אוונט פסח יצא לדרך... התעדכנו בפרטים על ידי לחיצה על התמונה!
~~~
מספר אנשים ופוקימונים ששונו...:
~לרעה~
תומר- 38
ניב- 12
קודאק- 40
סיגל- 13
~לטובה~
תמיר- 8
עמית- 10
ברנדון- 15
נועם- 13
דוד- 10
~~~
האוונט, לצערי, הפך כרגע לחלק מהעלילה. גם מי שלא היה יזכה לפגוש בדרגונייט ולהגן על עצמו, לרסס נוגדנים וכד'.
זה נעשה בעקבות חוסר הנוכחות של המשתמשים באוונט. לכן, אני אמשיך את האוונט לכולם ולא רק למי שהיה פה.
~~~
המשחק לא יהיה פעיל מהשעה 18:00 היום עד השעה 17:00 מחר, אז אני אגיב ויתחיל אוונט יום העצמאות שיימשך עד יום שבת.
המשחק יוקפא החל מיום ראשון הבא, 15.5.11, ויופשר מחדש בתאריך 20.6.11 - חודש וחמישה ימים לאחר הנעילה.
המשחק ייפתח מחדש באוונט קיץ חגיגי מאוד והמשכים מעניינים שיתמצתו את המסע שלכם מתחילתו, תקבלו באנרים לחתימה, ועוד. (:
חג עצמאות שמח! 3>
~~~
OH MY GOOOOD
איכשהו (בטעות הכנתי) פייקדקס של התפתחויות ותת התפתחויות של פוקימונים מדורות 1-4!!!!!
איגדתי הרבה הרבה ספרייטים של פייקים מאתרים שונים באינטרנט, ויצרתי פייקדקס אקסקלוסיבי למשחק הזה!
רוצו לראות %^$%#^%&#^$#%^$#%&^#%$&$%&$
(נ.ב - אשמח אם תגידו לי כמה זה מושקע ויפה וכל הכבוד לי ושזה אחלה רעיון, תודה מראש D: )
http://forum.pokemons.co.il/showpost...89&postcount=1
תמיר;
חחחחחחחחחחחחחחחחח ; אני אתקן. וקישור - ארנבת מקפצת בין השלוליות טרהלהלהלהלה היא מתה
~~~
טראפינץ' משתמק במתקפת עילוף, כאשר הוא מתקרב לסדנספארס בתמימות, ותוקף אותו במפתיע.
דנספארט לא מספיק להתאושש, והוא כבר ננשך ונפצע קשה על ידי טראפינץ' הקטן והחמודי.
הוא משיב באס אווירי (Aerial Ace) ופוגע בטראפינץ' בצורה בינונית, והוא מתרגז ומשיב בנשיכה נוספת.
דנספארס מתחמק ברגע האחרון, ומתחפר באדמה במהירות. הוא נעלם לכמה שניות, ולפתע פוקימון אחר יוצא ומתנגש בארון.
מסתבר שדנספארס התפתח בעקבות השימוש במתקפה... "זה דיונדריל!" אומר ליל ג'ון ועובר להילחם עם הפוקימונים שלו בגארידוס וליקיטונג.
הוא גדול ושמן, חולמני, וצבעיו צהוב חולי וסגול. "הוא מסוג אדמה!" מזהיר ג'ון, ואתה מביט בקרניים על ראשו, זנבו וגופו.