דור
"עלה למעלה "אמר האיש והתחיל לנסוע במהריות, לידך ישבה איזה שהסתכלה אל שלדון הקטן, תוך כמה דקות הגעתם לשני בתים גדולים "פה יש מדגרת ביצים הם בטח יוכלו לעזור" אמר האיש ועצר תמכונים במהירות ליד הגבעה בה היה בית עצום בגודלו ובית בינוני, האישה גם יצאה וגם האיש והסתכלו אליך
נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 05-13-2011 בשעה 01:16 PM
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
"איפום על תוותר!" אני אומר לו כדי לעודד אותו "עכשיו תשתמש באגרוף על הקרח שעל כפות רגליך כדי להשתחשר ממנו" אני אומר לאיפום "כאשר תשתחרר תתחיל לרוץ לעבר סניזל בכל המהירות שלך ותתחמק מכל המתקפות שהוא שולח וכאשר תיהיה מספיק קרוב תשתמש באגרוף בכל הכוח על בטנו של סניזל" אני אומר לאיפום בנחישות רבה
איתי
אתה הולך למעבדה ורואה תפרופסור שממהר
"או שלום אתי מזה יש ך כבר פוקימון ופוקדור שלו? טוב אז הנה פוקדע וחמש פוקדורים ריקים סליחה על הכול פשוט אני ממהר אני צריך לנסוע עוד היום!" אמר הפרופסור ונתן לך תחפצים החדשים והשאיר אותך בחוץ
אני מוציא את צ'ארמנדר והולך איתו לעיר הבאה ומחפש פוקימונים ללכוד או קרבות נגד מאמנים אחרים.
בראיינט
איפום משתחרר ורץ לעבר סניזל, היא משתמשת בקרן קרח אבל הוא מתחמק מכול הקרני קרח,
הוא רץ במהירות מדהימה ולאחר מכן תוקף באגרוף חזק יותר מאגרוף רגיל בסניזל שמעיף אותה על עץ ופוגע בה מאוד קשה
"איפום למד אגרוף ממוקד" קרא הפוקדע
איתי
תשקיע בתגובות בקשה,
כדי לעבור לעיר הבאה יעברו לפחות יום או יומים לא חמש דקות
~~~~~~~
אתה הולך יחד אם צרמנדר ורואה שאין כמעט אף אחד
"מדקיפ תשתמש באקדח מים!" אתה שומע מאזור השיחים
וספארמרית מתקדמת
דור
אתה עולה ללמעלה במהירות ומתפרץ, אתה רואה איש מכין קפה ועוד אישה שמסתכלת אליך ואל שלדון לאחר שראתה טלוויזיה, אתה אומר להם ששלדון גוסס ואתה צריך ריפוי דחוף והנערה לוקחת את שלדון ללמעלה, לאחר מכן היא יורדת למטה יחד אם שני פוקימונים מוזרים והולכת לבחוץ יחד אם שלדון,![]()
וספארמרית מתקדמת
בראיינט
איפום משתמש שנית באגרוף ממקוד על סניזל,
עייניה משתנות ל@@ כסימן שהיא התעלפה,
איפום המאושר מחייך ומתנשף קצתדור
שלדון מסתכל אליך בעיניו השחורות והגדולות ולבסוף מהנהן קלות, אתה מרגיש איך מלא אושר מציף אותך
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 3 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-3 אורחים)