Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 94 מתוך 102 ראשוןראשון ... 44849293949596 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,396 עד 1,410 מתוך 1524
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    The New World
    המדען מניח את המאמר שלו בצד לוקח ממך את המאובן מסתכל דרך מיקרוסקופ ומלמל משהו שדומה ל:"חסרה לוחית ההגנה,בלי זה הקרינה של המכשיר הייתה שבורת את המאובן הזה" הוא קם ואומר לך:"לצערי אין מכונה לשחזור מאובנים,אך אני יודע איפה החלק השני".
    [B][U][COLOR=#993300.[/FONT][/COLOR]
    אני אומר למדען " אז תגיד לי איפה נמצא החלק השני של המאובן הזה . תגיד לי אפה ואני מיד אלך למצוא את החלק השני של המאובן הזה. ואתם לא יכולים להכין פשוט מכונה לשחזור מאובנים ? זה היה נוח יותר מאשר למצוא את החלק השני של המאובן שלי "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Uchihe Sasuke
    אתה ממשיך לקרוא בדף של תאריך המוות,אתה רואה שהדיו הפכה משחורה לירוקה,המילים הכתובות על הדף הם:"גיליתי לאן נעלמה המשלחת השלישית,אנשיו של סיירוס המכונים גם 'צוות גאלקטיק' מנסים ליצור עולם חדש,סיירוס מתקרב,יש לו אקדח ביד,זה כנראה היום בו אמות" ואז אתה רואה כתם דם בשאר העמוד.
    "אוי לא!" אומר לעצמי בבהלה "סיירוס הרג את הפרופסור!כנראה שעכשיו אני יודע מה מטרתי-לחסל את צוות גלאקטיק!".לאחר מכן אמשיך בדרכי לעבר אזור ההר ולאימון הפוקימונים שלי.
    NYO HO HO BITCH

3. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

PikaRevolution
    אתה שומע את קולו של המאמן אומר:"יש לי רעיון,היי ג'ואי,זוכר את הבחור הזה בעיר אורבורג,האח של מנהיגת המכון הנוכחית קלייר,זוכר אותו את בילי,הוא עזר לנו להשיג את התג מאחותו לא?" הבחור ששמו ג'ואי מחייך ואומר:"הבנתי לאן אתה חותר,קדימה לעיר אורבורג!".
    דבר ריאשון תודה ששמת אותי אחרון זה ממש עוזר ^^
    ---------------------------
    "רגע מי זה בילי?" אשאל אותם ואסתכל עליהם במבט חושד אעקוב אחריהם ואגיד לפיפלאפ על הראש שלי:"פיפלאפ כדי שתרד כדי שנרוץ יותר מהר,ד"א רק שתדע שאתה הולך להילחם עוד מעט!" אחייך אליו אוריד אותו מהראש אמשיך לרוץ אחריהם ואזמזם לעצמי שירים
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    The New World
    המדען מחייך ואומר לך:"אני אתן לך את קמע המזל שלי,זאת אומרת החלק החסר במאובן בתנאי אחד" צ'רן שואל במקומך:"מה התנאי!" המדען מחייך ומוסיף:"תנצח אותי בקרב פוקימונים של אחד על אחד".

Uchihe Sasuke
    אתה ממשיך בדרכך אתה מרגיש איך היומן זז בתוך תיקך,אתה רואה אור חזק מאוד ואחרי זה אתה רואה שאתה שוב באזור ההר,אתה רואה ארון קטן וחמוד מסתכל עליך,'זה אותו ארון שהוביל אותי ליומן ולהר הזה ממקודם' אתה חושב.

PikaRevolution
    *אני עושה את זה לפי ההרשמות,מי שנרשם ראשון הוא ראשון ומי שנרשם אחרון [אתה בינתיים]הוא האחרון בהמשכים.
    הילד שקוראים לו ג'ואי אומר לך:"בילי הוא מאמן מדהים,הוא שולט בקרבות נגד פוקימונים בקור רוח ובאומץ לב,לפני חמש שנים בערך הוא היה מנהיג המכון בערך לשנה,אחרי אביו רורק,אחרי זה הוא יצא למסע של אימונים למאמנים מתחילים,עכשיו אחותו קלייר שלא קשוחה פחות ממנו היא מנהיגת המכון".

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    The New World
    המדען מחייך ואומר לך:"אני אתן לך את קמע המזל שלי,זאת אומרת החלק החסר במאובן בתנאי אחד" צ'רן שואל במקומך:"מה התנאי!" המדען מחייך ומוסיף:"תנצח אותי בקרב פוקימונים של אחד על אחד".

[[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    *צ'ימצ'אר לא אמור להתפתח למונפרנו?
    -----------
    אני אומר למדען" בסדר אסכים להלחם נגדך בקרב 1 על 1.. אז קדימה תוביל אותנו למקום שנוכל להילחם בו כי פה אם נילחם נהרוס את כול החדר ואני לא רוצה להרוס את המכונה שתחזיר לי לחים את המאובן שלי ".

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. NYO HO HO
    Uchihe Sasuke
    אתה ממשיך בדרכך אתה מרגיש איך היומן זז בתוך תיקך,אתה רואה אור חזק מאוד ואחרי זה אתה רואה שאתה שוב באזור ההר,אתה רואה ארון קטן וחמוד מסתכל עליך,'זה אותו ארון שהוביל אותי ליומן ולהר הזה ממקודם' אתה חושב.
    "שלום לך ארון!" אומר לארון בסבר פנים יפות "רוצה קרב נגדי?"
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    The New World
    *בסוף הקרב אם תנצח כמובן.
    המדען ואתה יוצאים מהמוזיאון,אתם מתקדמים לכיוון דרום העיר,לכיוון המכרות,כשאתם מגיעים לסף המכרה הוא מוציא פוכדור ואומר לך:"הקרב יהיה אחד על אחד,בלי שום החלפות,צא הונטר אני בוחר בך!".
    הקרב נגד המדען על המאובן התחיל!
    הקרב יהיה 1 על 1.

המדען הוציא הונטר ואתה לא הוצאת אף פוקימון.

Uchihe Sasuke
    ארון מסרב לקרב,אך הוא מצליח להוציא מכיסך פוכדור אדום-לבן הוא נכנס לתוכו,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה,אתה מרים את הפוכדור שארון בתוכו ואתה מכניס אותו לכיס מכנסייך.
    תפסת ארון זכר שיודע ראש מתכת!

8. NYO HO HO
    Uchihe Sasuke
    ארון מסרב לקרב,אך הוא מצליח להוציא מכיסך פוכדור אדום-לבן הוא נכנס לתוכו,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה,אתה מרים את הפוכדור שארון בתוכו ואתה מכניס אותו לכיס מכנסייך.
    תפסת ארון זכר שיודע ראש מתכת!
    "וואוו!" אומר בהתלהבות "תפתסי ארון!".לאחר מכן אוציא את הפוקימונים שלי ואנסה להגן על אזור ההר מהריבים שהתרחשו שם לפני שעליתי להר קורונט.
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    Uchihe Sasuke
    אתה מסתכל סביבך ואתה לא רואה אף אחד מהפוקימונים שרבו,לא פוקימוני החשמל ולא פוקימוני האש,אך אתה רואה שבעץ היחיד שנמצא באזור,מסתכל הסוולו המסוכן שפגשת קודם,אתה רואה שהוא טס אליך חוטף לך את התיק ומחטט בו.

10. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

PikaRevolution
    *אני עושה את זה לפי ההרשמות,מי שנרשם ראשון הוא ראשון ומי שנרשם אחרון [אתה בינתיים]הוא האחרון בהמשכים.
    הילד שקוראים לו ג'ואי אומר לך:"בילי הוא מאמן מדהים,הוא שולט בקרבות נגד פוקימונים בקור רוח ובאומץ לב,לפני חמש שנים בערך הוא היה מנהיג המכון בערך לשנה,אחרי אביו רורק,אחרי זה הוא יצא למסע של אימונים למאמנים מתחילים,עכשיו אחותו קלייר שלא קשוחה פחות ממנו היא מנהיגת המכון".
    "אני חושב שאני אעמוד בכל אתגר" אומר ואמשיך לעקוב אחריהם,אחשוב לעצמי:'אני יכול להחזיר את פיפלאפ לפוקדור אבל אז הוא לא יתאמן ואני צריך אותו מהיר',בסוף אחליט לא להחזיר אותו ואסתכל מה שלומו בריצה. אחפש בסביבה את המקום אליו הם רצים.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    The New World
    *בסוף הקרב אם תנצח כמובן.
    המדען ואתה יוצאים מהמוזיאון,אתם מתקדמים לכיוון דרום העיר,לכיוון המכרות,כשאתם מגיעים לסף המכרה הוא מוציא פוכדור ואומר לך:"הקרב יהיה אחד על אחד,בלי שום החלפות,צא הונטר אני בוחר בך!".
    הקרב נגד המדען על המאובן התחיל!
    הקרב יהיה 1 על 1.

המדען הוציא הונטר ואתה לא הוצאת אף פוקימון.
    [[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
    * אוף באסה
    אני אומר למדען " אני אלחם עם וניליטה שלי ". אני מוציא את וניליטה שלי לקרב ואומר לו " אוקי אני רוצה שתביס את הונטר .זה חשוב מאוד אם תנצח היה לנו פוקימון חדש לצות. תחיל לתקוף ברסיסי קרח אותו ואז תקוף אותו ברוח קרה "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. NYO HO HO
    Uchihe Sasuke
    אתה מסתכל סביבך ואתה לא רואה אף אחד מהפוקימונים שרבו,לא פוקימוני החשמל ולא פוקימוני האש,אך אתה רואה שבעץ היחיד שנמצא באזור,מסתכל הסוולו המסוכן שפגשת קודם,אתה רואה שהוא טס אליך חוטף לך את התיק ומחטט בו.
    "מה אתה עושה סוולו?" אשאל את סוולו בתמיהה "אתה מחפש פוכדור?אם כן -תן לי לעזור לך." ואחכה לתגובתו של סוולו.
    NYO HO HO BITCH

13. משתמש מנוסה
    The New World
    *התכוונתי שאם תנצח עם צ'ימצ'אר,אבל בחרת וניליטה,אז בקרב הבא של צ'ימצ'אר.
    וניליטה מסתכל על הונטר בצורה מאוד מרושעת,צ'רן אומר לך:"למה השתמשת בוניליטה היית צריך להשתמש בצ'ימצ'אר,אבל מאוחר מדי לא נורא".

Uchihe Sasuke
    אתה רואה שהוא מוציא את היומן של פרופסור צ'רלס וונסון הוא מסתכל על היומן ואז עליך,הוא פותח בעמוד אקראי אתה רואה שבעמוד כתוב:"במתחם ההר של מחוז סינו,שמתי את הסוולו הנאמן שלי להגן על האזור מפני הרשע,הסוולו חזק מאוד קיבלתי אותו מאבי שמת לפני זמן רב,אני מקווה שהוא יהיה במקום זה לעד".

PikaRevolution
    הילדים עוצרים לכמה דקות,ג'ואי אומר לך:"תגיד שמעת על כך שצריך להילחם נגד איזשהו ילד בכניסה לעיר ג'ובילייף אחרת הוא לא נותן להיכנס,יש לי רעיון,אתה וליאו תלכו לכיוון העיר ג'ובילייף,תדברו עם הילד הזה בזמן שאני אלך מאחוריו ואדחוף אותו,ואז נברח לכיוון העיר אורבורג,צריך להיזהר ממרלי אחותו המרושעת".

14. NYO HO HO
    Uchihe Sasuke
    אתה רואה שהוא מוציא את היומן של פרופסור צ'רלס וונסון הוא מסתכל על היומן ואז עליך,הוא פותח בעמוד אקראי אתה רואה שבעמוד כתוב:"במתחם ההר של מחוז סינו,שמתי את הסוולו הנאמן שלי להגן על האזור מפני הרשע,הסוולו חזק מאוד קיבלתי אותו מאבי שמת לפני זמן רב,אני מקווה שהוא יהיה במקום זה לעד".
    "בגלל זה אתה לא רוצה ללכת מאזור ההר סוולו?" אשאל את סוולו "אם אתה תהיה איתי-אני בהחלט אעזור לך להגן עליו, אפילו תוכל להגן על כבוד המאמן הקודם שלך בעזרתי ולחסל את צוות גלאקטיק."
    NYO HO HO BITCH

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    The New World
    *התכוונתי שאם תנצח עם צ'ימצ'אר,אבל בחרת וניליטה,אז בקרב הבא של צ'ימצ'אר.
    וניליטה מסתכל על הונטר בצורה מאוד מרושעת,צ'רן אומר לך:"למה השתמשת בוניליטה היית צריך להשתמש בצ'ימצ'אר,אבל מאוחר מדי לא נורא".

[[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    אני אומר לצ'רן " בטעות בחרתי בוניליטה לא נורא לפחות יצא לו לאמן אותו ". אני אומר לוניליטה " תשתמש ברוח קרה שתפגע בהונטר הזה ואז תעיף עליו הרבה שברי קרח שיפיגעו בו קשה.קדימה אני רוצה שתנצח בקרב הזה למען צ'ימצ'אר שלי "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 94 מתוך 102 ראשוןראשון ... 44849293949596 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •