Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 37 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 551
  1. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Batista צפה בהודעה
    Lord Voldemort
    אתה עוקב אחרי היידי בחיוך, אבל קודם לכן אתה לוקח איתך את סנייבי למקום עליו היא דיברה.
    אחרי כמה דקות הליכה אתה מגיע לחדר האימונים של הקרבות ואתה רואה את היידי מולך צועקת: "הקרב יהיה 1 על 1, סנייבי שלך נגד הסנייבי שלי!!!".
    "אני אנצח!" מוסיפה היידי בנחישות ואז זורקת פוקדור שיוצא ממנו סנייבי שדומה לשלך .
    "אתה תתחיל." אומרת היידי בקול חלש שבקושי אתה שומע...
    מה תעשה?
    "קדימה, סנייבי..." אני אומר לסנייבי שלי בשקט. "תשתמש בהצלפת גפן ותטיח אותו בקיר או בקרקע." אני אומר לו בקול נמוך.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

2. משתמש מנוסה

Hattrick
    "לעזאזאל... קדימה אושווט התחמק והשתמש באקדח מים!" אתה קורא לעברו "לאחר מכן, דחיפה!" אתה מוסיף.
    אושווט מתחמק מהמתקפה בקלות ואז שולח אקדח מים שפוגעת בכלב הקטן שמעיפה אותו לאחד הקופסאות.
    "אוי לא יורטריי תשתמש בדחיפה!" צועק האיש מצוות פלזמה ואז יורטריי קופץ על רגליו ורץ בדחיפה וגם אושווט.
    שניהם רצים במהירות ואז מתנגשים וכך נוצר ששניהם נפגעים בחוזקה.
    מה תעשה?
    *תבדוק על יורטריי בפוקגייד...
    'כדאי שאבדוק מידע על יורטרי הזה,אולי זה יעזור לי' אני חושב לעצמי, מוציא את הפוקגייד ובודק מידע עליו "קדימה אושווט רוץ לעברו ואז שלח אקדח מים אל עבר הרגליים שלו, ותעיף אותו לאוויר! לאחר מכן, השתמש בכונכייה שלך ותקוף עם חתך אוויר!" אני קורא לעבר אושווט ומצביע לעבר יורטרי.

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    איוונט פסח יוצא לדרך!

איוונט פסח הולך כך:
    אני אתן כול מיני שאלות וכול מיני גלגל מזלות.
    הפעם זה יהיה שאלות בתגובות ואז אחר-כך גלגל מזלות.
    ואז בשבוע הבא יהיה איוונט חדש.
    בהצלחה לכולם.

Hattrick
    שאלה הראשונה היא בשבילך:
    על מה מבוסס אושווט?
    -----------------------------------------
    'כדאי שאבדוק מידע על יורטרי הזה, אולי זה יעזור לי.' אתה חושב לעצמך, מוציא את הפוקגייד ובודק מידע על יורטריי הזה.

"יורטריי, פוקימון הכלבלב השובב, יורטריי הוא חמוד רצח אבל כשמעצבנים אותו הלך אליך.".

"קדימה אושווט רוץ לעברו ואז שלח אקדח מים אל עבר הרגליים שלו, ותעיף אותו לאוויר! לאחר מכן, השתמש בקונכייה שלך ותקוף עם חתך אוויר!" אתה קורא לעבר אושווט ומצביע לעבר יורטרי.
    אושווט מוציא את הקונכייה שבתוך גובו וזורק לעבר יורטריי שנחתך ממנו קשות.
    "יורטריי תתאושש ותשתמש בנשיכה שוב!" צועק האיש מצוות פלזמה ואז יורטריי רץ בקושי לעבר אושווט בנשיכה.
    מה תעשה?

Lord Voldemort
    השאלה השנייה היא בשבילך:
    על מה מבוסס סנייבי?
    -------------------------------------
    "קדימה, סנייבי..." אתה אומר לסנייבי שלך בשקט. "תשתמש בהצלפת גפן ותטיח אותו בקיר או בקרקע." אתה אומר לו בקול נמוך.
    סנייבי פתאום רץ לעבר הסנייבי של היידי, ומטיח בו את הגפן במעיף אותו לקיר ואז נוצר בגלל זה סדקים.
    "בואי נראה להם סנייבי, עכשיו תשתמשי בעלי תער!" צועקת היידי ואז פתאום סנייבי של היידי יוצא מהסדקים ושולחת מלא עלי תער חדים לעבר הסנייבי שלך.
    מה תעשה?

Yuma Tsukumo
    תבדוק בפוקגייד...
    שאלה השלישית היא בשבילך:
    על מה מבוסס פידוב?
    אתה מחייך, מרים את הפוכדור של פינסייג' וקורא: "יש תפסתי פינסייג'!" ואחרי זה אתה עולה לסיפון לכיוון החדרים.
    אתה יוצא מהחדר העשב, ועולה על המדרגות שמובילות אותך לצומת של השלטים.
    אתה מגיע לצומת של השלטים ורואה שהדלת של החדרים נעולה וכתוב: "במחסן יש כניסה לשדרת החדרים.".
    מה תעשה?

Shikamaru
    מקווה שתהנה מהמשחק.
    השאלה הרביעית היא בשבילך:
    על מה מבוסס פורליאון?
    ---------------------------------------
    אני בוחר ב.... לא, לא משנה" אתה אומר לפרופסור אוק ואז הוא מסתכל אליך ואומר לך: "אל תפחד תבחר כבר פוקימון."
    פתאום אתה חושב לעצמך: 'במי אני יבחר כולם כאן פוקימונים מרשימים.. למרות שיש אחד שאני מעדיף' ואז אתה אומר: "אני בוחר בפורליאון".
    "אוקיי חכה שנייה." אומר הפרופסור ואז הולך למחסן לכמה שניות ואז מביא קופסא קטנה שנמצאת בה הפוקדור של פורליאון 5000$,פוקידע,5 פוקדורים,מפה, אופניים וכרטיס לספינה.
    "החפצים האלה יעזרו לך במסע!, דרך אגב הספינה נמצאת בדרום העיר והכרטיס הזה יעלה אותך לשם." מוסיף הפרופסור ואז פותח לך את הדלת של המעבדה כדי לצאת מהמעבדה.
    מה תעשה?

JoinT
    השאלה החמישית היא בשבילך:
    על מה מבוסס טימבור?
    --------------------------------------------
    "כל הכבוד טימבור! עכשיו תתחמק מן הנגיחה ודחוף אותו! לאחר מכן עוד בעיטה נמוכה צא!!!" אתה אומר במלא נחישות וצופה במתרחש.
    טמבור מנסה להתחמק מהנגישה של טימפול ולא מצליח, הוא נפגע בחוזקה מהנגיחה ועף קצת אחורה, טימבור לא מוותר וישר תוקף בבעיטה נמוכה.
    טימפול נשאר במקום וסופג את המכה בחוזקה ועדיין לא מתעלף, אלה שולח קרן בועות שפוגעות בטימבור קשות אבל לא מעלפות אותו.
    "סיום קרב עכשיו! נגיחה!" אומרת הילדה באושר ואז טימפול רץ לעבר טימבור בנגיחה שוב.
    מה תעשה?

הרוח המתמטקאית
    "כן! אפשר להתאמן קצת ואחרי זה לקנות ציוד בתקווה שהאוניה לא תיגע לאיסשו לפני שנגמור." אתה אומר לה,
    ואז מתחיל להתקדם לצומת שיש בו את השלטים.
    אחרי כמה דקות הליכה אתה מגיע לצומת עם קלואי ומשם אתה הולך לשביל האימונים
    בעודך חשב 'אני חושב שטפיג יכול אפילו לנצח פוקימוני מים בזכות המתקפה שלו, מעניין לראות אותו נלחמם מול פוקימון מים'.
    אחרי כמה דקות הליכה בשביל אתה מגיע לצומת שכתוב על השלטים בו: "חדר העשב." "חדר המים." "חדר האש.".
    מה תעשה?

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    איוונט פסח יוצא לדרך!

איוונט פסח הולך כך:
    בהצלחה לכולם.
    Yuma Tsukumo
    תבדוק בפוקגייד...
    שאלה השלישית היא בשבילך:
    על מה מבוסס פידוב?
    אתה מחייך, מרים את הפוכדור של פינסייג' וקורא: "יש תפסתי פינסייג'!" ואחרי זה אתה עולה לסיפון לכיוון החדרים.
    אתה יוצא מהחדר העשב, ועולה על המדרגות שמובילות אותך לצומת של השלטים.
    אתה מגיע לצומת של השלטים ורואה שהדלת של החדרים נעולה וכתוב: "במחסן יש כניסה לשדרת החדרים.".
    מה תעשה?
    *אמור להיות בדף הרשומים לא?
    *פידוב מבוסס על יונה.
    אני חושב מעט:'עדיין לא בדקתי אילו מתקפות יש לפינסייג'' אני מכוון את הפוקגייד על הפוכדור של פינסייג' ומחכה לתוצאות.

5. משתמש מנוסה
    Yuma Tsukumo
    שתבדוק בפוקגייד זה יעודכן בדף.
    יפה מאוד, יש לך נקודה.
    שכולם יענו על השאלות יהיה גלגל מזלות.
    אתנ חושב מעט: 'עדיין לא בדקתי אילו מתקפות יש לפינסייג'' ואז אתה מוציא את הפוקגייד, מכוון את הפוקגייד על הפוכדור של פינסייג' ומחכה לתוצאות.
    "פינסייג' שפוקדור הזה יודע: קליע זרעים, חרב עלה ודחיפה." אומר הפוקגייד ואז נכבה לגמרי.
    פתאום פינסייג' יוצא מהפוקדור ומבקש אוכל של פוקימונים בשבילו.
    מה תעשה?

6. משתמש מנוסה

JoinT
    השאלה החמישית היא בשבילך:
    על מה מבוסס טימבור?
    "כל הכבוד טימבור! עכשיו תתחמק מן הנגיחה ודחוף אותו! לאחר מכן עוד בעיטה נמוכה צא!!!" אתה אומר במלא נחישות וצופה במתרחש.
    טמבור מנסה להתחמק מהנגישה של טימפול ולא מצליח, הוא נפגע בחוזקה מהנגיחה ועף קצת אחורה, טימבור לא מוותר וישר תוקף בבעיטה נמוכה.
    טימפול נשאר במקום וסופג את המכה בחוזקה ועדיין לא מתעלף, אלה שולח קרן בועות שפוגעות בטימבור קשות אבל לא מעלפות אותו.
    "סיום קרב עכשיו! נגיחה!" אומרת הילדה באושר ואז טימפול רץ לעבר טימבור בנגיחה שוב.
    מה תעשה?

" תחכה במקום בציפייה ! כשהוא יתקר אלייך תשמתמש בבעיטה נמוכה עוצמתית בכל הכוח שלך ותסיים את זה , צא ! " אומר ומקווה לטוב .

7. משתמש מנוסה
    JoinT
    נכון מאוד, הם גם מסמלים את השרירים כי הם שרירנים כאלה...
    וגם כנס למסן.
    "תחכה במקום בציפייה! כשהוא יתקרב אלייך תשמתמש בבעיטה נמוכה עוצמתית בכל הכוח שלך ותסיים את זה, צא!" אתה אומר ומקווה לטוב.
    טימפול מתקרב לעבר טימבור בשיא ואז טימבור נותן לו את הבעיטה הנמוכה ישר בפרצוף, שמועכת לו את הפרצוף ומעיפה אותו על העץ שנשבר בקלות.
    "טימפול..." אתה שומע את הקול של טימפול שם ואז הילדה רצה לשם ובודקת אותו.
    "ניצחת!" קוראת הילדה בשמחה ואז מחזירה את טימפול לפוקדור שלה ומגישה לך אותו.
    "קיבלת אותו באושר רב אז ביי!" מוסיפה הילדה שוב ואז נלעמת משם שהפוקדור על ידיך.
    מה תעשה?

8. משתמש מנוסה
    JoinT
    נכון מאוד, הם גם מסמלים את השרירים כי הם שרירנים כאלה...
    וגם כנס למסן.
    "תחכה במקום בציפייה! כשהוא יתקרב אלייך תשמתמש בבעיטה נמוכה עוצמתית בכל הכוח שלך ותסיים את זה, צא!" אתה אומר ומקווה לטוב.
    טימפול מתקרב לעבר טימבור בשיא ואז טימבור נותן לו את הבעיטה הנמוכה ישר בפרצוף, שמועכת לו את הפרצוף ומעיפה אותו על העץ שנשבר בקלות.
    "טימפול..." אתה שומע את הקול של טימפול שם ואז הילדה רצה לשם ובודקת אותו.
    "ניצחת!" קוראת הילדה בשמחה ואז מחזירה את טימפול לפוקדור שלה ומגישה לך אותו.
    "קיבלת אותו באושר רב אז ביי!" מוסיפה הילדה שוב ואז נלעמת משם שהפוקדור על ידיך.
    מה תעשה?
    " מה אני אעשה איתו ? פוקימון חלש שכזה .. טימבור בא לך להתפתח אולי ? " אומר , מפיל את הפוכדור של טימבול לריצפה וממשיך ללכת .
    הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד

9. משתמש מנוסה
    איוונט פסח יוצא לדרך!

איוונט פסח הולך כך:
    בהצלחה לכולם.

Hattrick
    שאלה הראשונה היא בשבילך:
    על מה מבוסס אושווט?
    -----------------------------------------
    'כדאי שאבדוק מידע על יורטרי הזה, אולי זה יעזור לי.' אתה חושב לעצמך, מוציא את הפוקגייד ובודק מידע על יורטריי הזה.

"יורטריי, פוקימון הכלבלב השובב, יורטריי הוא חמוד רצח אבל כשמעצבנים אותו הלך אליך.".
    "קדימה אושווט רוץ לעברו ואז שלח אקדח מים אל עבר הרגליים שלו, ותעיף אותו לאוויר! לאחר מכן, השתמש בקונכייה שלך ותקוף עם חתך אוויר!" אתה קורא לעבר אושווט ומצביע לעבר יורטרי.
    אושווט מוציא את הקונכייה שבתוך גובו וזורק לעבר יורטריי שנחתך ממנו קשות.
    "יורטריי תתאושש ותשתמש בנשיכה שוב!" צועק האיש מצוות פלזמה ואז יורטריי רץ בקושי לעבר אושווט בנשיכה.
    מה תעשה?
    "עכשיו זו ההזדמנות שלך לחסל אותו! השתמש באקדח מים בכל הכוח!" אני קורא "אם לא הצלחת לעלף אותו, השתמש בדחיפה!" אני מצווה עליו.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    הוא מבוסס על בונה או פינגווין?

10. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    איוונט פסח יוצא לדרך!

איוונט פסח הולך כך:
    בהצלחה לכולם.

הרוח המתמטקאית
    "כן! אפשר להתאמן קצת ואחרי זה לקנות ציוד בתקווה שהאוניה לא תיגע לאיסשו לפני שנגמור." אתה אומר לה,
    ואז מתחיל להתקדם לצומת שיש בו את השלטים.
    אחרי כמה דקות הליכה אתה מגיע לצומת עם קלואי ומשם אתה הולך לשביל האימונים
    בעודך חשב 'אני חושב שטפיג יכול אפילו לנצח פוקימוני מים בזכות המתקפה שלו, מעניין לראות אותו נלחמם מול פוקימון מים'.
    אחרי כמה דקות הליכה בשביל אתה מגיע לצומת שכתוב על השלטים בו: "חדר העשב." "חדר המים." "חדר האש.".
    מה תעשה?
    "קלואי זה בסדר מבחינתך עם אני אכנס לדלת המים? אני ורצה לבחון אתטפיג לשי מול פוקימוני מים עם את רוצה את יכולה ללכת לדת אחרת הוראשון שגומר את האימון שלו יקחה לאחר בחוץ."אני שואל את קלואי ונכנס לדלת המים אם אין ויכוחים.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

11. משתמש מנוסה
    Hattrick
    רק תשובה אחת סופית בבקשה.
    ----------------------------------------
    "עכשיו זו ההזדמנות שלך לחסל אותו! השתמש באקדח מים בכל הכוח!" אתה קורא "אם לא הצלחת לעלף אותו, השתמש בדחיפה!" אתה מצווה על אושווט.
    אושווט משגר אקדח מים שפוגע ביורטריי, יורטריי נאבק באקדח המים אבל בלי הצלחה הוא מספיד במאבק, נפגע קשות ואז מתעלף ישר.
    "תחזור יורטריי! אתה עוד תשמע ממני ילד!" אומר האיש בעיצבון רב ואז הוא ברוח עם יורטריי משם.
    מה תעשה?

JoinT
    "מה אני אעשה איתו ? פוקימון חלש שכזה... טימבור בא לך להתפתח אולי?" אתה אומר, מפיל את הפוכדור של טימבול לריצפה וממשיך ללכת.
    הפוקדור נופל על האדמה, נפתח ואז יוצא ממנו טימפול והוא עצבני יותר מתמיד, הוא שולח קרן בועות שפוגעות בך ובטימבור ומעלפות אותך.
    אתה פוקח עיניים ורואה פוקימון כחול שעומד על שני רגלים, דומה קצת לצפרדע ודומה קצת לטימבול .
    מה תעשה?

הרוח המתמטקאית
    די עם השגיאות הכתיב ותענה לשאלה הזאת:
    על מה מבוסס טפיג?
    -------------------------------------------------
    "קלואי זה בסדר מבחינתך עם אני אכנס לדלת המים? אני רוצה לבחון את טפיג שלי מול פוקימוני מים עם את רוצה את יכולה ללכת לחדר אחר.
    הראשון שגומר את האימון שלו יקח לאחר בחוץ." אתה שואל את קלואי ונכנס לדלת המים אם אין ויכוחים.
    "גם אני נכנסת לחדר המים כי הפוקימון שלי חזק על פוקימוני מים..." אומרת קלואי במבט עמום מימך, בגלל שאתה לא חשבת פעמים והוצאת מילים עם שגיאות דיבור.
    אתה נכנס לחדר עם קלואי ורואה הכול כחול, בגלל שזה הצבע של המים.
    מה תעשה? תחפש פוקימונים להילחם נגדם או מאמנים?

12. משתמש מנוסה
    Shikamaru
    מקווה שתהנה מהמשחק.
    השאלה הרביעית היא בשבילך:
    על מה מבוסס פורליאון?
    אני בוחר ב.... לא, לא משנה" אתה אומר לפרופסור אוק ואז הוא מסתכל אליך ואומר לך: "אל תפחד תבחר כבר פוקימון."
    פתאום אתה חושב לעצמך: 'במי אני יבחר כולם כאן פוקימונים מרשימים.. למרות שיש אחד שאני מעדיף' ואז אתה אומר: "אני בוחר בפורליאון".
    "אוקיי חכה שנייה." אומר הפרופסור ואז הולך למחסן לכמה שניות ואז מביא קופסא קטנה שנמצאת בה הפוקדור של פורליאון 5000$,פוקידע,5 פוקדורים,מפה, אופניים וכרטיס לספינה.
    "החפצים האלה יעזרו לך במסע!, דרך אגב הספינה נמצאת בדרום העיר והכרטיס הזה יעלה אותך לשם." מוסיף הפרופסור ואז פותח לך את הדלת של המעבדה כדי לצאת מהמעבדה.
    מה תעשה?
    פורליאון מבוסס על חתול.
    שאלה: מתי אני פוגש את השותפה שלי?
    בקשה: אתה יכול בבקשה לעדכן אותי ברשומים, כדי שאני ידע את המתקפות של פורליאון? תודה.
    - - - - -
    "תודה פרופסר" אומר לו ואצא מהמעבדה.
    אני אסתכל על הכרטיס שלי ואכניס אותו לכיס, אחר כך אלך לכיוון דרום העיר לספינה.

13. משתמש מנוסה
    Shikamaru
    יפה מאוד יש לך נקודה.
    בספינה
    בדיוק באתי לעשות זאת.
    יש לך מסן?
    ------------------------------
    "תודה פרופסר" אתה אומר לו ויוצא מהמעבדה.
    אתה מסתכל על הכרטיס שלך ומכניס אותו לכיס, ואחר כך אתה הולך לכיוון דרום העיר לספינה.
    אתה רץ לספינה במהירות ואז רואה איש עם מקל וכובע בצבע כחול אומר לך:" כרטיס בבקשה לספינת מחוז איסשו.".
    מה תעשה?

14. משתמש מנוסה
    Hattrick
    רק תשובה אחת סופית בבקשה.
    ----------------------------------------
    "עכשיו זו ההזדמנות שלך לחסל אותו! השתמש באקדח מים בכל הכוח!" אתה קורא "אם לא הצלחת לעלף אותו, השתמש בדחיפה!" אתה מצווה על אושווט.
    אושווט משגר אקדח מים שפוגע ביורטריי, יורטריי נאבק באקדח המים אבל בלי הצלחה הוא מספיד במאבק, נפגע קשות ואז מתעלף ישר.
    "תחזור יורטריי! אתה עוד תשמע ממני ילד!" אומר האיש בעיצבון רב ואז הוא ברוח עם יורטריי משם.
    מה תעשה?
    בונה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "כל הכבוד אושווט! הבסת אותו!" אני קורא בשמחה ומלטף את ראשו "זה מראה שאתה מתחזק מיום ליום" אני אומר לו "בוא, נלך למרכז הפוקימונים לטפל בפצעים שלך מהקרב, ואח"כ נסרוק עוד יותר את הספינה" אני אומר לו, בעודי מביט במגן 'נשמור אותו, אולי אמצא לו שימוש' אני חושב לעצמי.

15. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    Lord Voldemort
    השאלה השנייה היא בשבילך:
    על מה מבוסס סנייבי?
    "קדימה, סנייבי..." אתה אומר לסנייבי שלך בשקט. "תשתמש בהצלפת גפן ותטיח אותו בקיר או בקרקע." אתה אומר לו בקול נמוך.
    סנייבי פתאום רץ לעבר הסנייבי של היידי, ומטיח בו את הגפן במעיף אותו לקיר ואז נוצר בגלל זה סדקים.
    "בואי נראה להם סנייבי, עכשיו תשתמשי בעלי תער!" צועקת היידי ואז פתאום סנייבי של היידי יוצא מהסדקים ושולחת מלא עלי תער חדים לעבר הסנייבי שלך.
    מה תעשה?
    נחש- ליתר דיוק, נחש הגפן הירוק.
    ~~~
    "סנייבי, תתחמק!" אני קורא במהירות. "ותנסה לחקות את עלי התער!" אני אוסיף. "גם אם לא תצליח זה בסדר, אז תשתמש בהצלפת גפן נוספת ותקרב אותו אליך. כשהוא יהיה קרוב תשתמש בדחיפה!"

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

עמוד 14 מתוך 37 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •