[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"אוי לא!" אומר לעצמי בבהלה "סיירוס הרג את הפרופסור!כנראה שעכשיו אני יודע מה מטרתי-לחסל את צוות גלאקטיק!".לאחר מכן אמשיך בדרכי לעבר אזור ההר ולאימון הפוקימונים שלי.Uchihe Sasuke
אתה ממשיך לקרוא בדף של תאריך המוות,אתה רואה שהדיו הפכה משחורה לירוקה,המילים הכתובות על הדף הם:"גיליתי לאן נעלמה המשלחת השלישית,אנשיו של סיירוס המכונים גם 'צוות גאלקטיק' מנסים ליצור עולם חדש,סיירוס מתקרב,יש לו אקדח ביד,זה כנראה היום בו אמות" ואז אתה רואה כתם דם בשאר העמוד.
NYO HO HO BITCH
דבר ריאשון תודה ששמת אותי אחרון זה ממש עוזר ^^
---------------------------
"רגע מי זה בילי?" אשאל אותם ואסתכל עליהם במבט חושד אעקוב אחריהם ואגיד לפיפלאפ על הראש שלי:"פיפלאפ כדי שתרד כדי שנרוץ יותר מהר,ד"א רק שתדע שאתה הולך להילחם עוד מעט!" אחייך אליו אוריד אותו מהראש אמשיך לרוץ אחריהם ואזמזם לעצמי שירים
The New World
המדען מחייך ואומר לך:"אני אתן לך את קמע המזל שלי,זאת אומרת החלק החסר במאובן בתנאי אחד" צ'רן שואל במקומך:"מה התנאי!" המדען מחייך ומוסיף:"תנצח אותי בקרב פוקימונים של אחד על אחד".
Uchihe Sasuke
אתה ממשיך בדרכך אתה מרגיש איך היומן זז בתוך תיקך,אתה רואה אור חזק מאוד ואחרי זה אתה רואה שאתה שוב באזור ההר,אתה רואה ארון קטן וחמוד מסתכל עליך,'זה אותו ארון שהוביל אותי ליומן ולהר הזה ממקודם' אתה חושב.
PikaRevolution
*אני עושה את זה לפי ההרשמות,מי שנרשם ראשון הוא ראשון ומי שנרשם אחרון [אתה בינתיים]הוא האחרון בהמשכים.
הילד שקוראים לו ג'ואי אומר לך:"בילי הוא מאמן מדהים,הוא שולט בקרבות נגד פוקימונים בקור רוח ובאומץ לב,לפני חמש שנים בערך הוא היה מנהיג המכון בערך לשנה,אחרי אביו רורק,אחרי זה הוא יצא למסע של אימונים למאמנים מתחילים,עכשיו אחותו קלייר שלא קשוחה פחות ממנו היא מנהיגת המכון".
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
"שלום לך ארון!" אומר לארון בסבר פנים יפות "רוצה קרב נגדי?"Uchihe Sasuke
אתה ממשיך בדרכך אתה מרגיש איך היומן זז בתוך תיקך,אתה רואה אור חזק מאוד ואחרי זה אתה רואה שאתה שוב באזור ההר,אתה רואה ארון קטן וחמוד מסתכל עליך,'זה אותו ארון שהוביל אותי ליומן ולהר הזה ממקודם' אתה חושב.
NYO HO HO BITCH
The New World
*בסוף הקרב אם תנצח כמובן.
המדען ואתה יוצאים מהמוזיאון,אתם מתקדמים לכיוון דרום העיר,לכיוון המכרות,כשאתם מגיעים לסף המכרה הוא מוציא פוכדור ואומר לך:"הקרב יהיה אחד על אחד,בלי שום החלפות,צא הונטר אני בוחר בך!".
הקרב נגד המדען על המאובן התחיל!
הקרב יהיה 1 על 1.
המדען הוציא הונטר ואתה לא הוצאת אף פוקימון.
Uchihe Sasuke
ארון מסרב לקרב,אך הוא מצליח להוציא מכיסך פוכדור אדום-לבן הוא נכנס לתוכו,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה,אתה מרים את הפוכדור שארון בתוכו ואתה מכניס אותו לכיס מכנסייך.
תפסת ארון זכר שיודע ראש מתכת!
"וואוו!" אומר בהתלהבות "תפתסי ארון!".לאחר מכן אוציא את הפוקימונים שלי ואנסה להגן על אזור ההר מהריבים שהתרחשו שם לפני שעליתי להר קורונט.Uchihe Sasuke
ארון מסרב לקרב,אך הוא מצליח להוציא מכיסך פוכדור אדום-לבן הוא נכנס לתוכו,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה,אתה מרים את הפוכדור שארון בתוכו ואתה מכניס אותו לכיס מכנסייך.
תפסת ארון זכר שיודע ראש מתכת!
NYO HO HO BITCH
Uchihe Sasuke
אתה מסתכל סביבך ואתה לא רואה אף אחד מהפוקימונים שרבו,לא פוקימוני החשמל ולא פוקימוני האש,אך אתה רואה שבעץ היחיד שנמצא באזור,מסתכל הסוולו המסוכן שפגשת קודם,אתה רואה שהוא טס אליך חוטף לך את התיק ומחטט בו.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
The New World
*התכוונתי שאם תנצח עם צ'ימצ'אר,אבל בחרת וניליטה,אז בקרב הבא של צ'ימצ'אר.
וניליטה מסתכל על הונטר בצורה מאוד מרושעת,צ'רן אומר לך:"למה השתמשת בוניליטה היית צריך להשתמש בצ'ימצ'אר,אבל מאוחר מדי לא נורא".
Uchihe Sasuke
אתה רואה שהוא מוציא את היומן של פרופסור צ'רלס וונסון הוא מסתכל על היומן ואז עליך,הוא פותח בעמוד אקראי אתה רואה שבעמוד כתוב:"במתחם ההר של מחוז סינו,שמתי את הסוולו הנאמן שלי להגן על האזור מפני הרשע,הסוולו חזק מאוד קיבלתי אותו מאבי שמת לפני זמן רב,אני מקווה שהוא יהיה במקום זה לעד".
PikaRevolution
הילדים עוצרים לכמה דקות,ג'ואי אומר לך:"תגיד שמעת על כך שצריך להילחם נגד איזשהו ילד בכניסה לעיר ג'ובילייף אחרת הוא לא נותן להיכנס,יש לי רעיון,אתה וליאו תלכו לכיוון העיר ג'ובילייף,תדברו עם הילד הזה בזמן שאני אלך מאחוריו ואדחוף אותו,ואז נברח לכיוון העיר אורבורג,צריך להיזהר ממרלי אחותו המרושעת".
"בגלל זה אתה לא רוצה ללכת מאזור ההר סוולו?" אשאל את סוולו "אם אתה תהיה איתי-אני בהחלט אעזור לך להגן עליו, אפילו תוכל להגן על כבוד המאמן הקודם שלך בעזרתי ולחסל את צוות גלאקטיק."Uchihe Sasuke
אתה רואה שהוא מוציא את היומן של פרופסור צ'רלס וונסון הוא מסתכל על היומן ואז עליך,הוא פותח בעמוד אקראי אתה רואה שבעמוד כתוב:"במתחם ההר של מחוז סינו,שמתי את הסוולו הנאמן שלי להגן על האזור מפני הרשע,הסוולו חזק מאוד קיבלתי אותו מאבי שמת לפני זמן רב,אני מקווה שהוא יהיה במקום זה לעד".
NYO HO HO BITCH
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)