמוך.
סנייבי פתאום רץ לעבר הסנייבי של היידי, ומטיח בו את הגפן במעיף אותו לקיר ואז נוצר בגלל זה סדקים.
"בואי נראה להם סנייבי, עכשיו תשתמשי בעלי תער!" צועקת היידי ואז פתאום סנייבי של היידי יוצא מהסדקים ושולחת מלא עלי תער חדים לעבר הסנייבי שלך.
מה תעשה?
Yuma Tsukumo
תבדוק בפוקגייד...
שאלה השלישית היא בשבילך:
על מה מבוסס פידוב?
-------------------------------------
אתה מחייך, מרים את הפוכדור של פינסייג' וקורא: "יש תפסתי פינסייג'!" ואחרי זה אתה עולה לסיפון לכיוון החדרים.
אתה יוצא מהחדר העשב, ועולה על המדרגות שמובילות אותך לצומת של השלטים.
אתה מגיע לצומת של השלטים ורואה שהדלת של החדרים נעולה וכתוב: "במחסן יש כניסה לשדרת החדרים.".
מה תעשה?
Shikamaru
מקווה שתהנה מהמשחק.
השאלה הרביעית היא בשבילך:
על מה מבוסס פורליאון?
---------------------------------------
אני בוחר ב.... לא, לא משנה" אתה אומר לפרופסור אוק ואז הוא מסתכל אליך ואומר לך: "אל תפחד תבחר כבר פוקימון."
פתאום אתה חושב לעצמך: 'במי אני יבחר כולם כאן פוקימונים מרשימים.. למרות שיש אחד שאני מעדיף' ואז אתה אומר: "אני בוחר בפורליאון".
"אוקיי חכה שנייה." אומר הפרופסור ואז הולך למחסן לכמה שניות ואז מביא קופסא קטנה שנמצאת בה הפוקדור של פורליאון5000$,
פוקידע,
5 פוקדורים,
מפה,
אופניים וכרטיס לספינה.
"החפצים האלה יעזרו לך במסע!, דרך אגב הספינה נמצאת בדרום העיר והכרטיס הזה יעלה אותך לשם." מוסיף הפרופסור ואז פותח לך את הדלת של המעבדה כדי לצאת מהמעבדה.
מה תעשה?
JoinT
השאלה החמישית היא בשבילך:
על מה מבוסס טימבור?
--------------------------------------------
"כל הכבוד טימבור! עכשיו תתחמק מן הנגיחה ודחוף אותו! לאחר מכן עוד בעיטה נמוכה צא!!!" אתה אומר במלא נחישות וצופה במתרחש.
טמבור מנסה להתחמק מהנגישה של טימפול ולא מצליח, הוא נפגע בחוזקה מהנגיחה ועף קצת אחורה, טימבור לא מוותר וישר תוקף בבעיטה נמוכה.
טימפול נשאר במקום וסופג את המכה בחוזקה ועדיין לא מתעלף, אלה שולח קרן בועות שפוגעות בטימבור קשות אבל לא מעלפות אותו.
"סיום קרב עכשיו! נגיחה!" אומרת הילדה באושר ואז טימפול רץ לעבר טימבור בנגיחה שוב.
מה תעשה?
הרוח המתמטקאית
"כן! אפשר להתאמן קצת ואחרי זה לקנות ציוד בתקווה שהאוניה לא תיגע לאיסשו לפני שנגמור." אתה אומר לה,
ואז מתחיל להתקדם לצומת שיש בו את השלטים.
אחרי כמה דקות הליכה אתה מגיע לצומת עם קלואי ומשם אתה הולך לשביל האימונים
בעודך חשב 'אני חושב שטפיג יכול אפילו לנצח פוקימוני מים בזכות המתקפה שלו, מעניין לראות אותו נלחמם מול פוקימון מים'.
אחרי כמה דקות הליכה בשביל אתה מגיע לצומת שכתוב על השלטים בו: "חדר העשב." "חדר המים." "חדר האש.".
מה תעשה?
Yuma Tsukumo
שתבדוק בפוקגייד זה יעודכן בדף.
יפה מאוד, יש לך נקודה.
שכולם יענו על השאלות יהיה גלגל מזלות.
--------------------------------------------
אתנ חושב מעט: 'עדיין לא בדקתי אילו מתקפות יש לפינסייג'' ואז אתה מוציא את הפוקגייד, מכוון את הפוקגייד על הפוכדור של פינסייג' ומחכה לתוצאות.
"פינסייג' שפוקדור הזה יודע: קליע זרעים, חרב עלה ודחיפה." אומר הפוקגייד ואז נכבה לגמרי.
פתאום פינסייג' יוצא מהפוקדור ומבקש אוכל של פוקימונים בשבילו.
מה תעשה?
JoinT
נכון מאוד, הם גם מסמלים את השרירים כי הם שרירנים כאלה...
וגם כנס למסן.
---------------------------------------
"תחכה במקום בציפייה! כשהוא יתקרב אלייך תשמתמש בבעיטה נמוכה עוצמתית בכל הכוח שלך ותסיים את זה, צא!" אתה אומר ומקווה לטוב.
טימפול מתקרב לעבר טימבור בשיא ואז טימבור נותן לו את הבעיטה הנמוכה ישר בפרצוף, שמועכת לו את הפרצוף ומעיפה אותו על העץ שנשבר בקלות.
"טימפול..." אתה שומע את הקול של טימפול שם ואז הילדה רצה לשם ובודקת אותו.
"ניצחת!" קוראת הילדה בשמחה ואז מחזירה את טימפול לפוקדור שלה ומגישה לך אותו.
"קיבלת אותו באושר רב אז ביי!" מוסיפה הילדה שוב ואז נלעמת משם שהפוקדור על ידיך.
מה תעשה?
Hattrick
רק תשובה אחת סופית בבקשה.
----------------------------------------
"עכשיו זו ההזדמנות שלך לחסל אותו! השתמש באקדח מים בכל הכוח!" אתה קורא "אם לא הצלחת לעלף אותו, השתמש בדחיפה!" אתה מצווה על אושווט.
אושווט משגר אקדח מים שפוגע ביורטריי, יורטריי נאבק באקדח המים אבל בלי הצלחה הוא מספיד במאבק, נפגע קשות ואז מתעלף ישר.
"תחזור יורטריי! אתה עוד תשמע ממני ילד!" אומר האיש בעיצבון רב ואז הוא ברוח עם יורטריי משם.
מה תעשה?
JoinT
"מה אני אעשה איתו ? פוקימון חלש שכזה... טימבור בא לך להתפתח אולי?" אתה אומר, מפיל את הפוכדור של טימבול לריצפה וממשיך ללכת.
הפוקדור נופל על האדמה, נפתח ואז יוצא ממנו טימפול והוא עצבני יותר מתמיד, הוא שולח קרן בועות שפוגעות בך ובטימבור ומעלפות אותך.
אתה פוקח עיניים ורואה פוקימון כחול שעומד על שני רגלים, דומה קצת לצפרדע ודומה קצת לטימבול.
מה תעשה?
הרוח המתמטקאית
די עם השגיאות הכתיב ותענה לשאלה הזאת:
על מה מבוסס טפיג?
-------------------------------------------------
"קלואי זה בסדר מבחינתך עם אני אכנס לדלת המים? אני רוצה לבחון את טפיג שלי מול פוקימוני מים עם את רוצה את יכולה ללכת לחדר אחר.
הראשון שגומר את האימון שלו יקח לאחר בחוץ." אתה שואל את קלואי ונכנס לדלת המים אם אין ויכוחים.
"גם אני נכנסת לחדר המים כי הפוקימון שלי חזק על פוקימוני מים..." אומרת קלואי במבט עמום מימך, בגלל שאתה לא חשבת פעמים והוצאת מילים עם שגיאות דיבור.
אתה נכנס לחדר עם קלואי ורואה הכול כחול, בגלל שזה הצבע של המים.
מה תעשה? תחפש פוקימונים להילחם נגדם או מאמנים?
Shikamaru
יפה מאוד יש לך נקודה.
בספינה
בדיוק באתי לעשות זאת.
יש לך מסן?
------------------------------
"תודה פרופסר" אתה אומר לו ויוצא מהמעבדה.
אתה מסתכל על הכרטיס שלך ומכניס אותו לכיס, ואחר כך אתה הולך לכיוון דרום העיר לספינה.
אתה רץ לספינה במהירות ואז רואה איש עם מקל וכובע בצבע כחולאומר לך:" כרטיס בבקשה לספינת מחוז איסשו.".
מה תעשה?
בונה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"כל הכבוד אושווט! הבסת אותו!" אני קורא בשמחה ומלטף את ראשו "זה מראה שאתה מתחזק מיום ליום" אני אומר לו "בוא, נלך למרכז הפוקימונים לטפל בפצעים שלך מהקרב, ואח"כ נסרוק עוד יותר את הספינה" אני אומר לו, בעודי מביט במגן 'נשמור אותו, אולי אמצא לו שימוש' אני חושב לעצמי.
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)