Pokemon GO
עמוד 66 מתוך 285 ראשוןראשון ... 1656646566676876116166 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 976 עד 990 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    עומר
    "או וואה זה מדבקה מיוחדת 30 שקל" אמר המוכר והבאתה לו את המדבקה ושילמתה והוא הביא לך,
    "אוקי אז יש לנו מדבקה אבל מה עושים אם הכוכבים, איווי יצא על הכוכבים ואז מה הוא יעשה איתם? יקפיץ אותם ללמעלה אם זנב ברזל כיאלו הם כוכבים אמיתיים ? ברצינות מה עושים איתם " אמרה בריאנה והתחלתה לחשוב על רעיון
    "האמת אני יותר חשבתי בכיוון של אור וחושך,הכוכבים יהיו בעמדת האור ואילו ש'סטאר' ישתמש בכדור צל שיהיה בצד הצל,ואז האור והחושך ישתלבו ביחד וזה יהיה מחזה מדהים".

2. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    מייקל
    אתה נותן לו 500 שקל ואתה רואה שנשאר לך רק 205!
    לאחר כמה דקות הוא חוזר אם 5 פוקדורים חדשים ואתה נרגע
    אתה שם את הפיתיון על החכה ושולח אותה למים , אחרי כמה זמן פתאום אתה מרגיש שמשהו מושך את זה
    "פיפ ליפ "|אני יבדוק| אמר פיפלאפ וקפץ למים , מה שגרם לדג לנסות לברוח עוד יותר "פיפ פיפלאפ פיפ!" |יש שם דג!| צעק פיפלאפ וניסה לעזור לך לקחת אותו אבל הדג היה חזק יחסית והתחיל להסתובב במעגלים
    עומר
    החזרתה את איווי לפוקדור ושמתה תמדבקה, איווי הקשיב לך וניסה לעשות מה שרציתה,
    הוא יצא מנתר על כוכבים כסופים לבנים וחומים והעיף אותם למעלה לאחר מכן שלח כדורי צל בהצלפת זנב הכדורים יצרו זיקוקים קטנים והכוכבים היו באוויר ,מאירים, הכדורי צל שנשארו התנגשו בכדורים והתנפצו למלא רסיסים חומים כסופים סגולים לבנים ושחורים שעפו על איווי

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

3. משתמש מנוסה
    עומר
    החזרתה את איווי לפוקדור ושמתה תמדבקה, איווי הקשיב לך וניסה לעשות מה שרציתה,
    הוא יצא מנתר על כוכבים כסופים לבנים וחומים והעיף אותם למעלה לאחר מכן שלח כדורי צל בהצלפת זנב הכדורים יצרו זיקוקים קטנים והכוכבים היו באוויר ,מאירים, הכדורי צל שנשארו התנגשו בכדורים והתנפצו למלא רסיסים חומים כסופים סגולים לבנים ושחורים שעפו על איווי
    אני מוחא כפיים ואומר לבריאנה:"מה דעתך על המופע הזה?" אחרי זה אני ארד על הברכיים ואלטף את 'סטאר' ואגיד לו:"'סטאר' אתה תהיה המנצח בתחרות הזו".

4. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    מייקל
    אתה נותן לו 500 שקל ואתה רואה שנשאר לך רק 205!
    לאחר כמה דקות הוא חוזר אם 5 פוקדורים חדשים ואתה נרגע
    אתה שם את הפיתיון על החכה ושולח אותה למים , אחרי כמה זמן פתאום אתה מרגיש שמשהו מושך את זה
    "פיפ ליפ "|אני יבדוק| אמר פיפלאפ וקפץ למים , מה שגרם לדג לנסות לברוח עוד יותר "פיפ פיפלאפ פיפ!" |יש שם דג!| צעק פיפלאפ וניסה לעזור לך לקחת אותו אבל הדג היה חזק יחסית והתחיל להסתובב במעגלים
    [/COLOR]
    "אוקיי, בוא נתפוס אותו!" אני אומר בהתלהבות ומושך בכל הכוח, וכשאני מצליח להוציא אותו אני זורק את הפוקדור עליו ואם הוא לא נתפס אני אומר לפיפלאפ להשתמש בקרן בועות
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

5. משתמש מנוסה
    עומר
    "אני חושבת שתשלב הראשון תעברו בטוח" אמרה בריאנה וזרקה לליפאון גלאסיון וסטאר פאפין ,
    "אז יש הופעה עכשיו צריך רק לחכות להערב" אמרה בריאנה "אז מה נעשה?" שאלה אותך בריאנה ופתאום ראיתה שלט בו כתוב "קורס לדיגות"

מייקל
    אתה מוציא את החכה ורואה דג פרפר יפיפה, פיפלאפ משתמש עליו בקרן בועות והוא נפגע, הוא לא יכול להילחם כמעט כי הוא לכוד, הוא קופץ למים אבל הווא עדין קשור, הוא משתמש באקדח מים שפוגע בפיפלאפ לא הרבה , פיפלאפ משתמש עליו בקרן בועות אבל והא מגן על עצמו בהגנה ירוקה

וספארמרית מתקדמת

6. משתמש מנוסה
    עומר
    "אני חושבת שתשלב הראשון תעברו בטוח" אמרה בריאנה וזרקה לליפאון גלאסיון וסטאר פאפין ,
    "אז יש הופעה עכשיו צריך רק לחכות להערב" אמרה בריאנה "אז מה נעשה?" שאלה אותך בריאנה ופתאום ראיתה שלט בו כתוב "קורס לדיגות"
    שאל את בריאנה:"מה את אומרת בריאנה,תלך לקורס הדיגות הזה או לא,תמיד נחמד להשיג פוקימוני מים לשישיה לא ככה,הם מאוד שימושיים".

7. משתמש מנוסה
    מייקל
    אתה מוציא את החכה ורואה דג פרפר יפיפה, פיפלאפ משתמש עליו בקרן בועות והוא נפגע, הוא לא יכול להילחם כמעט כי הוא לכוד, הוא קופץ למים אבל הווא עדין קשור, הוא משתמש באקדח מים שפוגע בפיפלאפ לא הרבה , פיפלאפ משתמש עליו בקרן בועות אבל והא מגן על עצמו בהגנה ירוקה

"עכשיו, צא פוקדור!" אני אומר בהתלהבות וזורק את אחד מהפוקדורים שקניתי עליו

8. משתמש מנוסה
    עומר
    "יש לי פוקימון מים בוויזל אבל אולי אני ימצא משהו נחמד " אמרה בריאנה
    פתאום ראיתה ילד שזורק פוקדור
    "הגבייט הזה לא שווה כלום! הוא לא יכול אפילו לנצח דרגונייט מסכן!" צעק הילד ועזב צפוקדור והלך משם

מייקל
    אתה זורק אליו פוקדור אבל הוא יוצא
    "פיפ פיפלאפ !" |צריך לעלף אותו!| אמר פיפלאפ והשתמש בניקור אבל זה פגע בקושי בגלל ההגנה אבל ניפץ אותה, הפוקימון השתמש מיד באקדח מים ששטף את פיפלאפ והעיף אותו לקיר "פיפ." התרגז פיפלאפ והשתמש בניקור בסיבוב שפגע בפוקימון ואז באקדח מים וקרן בועות, הפוקימון נפגע קשה אבל השתמש ברוח כסופה שהעיף את פיפלאפ למים, פיפלאפ המעוצבן השתמש בניקור בסיבוב שהיה טיפה יותר ארוף וחזק מהרגיל ועילף את הפוקימון

וספארמרית מתקדמת

9. משתמש מנוסה
    [COLOR="DarkRed"]
    מייקל
    אתה זורק אליו פוקדור אבל הוא יוצא
    "פיפ פיפלאפ !" |צריך לעלף אותו!| אמר פיפלאפ והשתמש בניקור אבל זה פגע בקושי בגלל ההגנה אבל ניפץ אותה, הפוקימון השתמש מיד באקדח מים ששטף את פיפלאפ והעיף אותו לקיר "פיפ." התרגז פיפלאפ והשתמש בניקור בסיבוב שפגע בפוקימון ואז באקדח מים וקרן בועות, הפוקימון נפגע קשה אבל השתמש ברוח כסופה שהעיף את פיפלאפ למים, פיפלאפ המעוצבן השתמש בניקור בסיבוב שהיה טיפה יותר ארוף וחזק מהרגיל ועילף את הפוקימון
    "מעולה! עכשיו צא פוקדור!" אני אומר בשמחה רבה וזורק על הפינאון הזה פוקדור ומקווה לתפוס אותו ולפתח ללומינאון חזק שיוכל לנצח בכל קרב

10. משתמש מנוסה
    עומר
    "יש לי פוקימון מים בוויזל אבל אולי אני ימצא משהו נחמד " אמרה בריאנה
    פתאום ראיתה ילד שזורק פוקדור
    "הגבייט הזה לא שווה כלום! הוא לא יכול אפילו לנצח דרגונייט מסכן!" צעק הילד ועזב צפוקדור והלך משם

אני קופץ על אותו הילד מחזיק לו את הגרון בחוזקה ואומר לו:"אז מה אם הוא לא מצליח לנצח,אולי זה בכלל לא אשמתו,אולי זו בכלל אשמתך שלך,אתה לא מאמן אותו,לא בוטח בו ובקרבות אין לו ביטחון והכול בגללך,אם אתה כול כך לא רוצה אותו אז אני אקח אותו" אחרי זה אשחרר את הילד אדחף אותו כסימן של 'לך מפה כבר' ואקח את הפוכדור של גבייט.

11. משתמש מנוסה
    מיקל
    אתה זורק אליו פוקדור והפוקדור מתנדנד
    פעם ראשונה פעם שניה פעם שלישית ..
    נתפס!
    אתה לוקח את הפוקדור בשמחה אבל הוא נעלם לך!
    פתאום שיחה קוטעת אותך מהפוקדע
    "שלום מייקל זה פרופסור אוק, הפינאון שלך נמצא אצלי כרגע אם תרצה אותו תביא לי פוקימון אחר שלך מיכוון שאפשר להחזיר רק 6 פוקימונים אה וגם ההורים שלך שלחו לך מתנה , אני חושב שזה היה דרטיני אבל אני לא בטוח, אם תרצה את דרטיני או את פינאון שלח את אחד הפוקימונים שלך אלי
    עומר
    אתה חונק אותו אבל הוא מעיף אותך מאליו, אחרי שאתה מדבר אליו הוא כועס אליך "מה אתה רוצה בכלל?! זה הפוקימון שלי ואני יעשה אית ומה שבא לי! אם אתה רוצה אותו קח! הוא במילא פוקימון עלוב!" אמר הנער והלך משם

וספארמרית מתקדמת

12. משתמש מנוסה
    עומר
    אתה חונק אותו אבל הוא מעיף אותך מאליו, אחרי שאתה מדבר אליו הוא כועס אליך "מה אתה רוצה בכלל?! זה הפוקימון שלי ואני יעשה אית ומה שבא לי! אם אתה רוצה אותו קח! הוא במילא פוקימון עלוב!" אמר הנער והלך משם
    אקח את הפוכדור של המאמן המרושע הזה,הוציא את הפוקימון שיש בפוכדור ואומר לו:"תראה,המאמן הישן שלך נטש אותך,עכשיו,אני יהיה המאמן שלך,אני לא האשים אותך אם תפסיד,חברים?" אני אושיט את ידי בשביל ללחוץ את ידו של הפוקימון החדש שלי.

13. משתמש מנוסה
    עומר
    מהפוקדור יצא פוקימון סגלגל וגדול שהסתכל אליך במבט מוזר,
    הוא נראה מופתע מאוד אבל לבסוף ניסה ללחוץ את ידך אבל לא לחץ כי יש לו ציפורנים חדות והוא לא רצה לשרוט אותך

וספארמרית מתקדמת

14. משתמש מנוסה
    עומר
    מהפוקדור יצא פוקימון סגלגל וגדול שהסתכל אליך במבט מוזר,
    הוא נראה מופתע מאוד אבל לבסוף ניסה ללחוץ את ידך אבל לא לחץ כי יש לו ציפורנים חדות והוא לא רצה לשרוט אותך
    אני אוציא את 'סטאר','שייני' ואת 'גראס' ואגיד להם:"ידידי תכירו את החבר החדש שלנו" אני שואל את גבייט:"שמע,יש לי מנהג לתת לפוקימונים שלי כינויים,לך אני אקרא 'דרגו' מה דעתך?".

15. משתמש מנוסה
    עומר
    גבייט הנהן והוא וכולם הכירו זה אם זה
    פתאום הפוקדע ציפצף
    "גבייט יודע : דחיפה נשימת דרקון נשיכה שיסוע פעימת דרקון (משופר) שריטה טפריי דרקון"

וספארמרית מתקדמת

עמוד 66 מתוך 285 ראשוןראשון ... 1656646566676876116166 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 4 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-4 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •