"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
אוונט פסח יצא לדרך... התעדכנו בפרטים על ידי לחיצה על התמונה!
~~~
למקרה שלא ראיתם, פורסם פרק נוסף בסיפור שלי, הארטגולד וסולסילבר. אשמח אם תקראו D:
~~~
מספר אנשים ופוקימונים ששונו...:
~לרעה~
תומר- 8
ניב- 8
קודאק- 26
סיגל- 7
~לטובה~
תמיר- 0
עמית- 4
ברנדון- 6
נועם- 3
דוד- 4
~~~
לנוחיותכם ולנוחיותי, ההודעות בעמוד הראשי נערכו ושופצו מבחינה אסתטית. בנוסף, מידע התווסף לדמויות שפגשתם, נוספה קטגורית 'שותפים', לצוות רוקט התווסף מדען, הודעות הרשומים שופצו והמידע על המקומות הורחב. בנוסף, מספר קטגוריות החליפו מקומות.
~~~
בעקבות בקשת המנהל הראשי דארק אנג'ל, הוערה הערה קטנה. קישור: http://forum.pokemons.co.il/showpost...&postcount=903
סיגל;
אוניקס משתמש בזריקת סלע ובאטרפרי מגן על עצמו, אך הוא כבר לא מסוגל להגן על עצמו בפעם השלישית ברציפות.
הסלע מוחץ את באטרפרי, וכעבור מספר שניות הוא מזיז את הסלע באמצעות בלבול ומתאושש באיטיות.
אוניקס חובט בו בזנבו, אך באטרפרי מצליח להגן על עצמו הפעם ואוניקס לא פוצע אותו.
אוניקס מתקרב לעבר באטרפרי, וזה שולח אבקת רשע בזמן שהוא משתמש בהתקפת רשע. אוניקס נפצע משני המתקפות, אך לא יותר מדי.
"נשימת דרקון!" קורא ברוק, והפעם אוניקס מצליח לשתק את באטרפרי באמצעות הלהבות העזות, וזה מתעלף.
Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
★ הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chronicles ★י
Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
★ המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventures ★י
Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto
"התחמקות יפה!"אני מעודד את איוויזור."עכשיו תשתמש בהצלפת גפן כדי לתפוס את גולבאט ואז תסתובב כמו טורנדו הכי מהר שאתה יכול ומתי שאומר לך תשחרר אותו על הקיר!"אייביזור מייצר כדור אנרגיה על פקעת גבו, תופס אותו באמצעות גפנים, ומטיח אותו פעמיים בג'יודוד.
פוקימון הסלע נפגע קשה, ונופל על גבו, מעולף. "חזור," אומר ברוק וג'יודוד שב אל הפוכדור שלו.
"צא, גולבאט!" קורא ברוק ומהפוכדור הבא שלו יוצא פוקימון גדול ועטלפי. "מתקפת כנף!" הוא אומר.
גולבאט צולל לעבר אייביזור ומנסה לתקוף אותו באמצעות כנפו, אך אייביזור מצליח להתחמק בשנייה האחרונה.
~~~
למקרה שלא ראיתם, פורסם פרק נוסף בסיפור שלי, הארטגולד וסולסילבר. אשמח אם תקראו D:
~~~
~לרעה~
תומר- 8
ניב- 8
קודאק- 26
סיגל- 7
~לטובה~
תמיר- 0
עמית- 4
ברנדון- 6
נועם- 3
דוד- 4
~~~
לנוחיותכם ולנוחיותי, ההודעות בעמוד הראשי נערכו ושופצו מבחינה אסתטית. בנוסף, מידע התווסף לדמויות שפגשתם, נוספה קטגורית 'שותפים', לצוות רוקט התווסף מדען, הודעות הרשומים שופצו והמידע על המקומות הורחב. בנוסף, מספר קטגוריות החליפו מקומות.
~~~
בעקבות בקשת המנהל הראשי דארק אנג'ל, הוערה הערה קטנה. קישור: http://forum.pokemons.co.il/showpost...&postcount=903
נועם;
אייביזור משתמש בשני גפנים שהוא מוציא מהניצן האדום על גבו כדי לתפוס את גולבאט.
העטלף נלכד בגפניו, והוא מתחיל להסתובב במהירות עצומה, ונזרק אל הקיר בחוזקה.
"גולבאט!" קורא ברוק בבהלה. העטלף מצליח להתאושש. "תשתמש במתקפת כנף!"
גולבאט צולל לעבר אייביזור בזעם, ופורש את כנף ימינו, מתכונן לתקוף את אייביזור.
"איוויזור,אנחנו לא הולכים להיכנע!"אני אומר ומנסה שלא להראות את הלחץ שלי.לפתע חשבתי לעצמי:"ומה יקרה אם אני אנסה ללמד את איוויזור סופת עלים?הסיכויים קלושים,אבל זה לא שיש לי מה להפסיד..."בסופו של דבר החלטתי ללכת על זה."איוויזור,אני רוצה שתסתובב כמו טורנדו שוב אבל תנסה למשוך אליך את גולבאט את תוך המערבולת וכשהוא נכנס תשתמש בכדור אנרגיה הכי חזק שתוכל!"אייביזור משתמש בשני גפנים שהוא מוציא מהניצן האדום על גבו כדי לתפוס את גולבאט.
העטלף נלכד בגפניו, והוא מתחיל להסתובב במהירות עצומה, ונזרק אל הקיר בחוזקה.
"גולבאט!" קורא ברוק בבהלה. העטלף מצליח להתאושש. "תשתמש במתקפת כנף!"
גולבאט צולל לעבר אייביזור בזעם, ופורש את כנף ימינו, מתכונן לתקוף את אייביזור.
~~~
~~~
~לרעה~
תומר- 8
ניב- 8
קודאק- 26
סיגל- 7
~לטובה~
תמיר- 0
עמית- 4
ברנדון- 6
נועם- 3
דוד- 4
~~~
~~~
עמית;
מאנקי בועט בגולבאט, וזה עוזב אותו; לצערך, הוא משתמש במתקפת כנף, אך מצד שני - מאנקי מטפס על גבו ונתלה עליו.
הוא משתמש במכות זעם על גולבאט, ופוקימון העטלף מרחף במהירות לכל הכיוונים, פונה פניות חדות כל שנייה.
מאנקי מחזיק חזק ולא עף מגולבאט, וזה עף ברוורס לעבר אחד הקירות ומתנגש בו; מאנקי מזנק ברגע האחרון וגולבאט נפצע בעצמו.
פוקימון הלחימה נוחת בזהירות על אחד מעמודי השיש, ונתלה עליו.
נועם;
אייביזור מסתובב שוב במקום תוך כדי שהוא מחזיק בגולבאט בגפניו, ומאיץ מרגע לרגע.
לאחר מספר שניות הוא שולח כדור אנרגיה, והוא פוגע בגולבאט, אך לא נוצרת סופת עלים.
אייביזור מתסחרר וכך גם גולבאט, ושניהם נופלים על הקרקע. גולבאט מנסה לתקוף, אך פוזל הצידה ונופל על הקרקע. הוא מסוחרר מדי כדי להמשיך.
"חזור," אומר ברוק ומחזיר את גולבאט. "צא, אוניקס!" הוא אומר ופוקימון נחשי ועצום מופיע מולך. הוא נראה מאיים.
![]()
"מאנקי-לך אל גולבאט והשתמש עליו שוב במתקפת זעם!" אומר למאנקי בתקווה שהשיטה תעבוד.עמית;
מאנקי בועט בגולבאט, וזה עוזב אותו; לצערך, הוא משתמש במתקפת כנף, אך מצד שני - מאנקי מטפס על גבו ונתלה עליו.
הוא משתמש במכות זעם על גולבאט, ופוקימון העטלף מרחף במהירות לכל הכיוונים, פונה פניות חדות כל שנייה.
מאנקי מחזיק חזק ולא עף מגולבאט, וזה עף ברוורס לעבר אחד הקירות ומתנגש בו; מאנקי מזנק ברגע האחרון וגולבאט נפצע בעצמו.
פוקימון הלחימה נוחת בזהירות על אחד מעמודי השיש, ונתלה עליו.
NYO HO HO BITCH
"זה בסדר איוויזור."אני אומר ושולף את השיקוי."אני מרפא את איוויזור."טוב איוויזור תשתמש בעלי תער ותכוון לזנב של אוניקס!"אייביזור מסתובב שוב במקום תוך כדי שהוא מחזיק בגולבאט בגפניו, ומאיץ מרגע לרגע.
לאחר מספר שניות הוא שולח כדור אנרגיה, והוא פוגע בגולבאט, אך לא נוצרת סופת עלים.
אייביזור מתסחרר וכך גם גולבאט, ושניהם נופלים על הקרקע. גולבאט מנסה לתקוף, אך פוזל הצידה ונופל על הקרקע. הוא מסוחרר מדי כדי להמשיך.
"חזור," אומר ברוק ומחזיר את גולבאט. "צא, אוניקס!" הוא אומר ופוקימון נחשי ועצום מופיע מולך. הוא נראה מאיים.
הסתדרתי, אני מקווה שזה לא יקרה שוב...
~~~
"בוקר טוב" אני אומר לה, מפהק, מתמתח ומתיישב על המיטה שלי. אני מסתכל סביב, על החדר ואז קם, מתלבש בג'ינס האהוב עלי וחולצה שחורה עם ציור של ראיצ'ו במתקפת ברק, אוכל ארוחת בוקר קלה ומתחיל לארוז את הציוד שלי."תגידי..." אני פונה אל רובין "אכפת לך שקודם נלך למכון העיר ואחר כך נילחם? אני רוצה להשיג את התג כמה שיותר מהר".
נערך לאחרונה על ידי Mr. Pool, 04-20-2011 בשעה 07:06 PM
תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)