Pokemon GO
עמוד 46 מתוך 96 ראשוןראשון ... 36444546474856 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 676 עד 690 מתוך 1427
  1. משתמש מנוסה
    שם: דור~

אוונט פסח יצא לדרך... התעדכנו בפרטים על ידי לחיצה על התמונה!
    ~~~
    חלה טעות, רציתי לכתוב שהאוונט יתחיל בשעה חמש וחצי, וכתבי 15:30 במקום 17:30... מקווה שכולם עדיין זמינים!

סיגל;
    באטרפרי משתמש על שני הספירו בנשיכת חרק, ופוגע בהם בצורה קלה.
    לאחר מכן הוא משתמש בהתנגשות בזמן שגרובייל משתמש בעלי תער, ומעיף אחד מהם לעבר הצוק.
    שני הספירו משתמשים בניקור על באטרפרי ועל גרובייל שחלשים נגדם, ופוצעים אותם.

קודאק;

ג'יודוד, פוקימון הסלע. בשעת מנוחה, הוא נראה בדיוק כמו סלע. אם מישהו ידרוך עליו מבלי לשים לב, הוא יתרגז ויניף את אגרופיו בזעם.
    וורטרטל פוער את פיו, ושולח אקדח מים חזק. ג'יודוד מחליק על הקרקע ונפצע. המים נספגים באדמה סביבו מהר והופכים לבוץ במגע עם החול.
    "התפלשות, וחפירה!" קורא ברוק בחיוך. ג'יודוד נעלם בגוש הבוץ, וטס במהירות, קבור למחצה בקרקע, ומתנגש בוורטרטל.

ברנדון;
    "יש לי שיקוי..." היא אומרת ושולפת מכיסה תרסיס בצבע כתום-אדום.
    היא מרססת מעט על ונונאט ופיקאצ'ו. אתה מוציא את צ'ארמנדר, והיא מרססת מעט גם עליו.
    צ'ארמנדר כבר לא מורעל, ושלושתם בריאים.

דוד;
    לא נורא... ><
    ~~~
    פיקאצ'ו מטפס על כתפך במהירות בזמן שאתה מחזיר את אייביזור, ואתם מתחילים לרוץ במהירת.
    כועס, אתה ממשיך לרוץ ולא מוותר למרות שרגליך כבר מתחילות לכאוב ונשימותיך מתקצרות.
    אתה מרגיש כאב חד בצלעות, וכשאתה מנסה לבלום במהירות אתה מחליק ונופל על הקרקע.
    רחש המסוקים שהתחיל כשברחת נחלש, ואתה מוצא פינה לנוח בצילו של עץ. אתה רואה שפיקאצ'ו מביט במקום כלשהו על הקרקע מולכם.
    שנייה לאחר שאתה מבחין בפיקאצ'ו, פוקימון פורץ מן הקרקע. הוא קטן ולבן עם זוג עלים על גבו, עיניים גדולות, ורגליים קדמיות ארוכות.

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

2. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lord Voldemort צפה בהודעה

~~~
    חלה טעות, רציתי לכתוב שהאוונט יתחיל בשעה חמש וחצי, וכתבי 15:30 במקום 17:30... מקווה שכולם עדיין זמינים!

דוד;
    לא נורא... ><
    ~~~
    פיקאצ'ו מטפס על כתפך במהירות בזמן שאתה מחזיר את אייביזור, ואתם מתחילים לרוץ במהירת.
    כועס, אתה ממשיך לרוץ ולא מוותר למרות שרגליך כבר מתחילות לכאוב ונשימותיך מתקצרות.
    אתה מרגיש כאב חד בצלעות, וכשאתה מנסה לבלום במהירות אתה מחליק ונופל על הקרקע.
    רחש המסוקים שהתחיל כשברחת נחלש, ואתה מוצא פינה לנוח בצילו של עץ. אתה רואה שפיקאצ'ו מביט במקום כלשהו על הקרקע מולכם.
    שנייה לאחר שאתה מבחין בפיקאצ'ו, פוקימון פורץ מן הקרקע. הוא קטן ולבן עם זוג עלים על גבו, עיניים גדולות, ורגליים קדמיות ארוכות.
    "איכס" אני אומר וקופץ על רגלי. אני מוציא את הפוקדע ומכוון אותו על הפוקימון 'הוא חרק?' אני חושב 'בעעע, אני הולך להקיא' אני מגחח 'אז למה תפסתי ווידל, גם הוא חרק והרבה יותר מגעיל'

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר

~~~
    חלה טעות, רציתי לכתוב שהאוונט יתחיל בשעה חמש וחצי, וכתבי 15:30 במקום 17:30...
    אז אני אעביר את זה לשעה 19:45 שכולם יוכלו להיות פה... מצטער על אי הנוחות ><

תומר;
    הגבתי לך אבל בטעות כתבתי ברנדון...
    ~~~
    "איך בדיוק? הוא מתפתח ברמה שלושים..." אומר הקול הפנימי שלך.
    קורפיש חוזר לפוכדור, וצ'ארמיליון מופיע במקומו על המזח, הרוח הנעימה מרטיטה את הלהבה בזנבו.
    צ'ארמיליון משתמש בשריטה, ומיד לאחר מכן בזעם דרקון; שתי המתקפות פוצעות את הורסי.
    "הורררסי!" צווח הורסי, נאבק כדי להשתחרר מהחכה ושולח מסך עשן וזרם של קרן בועות. הוא פוגע בצ'ארמיליון.
    "צ'ארמיליון! תתאושש ותשלח במהירות זעם דרקון! אתה מסוגל!" אגיד בלצ'ארמיליון ואז אחכה לתגובתו בנושא.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    אייביזור שולח זוג גפנים אל צידי המבוך, ונוחת בשלום.
    דיגלט משתמש בשריטה, ואייביזור משיב בשוט גפן נוסף על דעת עצמו. דיגלט נפצע קשות.
    חייכתי,כי עלה לי רעיון."איוויזור,יש לי רעיון איך נעבור את כל המבוך הזה בלי להיפגש בשום פוקימון!"עליתי על גבו של איוויזור."עכשיו איוויזור,תשתמש בשוט גפן כדי לתפוס את הפינות של הקירות וכך נוכל להתנדנד מקיר לקיר!"אני אומר בביטחון מלא.

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

~~~

קודאק;

ג'יודוד, פוקימון הסלע. בשעת מנוחה, הוא נראה בדיוק כמו סלע. אם מישהו ידרוך עליו מבלי לשים לב, הוא יתרגז ויניף את אגרופיו בזעם.
    וורטרטל פוער את פיו, ושולח אקדח מים חזק. ג'יודוד מחליק על הקרקע ונפצע. המים נספגים באדמה סביבו מהר והופכים לבוץ במגע עם החול.
    "התפלשות, וחפירה!" קורא ברוק בחיוך. ג'יודוד נעלם בגוש הבוץ, וטס במהירות, קבור למחצה בקרקע, ומתנגש בוורטרטל.
    *אתה יודע שג'יודוד הוא מסוג אדמה/אבן ומים חזקים גם על אדמה וגם על אבן ? אני לא בא בטענות רק שואל..

"וורטורטל! אתה שומע אותי?! תשתמש מהר בכוויה! לאחר מכן איך שהוא עף אחורה תרוץ אליו ותנשך אותו בחוזקה! תנסה ללמוד את המתקפה נשיכה! אם ותראה שלא תצליח תשתמש בבועות שיעוותו לו את הראייה!" אומר ואסתכל על הזירה כדיי לחשוב איך לנצל אותה.

Spoiler ספוילר

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    בסדר, לכולנו יש חיים (:
    ~~~
    מאנקי רץ לעבר פיבאס, ומשתמש בבעיטה נמוכה שמעיפה את פיבאס על גבו.
    פוקימון הדג המשועמם משתמש בהתנגשות פעם נוספת, אך מחמיץ.
    "מאנקי-השתמש שוב בשבירת לבנים!" אומר למאנקי.
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה

~~~

תמיר;
    תהנה באירוע (:
    ~~~
    וורטרטל רץ לעבר רייהורן בהתנגשות, ובדרך שולח לעברו אקדח מים גדול.
    אקדח המים פוצע את רייהורן קשות וגורם לסביבתו להיות מוצפת, מה שעוזר למהלך הבא של וורטרטל.
    הוא מתנגש בפוקימון הסלע העצום וזה מחליק אחורה, מתהפך ומתעלף.
    אתה מבחין שהדלת שעליה שמר רייהורן נפתחת.
    "חזור וורטלטל" אני קורא ומשיב אותו לפוכדור שלו 'כנראה שזו הדלת שמובילה אל מנהיג המכון' אני חושב לעצמי. אני מתקרב אליה, ואז לוקח נשימה עמוקה 'על החיים ועל המוות' אני חושב וצועד פנימה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    תודה :P
    אני עכשיו בדיוק נוסע לשם

8. משתמש מנוסה
    שם: דור~

~~~
    ~~~
    כל מי שנמצא במהלך קרב מכון או מפגש בצוות רוקט, יתחיל את האוונט ברגע שיסיים אותו.
    אני מזכיר- בעוד 12 דקות אוונט פסח באמת יוצא לדרך... (:

דוד;

נינקדה, הפוקימון המתלמד. הוא גדל מתחת לאדמה, חש את סביבתו באמצעות האנטנות שלו במקום דרך עיניו הכמעט-עיוורות.
    אומר הפוקדקס בזמן שאתה קם על רגליך ונרתע בגועל. לפתע, אתה מבחין שהנינקדה מציע לך עזרה. הוא חופר חור בקרקע בקוטר של אדם.
    הוא יורד ויורד, ולאחר מספר שניות עולה אל פני הקרקע ומסמן לך לעלות.

תומר;
    צ'ארמיליון ממהר להתאושש ושולח להבות כחולות לעבר הורסי.
    הוא עף אחורה, אך החכה מונעת ממנו להתרחק, והוא מוחזר על ידי גלגול הרולר.
    הוא מנסה להיאבק, ולבסוף מתעלף. "צא, פוכדור!" קורא דיפ, ולוכד את הורסי בתוך פוכדור ריק.
    לאחר מספר נדנודים, הפוכדור נעצר. "תודה רבה!" הוא אומר לך בחיוך ולוחץ את ידך.
    "תרצה לשוט איתי למרכז הפוקימונים? נדמה לי שדרוש פה ריפוי קל, לשני הצוותים שלנו..."

נועם;
    איוויזור מקשיב לך, ואתה עולה על גבו בזמן שהוא מטייל במבוך בצורה הזאת.
    אתם מתקדמים מספר דקות, כשלפתע אתם שומעים רעש של בכי.
    אתה יורד מגבו של איוויזור והוא הולך לידך, כשלפתע אתם נתקלים בפוקימון קטן וחום עם שלושה כדורים ירוקים על ראשו.

קודאק;
    כן.... ו? לא ציפית שהוא ימות אחרי מתקפה אחת או שתיים לא?
    ~~~
    וורטרטל זוקף את אוזניו, לא מנתק את מבטו מג'יודוד שמרחף מולו כעת, מכוסה בוץ.
    הוא שולח לעברו זרם מים רותחים, אך ג'יודוד מתחמק; וורטרטל מזנק לעברו בנשיכה, ופוצע אותו קשות.
    כשהוא על סף התעלפות, וורטרטל עוזב אותו ומסיים את הקרב בבועות. "חזור..." אומר ברוק.
    ג'יודוד שב אל הפוכדור, ומוחלף בפוקימון כחול, גדול ומכונף, פיו פתוח לרווחה וחושף ניבים חדים.

עמית;
    מאנקי משתמש פעם נוספת בשבירת לבנים, ופיבאס נפצע קשות.
    הוא מפרפר על הקרקע במשך כמה שניות, ומתעלף.

תמיר;
    אני רוצה אותך בבית ב22:00, ברור?!?!?!
    ~~~
    וורטרטל חוזר אל הפוכדור, ואתה מביט בדלת הפתוחה, רואה זירה גדולה.
    אתה נכנס פנימה ומבחין בפרטיה- קרקע עשויה חצץ וחול, מספר עמודי שיש לבנים מרוסקים למחצה ואבנים גדולות.
    "הגעת מהר," אומר קול של נער צעיר. אתה מבחין בבחור עם חולצת וי כתומה ושיער קוצני. לצידו מרחף פוקימון סלעי עם ידיים שריריות.
    "אני ברוק, מנהיג מכון העיר פיוטר." הוא מציג את עצמו וניגש ללחוץ את ידך. בינתיים, הבחור מתחילת המבוך לוקח את הפוכדורים שלך ומניח אותם במכונת ריפוי בקצה הזירה.
    הוא מחזיר לך אותם, וברוק מסביר, "הקרב יתנהל בצורה של אחד על אחד, לכל אחד שלושה פוקימונים, עם אופציה להחליף את הפוקימונים אך ורק בין הקרבות."
    "מוכן?" הוא שואל ומתרחק לצד השני של הזירה.

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

9. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית;
    מאנקי משתמש פעם נוספת בשבירת לבנים, ופיבאס נפצע קשות.
    הוא מפרפר על הקרקע במשך כמה שניות, ומתעלף.
    "קרב טוב מאנקי!" אומר בשמחה ואחזיר אותו לפוכדור.לאחר מכן אלך למרכז הפוקימונים של העיר פיוטר וארפא את הפוקימונים שלי.
    NYO HO HO BITCH

10. משתמש מנוסה
    שם: תומר

~~~
    ~~~
    כל מי שנמצא במהלך קרב מכון או מפגש בצוות רוקט, יתחיל את האוונט ברגע שיסיים אותו.

תומר;
    צ'ארמיליון ממהר להתאושש ושולח להבות כחולות לעבר הורסי.
    הוא עף אחורה, אך החכה מונעת ממנו להתרחק, והוא מוחזר על ידי גלגול הרולר.
    הוא מנסה להיאבק, ולבסוף מתעלף. "צא, פוכדור!" קורא דיפ, ולוכד את הורסי בתוך פוכדור ריק.
    לאחר מספר נדנודים, הפוכדור נעצר. "תודה רבה!" הוא אומר לך בחיוך ולוחץ את ידך.
    "תרצה לשוט איתי למרכז הפוקימונים? נדמה לי שדרוש פה ריפוי קל, לשני הצוותים שלנו..."
    "אוקיי אבל אני מתנה על זה שעזרת לי, מחוץ השיט למרכז הפוקימונים." אגיד לאיש שנתתי לו הורסי ואז אחכה לתשובתו.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

11. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    [CENTER]
    [I]סיגל;
    באטרפרי משתמש על שני הספירו בנשיכת חרק, ופוגע בהם בצורה קלה.
    לאחר מכן הוא משתמש בהתנגשות בזמן שגרובייל משתמש בעלי תער, ומעיף אחד מהם לעבר הצוק.
    שני הספירו משתמשים בניקור על באטרפרי ועל גרובייל שחלשים נגדם, ופוצעים אותם.
    "אוקי באטרפרי עוף אליהם ותשתמש בנשיכת חרק הכי חזקה שאפשר! לאחר מכן סמוצ'אם אבקת שלג! ובאטרפרי אבקת שיתוק קלה אבל לא שתשתק אותם לגמרי רק שילכו מפה! וסמוצ'אם תתרכזי הכי בבלבול פחות אבקת שלג ולאחר מכן אבקת שלג על העלי טער ארמלד תבקש מגרוביל לעשות עלי טער ככה שהיה עלי טער קפואים מהאבקת שלג של סמוצ'אם" אני קוראת ומסתכלת למטה ומנסה לא להסתכל למטה ולרדת הכי טוב שאפשר

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

12. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד

~~~
    ~~~

דוד;

נינקדה, הפוקימון המתלמד. הוא גדל מתחת לאדמה, חש את סביבתו באמצעות האנטנות שלו במקום דרך עיניו הכמעט-עיוורות.
    אומר הפוקדקס בזמן שאתה קם על רגליך ונרתע בגועל. לפתע, אתה מבחין שהנינקדה מציע לך עזרה. הוא חופר חור בקרקע בקוטר של אדם.
    הוא יורד ויורד, ולאחר מספר שניות עולה אל פני הקרקע ומסמן לך לעלות.
    כתבת 'מסמן לך לעלות' במקום לרדת...
    ~~~
    אני מהסס 'לבטוח ביצור הזה? האמת שהוא נראה באמת רוצה לעזור לי, אבל...'. אני נאנח ופונה אל פיקאצ'ו "שנבטח בו, או לא?" אני שואל את הפוקימון שלי, בסתר ליבי מקווה לתשובה שלילית.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

13. משתמש מנוסה
    [CENTER]

ברנדון;
    "יש לי שיקוי..." היא אומרת ושולפת מכיסה תרסיס בצבע כתום-אדום.
    היא מרססת מעט על ונונאט ופיקאצ'ו. אתה מוציא את צ'ארמנדר, והיא מרססת מעט גם עליו.
    צ'ארמנדר כבר לא מורעל, ושלושתם בריאים.

"תודה רבה לך!" אודה לה מאוד על זה שריפאה את הפוקימונים שלי.
    "מה את מתכוונת לעשות כאן? לצפות בי?" אשאל אותה בזמן שאני מורה על צ'רמנדר, "אוקי עכשיו כשאתה בריא תתקיף את מאנקי בגחלת! ואז זעם דרקונים!" אומר לו

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

~~~

ניב;
    היה כתוב: 'אתה מניח את הפוכדורים והפוקדקס על שפת האגם עם המגבת...
    ~~~
    אתה מביט בפוקימון הבר, לוקח מחוף האגם את הפוקדקס ובודק מידע עליו.

מרקרוו, פוקימון האפלה. אדם שיבחין בו בטבע יירדף אל שבילי ההרים הקרובים וילך לאיבוד.
    מרקרוו נוחת על ענף בעץ צמוד לאגם, ואתה מביט בו בשקט. פוליוואג שוחה לעברך.
    אביט בו ואשאל את פוליוואג "היי חבר תרצה להתאמן מעט?"
    ומיד אוסיף "קרא לו ותציע לו קרב!" רק היזהר הוא פוקימון לילי וזה השטח שלו!

.

15. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודאק;
    כן.... ו? לא ציפית שהוא ימות אחרי מתקפה אחת או שתיים לא?
    ~~~
    וורטרטל זוקף את אוזניו, לא מנתק את מבטו מג'יודוד שמרחף מולו כעת, מכוסה בוץ.
    הוא שולח לעברו זרם מים רותחים, אך ג'יודוד מתחמק; וורטרטל מזנק לעברו בנשיכה, ופוצע אותו קשות.
    כשהוא על סף התעלפות, וורטרטל עוזב אותו ומסיים את הקרב בבועות. "חזור..." אומר ברוק.
    ג'יודוד שב אל הפוכדור, ומוחלף בפוקימון כחול, גדול ומכונף, פיו פתוח לרווחה וחושף ניבים חדים.
    "אני יודע מי זה! זה גולבאט!" אומר בשמחה ואבדוק אותו בפוקדקס כדיי לבדוק אם צדקתי.
    "וורטורטל,אנחנו יכולים לנצח אותו! תשתמש בבועות,אך לא לכיוונו אלה שירחפו באוויר,זה יטשטש את ראייתו,וגם יגרום לו להיות איטי יותר בגלל שהוא ייתקע כל הזמן בבועה.." אומר בהתלהבות.
    "לאחר מכן,תרוץ לכיוון הבוץ ותיכנס אליו,תנצל את ז שהאדמה בוצית,ותתמלא בבוץ,לאחר מכן זה ייתן לך הסוואה,ויהיה קשה לו להיות מדויק כי כל האזור בוצי ואם תתמלא בוץ הוא לא יראה אותך! " ואז אסתכל לכיוון האדמה הבוצית ויצוץ לי עוד רעיון.
    "תחכה באדמה קצת זמן עד שתהיה ממודק על גולבאט,תשתמש בכוויה שתשרוף לו והוא יתעכב מעט ואז תקפוץ ותשתמש בנשיכה! " אומר ואנשום לרווחה.

Spoiler ספוילר

עמוד 46 מתוך 96 ראשוןראשון ... 36444546474856 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •