עומר
צינציו מהנהן לשלילה
"צינציו צינציו בלו" |אני רוצה להקרא בלו| אמר צינציו בשמחה " צינציו יודע אקדח מים טעינה מכת ברק בועות ודחיפה" קרא הפוקדע
עומר
צינציו מהנהן לשלילה
"צינציו צינציו בלו" |אני רוצה להקרא בלו| אמר צינציו בשמחה " צינציו יודע אקדח מים טעינה מכת ברק בועות ודחיפה" קרא הפוקדע
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
אני מבקשת מכולם להיות מחוברים כרגע אני רוצה להתחיל תתחרות כבר,
מי שמכיר מישהו שבמשחר (יואב סהר תומר ונל ) בכול דרך שהיא שיקרא להם להתחבר ולענות פה
עומר
"מה פתאום?!" אמרה בריאנה "חוץ מזה שום פוקימון לא יותר טוב מהשני" אמרה בריאנה והחזירה תפוקדור של דרטיני
"בוא נלך להתכונן על התחרות" אמרה בריאנה "צריך לעבוד אם גראס" היא המשיכה ויצאתם מהמזח
וספארמרית מתקדמת
ביום רביעי או שלישי היה תחרות אני רוצה שכולם היו , זה היה לפני המשתמשים שמוכנים, כלומר יש כמה משתמשים שמוכנים לגמרי לתחרות ויש כאלה שבכלל לא, אז אני רוצה שאלה שלא מוכנים היו מוכנים, אז זה לפי איך שתגיבו והכול אם זה היה מחר בשני או שלישי או רביעי, אז להיות מחוברים בבקשה
עומר
"אוקי" אמרה בריאנה ויצאתם לדשא והוצאתם את גראס
"צריך לעשות שילובי מתקפות, כלומר כמה מתקפות שיוצאות יפה ביחד וגם פוגעות בפוקימון היריב או מגנות על הפוקימון שלך וגורם לו להראות יפה" אמרה בריאנה והסתכלה אל גראס
וספארמרית מתקדמת
עומר
"יכול להיות" אמרה בריאנה "נראה לי ליפאון עשה משהו כזה" אמרה בריאנה "אממ ליפאון כדור אנרגיה ואז שוט גפן כדי להעיף את זה ולהגביר תמהיורת ותעוצמה " אמרה בריאנה, ליפאון יצר כדור אנרגיה בפיו ושחרר אותו, לאחר מכן השתמש בשוט גפן ש"הצליף" בכדור, מה שגרם לכדור להיות מהיר יותר והסתחרר קצת, הכדור פגע בעץ ועשה בו חור "אויש..." אמרה בריאנה "מסכן העץ .." היא אמרה במבוכה "אולי ליפאון יכול לעזור" היא אמרה וליפאון מיד הבין אותה, הוא השתמש בפינטזה ונצמד לעץ "אוי שחכתי מצמיחה" אמרה בריאנה "זה אחת היכולות שיש לכמה מפוקימוני עשב" היא אמרה והתחלתה לחשוב אל משהו בנוגע לזה,
וספארמרית מתקדמת
עומר
"לאפיון פרש אם אבא שלי, הם לא עובדים הרבה, אבל שהם עבדו הוא היה חזק מאוד" אמרה בריאנה "למרות שהוא ממש אוהב להילחם" הוסיפה והסתכלה אליו "אולי אני ישאיר אותו, רק לאחרי התחרות או משהו " אמרה בריאנה גראס השתמש בעלי טער ואז הצלפת גפן, הוא נפגע קצת מהעלי טער שחתכו תגפנים טיפה ועשו אליהם שריטות "אממ נראה לי שעלי טער יכולים להשתלב אם משהו אחר" אמרה בריאנה
וספארמרית מתקדמת
עומר
גראס משתמש בעלי טער אבל מוציא רק שנים,
הוא משתמש בהם בהצלפת גפן ותופס בהם, לאחר מכן מסתובב וזורק אותם, העלי טער עפים במהירות לכיוון העץ חותכים ענף קטן וחוזרים לבאלבזור שתופס אותם בהצפת גפן
וספארמרית מתקדמת
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)