עומר
אתה הולך בראש מורכן לצפון העיר ואתה רואה שבריאנה רצה אחריה אם ביוטפלי על הכתף שלה
"חכה! לאן אתה הולך בכלל?" אמרה בריאנה "תראה דרטיני וביוטפלי ברמה גבוהה אם הרבה מאוד מתקפות וביוטפלי אצלי מלא זמן למה אתה עצוב על ההפסד?" אמרה בריאנה והסתכלה אליך
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
אשתוק ולא אומר לה מילה,פשוט אמשיך בדרכי,'אני חייב למצוא את החבר השישי שלי,פוקימון מסוג קרח או ברזל ואופל,זה מה שאני צריך,ככה יהיה לי,על חושי,אני רוצה ש'שייני' תתפתח לאספיון,אש כי אני רוצה ש'סטאר' יתפתח לפלריון,רעל ועשב יש לי בעזרת 'גראס',דרקון ואדמה יש לי בעזרת 'דרגו' בעזרת 'בלו' יש לי מים וחשמל,אני רק צריך או סניזל או פדווין ואז השישיה שלי תהיה מושלמת' אחשוב לעצמי.
עומר
אתה הולך יחד אם בריאנה ומתחיל להשתעמם, כעבור שעה אתה מרגיש קצת קר,
"פוקימוני הקרח משתמשים בקרן קרח כדי ליצור את המתחם, כלומר הוא היה קר כבר קודם אבל עדין הם מקפיאים חלק ממנו, זה בעצם אגם ובגלל שעכשיו מתחיל להיות קר הפוקימוני קרח באים לשם ומקפיאים אותו, זה לא עבודה קשה להם כול כך כי זה כבר קר" אמרה בריאנה, לאחר כמה דקות ראיתה אגם קפוא וכמה פוקימונים מחליקים אליו,
גלאסיון מיד רצה אליו והתחילה להחליקאחת
חמישה
שהחליקה בכול הרחבה חמש פעמים
וספארמרית מתקדמת
"טוב שאזכרת לי" אני אומר לבריאנה בחיוך וממלא את הטופס בצורה כזאת
שם:בראיינט
הפוקימונים שאיתם אתה משתתף: הורסי וטרוויג
תחרויות קודמות או נסיון:אין
אחרי שאני ממלא את הטופס את מגיש אותו לאחות ג'וי "את יכולה לרפא לי את הפוקימונים?" אני שואל את האחות ג'וי כאשר אני מגיש לה את הטופס
בראיינט
האחות ג'וי מרפאת לך תפוקימונים ומחזירה לך אותם ולוקחת את הטופס שלך
פתאום אתה רואה עלון קטן, בו יש תמונה של מרכז החלקה , אתה פותח אותו ורואה תמונה של אגם קפוא שמתחתיו כתוב באותיות גדולות"באגם הסמוך לעיר במרחק שעה הליכה ניתן לראות אגם קפוא, אגם זה לא נמצא במפה כי הוא ממש קטן יחסית ומתמלא בחורפים ונהיה קר, פוקימוני הקרח יוצאים לשם ומקפיאים אותו, ההקפאה באה בקלות בגלל שהוא כבר כמעט קפוא, לאחר ההקפאה הם אוהבים לגלוש שם או סתם להיות שם, ניתן לראות שם מיגוון רב של פוקימוני קרח"
וספארמרית מתקדמת
שם בפורום: lucario
שם במשחק: איתי בלאק
דמות:
http://archives.bulbagarden.net/medi...b/FL_Lance.png
רקע: איתי נולד למשפחה שבה כל אחד אוהב סוג אחר.
אביו אהב את סוג החשמל, אחיו הקטן אהב את סוג המים ואימו אהבה את הסוג העל חושי.
איתי לא ידע איזה סוג הוא ירצה לאהוב.
יום אחד איתי טייל ברחוב, נכנס לתוך בית נטוש והסתובב בו.
פתאום שריפה החלה בבית ואיתי לא ידע מה לעשות.
מזלו שצ'ארמנדר הציל אותו מהשריפה.
איתי הודה לו על המעשה שעשה בשבילו ומאז, הוא ידע שסוג האש הוא הסוג האהוב עליו.
פוקימונים: צ'ארמנדר
הערות: לתפוס ריאולו וארודקטיל ולהירשם כמובן...
ציוד: 500$, פוקדקס, אוכל לכל המסע, 5פוכדורים, פלאפון (לא לגעת).
תגים: (לא לגעת)
עומר
"סני סניזל סניזל" | אני פראית| אמרה סניזל "סניזל זל סני סניזל!" |אבל אני לא רוצה להצתרף למאמנין עלובים!| אמרה סניזל והוציאה לך לשון והלכה משם, התבאסתה נורא אבל הפוקימון הלבן ששיטתה לה לבדה תפסה את צומת לבך
איתי
רשום תגיב להתחלה ואולי רק אולי אם תנסה לעשות מלא הודעות תוכל להיות בתחרות, התחרות כנראה היום בערב ובעיר השנייה וצריך שני פוקימונים והופעה ככה שזה הרבה עבודה, אבל אם קצת מאמץ והרבה זמן להשקעה תצליח ;)
וספארמרית מתקדמת
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)