Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 11 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 164
  1. משתמש מנוסה
    Pokemon: Team Rocket's Revolution
    When a new king rises, others shall fall.

"הם ישלמו..."
    -"כן אדוני, הם בהחלט ישלמו."
    "רציתי לעזור להם... הייתי רחום, ניסיתי להראות להם את הדרך הנכונה, אבל הנסיבות הובילו אותי לדרכי זעם."
    -"מה תעשה, אדוני?"
    "לא אזהיר אותם עוד."

3 מקומות פנויים!

אישור מLordAbizi:
    אני LordAbizi מנהל חת"ם מאשר בזאת לIdanOrany לפתוח את משחק התפקידים Pokemon: Team Rocket's Revolution בתנאי שיבצע שינוי קל שפורט בה"פ.
    (השינוי הקל בוצע.)
    עלילה, מידע על התנהלות המשחק:
    Spoiler ספוילר

מחוז אונובה:
    Spoiler ספוילר

צוות רוקט:
    Spoiler ספוילר

מועדון הקרב:
    Spoiler ספוילר

מאמני המכון:
    Spoiler ספוילר

האליטה:
    Spoiler ספוילר

השישייה האולטימטיבית:
    Spoiler ספוילר

טופס הרשמה:
    Spoiler ספוילר

חוקים:
    Spoiler ספוילר

איוונטים:
    Spoiler ספוילר

אדם נכנס דרך הדלת הגדולה והמוזהבת, המובל על ידי שלושה אנשים הנראים מסתוריים, שהופיעו משום מקום.
    "זימנת אותי למחוז אונובה, כדאי לך שזה יהיה חשוב." אומר אדם קירח כמעט הלובש חליפה שעלייה תפורה בצידה הימני האות R באדום, מבטו נראה כאילו תמיד רוקם במוחו תוכנית.
    "שמור על פיך, יש סיבה שזימנתי אותך לכאן." עונה לו בזעם אדם זקן הנזקף מכס מלכות, שיערו לבן וארוך, על עינו הימנית רטייה אדומה, הלובש גלימה שחלקה בצבע כחול וחלקה השני בצבע צהוב, מעוטרת בעיניים.
    "שנינו רוצים לשלוט על מחוז אונובה, זאת אומרת, אני רוצה לשלוט על מחוז אונובה, אתה רק רוצה לשלוט." אומר האדם הזקן.
    "אני רואה שהורדת את עיטור הזהב מגלימתך, וגם את סמל צוות פלזמה." עונה לו האדם המקריח, כאילו מתעלם מעלבונו של השני.
    "איני חפץ עוד בכשלונות נוספים, וכך גם אתה, צרף אותי לצוות רוקט, הכתר אותי למלככם, ואני בתמורה, אתן לך את שלושת נאמניי הטובים ביותר." אומר הזקן
    "היחידים." מעיר המקריח "מלך? אני לא בטוח שאתה יודע איך שזה עובד, אתה מיושן, גהטסיס." ממשיך.
    "ג'ובאני, הקשב, הכתר אותי למלך צוות רוקט, וצוות רוקט ידע נצחונות, באונובה, לאחר מכן בהואן, קנטו, ג'וטו וסינו!" אומר, ובקולו מצליח לכשף את ג'ובאני.
    "כן, מלכי..." אומר ג'ובאני, וכורע ברכו ומרכין את ראשו.
    נערך לאחרונה על ידי IdanOrany, 05-26-2011 בשעה 03:18 PM

2. משתמש מנוסה
    רשומים:
    1. דארן ווסט - Darren West (עידו).
    Spoiler ספוילר

2. דרייק הנרי - Drake Henry (תומר)
    Spoiler ספוילר

3. אדם פרץ - Adam Peretz (אדם).
    Spoiler ספוילר

הירשמו בהמוניכם!
    נערך לאחרונה על ידי IdanOrany, 05-30-2011 בשעה 07:50 PM

3. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    שם פרטי: עידו.
    שם הדמות: דארן ווסט Darren West
    מראה: אפשר ספרייט? אם כן אז אם לא אז תגיד לי אני אערוך.
    רקע: דארן נולד למשפחה אמידה בעיר אקרוטיק שבג'וטו. אמו של דארן נפטרה כשילדה אותו, ולכן אביו גידל אותו לבד. אבא של דארן היה כה מתוסכל ממות אישתו, שהוא התחיל לשתות ומצבם שלו ושל דארן התדרדר. יום אחד, אבא של דארן נעצר, בגלל שניסה לגנוב יהלומים, אך המשטרה תפסה אותו. בגלל שדארן נשאר לבד, העבירו אותו לבית של דוד שלו, ושם הוא קיבל בית חם ומצב טוב. למרות מצבו האישי שהשתפר, דארן עדיין מרגיש אשם במות אמא שלו וגם במצב של אבא שלו. יום אחד, דארן הסתובב באחד השדות הקרובים לבית דודו, ושם הוא התיידד עם פוקימונים, וראה בהם כחברים חדשים שתומכים בו ועוזרים לו לשכוח לרגע מהצרות ומהאשמה שהוא מרגיש. יום אחד, דודו של דארן קרא לו לשיחה. דארן, שהרגיש קצת ריחוק מהדוד, לא הבין מה הוא רצה. הדוד הסביר לו, שאמא שלו, השאירה לדארן פוקדור מסתורי לפני שנפטרה, ושאביו של דארן הבטיח לתת לו את הפוקדור כשיהיה גדול יותר או שיקרה מצב חירום כלשהו. דארן, שהיה סקרן לגלות מהו הפוקימון חייך לדודו והמשיך לחכות ליום שבו יקבל את הפוקדור. ביום הולדתו ה17, דודו של דארן אישר לו להתחיל מסע באונובה ולהיות מאמן מוצלח, ולכן השאיר את הפוקדור שאמא שלו השאירה לו אצל פרופסור ג'וניפר, שם יוכל לקחת אותו ולהתחיל את המסע. דארן השמח, מיד עלה על אוניית ההפלגה, נפרד מדודו ונסע אל העיירה נובמה באונובה, ושם...
    פוקימונים: לא לגעת.
    חפצים: לא לגעת.
    תגים: לא לגעת.
    שותפים: לא לגעת.
    הערות: פוקימון קרח נחמד יתקבל בשמחה ;)
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה
    שם פרטי: עידו.
    שם הדמות: דארן ווסט Darren West
    מראה: אפשר ספרייט? אם כן אז אם לא אז תגיד לי אני אערוך.
    רקע: דארן נולד למשפחה אמידה בעיר אקרוטיק שבג'וטו. אמו של דארן נפטרה כשילדה אותו, ולכן אביו גידל אותו לבד. אבא של דארן היה כה מתוסכל ממות אישתו, שהוא התחיל לשתות ומצבם שלו ושל דארן התדרדר. יום אחד, אבא של דארן נעצר, בגלל שניסה לגנוב יהלומים, אך המשטרה תפסה אותו. בגלל שדארן נשאר לבד, העבירו אותו לבית של דוד שלו, ושם הוא קיבל בית חם ומצב טוב. למרות מצבו האישי שהשתפר, דארן עדיין מרגיש אשם במות אמא שלו וגם במצב של אבא שלו. יום אחד, דארן הסתובב באחד השדות הקרובים לבית דודו, ושם הוא התיידד עם פוקימונים, וראה בהם כחברים חדשים שתומכים בו ועוזרים לו לשכוח לרגע מהצרות ומהאשמה שהוא מרגיש. יום אחד, דודו של דארן קרא לו לשיחה. דארן, שהרגיש קצת ריחוק מהדוד, לא הבין מה הוא רצה. הדוד הסביר לו, שאמא שלו, השאירה לדארן פוקדור מסתורי לפני שנפטרה, ושאביו של דארן הבטיח לתת לו את הפוקדור כשיהיה גדול יותר או שיקרה מצב חירום כלשהו. דארן, שהיה סקרן לגלות מהו הפוקימון חייך לדודו והמשיך לחכות ליום שבו יקבל את הפוקדור. ביום הולדתו ה17, דודו של דארן אישר לו להתחיל מסע באונובה ולהיות מאמן מוצלח, ולכן השאיר את הפוקדור שאמא שלו השאירה לו אצל פרופסור ג'וניפר, שם יוכל לקחת אותו ולהתחיל את המסע. דארן השמח, מיד עלה על אוניית ההפלגה, נפרד מדודו ונסע אל העיירה נובמה באונובה, ושם...
    הערות: פוקימון קרח נחמד יתקבל בשמחה ;)
    אני לא אוהב ספרייטים, מכיוון שזה מגביל לי את השימוש בספרייטים לדב"שים, אבל אני מוותר לך.
    אין לי בעיה עם הרקע, סה"כ, קח בחשבון שהדמות צריכה להיות יותר מיוסרת, בגלל שציינת שהיא מרגישה אשם על מות אימה והתדרדרותו של אביה.
    אתה בפנים, נתחיל כשעוד אחד ירשם.
    קרא הודעה בפרטי.

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    שם פרטי: תומר
    שם הדמות: דרייק הנרי | Drake Henry
    מראה: שיער בלונדיני קצר, עיניים כחולות צלולות כיין, חולצה שחורה עם גולגולת עליו, מכנסיים קצרים.
    רקע:
    שלום לי קוראים תומר, אני לא ממש מפורסם אבל נולדתי במחוז סינו בעיר טווינליף, אבי היה דוקטור למאובנים בעיר אורבורג ואימי הייתה שוטרת בעיר טווינליף.
    אימי ואבי נפגשו באירוע די מיוחד שהוא: היה פריצה במעבדה שאבי עבד בו ואז אימי באה כדי לעזור.ההורים שלי התאהבו במבט ראשון ולאחר-מכן הם התחתנו ואני נולדתי.
    בגיל 5 הלכתי לעבודה של אבי בעיר טווינליף ראיתי את הדברים במעבדה אבל הוא לא נתן לי להתקרב.אחרי שחזרנו הביתה ברחתי מהבית, נהייתי מבוהל.אני התחלתי לבכות לאלוהים ואז הגיע פוקימון דמוי בונה , הוא ניגש אלי וניחם אותי.בעזרת צהפוקימון נרגעתי והבנתי שאני יהיה מאמן אבחר בפוקימון הזה כפוקימון התחלתי.לאחר-מכן ראיתי פוקימון ענקי שהיה דומה לפוקימון הדומה שבא אלי.
    הוא הסביר לי איכשהו שהפוקימון הבונה הקטן ברח והוא בא לחפש אותו.אבא של הפוקימון הבונה לקח אותי לביתי ושם הורי שמחו אבל הפוקימון הענקי ברח.
    מאז המקרה חלפו כמה שנים ואני התבגרתי ונהייתי אחראי, וחלמתי לבחור בפוקימון היחידי שהוא בפוקימון הבונה שיצא למסע הגדול.
    יום אחד אבי פוטר מהעבודה ואז קיבל עבודה נוספת במחוז אונובה, ואז כול המשפחה עברה למחוז אונובה
    ואז החלטתי שבמחוז אונובה, אני אצא למסע הגדול להיות מאמן פוקימונים גדול!
    הערות: ראלטס זכר בבקשה, ומצטער על מה שקרא בה"פ...
    ואם אפשר, שותפה יפהפה ושיהיה רומן.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Gallade צפה בהודעה
    שם פרטי: תומר
    שם הדמות: דרייק הנרי | Drake Henry
    מראה: שיער בלונדיני קצר, עיניים כחולות צלולות כיין, חולצה שחורה עם גולגולת עליו, מכנסיים קצרים.
    רקע:
    שלום לי קוראים תומר, אני לא ממש מפורסם אבל נולדתי במחוז סינו בעיר טווינליף, אבי היה דוקטור למאובנים בעיר אורבורג ואימי הייתה שוטרת בעיר טווינליף.
    אימי ואבי נפגשו באירוע די מיוחד שהוא: היה פריצה במעבדה שאבי עבד בו ואז אימי באה כדי לעזור.ההורים שלי התאהבו במבט ראשון ולאחר-מכן הם התחתנו ואני נולדתי.
    בגיל 5 הלכתי לעבודה של אבי בעיר טווינליף ראיתי את הדברים במעבדה אבל הוא לא נתן לי להתקרב.אחרי שחזרנו הביתה ברחתי מהבית, נהייתי מבוהל.אני התחלתי לבכות לאלוהים ואז הגיע פוקימון דמוי בונה , הוא ניגש אלי וניחם אותי.בעזרת צהפוקימון נרגעתי והבנתי שאני יהיה מאמן אבחר בפוקימון הזה כפוקימון התחלתי.לאחר-מכן ראיתי פוקימון ענקי שהיה דומה לפוקימון הדומה שבא אלי.
    הוא הסביר לי איכשהו שהפוקימון הבונה הקטן ברח והוא בא לחפש אותו.אבא של הפוקימון הבונה לקח אותי לביתי ושם הורי שמחו אבל הפוקימון הענקי ברח.
    מאז המקרה חלפו כמה שנים ואני התבגרתי ונהייתי אחראי, וחלמתי לבחור בפוקימון היחידי שהוא בפוקימון הבונה שיצא למסע הגדול.
    יום אחד אבי פוטר מהעבודה ואז קיבל עבודה נוספת במחוז אונובה, ואז כול המשפחה עברה למחוז אונובה
    ואז החלטתי שבמחוז אונובה, אני אצא למסע הגדול להיות מאמן פוקימונים גדול!
    הערות: ראלטס זכר בבקשה, ומצטער על מה שקרא בה"פ...
    ואם אפשר, שותפה יפהפה ושיהיה רומן.
    מה קרה בה"פ?
    אמרת ששם הדמות הוא דרייק, וברקע התחלת עם תומר, אבל זה בלבול מינורי שלא מפריע לי.
    העלילה לא גרמה לי להגיד וואו, אבל אני לא רוצה שתגרום לי להגיד וואו, תוכיח את עצמך בתגובות יותר.
    מחסור כבד בפיסוק, אבל הצלחתי להבין מה קורה. (לי למשל, יש בעיה בשימוש רב בסימני פיסוק).
    פוקימון הבונה? אתה מתכוון לBidoof ולהתפתחותו?
    השאלות כמובן ייענו בפרטי, אתה בפנים.

התחלה:

דארן ווסט
    לאחר עגינת הספינה, והחיפושים הבלתי פוסקים אחר העיר נובמה ומעבדתה של פרופסור ג'וניפר, הצלחת בדרך פלא להגיע אל העיר נובמה.
    אתה עומד בפתח העיר, ניתן להריח את ניחוחות הסתיו בעיירה, עלי השלכת הוורודים מרחפים באוויר בעזרת רוחות הים. הכל מסביב וורוד וצבעוני. המראה המלבב פשוט תאווה לעיניים.
    אתה מתקדם בשביל המוביל אל כניסת העיר, מימינך נמצאת מעבדת הפרופסור ג'וניפר, אך נראה שהמעבדה נעולה והאורות בפנים כבויים.
    האם תלך לחפש אחר פרופ. ג'וניפר? אם כן איפה? אם לא, מה תעשה?

דרייק הנרי
    אתה ומשפחתך התמקמתם לבסוף בעיר נובמה, הורייך רכשו בית קרוב לים.
    ולבסוף, סיימתם להעמיס את הדברים בבית, בקוצר רוח אתה פורק מעט דברים.
    "אני מבינה..." אומרת אימך, מחייכת, מגבת בידיה. "קדימה, תחזור לפרוק את הדברים אחר כך, אני יודעת שאתה לא יכול לחכות לקבל את הפוקימון הראשון שלך מפרופסור ג'וניפר. המעבדה שלה בצפון העיר, קדימה!" מפצירה בך בחיוך.
    אתה מהנהן לאימך כאות תודה, שנייה לפני שאתה מתכוון לרוץ מחוץ לבית, עוצרת בעדך אימך.
    "רגע, דרייק... קח את זה! ושמור על קשר..." אומרת, ומושיטה לך דבר הנראה כשעון יד. "זה הטלפון העדכני ביותר שיש במחוז, תתקשר מידי פעם."

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי IdanOrany צפה בהודעה
    מה קרה בה"פ?
    אמרת ששם הדמות הוא דרייק, וברקע התחלת עם תומר, אבל זה בלבול מינורי שלא מפריע לי.
    העלילה לא גרמה לי להגיד וואו, אבל אני לא רוצה שתגרום לי להגיד וואו, תוכיח את עצמך בתגובות יותר.
    מחסור כבד בפיסוק, אבל הצלחתי להבין מה קורה. (לי למשל, יש בעיה בשימוש רב בסימני פיסוק).
    פוקימון הבונה? אתה מתכוון לBidoof ולהתפתחותו?
    השאלות כמובן ייענו בפרטי, אתה בפנים.
    דרייק הנרי
    אתה ומשפחתך התמקמתם לבסוף בעיר נובמה, הורייך רכשו בית קרוב לים.
    ולבסוף, סיימתם להעמיס את הדברים בבית, בקוצר רוח אתה פורק מעט דברים.
    "אני מבינה..." אומרת אימך, מחייכת, מגבת בידיה. "קדימה, תחזור לפרוק את הדברים אחר כך, אני יודעת שאתה לא יכול לחכות לקבל את הפוקימון הראשון שלך מפרופסור ג'וניפר. המעבדה שלה בצפון העיר, קדימה!" מפצירה בך בחיוך.
    אתה מהנהן לאימך כאות תודה, שנייה לפני שאתה מתכוון לרוץ מחוץ לבית, עוצרת בעדך אימך.
    "רגע, דרייק... קח את זה! ושמור על קשר..." אומרת, ומושיטה לך דבר הנראה כשעון יד. "זה הטלפון העדכני ביותר שיש במחוז, תתקשר מידי פעם."
    לגבי התומר זה בטעות כי שמי זה תומר... וזה לא בידוף, זה אושווט ואושווט הוא בונה.
    ומצטער על הסימני פיסוק...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "וואו! תודה אימא!" אגיד בשמחה לאימי ואחבק אותה בשמחה, "כשאני אקבל את הפוקימון אני ישר התקשר אליך!" אוסיף בשמחה רבה.
    'אני חייב כבר את הפוקימון התחלתי שלי!' אחשוב לעצמי, אעלה חיוך על פני וארוץ לעבר מעבדת פרופסור ג'ניפר שנמצאת בצפון העיר נובמה.

8. משתמש מנוסה
    דרייק הנרי
    אושווט הוא לוטרה, למען האמת.
    ---------
    אימך אוחזת בך חזק, החיבוק נארך להרבה זמן והיא לא מרפה, לבסוף היא מרפה ובאנחה אומרת להתראות, אבל אתה כבר הספקת לרוץ אל עבר הדלת ולרוץ אל עבר מעבדת הפרופסור.
    בעודך רץ אל צפון העיר, ובאותו הזמן מתמרן את רתימת מכשיר אל ידך השמאלית אתה מבחין בנוף היפהפה של העיר נובמה, בעלי הכותרת הוורודים הנסחפים על הקרקע ומסתובבים במעגלים באוויר בעזרת הבריזות, ובשלכת היפיפייה של הפרחים והעצים מסביב, זוהי שעת בוקר מוקדמת וכמעט ואין נפש חייה בחוץ, כולם עוד ישנים, ונראה שגם ג'וניפר, כי מעבדתה נעולה, והאורות בפנים כבויים.
    נערך לאחרונה על ידי IdanOrany, 05-20-2011 בשעה 11:48 PM

9. משתמש מנוסה
    דרייק הנרי
    אושווט הוא לוטרה, למען האמת.
    ---------
    אימך אוחזת בך חזק, החיבוק נארך להרבה זמן והיא לא מרפה, לבסוף היא מרפה ובאנחה אומרת להתראות, אבל אתה כבר הספקת לרוץ אל עבר הדלת ולרוץ אל עבר מעבדת הפרופסור.
    בעודך רץ אל צפון העיר, ובאותו הזמן מתמרן את רתימת מכשיר אל ידך השמאלית אתה מבחין בנוף היפהפה של העיר נובמה, בעלי הכותרת הוורודים הנסחפים על הקרע ומסתובבים במעגלים באוויר בעזרת הבריזות, ובשלכת היפיפייה של הפרחים והעצים מסביב, זוהי שעת בוקר מוקדמת וכמעט ואין נפש חייה בחוץ, כולם עוד ישנים, ונראה שגם ג'וניפר, כי מעבדתה נעולה, והאורות בפנים כבויים.
    אני בדקתי את התרגום ויצאה לי שזה בונה...
    לא משנה...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'אוי איזה באסה...' אחשוב לעצמי ואקפוץ מרוב כעס, אתן אגרוף לדלת ואז אלך משם אחר חיפוש פוקימונים מעניינים לדבר איתם ולהתעיידד איתם.

10. משתמש מנוסה
    דרייק הנרי
    יכול להיות שזה בונה, אני בדקתי בגוגל טרנסלייט כי מורפיקס לא הצליח לתרגם לי וזה רשם שזה לוטרה.
    -------------
    הדפיקה החזקה על הדלת גורמת ללהקת פוקימונים שאינך מזהה להתעופף מהמקום.
    אתה הולך בזעם ומטייל בעיר נובמה, לאחר כמה זמן אתה נרגע מעט.
    אתה מסתכל סביב ולא רואה פוקימונים בתוך העיר, כעבור 10 דקות מלאות יאוש מכשיר הקשר שלך מצלצל, ואתה עונה.
    "דרייק? היי, זאת אמא" בוקע הקול של אמך דרך המכשיר. "תשמע, השעה מוקדמת עכשיו, תחכה עוד רבע שעה, כולם הולכים לעבודה בשעה הזאת, אולי ג'וניפר גם כן." היא אומרת, וקולה נבלע ומתנתק בסיום השיחה.
    אתה מתיישב על ספסל בייאוש, עלי כותרת וורדרדים ממשיכים שוב ושוב להכות את פנייך בעדינות.
    "מרלין! חכה!" נשמע קול מבוהל של ילד קטן, אינך יודע מהיכן הקול מגיע.

11. משתמש מנוסה
    דרייק הנרי
    יכול להיות שזה בונה, אני בדקתי בגוגל טרנסלייט כי מורפיקס לא הצליח לתרגם לי וזה רשם שזה לוטרה.
    -------------
    הדפיקה החזקה על הדלת גורמת ללהקת פוקימונים שאינך מזהה להתעופף מהמקום.
    אתה הולך בזעם ומטייל בעיר נובמה, לאחר כמה זמן אתה נרגע מעט.
    אתה מסתכל סביב ולא רואה פוקימונים בתוך העיר, כעבור 10 דקות מלאות יאוש מכשיר הקשר שלך מצלצל, ואתה עונה.
    "דרייק? היי, זאת אמא" בוקע הקול של אמך דרך המכשיר. "תשמע, השעה מוקדמת עכשיו, תחכה עוד רבע שעה, כולם הולכים לעבודה בשעה הזאת, אולי ג'וניפר גם כן." היא אומרת, וקולה נבלע ומתנתק בסיום השיחה.
    אתה מתיישב על ספסל בייאוש, עלי כותרת וורדרדים ממשיכים שוב ושוב להכות את פנייך בעדינות.
    "מרלין! חכה!" נשמע קול מבוהל של ילד קטן, אינך יודע מהיכן הקול מגיע.
    'מעניין מי זה צועק...' אחשוב לעצמי ואז אקום מהספסל, ואלך לחפש מאיפה הקול בוקע.
    'מעניין מי זאת מרלין ומי צועק את שמה...' אחשוב לעצמי אחרי חיפוש הקול שהגיע אליי.

12. Surgeon of Death
    שם פרטי: יונתן
    שם הדמות: מקס
    מראה:
    רקע: מקס נולד במחוז הוואן,עם 3 אחים,2 גדולים ממנו ההכי גדול נקרא הנרי והשני גי'ם ואחד קטן ממנו שנקרא ג'ק. כשמקס היה בן 6 האח הכי גדול שלו יצא למסע,אבל לאחר יום אחד חזר. מקס ושאר אחיו שאלו אותו "למה החזרת כל כך מוקדם הנרי?",הוא ענה:"אתמול בצהריים בשעה 3 בערך,שמעתי צעדים ונפנוף בכנפים של סוג של פוקימון מעופף,הבטתי לשם ובזמן שהספקתי ראיתי שלאדם יש בגדים שחורים,בסוג של הפוקימון לא הבחנתי,פתאום שמעתי שהמאמן פוקד על הפוקימון לעשות אבקת שינה,עדין לא הבנתי שמתקפה מכוונת אלי. ראיתי סוג של אבקה המתנשבת בגרוח ונוגעת בגופי ואז נרדמתי. שמעתי קולות של פוקימון ואדם קולות של צעדים לאחר שקמתי לא ראיתי את הפוקדורים שלי ולא ראיתי שום דבר אז אני חזרתי." מאז מקס שנא פוקימונים וטעה איך אדם יכול להשפיע על פוקימון לעשות פשעים כמו גנבה. כשמקס היה בן 8 הם נסעו לעיר סוטופוליס ולקחו את הספינה לאונובה. במשך כל השייט הארוך לאונובה חשב מקס איך זה שם,האם גם שם יש גנבים שמשתמשים בפוקימונים שלהם כדי לגנוב עוד? או שאין. הוא גם שאל את עצמו איזה פוקימונים יש שם.הם עברו לגור שם ומקס ראה פוקימונים אחרים,והבין שאולי כדאי לו בכל מקרה לצאת למסע.כשמקס היה בן 10 יצא למסע אחיו השני,לא היו לו שום בעיות במסע,מקס הבין שזה לא תמיד ככה והחליט לצאת עוד שנתים למסע.
    הערות:
    סייטר\איפום
    נערך לאחרונה על ידי Bard, 05-21-2011 בשעה 12:30 AM

13. משתמש מנוסה
    יונתן:
    דרוש שם משפחה. הרקע, במקרה הזה, דל מאוד. הבעיה שלי היא לא עם האורך, אלא עם כמות המידע שהצלחת להעביר באורך קצר ועדיין להישאר ברור.
    אין מספיק מידע, וגם המידע שיש לא ברור מספיק, פרט יותר על מקרה הגניבה והפשעים, על שאר האחים, על ההורים, הקפד על הסימן "," בעת דיבור, אשמח אם תערוך.

דרייק הנרי
    למרות שלא היה לך מושג מהו מקור הקול, אתה משוטט חסר קצה חוט אחר מקורו של הקול. התרחקת מעט מהספסל ומאחורייך נשמע רעש מפלח אוויר, וצעדים חזקים ומהירים.
    אתה מסתובב לאחור, רואה מראה חטוף של פוקימון שנעלם אל תוך שיחי הנוי הקרובים בתוך העיר, ואחריו ילד קטן, כבן 10, הלובש חולצה צהובה ומכנס בצבע תכלת, פניו תמימות ושיערו שחור בעל פלומה קטנה המבצבצת מחוץ לכובעו הכחול שמצחייתו מאחור.
    "היי.." אומר לך אחרי שהבחין בך מסתכל עליו, הוא משפשף את ראשו במבוכה.
    "מרלין ברח לי, תוכל לעזור לי למצוא אותו?" שואל אותך בחיוך שקשה לסרב לו.
    נערך לאחרונה על ידי IdanOrany, 05-21-2011 בשעה 12:15 AM

14. משתמש מנוסה
    דרייק הנרי
    למרות שלא היה לך מושג מהו מקור הקול, אתה משוטט חסר קצה חוט אחר מקורו של הקול. התרחקת מעט מהספסל ומאחורייך נשמע רעש מפלח אוויר, וצעדים חזקים ומהירים.
    אתה מסתובב לאחור, רואה מראה חטוף של פוקימון שנעלם אל תוך שיחי הנוי הקרובים בתוך העיר, ואחריו ילד קטן, כבן 10, הלובש חולצה צהובה ומכנס בצבע תכלת, פניו תמימות ושיערו שחור בעל פלומה קטנה המבצבצת מחוץ לכובעו הכחול שמצחייתו מאחור.
    "היי.." אומר לך אחרי שהבחין בך מסתכל עליו, הוא משפשף את ראשו במבוכה.
    "מרלין ברח לי, תוכל לעזור לי למצוא אותו?" שואל אותך בחיוך שקשה לסרב לו.
    "מי זה המרלין הזה?" אשאל את הילד בנימוס, "אני אעזור לך בשמחה" אוסיף, אגיש את ידי כדי ללחוץ את ידו ואז אמשיך איתו בחיפוש אחרי הפוקימון שלו ששמו מרלין.

15. משתמש מנוסה
    דרייק הנרי
    וואו אתה מגיב מהר
    ---------------
    "מרלין, הפוקימון שקיבלתי אתמול בג'וניפר..." הוא מסביר בקול מצפצף, ומושיט את ידו הקטנה כדי ללחוץ את ידך.
    "ראיתי אותו נכנס לשיחים האלה..." אומר ומצביע אל עבר השיחים, באותו הרגע שהצביע, רץ פוקימון אל מחוץ לשיח, קפץ לגובה ודרך על ראשו של הילד, והמשיך בבריחה, מרוב מהירותו לא הספקת לראות את מראהו.
    "דרך אגב..." ממלמל לאחר שהרים את כובעו שנפל כתוצאה מקפיצתו של הפוקימון "שמי ג'ושוע..." אומר במבוכה.

עמוד 1 מתוך 11 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •