איתי
אתה רואה שבידוף קופץ מהידיים שלך והוא אומר לך:"בי,בידופו!" |אני רוצה להיות שלך,אבל רק אם תביס אותי בקרב פוקימונים!| אתה רואה שהמאמנת מתסכלת עליך ועל בידוף ומחייכת,היא אומרת לכם:"אני רואה שאתם תהיו חברים טובים".
גאנחשנ''ד
גרי אוק מתחיל לצחוק,הוא מסתכל עליך ואומר לך:"אתה תיקח את הטפיג הסורר הזה,פעם אחת ניסיתי לאמן אותו הוא לא היה מוכן להשתמש בשום מתקפה בהחלט בהצלחה לך!" אתה רואה שפרופסור אוק נותן לך פוכדור והוא אומר לך:"באמת קשה מאוד יהיה לאמן את טפיג הזה".
סאסקה קון
תגיב להתחלה
Gallade
תגיב להתחלה
Druddigon man
תגיב להתחלה
SportMan
אין מקומות לסינו,הואן או קנטו ולכן תצטרך להחליף לג'וטו,תשלח לי ה''פ ברגע שתשנה,אוקיי?
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
"יש היום מתחילים את המסע הגדול!" אגיד בשמחה תוך כדי הנפת היד למעלה ואז לאחר מכן אצא מהבית כדי ללכת למעבדה ולקבל את הפוקימון התחלתי שלי, פיפלאפ.התחלה:
התעוררתם בבוקר,אתם רואים בשעון הפיג'י שלכם שהשעה כעת היא 10:30,אתם מתלבשים מהר מאוד,אתם יורדים למטה ורואים שתי מעטפות,באחת כתוב:"חמודי,היום אתה מתחיל את המסע שלך,צא לשלום,אוהבת אמא" במעטפה השנייה כתוב:"למאמן החדש שלום,בהמשך למכתבי הקודם,היום תגיע למעבדתי בשביל לקבל את הפוקימון הראשון שלך,הפרופסור".
'יש!!' אומר בליבי ואתחיל לצעוד אל הפרופסור.התחלה:
התעוררתם בבוקר,אתם רואים בשעון הפיג'י שלכם שהשעה כעת היא 10:30,אתם מתלבשים מהר מאוד,אתם יורדים למטה ורואים שתי מעטפות,באחת כתוב:"חמודי,היום אתה מתחיל את המסע שלך,צא לשלום,אוהבת אמא" במעטפה השנייה כתוב:"למאמן החדש שלום,בהמשך למכתבי הקודם,היום תגיע למעבדתי בשביל לקבל את הפוקימון הראשון שלך,הפרופסור".
בדרך אליו אסתכל על פוקימונים שעוברים ואתבונן בהם,לאורך כל הדרך אזמזם בליבי את השיר שאני אוהב ואחשוב על הפוקימון ההתחלתי שלי ומי הוא יהיה,'זה עומד להיות יום מושלם!' אחשוב לעצמי "פשוט מושלם!"
Cladino
הפרופסור תופח על הכתף שלך ואומר לך:"אם תביס את האליט פור בהחלט עוד אשמע עליך,בינתיים שמעתי שיש מדען צעיר שקוראים לו יוליוס ברגר שמחפש קרבות נגד מאמנים,אם אתה רוצה לפגוש אותו תצטרך ללכת לדרום העיירה".
The KoDak
איווי מסתכל עליך ואומר לך:"איווי,איווי!" |אני לא מחפש חברים,אבל תודה על ההצעה| אתה רואה שהוא משתמש עליך בכדור צל ובורח מין המקום במהירות רבה מאוד.
Gallade
אתה יוצא מדלת ביתך,אתה מריח את ריח האוויר הקר,אתה רואה עננים שחורים מסביב לרקיע,אתה רואה דמות עטופה גלימה שחורה חוצה את העיר במהירות גבוהה מאוד,אבל הוא לא רוכב על שום דבר,והוא גם לא רץ,אתה מחליט להתעלם בינתיים מין הדמות ואתה יוצא לכיוון המעבדה.
כשאתה מגיע למעבדה אתה רואה שלט שבו כתוב:"המעבדה סגורה לרגל שיפוצים,הפרופסור נמצא במרכז הפוקימונים של העיירה".
Druddigon man
אתה בטוח שזהו היום המושלם בשבילך,אתה מתקרב אל מעבדת הפרופסור,אתה אוחז בידית המתכת הקרה של דלת המעבדה,אתה פותח את הדלת ואתה רואה מדען עם חלוק מעבדות לבן,הוא נראה די חשוד מחפש משהו בחדר.
Gallade
אתה משוטט בעיירה מחפש את מרכז הפוקימונים,אתה רואה נערה בגילך עומדת מולך היא אומרת לך:"מעבר מפה יש רק אחרי קרב!" היא שולפת פוכדור כחול-לבן עם פסים אדומים עבים על החלק הכחול.
Druddigon man
המדען המסתורי חושב מעט ואז אומר לך:"כן,אני הוא הפרופסור,אני צריך שתעזור לי,תמצא לי מחקר על 'תכשיט החיים' בסדר,אחרי זה אתן לך את הפוקימון ההתחלתי שלך,תזכיר לי איך אמרת שקוראים לך?".
"תומאס" אענה לו "אמרת תכשיט החיים? אני אנסה לעזור לך" אומר ואסרוק מדף שיש בו ספרים ומחקרים,בתקווה למציאת המחקר האבוד של הפרופסור...Druddigon man
המדען המסתורי חושב מעט ואז אומר לך:"כן,אני הוא הפרופסור,אני צריך שתעזור לי,תמצא לי מחקר על 'תכשיט החיים' בסדר,אחרי זה אתן לך את הפוקימון ההתחלתי שלך,תזכיר לי איך אמרת שקוראים לך?".
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)