Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 8 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 112
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי The King21 צפה בהודעה
    שם בפורום: The King21
    שם השחקן: בן
    תיאור/ספרייט: נער בן 13 גובה מטר שישים עיניים בצבע ירוק זית שיער שחור
    רקע אישי: בן נולד למשפחה ממוצעת לא עשירה מדי ולא ענייה במחוז סינו בעיר סנופוינט.
    אביו היה מאמן פוקימונים מוכשר שהפסיד רק כ-10 פעמים בחייו הוא היה הבעלים של מסעדה מוצלחת לאחר קריירה מוצלחת בעולם המאמנים וכדי להמשיך להתפרנס הקים מסעדה כאשר השפים היו שותפיו מן העבר גרצ'ומפ, בלייזיקן, אלקטיוויר וחברו הטוב של דיאוקסיס זוהר הוא ריבה את פוקימוניו כי ידע שבבוא היום בנו יצא למסע. הוא נתן את ביצת הפוקימון שבלייזיקן הוציא במיוחד בשביל שהפרופסור יתן אותה במתנה לבן כפוקימון התחלתי ואת שאר הביצים של אלקטיוויר וגרצ'ומפ נתן לאישתו האהובה שתשמור עליהן עבור בן. בנוסף ידע כי בן אוהב מאוד כדור-סל אז שילם יותר כסף עבור ייצור פוקדורים מיוחדים שצורתם החיצונית היא כמו של הכדור. אביו נהרג בשל קרב קטלני ואיתו הפוקימונים היקרים שלו ולמזלו של בן הדיאוקסיס היה ידיד טוב מאוד שלו ואמר לו שיקרא לו בשעת הצורך. אמו נשארה לנהל את המסעדה עם פוקימוניה והמסעדה מקבלת כמו שבחיים לא קיבלה מעולם. וזהו הגיע היום בו בן יפתח במסעו לעבר המחוז סינו.
    פוקימון התחלתי: טורצ'יק
    להביור
    פיצוץ אש
    אס אווירי
    כוח חבוי
    פוקימונים:
    גיבל,
    זעם דרקון
    חפירה
    לעיסה
    סריטה
    אלקיד,
    רעם
    מכת ברק
    אגרוף חשמל
    אגרוף מרוכז
    אצל הפרופ': אין
    חופשיים אבל באים בשעת צרה: דיאוקסיס זוהר
    חפצים:
    פוקדורי כדורסל (X6),תיק למסע, פוקדע, חכה ישנה , מחסנית תגים, פוקגיר/פוקאץ' , תרופות (X3)
    כסף: 5000$
    מזה הטופס הזה?!?!?!? אתה בוחר פוקימונים, סטים, כסף מוסיף לי סעיפים!
    באיזה סרט אתה חיי????????
    יש לך טופס עם הסברים מה אתה ממציא לי טופס????? אני יסלח לך בגלל שאתה חדש.. אחי כבר מעכשיו אני אומר לא התקבלת.
    בחיים לא שיחקת במשחק חת"ם זה לא ילך!

.

2. משתמש מנוסה
    שם בפורום : Virus

שם במשחק : כריס

ספרייט :

רקע אישי :

כריס הוא ילד בן 15 שעבר הרבה בחיים , בגיל 13 הועף מחטיבת הביניים מכיוון שהיו לו בעיות התנהגות רבות בלימודים , במקום ללמוד הוא כל היום צייר פוקימונים ושיחק איתם בהפסקות . הוא היה ילד שובב שאהב לעשות מעשי קונדס ביחד עם הפוקימונים . הציק להמון ילדים והמורות לא יכלו ללמד כשהוא היה בכיתה , כי תמיד הוא היה מחביא פוקימון בתיק ומשחק איתו במשך כל השיעור ומפריע לילדים אחרים ללמוד , לכן תמיד הוציאו אותו והוא היה מסתובבים עם ילדים מהשכבות הגדולות יותר בחוץ , ילדים שגם להם היו פוקימונים משל עצמם .בגיל 14 הגיע לבית ספר חדש שבו התחצף והכה את המנהלת לאחר שתפסה את אחד הפוקימונים שהחביא בתיק והכאיבה לו , כריס מאוד רגיש כלפיי פוקימונים שהוא אוהב . לאחר שיחה עם הוריו הוחלט שייצא מבית הספר הזה גם כן , הוריו כעסו מאוד והחליטו לשלוח אותו לפנימייה ללא גישה לפוקימונים .
    בפנימייה לא היה לו טוב , כל לילה הוא התקשר להוריו ואמר שקשה לו ושהוא חייב פוקימון , האוכל היה גרוע , הוא לא השתלב שם מבחינה חברתית , וזה היה עולם שונה מהעולם שבו הוא התרגל לחיות .
    לאחר חודשים של כעס וקושי רב , הוריו החליטו להוציא אותו מהפנימייה ותת לו צ'אנס אחרון .
    הם הבהירו לו שזה הצ'אנס האחרון והם לא ישנו את דעתם !
    לכריס הייתה בקשה אחת : " אני מבטיח ללמוד ! אך תבטיחו לי שאם אלמד אקבל פוקימון משלי ! "
    היום כריס עזב את הפנימייה וחזר לביתו , והוא מנסה להוכיח את עצמו בבית הספר .
    עדיין יש לו בעיות קלות אבל רואים שיפור רב במצבו !
    היום הוא משקיע , ועושה את כל המטלות שהוא מקבל , הוריו מאוד גאים בו , והוא מבין שהוא עלה על דרך המלך והיה צריך לעשות זאת מזמן .
    עכשיו כשאביו ראה שכריס עושה את המוטל עליו , הוא מוכן סופסוף להכניס אותו אל עולם הפוקימונים !
    כריס שאל את אביו : " אבא , מה עם פוקימונים ? כל היצורים האלה שמסתובבים בעולם .. אני גם רוצה כזה ! אני חושב שמגיע לי ! "
    אביו ענה : " בהחלט מגיע לך , מחר בבוקר תקום , ותראה כבר מה יקרה , בינתיים לך לישון , מצפה לך יום ארוך מחר ! "
    כריס קפץ אל המיטה , ונרדם לאט לאט לאחר מחשבות מרובות על המחר .
    כשהוא התעורר , הוא קפץ ממיטתו במהירות , צחצח שיניים , שטף פנים , רץ במהירות לקומה התחתונה אכל בזריזות ורץ להעיר את אביו , כשהגיעה לחדרו צעק בקול : " אבא ! אבא ! היום הגיע מחר ! או מחר הגיע היום ! או ... לא משנה ! איפה הפוקימון שלי ?! "

פוקימונים : צ'ארמנדר

אצל הפרופ' : אין עדיין .

חפצים : פוקדורים (X6),תיק למסע , פוקדע , חכה ישנה , מחסנית תגים,פוקאץ' , תרופות (X3)

כסף : 1000$

הערות : ללכוד דיינו , וגרולייט .
    נערך לאחרונה על ידי Zbarga, 04-20-2011 בשעה 07:24 PM
    הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    הראשונים שנרשמו הם: meganium, The Little Elbaz, Lord Voldemort.
    נשארו עוד שלושה שלושה מקומות אחרונים לשתי רשומים ואחד שמזמין!

.

4. משתמש מנוסה
    שם בפורום: ~BarMaster~
    שם השחקן: בר

תיאור/ספרייט:
    רקע אישי: בר נולד בעיירה סאנרייז וכמה ימים לאחר שנולד הוריו החליטו לנטוש את בר ורק אחיו הגדול סרב להם ונישאר עם בר, ולבסוף נמצאה להם משפחה מאמוצת.
    בר אהב מאוד פוקימונים מכיוון שבצעירותו הציל אותו פוקימון אגדי שעד היום לא יודע את שמו ורוצה לחקור זאת ולדעת מיהו וכמובן להתחיל את המסע.
    בר שהיה צעיר תמיד רצה להיות מאמן כמו אחיו הגדול שהיה מאוד טוב ועם הרבה פוקימונים חזקים! בר אהב פוקימונים מעופפים ופוקימונים מסוג דרקון.
    ותמיד חלם להיות אלוף ההאלופים של הליגה עם פוקימונים חזקים. וגם קבע לעצמו אתגר שבר יתחיל את המסע שלו יעשה קרב עם אחיו הגדול שיפגשו!
    פוקימונים:

מתקפות:
    נשיכה | tackle
    עלי תער | leaf rezor
    מתקפה מהירה | quick attack
    בלימה |
    tackle
    זרע עלוקה | bullet seed

מתקפות:
    נהמה | growl
    בום על-קולי | sonic boom
    מתקפת כנף | wing attack
    צוות כפול | double team
    רוח כסופה | silver wind

אצל הפרופ':
    חפצים:
    פוקדורים (X3),תיק למסע , פוקדע , חכה ישנה , מחסנית תגים , פוקיגיר , תרופות (X3)
    כסף:
    2200$
    הערות/בקשות מיוחדות:
    לתפוס מורקרו ונשמע משחק כיף מאוד מקווה להרשם.

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    בר: התקבלת, שפר את הרקע שלך תתאר את אח שלך תוסיף קצת תרחיב איזה ילד בר היה וכאלה..
    קודאק: רקע מעולה, קניתי, אתה רשום!

המשתמש השמיני עוד לא מצאתי, כל אלה שכתבו רקע ארוך זה שאמרתי שתכתבו רקע עם חמש שורות לפחות וכתבתם 5 ויותר לא אומר שאני חייב להתלהב ולקבל! אל תפנו אליי לפרטי בנוגע לדברים האלה.

חברה להגיב עוד להירשם.. אני מעריך את ההרשמה כדי למצוא שחקן אחרון!

.

6. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    שם בפורום: Naruto Uzumaki
    שם השחקן: תומר
    תיאור/תמונה:
    רקע אישי:
    שלום לי קוראים תומר, אני לא ממש מפורסם אבל נולדתי במחוז סינן בעיר טוינלייף, אבי היה דוקטור למאובנים בעיר אורבורג ואימי הייתה שוטרת בעיר טוינלייף.
    אימי ואבי נפגשו באירוע די מיוחד שהוא: היה פריצה במעבדה שאבי עבד בו ואז אימי באה כדי לעזור.ההורים שלי התאהבו במבט ראשון ולאחר-מכן הם התחתנו ואני נולדתי.בגיל 5 הלכתי לעבודה של אבי בעיר אורבורג, ראיתי את הדברים במעבדה אבל הוא לא נתן לי להתקרב.אחרי שחזרנו הביתה ברחתי מהבית כול כך רחוק ואז הגעתי ליער אחד שהיו בו מלא דברים מפחידים, נהייתי מבוהל והתחיל לרדת גשם. אני התחלתי לבכות לאלוהים ואז הגיע פיפלאפ קטן, הוא ניגש אלי וניחם אותי.בעזרת פיפלאפ נרגעתי והבנתי שאני יהיה מאמן אני אבחר בפיפלאפ כפוקימון התחלתי.לאחר-מכן ראיתי אמפולאיון שבא אלי.הוא הסביר לי שפיפלאפ ברח ממנה אבל הוא נרגע כעת.אמפולאיון הודתה לי ואז היא החזירה אותי לביתי שבעיר טווינליף.
    מאז המקרה חלפו כמה שנים ואני התבגרתי ונהייתי אחראי, רציתי לצאת כבר למסע הגדול אבל
    הורי לא הסכימו לי כחשבו שאני "קטן" ואני לא יוכל להסתדר לבד בצוות.הם אמרו לי שאני הגיע לגיל 15 אוכל לצאת למסעי עם הפוקימון המעודף עלי פיפלאפ.
    ושהגעתי לגיל 15 החלטתי לצאת למסע. ידעתי בדיוק עם איזה פוקימון אתי רוצה להתחיל, והורי אישרו לי לצאת למסע הגדול של חיי. פוקימונים:

מתקפות:
    ציוץ
    ניקור מקדחה
    קרן בועות
    מערבולת
    פעימת מים
    ציפורן מתכת

מתקפות:
    נהמה
    זנב ברזל
    חפירה
    חניקה
    מפולת סלעים
    ניב אש *חדש*

מתקפות:
    נהמה
    גלגול
    פצצת בוץ
    סחרור מהיר
    בלימה

מתקפות:
    נהמה
    מתקפה מהירה
    מכת ברק
    טעינה
    נשיכה *חדש*

אצל הפרופ':
    חפצים:
    פוקדורים (X6],תיק למסע, פוקדע, חכה ישנה , מחסנית תגים פוקגיר/פוקאץ' , תרופות (X3)
    כסף:1000$
    הערות/בקשות מיוחדות: אם אני רשום, אוכל להמשיך מאיפה שהייתי?
    נערך לאחרונה על ידי DarkSide, 04-20-2011 בשעה 11:18 PM

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    טוב אין לי ראש לחכות לשחקן השישי שיבוא!~!~!~!
    כשהוא יבוא אז יבוא...
    כל הרשומים הישנים להיכנס לכאן: http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=24921
    ולהעתיק שתי עדכונים אחרונים, גם עדכון וגם את התגובה שלכם!

רשומים חדשים: אנא מכם להגיב להתחלה!!

.

8. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    התחלה:
    אתם קמים משינה, לא ביקיצה טבעית. בגלל השעון המעצבן, שולחים עליו ידכם בכבדות ונותנים לו כמה מכות, אחת המכות מסובבת אותו עליך.
    וממבט חטוף אתם רואים שהשעה 8:34 ואז נזכרים צריך להיות במעבדת הפrרופסור עד 11:00, זהו היום מתחילים דרך חדשה בחיים!
    קמים מן המיטה, מתמתחים היטב ולוקחים את הנשימה הנורמאלית הראשונה של הבוקר.. משם אתם הולכים על חדר השירותים, שוטפים פנים ומצחצחים שאת השיניים היטב היטב!
    ואחרי התנקות אחרונה עם המגבת אתם מסתכלים במראה ועולה לכם חיוך, חיוך של התרגשות שכזה ביחד עם הרבה שאלות של "מה יהיה?" , "כמה רחוק אגיע?" , "מה אראה במסע?"
    משם את רצים במהירות בחזרה על החדר ואל ארון הבגדים.. פותחים את הארון בכוונה להחליט מה ללבוש ואז אתם רואים שם מארז שקוף ובוא הבגדים חדשים יפים ונקיים, חגורת לנייד את הפוקדורים ותיק לדברים שתצטרכו לקחת עמכם..
    לוקחים את זה מחייכים וחושבים לכם בראש "אמא, את הכי בעולם!" לאחר שלבשתם את הבגדים והכנסתם את כל הדברים שאתם צריכים לתיק אתם לוקחים את הכל ויורדים למטה אל המטבח..
    שם מחכה לכם אמא שלכם:
    עם חיוך גאה שמעולה בעצב, אתם רק באים להגיד לה שאין מה לדאוג והיא פשוט מושכת לכם את היד עליה ואז מחבקת אתכם חזק חזק!
    ואז היא מביאה לכם בקבוק מים גדול לדרך וסנדוויץ' עם הממרח שאתם הכי אוהבים ולבסוף מעטפה עם 1000$ למסע החדש.
    אתם ממש מודים לה מחבקים אותה עוד חיבוק אחרון ופונים על הדלת, אתם פותחים הדלת ונושמים נשימה ארוכה ואומרים לעצמכם "זהו אני יוצא עכשיו לשנות את חיי!"
    לאחר הליכה של 7 דקות את מגיעים למעבדת הפרופסור בחשש קל דופקים על הדלת 3 פעמים,ולפתע הדלת נפתחת תוך שניות!
    מהמעבדה יוצא אדם עם שיער אדום לבוש בחולצה שחורה ומבט רצני:
    אתם נתקלים בוא בטעות ושניכם נופלים אל הרצפה, לפתע הוא מסתכל עליכם במבט טיפה רוטן ואומר לכם: תגיד אתה משתמש "בעיניים שלך לפעמים?"
    אתם מחזירים: "כן ואתה?"
    ואז הוא משיב לכם: "יש לך מזל שאני ממהר, אחרת אתה והפוקימון שאתה הולך לבחור הייתם חווים את ההפסד הראשון שלכם!" ומסתובב.. וממשיך ללכת.
    אתם צועקים לו: "בפעם הבאה שנפגש נראה מי יהיה המפסיד ומי יהיה המנצח!"
    הוא מרים את היד ועושה איתה צורה של "פקה פקה" ומסתלק מין המקום..
    אתם שכולכם עצבניים מההתנהגות של אותו ילד כלפיכם חושבים לעמכם: בפעם הבאה שניפגש הוא עוד יראה...
    ואבל לרגע אתם מפסיקים לחשוב על העניין וחוזרים לעניינכם, פותחים את הדלת ולפתע פוגשים באדם בעל שיער אפור חלוק לבן וחיוך סקרן על פניו:
    ואז הוא פונה עליכם ואומר: שלום אני פרופסור ראלף, מה שמך בחור צעיר?
    ואתם משיבים: שמי הוא XXX (שמכם)
    ואז הפרופסור שואל אותך בהתעניינות מרובה: "נו.. אז חשבת באיזה פוקימון תבחר?"
    אתם מהנהנים בראשכם בהתלהבות ואומר: "כן, כן, אני אבחר בXXX" (הפוקימון שלכם)
    ואז הפרופסור משיב בחיוך: "בחירה מעולה, הוא פוקימון מאוד חברותי, חזק ומעניין" הוא אומר בעודו הולך להביא את הפוקדור.
    ואז הוא מושיט את היד ובידו פוקדור: "הנה הוא, ברכותיי" הוא גם מביא לכם 3 פוקדורים ופוקידע.
    אתם מודים לו מאוד מברכים אותו לשלום ויוצאים מן המעבדה, משם את פותחים את המפה ופונים לדרך 001!
    כשאתם מגיעים לשם את כבר מתחילים ליראות את הפוקימונים מבין השיחים ועצים, מסתכלים עליכם במבט חטוף ומתחבאים מיד.
    את האוויר הנקי ואת הטבע שקורא לך לצאת למסע..
    אך אתם נעצרים, מוציאים את הפוקדור של XXX (הפוקימון שחברתם) מסתכלים עליו לכמה רגעים לוחצים על הכפתור במרכז הפוקדור והוא יוצא.
    מה תעשו?
    "שלום, מאדקיפ." אני אומר בחיוך ומרים את פוקימון המים הקטן. "אני וואלאס. תודה פרופסור!" אני אומר לאיש מרחוק, ומתחיל להתקדם יחד עם מאדקיפ אל עבר דרך 1.

Beyoncé | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pokémon Chroniclesי
    Pokémon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pokémon Adventuresי
    Pokémon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    וואלאס:
    נרגש מאוד אתה אומר למדקיפ בחיוך "שלום לך מדקיפ!"
    מרים אותו הוא מביט בך לכמה שניות זעירות ללא הבעת פנים ואז מטה את ראשו מעט הצידה ובחיוך חרב ותמים קורא בעליזות "מאדקיפ מאד!"
    הוא נראה באמת תמים ושליו... אתה צועק בקול לפרופסור מניפ את ידך לשלום אחרון, נושם נשימה עמוקה ומסתכל על העיר שלך!
    ונכנס עם מאדקיפ אל תוך דרך 001. תוך מספר דקות הטבע מכסה אתכם, רחש העלים קולות פוקימונים פה ושם קרני השמש שנכנסות בין העצים הדשא הארוך והפרוע הכל ממלא אותך.
    אתה מביט במדקיפ שמתקדם איתך תוך כדי שמתרוצץ לו בדשא, לפתע מדקיפ מבחין במשהוא לבין וחום שנראה כמו זחל...
    מדקיפ מנסה לשחק עם זה ואז נושך את זה ולפתע אתה שומע נהמה חזקה ובמהילה במיוחד!
    מה תעשה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני יודע שזה עדכון ארוך אבל זה יהיה ככה רק בהתחלה XD

.

10. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    וואלאס:
    נרגש מאוד אתה אומר למדקיפ בחיוך "שלום לך מדקיפ!"
    מרים אותו הוא מביט בך לכמה שניות זעירות ללא הבעת פנים ואז מטה את ראשו מעט הצידה ובחיוך חרב ותמים קורא בעליזות "מאדקיפ מאד!"
    הוא נראה באמת תמים ושליו... אתה צועק בקול לפרופסור מניפ את ידך לשלום אחרון, נושם נשימה עמוקה ומסתכל על העיר שלך!
    ונכנס עם מאדקיפ אל תוך דרך 001. תוך מספר דקות הטבע מכסה אתכם, רחש העלים קולות פוקימונים פה ושם קרני השמש שנכנסות בין העצים הדשא הארוך והפרוע הכל ממלא אותך.
    אתה מביט במדקיפ שמתקדם איתך תוך כדי שמתרוצץ לו בדשא, לפתע מדקיפ מבחין במשהוא לבין וחום שנראה כמו זחל...
    מדקיפ מנסה לשחק עם זה ואז נושך את זה ולפתע אתה שומע נהמה חזקה ובמהילה במיוחד!
    מה תעשה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני יודע שזה עדכון ארוך אבל זה יהיה ככה רק בהתחלה XD
    עדיף כאלה!!
    ~~~
    "מאדקיפ, תתרחק..." אני אומר באיטיות, ואז מנסה להבין במה הוא נגע.

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    וואלאס:
    אההה זה כל האורף שיצא? זה היה נראה יותר ארוך.. בכל מקרא יהיו כאלה
    עוד משהוא חשוב הוא שאני אל מגיב מהר והרבה.. אבל המשחקים ממשיכים אצלי ארוך (עם הקודם היה נמשך הרוב היו אחריי מכון רביעי)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה פוקד אל מדקיפ להתרחק בקול איטי ושקט, מדקיפ נראה רגוע למידי הוא מסתובב עליך מחייך ומהנהן בראשו.
    הוא מתחיל לצעוד בצעדים זעירים עליך תוך כדי שממלמל "מד.. מד.. מד.." בכל פסיעה...
    לפתע אתה רואה צל זריז ומהיר ואותה 'תולעת' שמדקיפ נשך לפתע נעלמת, מן השיחים קופץ פוקימון במבט אמתני!
    דמוי חתול בצבעו באז', ציפרוניו שלופות והוא רותן וממשיך לייל!
    מאדקיפ התמים שוב מטה ראשו הצידה מביט בו בחיוך רחב...
    מה תעשה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    החלטתי על רעיון מבריק, אני יוסיף טבע לכל פוקימון שיבנה את האופי של הפוקימון!
    מה אתה אומר? ונסה להבין מה של מדקיפ, ד.א. בפוקידע אתה יכול לדעת מתקפות אופייניות XP

.

12. משתמש מנוסה
    וואלאס:
    אההה זה כל האורף שיצא? זה היה נראה יותר ארוך.. בכל מקרא יהיו כאלה
    עוד משהוא חשוב הוא שאני אל מגיב מהר והרבה.. אבל המשחקים ממשיכים אצלי ארוך (עם הקודם היה נמשך הרוב היו אחריי מכון רביעי)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה פוקד אל מדקיפ להתרחק בקול איטי ושקט, מדקיפ נראה רגוע למידי הוא מסתובב עליך מחייך ומהנהן בראשו.
    הוא מתחיל לצעוד בצעדים זעירים עליך תוך כדי שממלמל "מד.. מד.. מד.." בכל פסיעה...
    לפתע אתה רואה צל זריז ומהיר ואותה 'תולעת' שמדקיפ נשך לפתע נעלמת, מן השיחים קופץ פוקימון במבט אמתני!
    דמוי חתול בצבעו באז', ציפרוניו שלופות והוא רותן וממשיך לייל!
    מאדקיפ התמים שוב מטה ראשו הצידה מביט בו בחיוך רחב...
    מה תעשה?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    החלטתי על רעיון מבריק, אני יוסיף טבע לכל פוקימון שיבנה את האופי של הפוקימון!
    מה אתה אומר? ונסה להבין מה של מדקיפ, ד.א. בפוקידע אתה יכול לדעת מתקפות אופייניות XP
    Calm? Jolly?
    ~~~
    "מאדקיפ, סטירת בוץ!" אני אומר במהירות, כשאני מבחין בפוקימון החתולי. אני מוציא את הפוקדע שלי ובודק עליו מידע.
    נערך לאחרונה על ידי Lord Voldemort, 04-21-2011 בשעה 04:08 AM

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    וואלאס:
    טוב אתה.. clam - רגוע.. זה אומר שהוא לוקח הכל באיזי ויודע להישאר מרוכז ולהקשיב היטב..
    והוא לא נלחץ ומתבלבל עם יש פוקימון גדול ומפחיד לפניו. (הטבע כאן לא מוריד סטאטים) ואחי אני דיי בטוח שאתה יודע מי הפוקימון אבל בכל זאת.. תשתמש בפוקדע!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אינך יודע מול מי אתה עומד עדיין אך אתה כבר מבין שהוא לא ידידותי...
    אתה אומר ביהירות למאדקיפ להתרחק ופוקד עליו להתמש בסטירת בוץ, מאדקיפ מזנק אל החתול המוזר וחובט בוא עם זנבו מלא הבוץ היישר בלחי!
    הפוקימון נפגע ואף לאחור, הוא מנער את ראשו ונראה עצבני עוד יותר.. הוא משתמש בחבטת זעם (fury swipes)
    ושורט שוב ושוב את מאדקיפ הקטן, פניו של מאדקיפ נעשות רציניות והוא מוכן לקרב להשיב מלחמה!
    בנתיים אותו חתול רץ כמה צעדים במהירות ומזנק אל מדקיפ עם שיניים נוצצות וחשופות ועוד לתקוף בנשיכה (bite)
    מה תעשה?

.

14. משתמש מנוסה
    וואלאס:
    טוב אתה.. clam - רגוע.. זה אומר שהוא לוקח הכל באיזי ויודע להישאר מרוכז ולהקשיב היטב..
    והוא לא נלחץ ומתבלבל עם יש פוקימון גדול ומפחיד לפניו. (הטבע כאן לא מוריד סטאטים) ואחי אני דיי בטוח שאתה יודע מי הפוקימון אבל בכל זאת.. תשתמש בפוקדע!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה אינך יודע מול מי אתה עומד עדיין אך אתה כבר מבין שהוא לא ידידותי...
    אתה אומר ביהירות למאדקיפ להתרחק ופוקד עליו להתמש בסטירת בוץ, מאדקיפ מזנק אל החתול המוזר וחובט בוא עם זנבו מלא הבוץ היישר בלחי!
    הפוקימון נפגע ואף לאחור, הוא מנער את ראשו ונראה עצבני עוד יותר.. הוא משתמש בחבטת זעם (fury swipes)
    ושורט שוב ושוב את מאדקיפ הקטן, פניו של מאדקיפ נעשות רציניות והוא מוכן לקרב להשיב מלחמה!
    בנתיים אותו חתול רץ כמה צעדים במהירות ומזנק אל מדקיפ עם שיניים נוצצות וחשופות ועוד לתקוף בנשיכה (bite)
    מה תעשה?
    אני יודע שזה מיאו/פרסיאן, וכתבתי שאני רוצה לבדוק בפוקדקס. ><
    ~~~
    "מאדקפ, תשלח אקדח מים לתוך הפה שלו!" אני קורא, חרד למצבו של הפוקימון שלי. בינתיים אני בודק בפוקדקס מידע על החתול.

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    וואלאס:
    לא נכון! הוספת את זה עכשיו, ועם לא אז סורי אבל כנראה השעות האלה לא בשבילי XD ... ויש לך עכשיו רשימת מתקפות מסודרת בדף רשומים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מעט חושש אך לא נבהל, בקריאה ברורה אתה מורה למאדקיפ לכוון אקדח מים היישר לפיו.
    בנתיים אתה שלוף מסיכך האחורי את הפוקדקס ומכוון על החתול הזה, הפוקדקס משמיע כמה צפצופים אלאקטרונים ואז מראה תמונה מסתובבת של הפוקימון ואומר:
    מיאו, פוקימון החתול הבודד, הוא נקרא כך מכוון שהוא פוקימון אנוכי שדואג לעצמו בראש ובראשונה, ציפורניו ושיניו שומרות עליו מאויבים ועוזרות לו למצוא מזון!

מאדקיפ המצחיק עוצם עין אחת ונושך מעט את לשונו בפנים מרוכזות בשביל לכוון ואז יורה לפיו מטח מים חזק ומדוייק!
    עקב לחץ המים החזק הוא עף לאחור בחזרה ונופל על רגליו, בזירוזת מתענר מן המים אך הוא מתחיל להשתעל בעקבות המים..
    מה תעשה?

.

עמוד 2 מתוך 8 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •