Pokemon GO
עמוד 31 מתוך 37 ראשוןראשון ... 212930313233 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 451 עד 465 מתוך 551
  1. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Naruto Uzumaki צפה בהודעה
    היום בערב אני אתן את התוצאה למשקיען השבועה.
    הפרס בוא מקבל הוא: פגישת פוקימון לא אגדי ולא פאסדו אגדי זוהר שהוא בוחר מכול הדורות!

~~~
    חובה לבדוק פוקימונים בפוקגייד, זה לא סתם ליופי!

Pooh
    'אוקיי... זה יכול להיות אימון מצוין לפורליאון...' אתה חושב לעצמי בחיוך קטן
    ואז אתה שולף את הפוקדור של פורליאון, "צא! פורליאון!"
    אתה צועק ומוציא את פורליאון על מנת להלחם, "תתחיל בשריטה!" אתה פוקד אליו.
    פורליאון יוצא החוצה בשמחה וישר רץ לעבר פוקימון הסנאי בשריטה ופוגע בו.
    הפוקימון הסנאי עף קצת אחורה אבל ישר מתאושש ותוקף בדחיפה.

]
    "תתחמק פורליאון!" אני צועק ומצביע על הפוקימון שמשתמש בדחיפה. לאחר מכן, אני מוציא את הפוקגייד ובודק מהו הפוקימון.
    'מה אני אעשה...' אני תוהה לעצמי ומחפש אסטרטגיה, "אוקיי פורליאון, בוא ננסה נהמה ואז סיוע!" אני צועק לפורליאון בנחישות.
    נערך לאחרונה על ידי Pooh, 04-23-2011 בשעה 04:15 PM
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Pooh
    "תתחמק פורליאון!" אתה צועק ומצביע על הפוקימון שמשתמש בדחיפה. לאחר מכן, אתה מוציא את הפוקגייד ובודק מהו הפוקימון.
    פורליאון מתחמק בקלות מהמתקפה של הסנאי ואז הפוקגייד מראה את התמונה של הפוקימון ואומר:

"פטרט, פוקימון הסנאי, פטרט אוהב לאכול אגוזי ברי הפירות החדשים שהומצאו בעזרת פרופסור ג'ניפר."

'מה אני אעשה...' אתה תוהה לעצמי ומחפש אסטרטגיה, "אוקיי פורליאון, בוא ננסה נהמה ואז סיוע!" אתה צועק לפורליאון בנחישות.
    לאחר מכן פורליאון מקשיב לך ומשתמש בצעקה שפוגעת בפטרט שנקפא ואז פורליאון משתמש בסיוע.
    פתאום מסביב פורליאון נוצר מלא אש והוא רץ לעבר פטרט שנפגע קשות אבל לא מתעלף. פורליאון השתמש בגלגל להבה בעזרת סיוע!

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    הפרס בוא מקבל הוא: פגישת פוקימון לא אגדי ולא פאסדו אגדי זוהר שהוא בוחר מכול הדורות!
    ~~~

the New World
    אתה אומר לרוקי: "אל תזוז מהמקום שלך, תעמוד במקום שאתה עומד בו ותשתמש בהגנה.
    הגנה תוריד לך את הנזק מן הנשיכה של פורליאון הזה, אז תספוג את מתקפת הנשיכה שלו בגופך הקשיח.
    לאחר מכן תשתמש שוב בסילון אקוה על פורליאון הזה."
    רוקי משתמש בהגנה ופורליאון נושך אותו וכך הוא בקושי נפגע ואז הוא תוקף בסילון אקווה שפוגע בפורליאון קשות ומעלף אותו.

]
    אני אומר לרוקי " כול הכבוד לך הצלחת להביס עוד פוקימון פראי. אתה מתחזק לרגע לרגע. יופי עכשיו תנוח בפוכדור שלך" .אני מחזיר את רוקי לפוכדור שלו ואז ממשיך ללכת בדרך 1
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    Hattrick
    סנייבי עודכנה.
    ~~~~~~~~~~~
    'איזה יופי' אתה חושב לעצמך ואז אתה צועד למרכז הפוקימונים ומרפא שם את הפוקימונים שלי.
    אתה נכנס לתוך המרכז ורואה את האחות ג'וי שמרפאת לך את הפוקימונים שלך.
    לאחר מכן אתה שומע צילצול ואז רואה שיש לך שיחה.
    "שלום תומאס" אתה שומע את קולה של פרופסור ג'ניפר ואז היא מוסיפה: "אני באה בעוד 5 דקות, אל תלך".
    ~~~
    אחרי 5 דקות של המתנה פתאום נפתח הדלת של המרכז הפוקימונים ואתה רואה את פרופסור ג'ניפר שם אומרת לך: "היי לך".
    "כדי לעבור את העיר צריכים ללכת לזירת הקרב ששם צריך להילחם, תלכו לשם, תילחמו שם ותנצחו שם ואז תבואו למרכז הפוקימונים, אני יהיה פה." אומרת פרופסור ג'ניפר בחיוך גדול.
    "בסדר!" אני אומר לה 'במילא רציתי לחקור את המקום' אני חושב לעצמי בחיוך. אני יוצא מהמרכז וצועד אל עבר זירת הקרב, נכנס פנימה ומסתכל מסביב.

5. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    ~~~

Lord Voldemort
    "הם נראים כמו הקופים שהבסנו בספינה!'' אתה אומר להיידי.
    "אם כך, נביס אותם שוב!" אתה אומר בנחישות. "להתחמק!" אתה אומר לסנייבי במהירות, "טוויסטר!" אני מוסיף.
    'איך הם השתנו?...' אתה תוהה בליבך ואז סנייבי וסרביין מתחמקים לפי הפקודה שלך ושל היידי.
    לאחר מכן סנייבי שולח טוויסטר וגם סרביין וזה נוצר טוויסטר כפול שפוגע בזוראים שהשתנו.
    "תקומו לוזרים!" צועקים האחים "תתקפו באגרופי אש!" מוסיפים האחים ואז הקופים קמים ואז רצים באגרופי אש לעבר הפוקימונים שלכם.
    "סנייבי, תשתמש בגפנים כדי לקשור את רגליהם ותפיל אותם!" אני אומר במהירות. בינתיים, אני שולף את הפוקגייד מכיס המעיל שלי ובודק מידע אודות הפוקימונים, אולי אבין כך כיצד הם השתנו.

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

~~~

~The KoDaK~
    "אממ.." אתה ממלמל ואז אתה מוציא את ליליפאפ מהפוקדור שלו "בסדר.." אתה אומר לאחר מכן ושואל "מי ראשון?".
    "אני ראשון!" אומר הילד ואז מוסיף: "פנסיר תשתמש בגחלת!".
    הפוקימון האדום שלו ישר רץ קדימה ושולח גחלת על ליליפאפ שפוגעת בו בחוזקה.
    "לילי!" צועק ליליפאפ ואז נושך אותו בחוזקה אבל הוא ישר עוזב אותו.
    "ליקוק!" צועק הילד שוב ואז הפוקימון שלו רץ לעבר ליליפאפ ומנסה ללקק אותו אבל לא קורא כלום.
    'פנסיר?' אחשוב,מעט מופתע מהשם ומהפוקימון,ומיד אבדוק את הפוקימון בפוקגייד.
    "חח..ליקוק זו מתקפה מסוג צל(רוח רפאים),היא לא תעבוד על ליליפאפ שלי!" אומר ומיד אורה על ליליפאפ "מהר! תנצל את זה שהוא קרוב אליך ותנשך אותו בחוזקה! מיד אחרי זה תסתובב סביב פנסיר עד שהוא לא יהיה מרוכז!" אומר ואחשוב על אסטרטגיה מתאימה.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    ~The KoDaK~
    'פנסיר?' אתה מתחיל לחשוב, מעט מופתע מהשם ומהפוקימון, ומיד בודק את הפוקימון בפוקגייד.

"פנסיר, פוקימון קוף האש, פנסיר אוהב להיות במקומות חמימים והוא קשור לסיפור קוף האופל."

"חח..ליקוק זו מתקפה מסוג רוח, היא לא תעבוד על ליליפאפ שלי!" אתה אומר ומיד מורה על ליליפאפ
    "מהר! תנצל את זה שהוא קרוב אליך ותנשך אותו בחוזקה! מיד אחרי זה תסתובב סביב פנסיר עד שהוא לא יהיה מרוכז!".
    ליליפאפ ישר נושך את קוף האש ומסובב אותו בעזרת הפה שלו ומעיף אותו לקיר.
    פנסיר עף לקיר ונפגע ממנו אבל לא מתעלף, "פנסיר גחלת שוב!" צועק הילד ואז פנסיר יוצא מהקיר ושולח גחלת לעבר ליליפאפ.

Lord Voldemort
    "סנייבי, תשתמש בגפנים כדי לקשור את רגליהם ותפיל אותם!" אני אומר במהירות.
    סנייבי שולח גפנים שתופסים את הפוקימונים בצורת קופים ומפיל אותם וכך זה מבטל את המתקפות שלהם.
    לאחר מכן, אתה שולף את הפוקגייד מכיס המעיל שלך ובודק מידע אודות הפוקימונים, אולי כך תבין כיצד הם השתנו.

"זוראה, פוקימון שועל אומן האשליות, זוראה יכול להשתנות לכול פוקימון שהוא פגש לפני כיום אבל התפתחותו יכול כחודש."

"סרביין תשתמשי בלהב עלה!" צועקת היידי ואז סרביין רצה עם להב עלה אבל אחד מהפוקימונים שולח להביור שמעלף אותה ישר.
    היידי מחזירה אותה לפוקדור ואז הילדים אומרים: "תתחיל שוב אתה ילד".

Hattrick
    "בסדר!" אתה אומר לה 'במילא רציתי לחקור את המקום' אתה חושב לעצמך בחיוך.
    אתה יוצא מהמרכז וצועד אל עבר זירת הקרב, נכנס פנימה ומסתכל מסביב.
    "שלום לך" אתה שומע ואז רואה גבר ענקי
    "אני בן טימוטי ואני מנהל זירת הקרב, רוצה להשתתף? עם כן אז תביא לי את הפוקגייד שלך". מוסיף האיש.
    אתה נותן לו את הפוקגייד ואז הוא מכניס אותו לתוך מכונה ענקית שמראה את הנתונים אליך.
    "אז קודאק, כנס לחדר שפה ותילחם" אומר בן תוך כדי שהוא מחזיר לך את הפוקגייד.
    אתה הולך לחדר שהוא מצביע עליו ואז אתה נכנס ורואה ילדה עם פוקימון מוזר שמחזיק עץ .
    "רוצה קרב ילד?" שואלת הילדה בחיוך.

the New World
    אתה אומר לרוקי: "כול הכבוד לך הצלחת להביס עוד פוקימון פראי.
    אתה מתחזק לרגע לרגע אז עכשיו תנוח בפוכדור שלך".
    אתה מחזיר את רוקי לפוקדור שלו ואז ממשיך ללכת בדרך 1 היפה ועשירה בצמחים.
    "פט!" אתה שומע מהשיחים ואז אתה רואה פוקימון דמוי סנאי רב עם פוקימון דמוי כלב .

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [B][COLOR="Gray"][U][SIZE="3"]~The KoDaK~
    the New World
    אתה אומר לרוקי: "כול הכבוד לך הצלחת להביס עוד פוקימון פראי.
    אתה מתחזק לרגע לרגע אז עכשיו תנוח בפוכדור שלך".
    אתה מחזיר את רוקי לפוקדור שלו ואז ממשיך ללכת בדרך 1 היפה ועשירה בצמחים.
    "פט!" אתה שומע מהשיחים ואז אתה רואה פוקימון דמוי סנאי רב עם פוקימון דמוי כלב .
    אני אומר לשני הפוקימונים הרבים ביניהם " אתם יכולים להמשיך לריב אני לא אפריע במריבה שלכם.ביי תהנה מהריבה ".אני נפרד מן שני הפוקימונים שרבים ואז ממשיך ללכת בדרך 1 ומחפש פוקימונים טובים ללכידה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. לא ברור בכלל
    ~The KoDaK~
    'פנסיר?' אתה מתחיל לחשוב, מעט מופתע מהשם ומהפוקימון, ומיד בודק את הפוקימון בפוקגייד.

"פנסיר, פוקימון קוף האש, פנסיר אוהב להיות במקומות חמימים והוא קשור לסיפור קוף האופל."
    "חח..ליקוק זו מתקפה מסוג רוח, היא לא תעבוד על ליליפאפ שלי!" אתה אומר ומיד מורה על ליליפאפ
    "מהר! תנצל את זה שהוא קרוב אליך ותנשך אותו בחוזקה! מיד אחרי זה תסתובב סביב פנסיר עד שהוא לא יהיה מרוכז!".
    ליליפאפ ישר נושך את קוף האש ומסובב אותו בעזרת הפה שלו ומעיף אותו לקיר.
    פנסיר עף לקיר ונפגע ממנו אבל לא מתעלף, "פנסיר גחלת שוב!" צועק הילד ואז פנסיר יוצא מהקיר ושולח גחלת לעבר ליליפאפ.
    "ליליפאפ התחמק מזה! לאחר מכן תעשה מה שאמרתי לך! תסתובב סביבו וכשהוא לא יהיה מרוכז,נשיכה!" אומר ואז אומר לילד שמולי "קרב-טוב,אני קודק,מה שמך?"

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: דור~
    Lord Voldemort
    "סנייבי, תשתמש בגפנים כדי לקשור את רגליהם ותפיל אותם!" אני אומר במהירות.
    סנייבי שולח גפנים שתופסים את הפוקימונים בצורת קופים ומפיל אותם וכך זה מבטל את המתקפות שלהם.
    לאחר מכן, אתה שולף את הפוקגייד מכיס המעיל שלך ובודק מידע אודות הפוקימונים, אולי כך תבין כיצד הם השתנו.

"זוראה, פוקימון שועל אומן האשליות, זוראה יכול להשתנות לכול פוקימון שהוא פגש לפני כיום אבל התפתחותו יכול כחודש."

"סרביין תשתמשי בלהב עלה!" צועקת היידי ואז סרביין רצה עם להב עלה אבל אחד מהפוקימונים שולח להביור שמעלף אותה ישר.
    היידי מחזירה אותה לפוקדור ואז הילדים אומרים: "תתחיל שוב אתה ילד".
    "סנייבי, טוויסטר!" אני אומר, מעט לחוץ.
    אם אפשר~
    "צא, אקסיו!" אני אומר, ומוציא את אקסיו לקרב. "מטאור דרקו!" אני צועק.
    אם לא~
    "תנסה לחמוק מכל מתקפה שלהם!" אני אומר.

Beyonc&#233; | Jennifer Lopez | Harry Potter | Krokorok | Lady Gaga
    הסיפורים שלי מסדרת Pok&#233;mon Chroniclesי
    Pok&#233;mon Chronicles: HeartGold & SoulSilver
    המשחקים שלי מסדרת Pok&#233;mon Adventuresי
    Pok&#233;mon Adventures: 5-Star Journey- Part I, Kanto

11. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    Pooh
    "תתחמק פורליאון!" אתה צועק ומצביע על הפוקימון שמשתמש בדחיפה. לאחר מכן, אתה מוציא את הפוקגייד ובודק מהו הפוקימון.
    פורליאון מתחמק בקלות מהמתקפה של הסנאי ואז הפוקגייד מראה את התמונה של הפוקימון ואומר:

"פטרט, פוקימון הסנאי, פטרט אוהב לאכול אגוזי ברי הפירות החדשים שהומצאו בעזרת פרופסור ג'ניפר."

'מה אני אעשה...' אתה תוהה לעצמי ומחפש אסטרטגיה, "אוקיי פורליאון, בוא ננסה נהמה ואז סיוע!" אתה צועק לפורליאון בנחישות.
    לאחר מכן פורליאון מקשיב לך ומשתמש בצעקה שפוגעת בפטרט שנקפא ואז פורליאון משתמש בסיוע.
    פתאום מסביב פורליאון נוצר מלא אש והוא רץ לעבר פטרט שנפגע קשות אבל לא מתעלף. פורליאון השתמש בגלגל להבה בעזרת סיוע!
    "אוקיי פורליאון! בוא נסיים את זה!" אני צועק בנחישות, "שריטה בכל הכוח!"
    'אני מקווה שזה יחסל אותו...' אני חושב לעצמי בתקווה.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

12. משתמש מנוסה
    Hattrick
    "בסדר!" אתה אומר לה 'במילא רציתי לחקור את המקום' אתה חושב לעצמך בחיוך.
    אתה יוצא מהמרכז וצועד אל עבר זירת הקרב, נכנס פנימה ומסתכל מסביב.
    "שלום לך" אתה שומע ואז רואה גבר ענקי
    "אני בן טימוטי ואני מנהל זירת הקרב, רוצה להשתתף? עם כן אז תביא לי את הפוקגייד שלך". מוסיף האיש.
    אתה נותן לו את הפוקגייד ואז הוא מכניס אותו לתוך מכונה ענקית שמראה את הנתונים אליך.
    "אז קודאק, כנס לחדר שפה ותילחם" אומר בן תוך כדי שהוא מחזיר לך את הפוקגייד.
    אתה הולך לחדר שהוא מצביע עליו ואז אתה נכנס ורואה ילדה עם פוקימון מוזר שמחזיק עץ .
    "רוצה קרב ילד?" שואלת הילדה בחיוך.
    "לא קוראים לי קודאק" אני רוטן בדרכי לחדר. לאחר שאני נכנס ורואה את הילדה, אני עונה לה "ברור" בחיוך. לאחר מכן אני משחרר החוצה את אושווט "ליידיס פירסט" אני אומר לה בחיוך.

13. משתמש מנוסה
    טוב חשבתי כמה זמן מי משקיען השבוע וגיליתי שיש שלושה אנשים שהשקיעו השבועה!
    אבל אני חייב לבחור רק אחד אז זה:
    עידו - Pooh! כול הכבוד עידו!

Hattrick
    אתה נכנס ורואה את הילדה, ואז אתה עונה לה "ברור" בחיוך.
    לאחר מכן אתה משחרר החוצה את אושווט "ליידיס פירסט" אתה אומר לה בחיוך.
    "תודה רבה" אומרת הילדה ואז מוסיפה: "טימבור בעיטה נמוכה!".
    טימבור רץ לעבר אושווט ופוגע בו ישר בבעיטה הנמוכה שלו ואז חוזר לילדה במהירות.
    "ליאה" אומרת הילדה "שמי ליאה, מה שמך?" מוסיפה הילדה תוך כדי שאושווט חוזר לרגליו ומחכה לפקודה שלך.

Pooh
    תבחר פוקימון שתרצה לפגוש במסע שלך.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אוקיי פורליאון! בוא נסיים את זה!" אתה צועק בנחישות, "שריטה בכל הכוח!"
    'אני מקווה שזה יחסל אותו...' אתה חושב לעצמך בתקווה.
    פורליאון ישר רץ לעבר הפוקימון הסנאי בדיוק שציפורניו יוצאות מהידיים שלו ופוגעות בפטרט.
    פטרט נפגע מהמתקפה קשות ועף קצת אחורה, נופל על האדמה בעזרת אבן קטנה ואז אתה רואה שהוא התעלף.

Lord Voldemort
    אתה לא יכול.
    ~~~~~~~~~~~~~
    סנייבי, טוויסטר!" אתה אומר, מעט לחוץ. "תנסה לחמוק מכל מתקפה שלהם!" אתה מוסיף.
    סנייבי שולח טוויסטר ענקי שלא יאומן ופוגע ישר בשני הפוקימונים של היריבים ואז אחד מתעלף ישר.
    "אוי לא!" צועקים הילדים ואז אתה רואה שהילדה מחזירה את הפוקימון שלה לפוקדור שלו.
    "זוראה! תשתנה!" צועק הילד ואז אתה רואה שהפוקימון משתנה לפוקימון עוד יותר מוזר .
    "עכשיו תשתמש בכדור אופל!" צועק הילד ואז הפוקימון שלו שולח כדור בצבע סגול לעבר סנייבי שלך.

~The KoDaK~
    "ליליפאפ התחמק מזה! לאחר מכן תעשה מה שאמרתי לך!
    תסתובב סביבו וכשהוא לא יהיה מרוכז, תשתמש בנשיכה!" אתה אומר בהתלהבות
    ואז אתה אומר לילד שמולך: "קרב-טוב, אני קודק, מה שמך?"
    "שמי רון." אומר הילד ואז לילפאפ מתחמק בקלות מהמתקפה של פנסיר במהירות.
    לאחר מכן ליליפאפ מסתובב סביב פנסיר שמתבלבל ואז ליליפאפ מנצל את הזדמנות ונושך אותו ישר בבטן.
    פתאום ליליפאפ עולה בלהבות ואז רון אומר: "ליליפאפ קיבל כוויה! פנסיר אגרוף ממוקד!"
    ואז פנסיר נותן אגרוף חזק לפרצוף של ליליפאפ שמשגר אותו לעברך וכמעט מעלף אותו.

the New World
    אתה אומר לשני הפוקימונים שמולך: "אתם יכולים להמשיך לריב אני לא אפריע במריבה שלכם, ביי תהנו מהמריבה שלכם".
    אתה נפרד מן שני הפוקימונים שרבים ואז ממשיך ללכת בדרך 1 ומחפש פוקימונים טובים ללכידה.
    אחרי כמה דקות הליכה אתה רואה אישה מרחוק עם שיער סגול שמחזיקה מזוודה.
    פתאום היא נעלמת ואז אתה מרגיש יד מאחוריך ואז שאתה מסתובב אתה רואה את האישה עם שיער סגול .
    "שלום, שמעתי שאתה רוצה לתפוס פוקימונים, איזה סוג תרצה לתפוס? עשב או מים או אש בכלל?" שואלת האישה עם השיער הסגול.

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

the New World
    אתה אומר לשני הפוקימונים שמולך: "אתם יכולים להמשיך לריב אני לא אפריע במריבה שלכם, ביי תהנו מהמריבה שלכם".
    אתה נפרד מן שני הפוקימונים שרבים ואז ממשיך ללכת בדרך 1 ומחפש פוקימונים טובים ללכידה.
    אחרי כמה דקות הליכה אתה רואה אישה מרחוק עם שיער סגול שמחזיקה מזוודה.
    פתאום היא נעלמת ואז אתה מרגיש יד מאחוריך ואז שאתה מסתובב אתה רואה את האישה עם שיער סגול .
    "שלום, שמעתי שאתה רוצה לתפוס פוקימונים, איזה סוג תרצה לתפוס? עשב או מים או אש בכלל?" שואלת האישה עם השיער הסגול.
    אני אומר לאישה עם השיער הורד " בואי נראה פוקימוני עשב אני שונא אז לא בא לי לתפוס אותם. פוקימוני מים אני אוהב ומתחשק לי לתפוס אחד כזה..אני אוהב במיוחד פוקימוני אש.אני רוצה לתפוס כרגע פוקימון אש חזק מאוד. בהמשך המסע שלי אנסה להשיג פוקימון מים.אז את עוזרת לי לתפוס פוקימונים ?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. לא ברור בכלל

~The KoDaK~
    "ליליפאפ התחמק מזה! לאחר מכן תעשה מה שאמרתי לך!
    תסתובב סביבו וכשהוא לא יהיה מרוכז, תשתמש בנשיכה!" אתה אומר בהתלהבות
    ואז אתה אומר לילד שמולך: "קרב-טוב, אני קודק, מה שמך?"
    "שמי רון." אומר הילד ואז לילפאפ מתחמק בקלות מהמתקפה של פנסיר במהירות.
    לאחר מכן ליליפאפ מסתובב סביב פנסיר שמתבלבל ואז ליליפאפ מנצל את הזדמנות ונושך אותו ישר בבטן.
    פתאום ליליפאפ עולה בלהבות ואז רון אומר: "ליליפאפ קיבל כוויה! פנסיר אגרוף ממוקד!"
    ואז פנסיר נותן אגרוף חזק לפרצוף של ליליפאפ שמשגר אותו לעברך וכמעט מעלף אותו.
    "אוי לא! ליליפאפ!" אקרא ואמשיך "אתה בסדר? עכשיו תשתמש במבט! כשהוא מעט ירתע מהמבט,תשתמש מולו בדחיפה ותדחוף אותו אחורה! לאחר מכן נשיכה!" אומר ואבדוק אם הוא בסדר.

Spoiler ספוילר

עמוד 31 מתוך 37 ראשוןראשון ... 212930313233 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •