Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 8 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 112
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...

עלילה:
    הכל התחיל ליפני יותר מ-150,000,000,000 שנים!
    שעדיין השתרעו בכדור הארץ תוהו ובבואו וחורבן מחלוטים..
    ביום קודר אחד, סגריר וגשום מלא ברקעים ורעמים אשר עפים לכל כיוון.
    באותו היום הזה הגיעו כל הפוקימונים האגדיים ממש כולם למקום מסוים והחלו להילחם אחד בשני בקרב הישרדותי לחלוטין!
    של האחרון שנשאר עומד, כדאי להכריע את המערכה פעם אחת ולתמיד ולראות מי ינצח בקרב ויזכה לשלוט בעולם הפוקימון!
    הקרב היה כל-כך עצום ואדיר שהוא נמשך שנים, ועת עת מאותו גראודון שהעיף מגמה לכל עבר ויצר אדמה.
    קיוגר אשר מילא את העולם במים ויצר את הימים והאגמים מרייקואזה ודיאוקסיס שיצרו את ההבדל בין השמים והארץ,
    לוגיה והואו שיצרו את השמש והירח, מדיאלגה ופלקיה שיצרו את פערי החלל והזמן ועוד רבים אחרים
    שהשתמשו בכוחותיהם הייחודיים וגרמו לדברים רבים ולהיווצר ולגדול, נוצר העולם בוא האנשים ופוקימונים גרים יחד!
    העולם התחלק לארבעה מחוזות: קנטו, ג'וטו, הואן וסינו.
    וכך שנים רבות העולם המשיך במסלולו השגרתי.. של חיים שקטים ושלבים שמתנהלים כסדרם..
    אך היום, היום הזה ממש אותם פוקימונים אגדיים התחילו שוב את אותה מריבה שבראה את העולם
    רק שהפעם הקרב הזה הביא לחורבן והרס חדשים.. שילבו בין כל 4 המחוזות למחוז אחד ענק!
    מחוז מלוטו, המחוז שבוא אתם תתחילו את המסע שלכם.

מטרה במשחק:

• לנצח את כל מאמני המכון ולזכות בכל התגים.
    • להביס את כל חמישיית העילית ולזכות בתואר "אלוף האלופים"!
    • לנסות לעבור את הליגה (לא מחייב..)
    • לעבור את כל המשמות המשונות והמתקילות שיעמדו בפניכם.

חוקים:

• חוקי פורום חת"ם והפורום בכללי כלולים גם פה!
    • אדם שיתנהג בזלזול כלפיי, כלפי המשחק או כלפי אחד השחקנים, יורחק מהמשחק לצמיתות!
    • אני אדאג לעדכן אותך בפרטי על כל עדכון, אבל מחובתכם האישית להתעדכן גם בעצמכם ולא לסמוך רק עליי!
    • אוקיי, כנראה אנשים לא שמו לב שאין פה זכר לדור החמישי, אין דור חמישי! גם אל תבקשו, תחפשו, תצפו לראות או לשמוע עליהם כי אני לא יודע עליהם כלום ולא באלי גם לדעת!

קרדיטים:

• לאתר bulbapedia על הרבה מידע.
    • לאתרים pokestudium, deviant art, pokemon 2000, veekun על מגוון הספרייטים והתמונות.
    • למשתמש- PO ZON על הלוגו המדהים!
    • למשתמש- lord voldemort על ספרייט הפוקדע והפוקגיר המעולים.

פרסים:
    עשור: הראשון שיפתח את דף מס' 10 יקבל פוקימון אבן פיתוח לבחירתו.
    היובל: הראשון שיפתח את דף מס' 50 יקבל פוקימון לא מפותח לבחירתו. (חוץ מזוהרים ובאגון)
    המאה: הראשון שיפתח את דף מס' 100 יקבל פוקימון שירצה לבחירתו.
    (חוץ מזוהרים ובאגון-סלאמנס)
    1000 קלולולו: מי שיגיב את התגובה האלף יזכה בפיתוח פוקימון שיבחר!
    התגובה: אני יחשוב על מס' תגובה רנדומאלי שיתפרסם במהלך המשחק, מי שיצליח "לפגוע" במס' התגובה יוכל לפתח פוקימון שירצה.

הרשמה:
    למשחק יוכלו להירשם 6-7 אנשים בלבד (מצטער אבל זה משחק ראשון שלי אז אני רוצה ליראות איך זה עובד),
    ברגע שירשמו 7 אני מתחיל את המשחק ושהשמיני יצטרף בהמשך..

במידה ולא יגיע המשחק יערך עם שמונה משתמשים בלבד!
    הטופס:
    שם בפורום: שמכם בפורום מן הסתם (עם אתם עומדים לשנות כינוי תודיעו לי שאהיה מוכן)
    שם השחקן:
    שמכם במשחק, בשם זה אתייחס אליכם בעדכונים.
    תיאור/ספרייט:
    או שתתארו או שתביאו ספרייט.
    רקע אישי:
    עלילה נחמדה על עצמכם, אני אתייחס אליה קצת בסיפור עם תשקיעו, לא לכתוב שברחתם מהבית כי ההתחלה מתחילה בבית. שיהיה לפחות איזה 4-5 שורות (אתם לא חייבים למלא אבל ארוכות)
    פוקימונים:
    ההתחלתי שבחרתם יופיע כאן + כל אלה תתפסו, לא עושה מקום מיוחד להתחלתי כי זה סתם מבלבל אותי.
    אצל הפרופ':
    ברגע שתגיעו למעל 6 פוקימונים בחרו אחד שיגיע אל פרופסור אוק.
    חפצים: אוקיי שיש סלאש בין תמונות של חפצים זה אומר שזה לבחירה. שאתם מעתיקים את הטופס הריק כחו מפה את הבחירות שלכם.
    1. התיק הלבן: נוח (בעל שתי שרוולים לכתפיים), יותר אופנתי, יש בוא מקום ל-20 חפצים.
    התיק הצהוב: לא נוח (בעל שרוול אחד לכתפיים שנלבש באלכסון), כבד יותר, יש בוא מקום ל-30 חפצים.
    2. פוקדע הלבן: עם לחצנים.
    הפוקדע הכתום: מסך מגע.
    3. בפוקגיר יש: מפה, פלאפון, שעון, בודק את מצב הפוקימון.
    בפוקאץ' יש: שעון, מחשבון, שולח SMS, מד צעדים, משחקים, בודק את המצב השישיה.
    פוקדורים
    (X6),תיק למסע /, פוקדע / , חכה ישנה , מחסנית תגים, פוקגיר/פוקאץ' , תרופות (X3)
    כסף: 1000$
    הערות/בקשות מיוחדות: לא להפציץ בבקשות יותר מידי מוגזמות שני פוקימונים שלוש אל תתחילו לבנות לי שישיה.

טופס ריק:
    שם בפורום:
    שם השחקן:
    תיאור/ספרייט:
    רקע אישי:
    פוקימונים:
    אצל הפרופ':
    חפצים:
    פוקדורים
    (X6),תיק למסע, פוקדע, חכה ישנה , מחסנית תגים, פוקגיר/פוקאץ' , תרופות (X3)
    הערות/בקשות מיוחדות:

לא להגיבבב!!!!!!!!!!!!!!!!

.

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    המפה:

מפרט מפה:
    Spoiler ספוילר
    עוד דרכים וערים יתעדכנו במהלך המשחק...
    .
    .

מאמנים שפגשתם במסע:
    Spoiler ספוילר

עוד אנשים יתווספו בהמשך..

החנות:

מוצרים לקנייה:
    Spoiler ספוילר

דרכים להשגת כסף:
    אוקיי במשחק בין היתר כדי לקנות מצרכים ודברים אחרים תצטרכו כסף.. ואת האמת לא מעט!
    אז מעכשיו יהיה לכם איך להשיג אותו:

• נצחון מאמן מכון הראשון עד רביעי תזכה אתכם ב- 200$.
    • נצחון מאמן מכון החמישי עד האחרון תזכה אתכם ב-300$.
    • סיום משימה תזכה אתכם ב-300$.

ההתחלה:
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    התחלה:
    אתם קמים משינה, לא ביקיצה טבעית. בגלל השעון המעצבן, שולחים עליו ידכם בכבדות ונותנים לו כמה מכות, אחת המכות מסובבת אותו עליך.
    וממבט חטוף אתם רואים שהשעה 8:34 ואז נזכרים צריך להיות במעבדת הפrרופסור עד 11:00, זהו היום מתחילים דרך חדשה בחיים!
    קמים מן המיטה, מתמתחים היטב ולוקחים את הנשימה הנורמאלית הראשונה של הבוקר.. משם אתם הולכים על חדר השירותים, שוטפים פנים ומצחצחים שאת השיניים היטב היטב!
    ואחרי התנקות אחרונה עם המגבת אתם מסתכלים במראה ועולה לכם חיוך, חיוך של התרגשות שכזה ביחד עם הרבה שאלות של "מה יהיה?" , "כמה רחוק אגיע?" , "מה אראה במסע?"
    משם את רצים במהירות בחזרה על החדר ואל ארון הבגדים.. פותחים את הארון בכוונה להחליט מה ללבוש ואז אתם רואים שם מארז שקוף ובוא הבגדים חדשים יפים ונקיים, חגורת לנייד את הפוקדורים ותיק לדברים שתצטרכו לקחת עמכם..
    לוקחים את זה מחייכים וחושבים לכם בראש "אמא, את הכי בעולם!" לאחר שלבשתם את הבגדים והכנסתם את כל הדברים שאתם צריכים לתיק אתם לוקחים את הכל ויורדים למטה אל המטבח..
    שם מחכה לכם אמא שלכם:
    עם חיוך גאה שמעולה בעצב, אתם רק באים להגיד לה שאין מה לדאוג והיא פשוט מושכת לכם את היד עליה ואז מחבקת אתכם חזק חזק!
    ואז היא מביאה לכם בקבוק מים גדול לדרך וסנדוויץ' עם הממרח שאתם הכי אוהבים ולבסוף מעטפה עם 1000$ למסע החדש.
    אתם ממש מודים לה מחבקים אותה עוד חיבוק אחרון ופונים על הדלת, אתם פותחים הדלת ונושמים נשימה ארוכה ואומרים לעצמכם "זהו אני יוצא עכשיו לשנות את חיי!"
    לאחר הליכה של 7 דקות את מגיעים למעבדת הפרופסור בחשש קל דופקים על הדלת 3 פעמים,ולפתע הדלת נפתחת תוך שניות!
    מהמעבדה יוצא אדם עם שיער אדום לבוש בחולצה שחורה ומבט רצני:
    אתם נתקלים בוא בטעות ושניכם נופלים אל הרצפה, לפתע הוא מסתכל עליכם במבט טיפה רוטן ואומר לכם: תגיד אתה משתמש "בעיניים שלך לפעמים?"
    אתם מחזירים: "כן ואתה?"
    ואז הוא משיב לכם: "יש לך מזל שאני ממהר, אחרת אתה והפוקימון שאתה הולך לבחור הייתם חווים את ההפסד הראשון שלכם!" ומסתובב.. וממשיך ללכת.
    אתם צועקים לו: "בפעם הבאה שנפגש נראה מי יהיה המפסיד ומי יהיה המנצח!"
    הוא מרים את היד ועושה איתה צורה של "פקה פקה" ומסתלק מין המקום..
    אתם שכולכם עצבניים מההתנהגות של אותו ילד כלפיכם חושבים לעמכם: בפעם הבאה שניפגש הוא עוד יראה...
    ואבל לרגע אתם מפסיקים לחשוב על העניין וחוזרים לעניינכם, פותחים את הדלת ולפתע פוגשים באדם בעל שיער אפור חלוק לבן וחיוך סקרן על פניו:
    ואז הוא פונה עליכם ואומר: שלום אני פרופסור ראלף, מה שמך בחור צעיר?
    ואתם משיבים: שמי הוא XXX (שמכם)
    ואז הפרופסור שואל אותך בהתעניינות מרובה: "נו.. אז חשבת באיזה פוקימון תבחר?"
    אתם מהנהנים בראשכם בהתלהבות ואומר: "כן, כן, אני אבחר בXXX" (הפוקימון שלכם)
    ואז הפרופסור משיב בחיוך: "בחירה מעולה, הוא פוקימון מאוד חברותי, חזק ומעניין" הוא אומר בעודו הולך להביא את הפוקדור.
    ואז הוא מושיט את היד ובידו פוקדור: "הנה הוא, ברכותיי" הוא גם מביא לכם 3 פוקדורים ופוקידע.
    אתם מודים לו מאוד מברכים אותו לשלום ויוצאים מן המעבדה, משם את פותחים את המפה ופונים לדרך 001!
    כשאתם מגיעים לשם את כבר מתחילים ליראות את הפוקימונים מבין השיחים ועצים, מסתכלים עליכם במבט חטוף ומתחבאים מיד.
    את האוויר הנקי ואת הטבע שקורא לך לצאת למסע..
    אך אתם נעצרים, מוציאים את הפוקדור של XXX (הפוקימון שחברתם) מסתכלים עליו לכמה רגעים לוחצים על הכפתור במרכז הפוקדור והוא יוצא.
    מה תעשו?
    .
    .
    .
    לאאא לההגיייבבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3. מנהל למופת! (לשעבר)

פוקימונים לבחירה:

<=תפוס!

<=תפוס!

~ כרגע הסיכויי להתקבל גדול יותר עם תבחרו בפוקימון אש! ~

אנשים חשובים שתפגשו במסע:
    ניב:
    מידע:
    ניב הוא היריב המושבע במשחק שלכם, הוא האדם שתפגשו הכי הרבה פעמים.
    ניב בן למשפחה שבא כולם מוצלחים בנושא הפוקימונים: אביו הוא ברנדון מוח החזית, אחיו היה אלוף ליגת קנטו ג'וטו והואן, אימו הדוקטור המפורסמת פלינה אייוי.
    בעקבות משפחתו המצולחת מרגיש ניב הרבה לחץ ורוצה להיות מאמן מצליח אף יותר מאחיו ומתרכז באימון וחיזוק פוקימון עד לרמת כוח מקסימלית!
    הוא יריב קשוח וחזק מאוד, הוא נראה מבחוץ כאדם קר, שחצן וקשוח.
    פוקימונים:
    לא ידוע, לא ידוע, לא ידוע, לא ידוע, לא יודע...

טוד:
    מידע: טוד הוא חוקר של תרביות פוקימונים עתיקות, הוא נחשב בקרב הארכיאולוגים המדענים ומחפשי האוצרות לבדיחה מכוון שמשוכנע שיש אנון במערת היידן.
    המטרה הנוכחית שלו היא למצוא שרידים להימצאם של האנון או אגדיים אחרים באיזה מערת היידן.
    פוקימונים:

ג'אק:

מידע: מכונה גם "בלאק ג'אק", גנב פוקימונים מבוקש הנודד מעיר לעיר. הוא גונב פוקימונים חזקים וטובים ומוכר אותם לכל המרבה במחיר!
    הוא נחשב ל"עילוי" בתחום הגניבות בקרב פורצים ושודדים למינהם...
    פוקימונים:

פלינט וקיין:
    מידע: עביירנים שכירים מהעולם התחתון, שהעבודה שלהם לעשות צרות ובלאגן למי שמשלם להם על זה.לחטוף פוקימונים, לעשות טרור, לעזור לפושעים במילוט..
    ובקיצור "כל מה שבא ליד". הם אחים שהגיעו לדרך הפשע בעקבות אביהם שהיה פושע מסוכן בעולם התחתון ונעלם לאחר שהפסיד את כל רכושם וכספם בהימורים.
    מסוכנים מאוד לא מומלץ להתעסק איתם עם אתה לא מוכן מראש ומצוייד בנשק חם!
    פוקימונים:

האחות ג'וי(נייצ'ר):
    מידע: היא האחות ג'וי האחראית על העיר של העיר נייצ'ר, היא נחמדה ואדיבה וזריזה בעבודתה. היא מיוחדת מהשאר בעקבות המילטנק שמחזיקה בנוסף לצ'נסי מכוון שהחלב שלו ידועה בתכונות סגוליות.
    פוקימונים:

השוטר ג'וני:
    מידע: השוטר ג'וני הוא השוטר של העיר "ג'ודו", הוא כמו השוטרת ג'ני רק שהוא זכר.. וכמוה הוא אחראי על הסדר והמשמעת!
    פוקימונים:

מאמני מכון:
    ברוק:
    מידע: ברוק הוא מאמן מכון העיר "סטון-וויל".
    הוא חכם וקשוח ועקשן, כך שגם שאתה בטוח שאתה הולך לנצח תמיד תשאיר מקום לספק!
    הוא מתמחה בפוקימוני אבן ואדמה והפוקימון המסוכן שלו הוא סטיליקס.
    פוקימונים:

תג:

גארדיניה:
    מידע: מאמנת מגניבה ויפה, אך יחד עם זאת מאוד מסתורית וייחודית במיוחד בסגנון הלחימה שלה, אז אל תתנו לה להשלות אתכם!
    יודעת להשתמש היטב בסביבה בא היא מתמודדת, גארדיניה היא מאמנת מכון העיר "נייצ'ר" והיא מתמחת בפוקימוני עשב.
    והפוקימון המסוכן ביותר של הוא הרוזרייד והמהירות המפחידה שלו.
    פוקימונים:

תג:

בראוולי:
    מידע: בראוולי הוא מנהיג מכון מעניין מאוד, בתיאום מושלם עם כל פוקימון שלו. הוא מאוד שליו ומשרה רוגע ושקט פנימי בקרב.
    הפעולות שלו בנויות בעיקרון על זרימה עם מתקפות היריב ושימוש בהתקפות היריב כנגדו... כמו באומנות הלחימה קונג-פו...
    הוא מאמן העיר "ג'ודו" ומתמחה בפוקימוני לחימה, הפוקימון המסוכן ביותר שלו הוא אריאמה!
    פוקימונים:

תג:

פערי מידע (חשוב!):

• פוקימונים שצריכים חפצים והחלפה בכדי להתפתח התפתחו כאשר תשימו עליהם את החפץ בלבד!
    • שאתם כותבים את הרקע אל תכתבו דברים כמו ברח מהבית ודברים כאלה כי ההתחלה מוכנה וזה מתחיל בבית..
    • פוקימונים אגדיים לא יהיו ניתנים לתפיסה לקבלה ולשימוש בכללי במהלך המשחק מכוון שהם חזקים מידי.
    • במידה והחלטתם לפרוש מהמשחק להודיע לי בפרטי בלבד, כוון שזה סתם משבש את סדר ההודעות ויוצר ספאם לא קשור.
    • עם תרצו שהפוקימון שלכם ילמד מתקפה נגד חולשה (נגד אגרוף קרח לאלקטבז) הקפידו להלחם איתו נגד פוקימונים חזקים עליו (במקרה אלאקטאבז ניתן כדוגמה את דיגלט)
    • מי שחושב שעם הוא יכתוב רקע מושקע וגראנדיאוזי זה מה שישמור אותו במשחק הוא טועה, רקע זה רושם ראשוני ומה שקובע הוא התגובות לכן בתגובות יש להשקיע יצירתיות ומחשבה!
    • נא לשים לב שלא בחרתם ספרייטים של מאמני מכון, מאמנים למינהם, אנשים חשובים במשחק... הם נחשבים ל"תפוסים".
    • המשחק הולך יותר לפי הסדרה משאר לפי המשחקים ולכן:
      אין צורך על כל מכה שהפוקימון מקבל ישר לרוץ ולחפש מרכז הוא יתרפה באמצעות מנוחה בפוקדור, לא מנסים לעוף על פוקימון בשביל להגיע לערים מהר וכן הלאה...
    • משהוא בקשר לקרבות: פוקימונים לא הולכים לפי סטטים, עם אתה חזק יצירתי ומתמודד טוב עם הקרב.. אתה תנצח, עם לא אז את תפסיד.
    • הפוקדע הוא לא קישוט, ברגע שתראו פוקימון תקבלו רק פירוט קצר על מראה חיצוני ועם תרצו לגלות מיהו להשתמש בפוקדע, הפוקדע יכול גם לתת לכם מתקפות אופנייות לפוקימונים.
    • בהקשר למה שאמרתי על ספרייטים, יש מאמני מכון שלא נחשפו עדיין, אז הספרייט הנפוץ של פאלקנר נחשב תפוס.. כנ"ל מורטי, מיסטי...

.

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שמור להמשך!
    שמור להמשך!
    שמור להמשך!
    שמור להמשך!
    שמור להמשך!

.

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    רשומים1-3:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Meganium צפה בהודעה
    שם: סם
    שם משתמש:
    Meganium
    תמונה:
    רקע: סם גר במחוז ג'וטו בעיר גולדנרוד.
    להוריו של סם היה מעון יום מצליח בעיר והרבה אנשים מכל מכל המחוז הענקי שנוצר הגיעו בשביל שהפוקימונים שלהם יקבלו את הטיפול הטוב ביותר שאפשר.
    לסם היה ידע רחב על פוקימונים וידע כל פוקימון מאיזה מחוז הוא בא וחלם שיהיה מאמן הוא ייצור לו את השישיה שתהיה משולבת מכל הפוקימונים החזקים של כל המחוזות ביחד.
    סם אהב לטייל,הוריו של סם לקחו אותו לחופשות בדרך כלל במחוז הואן,סם אהב את המקום בגלל שהוא היה אחד המחוזות שהיו הכי גדולים, גם לפעמים הגיע לקנטו וטייל לאורף המחוז עם הוריו כמובן.
    לסם הייתה אחות גדולה שכיום היא בת 17,לפני 5 שנים היא יצאה למסע לא שמרה כל כך על קשר.
    סם לא אהב שאחותו,לוסי התבודדת בשביל לאמן את הפוקימונים שלה בצורה הטובה ביותר שיש.
    לסם הייתה מטרה למצוא את אחותו ולנצח אותה בקרב פוקימונים! וכמובן לנצח את כל המכונים ולהיות מאסטר.

פוקימונים:

טבע: רציני | Serious
    מתקפות:
    נהמה | growl
    חבטה | pound
    קליע זרעים | leech seed
    מהירות | agility

סינטזה | synthesis

טבע: צנוע | Modest
    מתקפות:
    מסך עשן | smoke screen
    הגנה | protect
    להביור | flamethrower
    חבטת גוף | body slam
    סחרור מהיר | rapid spin
    קרן סולארית | solarbaem

טבע: שובב | Naughty
    מתקפות:
    מבט מפחיד | scary face
    נשיכת חרק | bug bite
    עוקץ רעל | poison string
    זנב רעל | poison tail
    חניקה | bind
    חפירה | dig

טבע: משוגע | Quirky
    מתקפות:
    שריטה | scratch
    חפירה | dig
    לעיסה | crunch
    זעם הדרקון | dragon rage

טבע: רציני | Serious
    מתקפות:
    סחרור מהיר | rapid spin
    אקדח מים | water gun
    זריזות | swift
    הסוואה | camouflage

ביצה מסתורית:

אצל הפרופ':
    תגים:

חפצים:(X8),תיק למסע , פוקדע , סופר חכה, מחסנית תגים, פוקיגיר , תרופות (X3) ,קופסת חפצים (3/6), מאובן
    כסף: 995$
    הערות/בקשות מיוחדות: נימ נימ נימ...
    צבע עדכון:
    שחור.
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Little Elbaz צפה בהודעה
    שם בפורום: The Little Elbaz
    שם השחקן: אביב
    תיאור/תמונה:
    רקע אישי: אביב גדל עם דודו בגלל שהוריו נטשו אותו כשהיה תינוק והדוד שלו ריחם עליו ושיקר לו שהוא אביו. דודו היה דל והיה לו קשה לגדל את אביב, אך הוא אהב אותו יותר מכל כי תמיד חלם על בן משלו.
    אביב אהב פוקימונים ואפילו נקשר אל אחד, אל טוטודייל. טוטודייל היה חברו הטוב ביותר של אביב.יום אחד צוות מגמה פלש לעיר בו אביב ודודו גדל.העיירה ותושביה ניסו להדוף אותם אך הם היו חזקים מידיי.
    אביב קרא לטוטודייל שהזעיק את שאר חיות היער ללחום לצידם.אחד המנטיריקים של הצוות כיוון מכת רעם ישר אל עבר אביב אך טוטודייל הגן עליו בגופו ונהרג. הלחמה נגמרה צוות מגמה עזבו את העיר,אך אין מנצחים במלחמה והעיר איבדה אבדות קשות, בינהם הטוטודייל הנאמן. אביב שהיה חב לו את חייו הבטיח נקמה. ויצא למסע הפוקימונים שלו ואף התחיל אותו עם טוטודייל..
    פוקימונים:

טבע: עליז | Jolly
    מתקפות:
    קרן בועות | bubble beam
    אקדח מים | water gun

שריטה | scratch
    מבט מפחיד | scary face
    נשיכה | bite

טבע: צייתן | Docile
    מתקפות:
    מתקפת כנף | wing attack
    אס אווירי | aerial ace
    צוות כפול | double team
    מתקפה מהירה | quick attack

טבע: מתון | Mild
    מתקפות:
    נהמה | growl
    נשיכה | bite
    הצלפת זנב | tail whip
    בומראנג | bonemerang
    מכת עצם | bone club

טבע: עליז | Jolly
    מתקפות:
    נהמה | growl (יעלם כאשר תלמד מתקפה חדשה)
    חבטה | pound
    זריזות | swift
    צוות כפול | double team
    אגרוף מאך | mach punch

טבע: רגוע | clam
    מתקפות:
    דחיפה | tackle
    זריקת אבנים | rock throw
    מפולת סלעים | rock slide
    התקשחות | harden
    גל הלם | thunder wave

אצל הפרופ':
    תגים:
    חפצים: פוקדורים (X1),תיק למסע , פוקדע , חכה ישנה , מחסנית תגים, מפת האזור , תרופות (X3)
    כסף: 2200$
    הערות/בקשות מיוחדות: אין לי...
    צבע עדכון: ירוק כהה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lord Voldemort צפה בהודעה

שם בפורום:
    דור / Lord Voldemort
    שם השחקן:
    וואלאס (וואלי) קיין / Wallace (Wally) Kane
    תיאור/ספרייט:
    רזה, מבנה כתפיים רחב, שחום, שיער חום בהיר, עיניים ירוקות-דבש.
    רקע אישי:
    בגיל 4 קרה הדבר המפחיד שהפך את חיי לגמרי וגרם לי לטראומה קשה - נכנסתי לקומה.
    כשטיילתי עם המשפחה ברחבי מחוז הוואן, הגענו לעיר דיופורד וכשטיילתי לי בתוך מערה קטנה, אגרון פראי התקיף אותי. הוריי מצאו אותי והצילו אותי ממוות, אך נכנסתי לקומה למשך שלוש שנים ארוכות.
    כשהתעוררתי והסבירו לי מה קרה, נכנסתי למצב טראומתי. ניסו להחזיר אותי לקדמותי באמצעות טיפולים פסיכיאטריים שונים, אך שום מומחה לא עזר כל כך...
    כיום אני מפחד מאוד מפוקימוני מתכת וממערות חשוכות, ולכן אני נמנע מאוד מלהיכנס אליהם. קשה לי להיפתח בפני אנשים, וגם בפני פוקימונים. טוב, זה אני... וואלאס קיין, היום, יוצא למסע הפוקימונים הראשון שלי ברחבי המחוז בו אני גר, מחוז מלוטו!

פוקימונים:

טבע: רגוע | Clam
    מתקפות:
    דחיפה | tackle
    סטירת בוץ | mud-slap
    אקדח מים | water gun
    התמדה | bide

אצל הפרופ':
    מאדקיפ, לבינתיים. XD
    חפצים: פוקדורים (X6),תיק למסע , פוקדע , חכה ישנה , מחסנית תגים, פוקגיר , תרופות (X3)
    הערות/בקשות מיוחדות: שימשיך עד הסוף, מקווה. להירשם כמובן... וללכוד ליטוויק וקורסולה. (; ד"א - כתבת בתיאור של גארדניה 'מאמנת מגבינה'. אפשר לאכול אותה כשאגיע למכון?

.

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    רשומים3-5:
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~The KoDaK~ צפה בהודעה
    שם בפורום: ~The KoDaK~
    שם השחקן:
    קודק
    תיאור/ספרייט:
    רקע אישי: הוריו של קודק היו גרושים בעבר,אחד גר במחוז הואן,והשניה בסינו,וקודק גר יחד עם אמו בסינו ואחותו ביחד עם אביו בהואן.
    קודק כל הזמן היה יוצא ומשחק עם חבריו ביערות,נחלים וכל מה שהם מצאו,הם ניסו לשרוד בטבע תמיד.
    יום אחד קודק וחבריו הלכו לכיוון הים לשחק שם,אך השמש הייתה חזקה והיה מאוד מאוד חם,קודק שלא היה רגיל לחום התעלף במקום,והגלים סחפו אותו משם.
    חבריו של קודק ראו זאת ורצו לביתו לספר את מה שקרה,כשהגיעו כולם בכו,כי חשבו שקודק ימות.
    בערך כשעה לאחר המקרה~ קודק פתח עין אחת,ולאחר מכן את השנייה,כהתחלה הוא ראה שהוא על אי קטן ובודד,ולאחר מכן ראה אמפוליאון שהיה לידו ואמר לו בקול "אמ אמפו",קודק הבין את זה כ"סופסוף התעוררת" וקודק הבין שכנראה אמפוליאון הציל אותו,לאחר כמה דקות שהוא ואמפוליאון דברו בינהם,הם ראו אוקטילרי גדול וזועם יוצא החוצה ועולה על האי,"אוק-טילרי!!!"
    הוא צעק בזעם,וקודק ראה שהוא מחזיק באחת מידיובנעל שלו,קודק מיד קלט שאוקטילרי ניסה לדחוף אותו למים,אך לא ידע למה,קודק שמאוד אהב את הסוג פלדה,ראה שאמפוליאון מגדיל את טפריו ומאפיר אותם לצבע מתכתי..
    לאחר מכן הוא שרט את אוקטילרי איתם קודק ממש אהב לצפות בזה כי אלו היו טפרי מתכת,מתקפה שהוא תמיד חלם לראות,לאחר מכן הוא השתמש בקרן הבזק ואוקטילרי במשאבת הידרו,הם פגעו זה בזה ואמפוליאון עף אחורה,קודק נזכר במהירות שראה את אמפוליאון באחת מהערים במחוז משתמש במתקפת תותח הידרו,ואז קודק אמר לאמפוליאון במהירות "תותח הידרו!" אמפוליאון לא הבין מה הוא רוצה ממנו אך קודק סמך עליו שידע,הוא הסביר לו איך לעשות את המתקפה.
    שלפתע אמפוליאון שחרר ממקורו המון מים,חלקם תכולים חלקם כחולים שפגעו באוקטילרי והפילו אותו מהאי,קודק שמח מאוד וחיבק את אמפוליאון החזק שהגן עליו,אמפוליאון גם כן שמח כי האוקטילרי היה אחד הבריונים בים,וסופסוף הוא גירש אותו ולמד מתקפה!
    אמפוליאון החזיר את קודק לחוף הים ונתן לו קונכייה בצבעי תכלת-לבן,קודק הודה לאמפוליאון ורצה שהצטרף לביתו,האמפוליאון קצת חשש אך הסכים,הוא הגיע לביתו של קודק,ואמו של קודק שמחה שיש עוד מישהו בבית כי הם היו בודדים,היא אמרה לקודק שאמפוליאון יהיה שלה כדי שיעזור להם,והוא הסכים,הוא קנה כדור-אולטרה וזרק על אמפוליאון שנתפס כמובן,הוא נתן לאמו והיא הוציאה אותו,מאז הם הפכו למאושרים.
    עד שפעם אחת,המחוזות התחברו,והבית של קודק נהרס כי הוא היה ליד הים,הם בדקו לראות מה המחוז שהצטרף לידם וראו שזהו הואן!! הם בדקו מי פגע בהם והרס את ביתם,הם דפקו חזק בדלת כשאמפוליאון מאחור,וראו איש מבוגר ולידו נערה גדולה מקודק אך מאוד דומה לו,מהר מאוד קודק הכיר אותם כאבא,ומולי אחותו,הם ראו שזהו מחוז הואן וכנראה שביתם התנגש,לבסוף,הם מאוד שמחו,ובמקום להיות גרושים ההורים חזרו להיות משפחה,הם חיברו את הבית שבהואן,לבית שנהרס בסינו ובנו אותו מחדש,לאביו של קודק היה סוואמפרט שעזר מאוד בבניית הבימ,וכך גם אמפוליאון,אחותו של קודק לקחה מדקיפ,כמו שלאביהם היה,וקודק גם כן רצה פוקימון מים,הוא חשב על כל מתקפות המתכת שראה אצל אמפוליאון,ומאז חלומו היה לקבל פיפלאפ כהתחלתי!
    פוקימונים:

טבע: ביישן | Bashful
    מתקפות:
    נהמה| Growl
    חבטה | Pound
    ניקור | Peck
    בועות | Bubbles

טבע: רגוע | clam
    מתקפות:
    הגנה | protect
    דחיפה | tackle
    כוח חבוי | hidder power (לא תמיד מצליח)

אצל הפרופ':

חפצים: פוקדורים (X6),תיק למסע , פוקדע , חכה ישנה , מחסנית תגים,פוקאץ' , תרופות (X3)

הערות/בקשות מיוחדות: אממ..לתפוס איווי זוהר (כשהוא זוהר הוא לבנבן) ואני מקווה שהרקע בסדר,ולא קצר מדי..
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~BarMaster~ צפה בהודעה
    שם בפורום: ~BarMaster~
    שם השחקן: בר

תיאור/ספרייט:
    רקע אישי: בר נולד בעיירה סאנרייז וכמה ימים לאחר שנולד הוריו החליטו לנטוש את בר ורק אחיו הגדול סרב להם ונישאר עם בר, ולבסוף נמצאה להם משפחה מאמוצת.
    בר אהב מאוד פוקימונים מכיוון שבצעירותו הציל אותו פוקימון אגדי שעד היום לא יודע את שמו ורוצה לחקור זאת ולדעת מיהו וכמובן להתחיל את המסע.
    בר שהיה צעיר תמיד רצה להיות מאמן כמו אחיו הגדול שהיה מאוד טוב ועם הרבה פוקימונים חזקים! בר אהב פוקימונים מעופפים ופוקימונים מסוג דרקון.
    ותמיד חלם להיות אלוף ההאלופים של הליגה עם פוקימונים חזקים. וגם קבע לעצמו אתגר שבר יתחיל את המסע שלו יעשה קרב עם אחיו הגדול שיפגשו!
    פוקימונים:

טבע: קשוח | Hardy
    מתקפות:
    נשיכה | bite
    עלי תער | leaf rezor
    בלימה |
    tackle
    זרע עלוקה | bullet seed

טבע: תמים | Naive
    מתקפות:
    נהמה | growl
    בום על-קולי | sonic boom
    מתקפת כנף | wing attack
    צוות כפול | double team
    רוח כסופה | silver wind

אצל הפרופ':
    חפצים:
    פוקדורים (X3),תיק למסע , פוקדע , חכה ישנה , מחסנית תגים , פוקיגיר , תרופות (X3)
    כסף:
    2200$
    הערות/בקשות מיוחדות:
    לתפוס מורקרו ונשמע משחק כיף מאוד מקווה להרשם.

.

7. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    שם בפורום: דור / Lord Voldemort
    שם השחקן:
    וואלאס (וואלי) קיין / Wallace (Wally) Kane
    תיאור/ספרייט:
    רזה, מבנה כתפיים רחב, שחום, שיער חום בהיר, עיניים ירוקות-דבש.
    רקע אישי:
    בגיל 4 קרה הדבר המפחיד שהפך את חיי לגמרי וגרם לי לטראומה קשה - נכנסתי לקומה. כשטיילתי עם המשפחה ברחבי מחוז הוואן, הגענו לעיר דיופורד וכשטיילתי לי בתוך מערה קטנה, אגרון פראי התקיף אותי. הוריי מצאו אותי והצילו אותי ממוות, אך נכנסתי לקומה למשך שלוש שנים. כשהתעוררתי והסבירו לי מה קרה, נכנסתי למצב טראומתי. ניסו להחזיר אותי לקדמותי באמצעות טיפולים פסיכיאטריים שונים, אך שום מומחה לא עזר כל כך. כיום אני מפחד מאוד מפוקימוני מתכת וממערות חשוכות, ולכן אני נמנע מאוד מלהיכנס אליהם. קשה לי להיפתח בפני אנשים, וגם בפני פוקימונים. טוב, זה אני... וואלאס קיין, היום, יוצא למסע הפוקימונים הראשון שלי ברחבי המחוז בו אני גר, שאת שמו אני לא יודע כי לא כתבת בהודעה הראשית.
    פוקימונים:
    מאדקיפ.
    אצל הפרופ':
    מאדקיפ, לבינתיים. XD
    חפצים:
    פוקדורים
    (X6),תיק למסע , פוקדע , חכה ישנה , מחסנית תגים, פוקגיר , תרופות (X3)
    הערות/בקשות מיוחדות: שימשיך עד הסוף, מקווה. להירשם כמובן... וללכוד ליטוויק וקורסולה. (; ד"א - כתבת בתיאור של גארדניה 'מאמנת מגבינה'. אפשר לאכול אותה כשאגיע למכון?
    נערך לאחרונה על ידי Lord Voldemort, 04-20-2011 בשעה 05:35 AM

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

8. משתמש מנוסה
    שם בפורום: Magmortar
    שם השחקן: ג'ק
    תיאור/ספרייט:
    רקע אישי:
    ג'ק נולד למשפחה קצת עשירה( מעל הממוצע) אבל הוא אהב לעשות דברים לבד ללא העזרה של המשרתים. ג'ק היה תמיד ילד יחיד וככה הוא אהב את זה הוא כי קיבל מה שהוא רצה ומתי שהוא רצה, יום אחד כשהוא היה בן 10 אימו ילדה לו אחות. מאותו הרגע אחותו קיבלה את כל תשומת הלב ואל ג'ק המסכן הוריו בכלל לא התייחסו, אז הוא החליט שהוא צריך לברוח מהבית בשביל להחזיר את תשומת לב הוריו אליו ולא אל אחותו אז הוא ברח. כעבור מספר שעות הוריו שמו לב שהוא לא בבית אז הם שלחו את הגראולטים והמצ'וקים בשביל להחזיר אותו, כאשר הפוקימונים החזירו אותו הבייתה ג'ק חשב שהוריו יתחילו לשים לב עכשיו אליו אבל הוא טעה בגדול, במקום לחבק ולנשק אותו הם צעקו אליו וסגרו אותו בחדר שילמד שאסור לברוח.מאותו רגע ג'ק החליט להפוך למאמן פוקימונים בשביל שיוכל לטייל בעולם ולא להשאר בבית שלו.
    פוקימונים: סינדקיול
    אצל הפרופ': אף-אחד
    חפצים:
    פוקדורים (X6) ,תיק למסע , פוקדע , חכה ישנה , מחסנית תגים , פוקגיר , תרופות (X3) ,כסף: 1000$
    הערות/בקשות מיוחדות: לתפוס את גיבל
    נערך לאחרונה על ידי Magmortar, 04-21-2011 בשעה 02:58 PM

9. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    שם בפורום: קיוגר
    שם השחקן:ג'ון/Jon
    תיאור/ספרייט:
    רקע אישי:
    ג'ון נולד למשחה חמה ואואהבת מהמעמד הממוצע של האנשים.מאז שהיה ילד ג'ון נהג לשמוע את הסיפור שהתרחש לפני בריאת עולם הוקימונים בין הפוקימונים האגדיים.מאז שג'ון ילד קטן אביו ושני אחיו תמיד היו לוקחים אותו ליער ללמוד על פוקימונים ולהראות לו איך נלחמים מולם ואיך תופסים אותם.
    יום אחד החליט ג'ון לטייל לבדו ביער ולנסות להסתדר לבד במהלך היום.לפתע משום מקום קפץ על ג'ון בידריל עצבני!ג'ון התחיל לבכות ולרוץ אבל לא מצא את הדרך ולפני שבידריל תקף אותו בלבאזור קפץ והציל אותו.מאז אותו יום הוא ובלבאזור ניהיו חברים טובים וג'ון החליט לצאת למסע במחוז עם בלבאזור במטרה להפוך לאלוף האלופים ולהביא גאווה למשפחה שלו.
    פוקימונים:בלבאזור
    אצל הפרופ':
    חפצים:
    פוקדורים (X6),תיק למסע, פוקדע, חכה ישנה , מחסנית תגים, פוקגיר/פוקאץ' , תרופות (X3)
    הערות/בקשות מיוחדות:לתפוס
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

10. מורחקים
    שם בפורום: bloodphonix
    שם השחקן: רועי
    תיאור/ספרייט: שיער שחור קצוץ גבוה מטר 70 בערך עינים כחולות כמו הים .
    רקע אישי: הסיפור של רועי מתחיל שבגיל שלוש אביו ואמו היה להם מריבה גדול רועי הלך לחדר וכבר היה רגיל שלהורים יש מריבות לאחר אותו יום אבא עזב את הבית ואמר לרועי אם
    אתה איי פעם תרצה לבוא לפגוש אותי שתדע אני נמצא בסןרייס טאון יחד אם עוד כמה מחבריי כשתהיה גדול ותצא למסע שלך תבוא לשם ואני מבטיח לפצות על השנים האבודות ביננו
    ומאז לא ראו אותו יותר רועי אשר לא אהב את אביו מכיון שעזב אותו ואת אימו לבד הבטיח לעצמו שיום אחד הוא יצא למסע וימצא את אבא שלו יגדל לו כל מה שהוא חושב אליו ויצעק אליו ויגער בו על זה שהוא השאיר אותו ואת אימו לבד ויגיד לטורציק שלו [שבעזרת השם יהיה אז בליזיקן ] לשרוף לו את הבית
    פוקימונים: טורציק
    אצל הפרופ': ברגע שתגיעו למעל 6 פוקימונים בחרו אחד שיגיע אל פרופסור אוק.
    חפצים : בפוקגיר יש: מפה, פלאפון, שעון, בודק את מצב הפוקימון.
    בפוקאץ' יש: שעון, מחשבון, שולח מכתבים, מד צעדים, משחקים, בודק את המצב השישיה.
    פוקדורים (X6),תיק למסע /, פוקדע / , חכה ישנה , מחסנית תגים, פוקגיר/פוקאץ' , תרופות (X3)
    הערות/בקשות מיוחדות: לתפוס אלקיד ומורקרו
    נערך לאחרונה על ידי ~tiara_banks~, 04-20-2011 בשעה 11:12 PM

11. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    שם בפורום: ~The KoDaK~
    שם השחקן: קודק
    תיאור/ספרייט:
    רקע אישי:
    הוריו של קודק היו גרושים בעבר,אחד גר במחוז הואן,והשניה בסינו,וקודק גר יחד עם אמו בסינו ואחותו ביחד עם אביו בהואן.
    קודק כל הזמן היה יוצא ומשחק עם חבריו ביערות,נחלים וכל מה שהם מצאו,הם ניסו לשרוד בטבע תמיד.
    יום אחד קודק וחבריו הלכו לכיוון הים לשחק שם,אך השמש הייתה חזקה והיה מאוד מאוד חם,קודק שלא היה רגיל לחום התעלף במקום,והגלים סחפו אותו משם.
    חבריו של קודק ראו זאת ורצו לביתו לספר את מה שקרה,כשהגיעו כולם בכו,כי חשבו שקודק ימות.
    בערך כשעה לאחר המקרה~ קודק פתח עין אחת,ולאחר מכן את השנייה,כהתחלה הוא ראה שהוא על אי קטן ובודד,ולאחר מכן ראה אמפוליאון () שהיה לידו ואמר לו בקול "אמ אמפו",קודק הבין את זה כ"סופסוף התעוררת" וקודק הבין שכנראה אמפוליאון הציל אותו,לאחר כמה דקות שהוא ואמפוליאון דברו בינהם,הם ראו אוקטילרי גדול וזועם יוצא החוצה ועולה על האי,"אוק-טילרי!!!" הוא צעק בזעם,וקודק ראה שהוא מחזיק באחת מידיובנעל שלו,קודק מיד קלט שאוקטילרי ניסה לדחוף אותו למים,אך לא ידע למה,קודק שמאוד אהב את הסוג פלדה,ראה שאמפוליאון מגדיל את טפריו ומאפיר אותם לצבע מתכתי,לאחר מכן הוא שרט את אוקטילרי איתם,קודק ממש אהב לצפות בזה כי אלו היו טפרי מתכת,מתקפה שהוא תמיד חלם לראות,לאחר מכן הוא השתמש בקרן הבזק ואוקטילרי במשאבת הידרו,הם פגעו זה בזה ואמפוליאון עף אחורה,קודק נזכר במהירות שראה את אמפוליאון באחת מהערים במחוז משתמש במתקפת תותח הידרו,ואז קודק אמר לאמפוליאון במהירות "תותח הידרו!" אמפוליאון לא הבין מה הוא רוצה ממנו אך קודק סמך עליו שידע,הוא הסביר לו איך לעשות את המתקפה.
    שלפתע אמפוליאון שחרר ממקורו המון מים,חלקם תכולים חלקם כחולים שפגעו באוקטילרי והפילו אותו מהאי,קודק שמח מאוד וחיבק את אמפוליאון החזק שהגן עליו,אמפוליאון גם כן שמח כי האוקטילרי היה אחד הבריונים בים,וסופסוף הוא גירש אותו ולמד מתקפה!
    אמפוליאון החזיר את קודק לחוף הים ונתן לו קונכייה בצבעי תכלת-לבן,קודק הודה לאמפוליאון ורצה שהצטרף לביתו,האמפוליאון קצת חשש אך הסכים,הוא הגיע לביתו של קודק,ואמו של קודק שמחה שיש עוד מישהו בבית כי הם היו בודדים,היא אמרה לקודק שאמפוליאון יהיה שלה כדי שיעזור להם,והוא הסכים,הוא קנה כדור-אולטרה וזרק על אמפוליאון שנתפס כמובן,הוא נתן לאמו והיא הוציאה אותו,מאז הם הפכו למאושרים.
    עד שפעם אחת,המחוזות התחברו,והבית של קודק נהרס כי הוא היה ליד הים,הם בדקו לראות מה המחוז שהצטרף לידם וראו שזהו הואן!! הם בדקו מי פגע בהם והרס את ביתם,הם דפקו חזק בדלת כשאמפוליאון מאחור,וראו איש מבוגר ולידו נערה גדולה מקודק אך מאוד דומה לו,מהר מאוד קודק הכיר אותם כאבא,ומולי אחותו,הם ראו שזהו מחוז הואן וכנראה שביתם התנגש,לבסוף,הם מאוד שמחו,ובמקום להיות גרושים ההורים חזרו להיות משפחה,הם חיברו את הבית שבהואן,לבית שנהרס בסינו ובנו אותו מחדש,לאביו של קודק היה סוואמפרט שעזר מאוד בבניית הבימ,וכך גם אמפוליאון,אחותו של קודק לקחה מדקיפ,כמו שלאביהם היה,וקודק גם כן רצה פוקימון מים,הוא חשב על כל מתקפות המתכת שראה אצל אמפוליאון,ומאז חלומו היה לקבל פיפלאפ כהתחלתי!
    פוקימונים: פיפלאפ כברירת מחדל סקווירטל
    אצל הפרופ':
    חפצים:
    פוקדורים (X6),תיק למסע , פוקדע , חכה ישנה , מחסנית תגים,פוקאץ' , תרופות (X3)

הערות/בקשות מיוחדות: אממ..לתפוס איווי זוהר (כשהוא זוהר הוא לבנבן)ואני מקווה שהרקע בסדר,ולא קצר מדי..

נערך לאחרונה על ידי IHavePipi, 04-20-2011 בשעה 03:08 PM

Spoiler ספוילר

12. אני ניניני אני סמל מיני
    שם בפורום: elbaz2008
    שם השחקן: אביב
    תיאור/תמונה:
    רקע אישי: אביב גדל עם דודו בגלל שהוריו נטשו אותו כשהיה תינוק והדוד שלו ריחם עליו ושיקר לו שהוא אביו. דודו היה דל והיה לו קשה לגדל את אביב, אך הוא אהב אותו יותר מכל כי תמיד חלם על בן משלו.
    אביב אהב פוקימונים ואפילו נקשר אל אחד, אל טוטודייל. טוטודייל היה חברו הטוב ביותר של אביב.יום אחד צוות מגמה פלש לעיר בו אביב ודודו גדל.העיירה ותושביה ניסו להדוף אותם אך הם היו חזקים מידיי.
    אביב קרא לטוטודייל שהזעיק את שאר חיות היער ללחום לצידם.אחד המנטיריקים של הצוות כיוון מכת רעם ישר אל עבר אביב אך טוטודייל הגן עליו בגופו ונהרג. הלחמה נגמרה צוות מגמה עזבו את העיר,אך אין מנצחים במלחמה והעיר איבדה אבדות קשות, בינהם הטוטודייל הנאמן. אביב שהיה חב לו את חייו הבטיח נקמה. ויצא למסע הפוקימונים שלו ואף התחיל אותו עם טוטודייל..
    פוקימונים:

מתקפות:
    קרן בועות | bubble beam
    אקדח מים | water gun

שריטה | scratch
    מבט מפחיד | scary face
    נשיכה | bite

מתקפות:
    מתקפת כנף | wing attack
    אס אווירי | aerial ace
    צוות כפול | double team

מתקפות:
    נהמה | growl
    נשיכה | bite
    הצלפת זנב | tail whip
    בומראנג | bonemerang
    מכת עצם | bone club

מתקפות:
    נהמה | growl (יעלם כאשר תלמד מתקפה חדשה)
    חבטה | pound
    זריזות | swift
    צוות כפול | double team
    אגרוף מאך | mach punch

אצל הפרופ':
    תגים:
    חפצים: פוקדורים (X1),תיק למסע , פוקדע, חכה ישנה , מחסנית תגים, פוקיגיר , תרופות (X3)
    כסף: 2200$
    הערות/בקשות מיוחדות: אין לי...
    צבע עדכון: ירוק כהה

קרדיט ענק לרועי!

13. משתמש מנוסה
    שם: סם
    שם משתמש: shlomii4
    תמונה:

רקע: סם גר במחוז ג'וטו בעיר גולדנרוד.
    להוריו של סם היה מעון יום מצליח בעיר והרבה אנשים מכל מכל המחוז הענקי שנוצר הגיעו בשביל שהפוקימונים שלהם יקבלו את הטיפול הטוב ביותר שאפשר.
    לסם היה ידע רחב על פוקימונים וידע כל פוקימון מאיזה מחוז הוא בא וחלם שיהיה מאמן הוא ייצור לו את השישיה שתהיה משולבת מכל הפוקימונים החזקים של כל המחוזות ביחד.
    סם אהב לטייל,הוריו של סם לקחו אותו לחופשות בדרך כלל במחוז הואן,סם אהב את המקום בגלל שהוא היה אחד המחוזות שהיו הכי גדולים, גם לפעמים הגיע לקנטו וטייל לאורף המחוז עם הוריו כמובן.
    לסם הייתה אחות גדולה שכיום היא בת 17,לפני 5 שנים היא יצאה למסע לא שמרה כל כך על קשר.
    סם לא אהב שאחותו,לוסי התבודדת בשביל לאמן את הפוקימונים שלה בצורה הטובה ביותר שיש.
    לסם הייתה מטרה למצוא את אחותו ולנצח אותה בקרב פוקימונים! וכמובן לנצח את כל המכונים ולהיות מאסטר.

פוקימונים:

מתקפות:
    נהמה | growl
    חבטה | pound
    קליע זרעים | leech seed
    מהירות | agility

סינטזה | synthesis

מתקפות:
    מסך עשן | smoke screen
    הגנה | protect
    להביור | flamethrower
    חבטת גוף | body slam
    סחרור מהיר | rapid spin

מתקפות:
    מבט מפחיד | scary face
    נשיכת חרק | bug bite
    עוקץ רעל | poison string
    זנב רעל | poison tail
    חניקה | bind
    חפירה | dig

מתקפות:
    שריטה | scratch
    חפירה | dig
    לעיסה | crunch
    זעם הדרקון | dragon rage

ביצה מסתורית:

אצל הפרופ':
    תגים:

חפצים:(X8),תיק למסע , פוקדע , סופר חכה, מחסנית תגים, מפת האזור , תרופות (X3) ,קופסת חפצים (3/6), מאובן
    כסף: 995$
    הערות/בקשות מיוחדות: נימ נימ נימ...
    צבע עדכון:
    שחור.

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שם בפורום: the New World.
    שם השחקן: לי
    תיאור/תמונה:
    רקע אישי:לי נולד למשפחה רגילה .יום 1 לי יצא לטיל בחוץ ליד ביתו.הוא שמע רעש מוזר בשיחים בבזמן ששחיק.הוא ניגש אל השיחים וראה שזה ארבוק פראי.הארבוק הפראי היה מפוחד מלי אז הוא תקף אותו בעוקץ רעל.למזלו לי התחמק בזמן.לפתע בא איינפרימפ פראי שתקף את הארבוק בלהביור שהביס אותו.לי ברח מיד לבית שלו וסיפר להורים"כשאני היה גדול אני יקח צ'ימצ'אר ואפתח אותו לאינפרימפ הכי חזק במחז"הוריו שמחו שלי רוצה להיות מאמן.אז בגיל המתאים הם הרשו לו לצאת למסע לבדו.כך לי יצא למסע שלו לבד
    פוקימונים:צ'ימצ'אר

מתקפות:
    נהמה
    שריטה
    גחלת
    גלגל להבה
    חפירה
    להביור
    זריזות

מתקפות:
    נהמה
    נשיכה
    הגנת ברזל
    בלימה
    הפלה
    זריקת חול

מתקפות:
    נהמה
    נגיחת ראש
    צל לילה
    כדור צל
    צוות כפול

מתקפות:
    גלגול
    כדור ג'יירו
    פצצת בוץ
    אגרוף מאך
    זריקת אבנים

אצל הפרופ':
    תגים:
    חפצים: (X2),תיק למסע , פוקדע , חכה ישנה , מחסנית תגים, מפת האזור , תרופות (X3) , אבן אופל , מאובן
    כסף: 1450$
    תגים:
    הערות/בקשות מיוחדות: לירשם
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    שם בפורום: The King21
    שם השחקן: בן
    תיאור/ספרייט: נער בן 13 גובה מטר שישים עיניים בצבע ירוק זית שיער שחור
    רקע אישי: בן נולד למשפחה ממוצעת לא עשירה מדי ולא ענייה במחוז סינו בעיר סנופוינט.
    אביו היה מאמן פוקימונים מוכשר שהפסיד רק כ-10 פעמים בחייו הוא היה הבעלים של מסעדה מוצלחת לאחר קריירה מוצלחת בעולם המאמנים וכדי להמשיך להתפרנס הקים מסעדה כאשר השפים היו שותפיו מן העבר גרצ'ומפ, בלייזיקן, אלקטיוויר וחברו הטוב של דיאוקסיס זוהר הוא ריבה את פוקימוניו כי ידע שבבוא היום בנו יצא למסע. הוא נתן את ביצת הפוקימון שבלייזיקן הוציא במיוחד בשביל שהפרופסור יתן אותה במתנה לבן כפוקימון התחלתי ואת שאר הביצים של אלקטיוויר וגרצ'ומפ נתן לאישתו האהובה שתשמור עליהן עבור בן. בנוסף ידע כי בן אוהב מאוד כדור-סל אז שילם יותר כסף עבור ייצור פוקדורים מיוחדים שצורתם החיצונית היא כמו של הכדור. אביו נהרג בשל קרב קטלני ואיתו הפוקימונים היקרים שלו ולמזלו של בן הדיאוקסיס היה ידיד טוב מאוד שלו ואמר לו שיקרא לו בשעת הצורך. אמו נשארה לנהל את המסעדה עם פוקימוניה והמסעדה מקבלת כמו שבחיים לא קיבלה מעולם. וזהו הגיע היום בו בן יפתח במסעו לעבר המחוז סינו.
    פוקימון התחלתי: טורצ'יק
    להביור
    פיצוץ אש
    אס אווירי
    כוח חבוי
    פוקימונים:
    גיבל,
    זעם דרקון
    חפירה
    לעיסה
    סריטה
    אלקיד,
    רעם
    מכת ברק
    אגרוף חשמל
    אגרוף מרוכז
    אצל הפרופ': אין
    חופשיים אבל באים בשעת צרה: דיאוקסיס זוהר
    חפצים:
    פוקדורי כדורסל (X6),תיק למסע, פוקדע, חכה ישנה , מחסנית תגים, פוקגיר/פוקאץ' , תרופות (X3)
    כסף: 5000$
    נערך לאחרונה על ידי BenF, 04-20-2011 בשעה 05:51 PM

עמוד 1 מתוך 8 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •