אוונט פסח יצא לדרך... התעדכנו בפרטים על ידי לחיצה על התמונה!
~~~
חלה טעות, רציתי לכתוב שהאוונט יתחיל בשעה חמש וחצי, וכתבי 15:30 במקום 17:30...
אז אני אעביר את זה לשעה 19:45 שכולם יוכלו להיות פה... מצטער על אי הנוחות ><
~~~
כל מי שנמצא במהלך קרב מכון או מפגש בצוות רוקט, יתחיל את האוונט ברגע שיסיים אותו.
אני מזכיר- בעוד 12 דקות אוונט פסח
באמת יוצא לדרך... (:
דוד;

נינקדה, הפוקימון המתלמד. הוא גדל מתחת לאדמה, חש את סביבתו באמצעות האנטנות שלו במקום דרך עיניו הכמעט-עיוורות.
אומר הפוקדקס בזמן שאתה קם על רגליך ונרתע בגועל. לפתע, אתה מבחין שהנינקדה מציע לך עזרה. הוא חופר חור בקרקע בקוטר של אדם.
הוא יורד ויורד, ולאחר מספר שניות עולה אל פני הקרקע ומסמן לך לעלות.
תומר;
צ'ארמיליון ממהר להתאושש ושולח להבות כחולות לעבר הורסי.
הוא עף אחורה, אך החכה מונעת ממנו להתרחק, והוא מוחזר על ידי גלגול הרולר.
הוא מנסה להיאבק, ולבסוף מתעלף. "צא, פוכדור!" קורא דיפ, ולוכד את הורסי בתוך פוכדור ריק.
לאחר מספר נדנודים, הפוכדור נעצר. "תודה רבה!" הוא אומר לך בחיוך ולוחץ את ידך.
"תרצה לשוט איתי למרכז הפוקימונים? נדמה לי שדרוש פה ריפוי קל, לשני הצוותים שלנו..."
נועם;
איוויזור מקשיב לך, ואתה עולה על גבו בזמן שהוא מטייל במבוך בצורה הזאת.
אתם מתקדמים מספר דקות, כשלפתע אתם שומעים רעש של בכי.
אתה יורד מגבו של איוויזור והוא הולך לידך, כשלפתע אתם נתקלים בפוקימון קטן וחום עם שלושה כדורים ירוקים על ראשו.

קודאק;
כן.... ו? לא ציפית שהוא ימות אחרי מתקפה אחת או שתיים לא?
~~~
וורטרטל זוקף את אוזניו, לא מנתק את מבטו מג'יודוד שמרחף מולו כעת, מכוסה בוץ.
הוא שולח לעברו זרם מים רותחים, אך ג'יודוד מתחמק; וורטרטל מזנק לעברו בנשיכה, ופוצע אותו קשות.
כשהוא על סף התעלפות, וורטרטל עוזב אותו ומסיים את הקרב בבועות. "חזור..." אומר ברוק.
ג'יודוד שב אל הפוכדור, ומוחלף בפוקימון כחול, גדול ומכונף, פיו פתוח לרווחה וחושף ניבים חדים.

עמית;
מאנקי משתמש פעם נוספת בשבירת לבנים, ופיבאס נפצע קשות.
הוא מפרפר על הקרקע במשך כמה שניות, ומתעלף.
תמיר;
אני רוצה אותך בבית ב22:00, ברור?!?!?!
~~~
וורטרטל חוזר אל הפוכדור, ואתה מביט בדלת הפתוחה, רואה זירה גדולה.
אתה נכנס פנימה ומבחין בפרטיה- קרקע עשויה חצץ וחול, מספר עמודי שיש לבנים מרוסקים למחצה ואבנים גדולות.
"הגעת מהר," אומר קול של נער צעיר. אתה מבחין בבחור עם חולצת וי כתומה ושיער קוצני. לצידו מרחף פוקימון סלעי עם ידיים שריריות.
"אני ברוק, מנהיג מכון העיר פיוטר." הוא מציג את עצמו וניגש ללחוץ את ידך. בינתיים, הבחור מתחילת המבוך לוקח את הפוכדורים שלך ומניח אותם במכונת ריפוי בקצה הזירה.
הוא מחזיר לך אותם, וברוק מסביר, "הקרב יתנהל בצורה של אחד על אחד, לכל אחד שלושה פוקימונים, עם אופציה להחליף את הפוקימונים אך ורק בין הקרבות."
"מוכן?" הוא שואל ומתרחק לצד השני של הזירה.