Pokemon GO
עמוד 142 מתוך 285 ראשוןראשון ... 4292132140141142143144152192242 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,116 עד 2,130 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    [COLOR="YellowGreen"]
    עומר

סוג:אש
    צימצאר פוקימון הקוף, הוא אוהב להיות על עצים ולטפס וקוטף מהם תפירות, זנבו היא להבה וכשהוא רגוע גם הלהבה רגועה, יש לו מתקפה שנקראת להט זה המצב ההגנתי שלו, אם הוא במצב של חיים ומוות להבתו גדלה והוא מאבד שליטה, הוא פוקימון מאוד סקרן וחברותי ואוהב לעשות שטויות ולכייף וחייכני

כול הבאטרפרים משתמשים בנשיכת חרק וצימצאר בחיפרות וסריטות, מורקרו מנקר ובאטרפרי עוזר אם נשיכת חרק חזקה ונוצר חור, כול הבאטרפרים עפים וזה יוצר מחזה מלבב למדי, מורקרו מגיע אליך בתעופה שאליו צימצאר שקופץ אליך
    "יפה.. סוף טוב הכל טוב... רק מי הם האנשים האלה..?" אמלמל לעצמי בשקט
    "טוב,בוא נזוז.." אפנה אל הפוקימונים שלי ואתחיל לצעוד באיטיות לעבר המשך דרך 1...
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: ben
    מאי
    "אני חושבת שירוקה תתאים" אמרה המוכרת ,היא הביאה לך חצאית קצרה בצבע ירוק כמו העלה של צ'רובי וצעיף בצבע אדמדם אש כזה

בן
    "לא הרבה" אמרה סורה "אני רגילה לרכבות יש פה הרבה אנשים וקל להתמזג" אמרה סורה, ניסית להירדם אבל סורה העירה אותך "תתכופף!" אמרה סורה והתכופפה "אני צריכה לצאת מפה, אתה תישאר אם תאה צריך הנה כרטיס" אמרה סורה והביאה לך כרטיס לבנבן ויצאה מהמקום שלכם והתחילו ללכת שהגלימו והכובע מכסים ואתה

כריס
    "כן הוא ינוח ובעוד שעה תבוא לקחת אותו" אמרה האחות ג'וי והלכה לטפל בעוד פוקימונים

מייקל
    אתה ובריאנה יורדים למטה שביוטפלי על כתפה ונכנסים למקום שלכם, מולכם עובר איש אם בייגלים גדולים וממרחים "רוצים? 15 לאחד אם ממרח" אמר המוכר במבטא משונה

עומר

צימצאר פוקימון הקוף, הוא אוהב להיות על עצים ולטפס וקוטף מהם תפירות, זנבו היא להבה וכשהוא רגוע גם הלהבה רגועה, יש לו מתקפה שנקראת להט זה המצב ההגנתי שלו, אם הוא במצב של חיים ומוות להבתו גדלה והוא מאבד שליטה, הוא פוקימון מאוד סקרן וחברותי ואוהב לעשות שטויות ולכייף וחייכני

כול הבאטרפרים משתמשים בנשיכת חרק וצימצאר בחיפרות וסריטות, מורקרו מנקר ובאטרפרי עוזר אם נשיכת חרק חזקה ונוצר חור, כול הבאטרפרים עפים וזה יוצר מחזה מלבב למדי, מורקרו מגיע אליך בתעופה שאליו צימצאר שקופץ אליך
    אני קם בבהלה בדיוק שחשבתי שיש לי מנוחה קלה.
    "תודה על הכרטיס מקווה לראות אותך בקרוב" אני אומר לה ומשפשף את עיניי.
    אני נשכב לאורך המושב ומניח את הראש.
    'מה כבר יכול לקרות' אני חושב לעצמי,עוצם עיניים ומנסה להרדם.

3. משתמש מנוסה
    מאי
    "אני חושבת שירוקה תתאים" אמרה המוכרת ,היא הביאה לך חצאית קצרה בצבע ירוק כמו העלה של צ'רובי וצעיף בצבע אדמדם אש כזה

בן
    "לא הרבה" אמרה סורה "אני רגילה לרכבות יש פה הרבה אנשים וקל להתמזג" אמרה סורה, ניסית להירדם אבל סורה העירה אותך "תתכופף!" אמרה סורה והתכופפה "אני צריכה לצאת מפה, אתה תישאר אם תאה צריך הנה כרטיס" אמרה סורה והביאה לך כרטיס לבנבן ויצאה מהמקום שלכם והתחילו ללכת שהגלימו והכובע מכסים ואתה

כריס
    "כן הוא ינוח ובעוד שעה תבוא לקחת אותו" אמרה האחות ג'וי והלכה לטפל בעוד פוקימונים

מייקל
    אתה ובריאנה יורדים למטה שביוטפלי על כתפה ונכנסים למקום שלכם, מולכם עובר איש אם בייגלים גדולים וממרחים "רוצים? 15 לאחד אם ממרח" אמר המוכר במבטא משונה

עומר

" זה לא יספיק לי עד הקרב ... או שאולי אני אצליח למשוך את הקרב שעה ? " אמלמל לעצמי בשקט .
    " טוב נו , לקרב ! " אצעק בקול ואז אהיה נבוך מהאנשים המסתכלים עליי בתדהמה .
    אני הולך חזרה לילד ומאתגר אותו .
    הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד

4. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    מייקל
    האיש הולך ואתה נרדם, פתאום מישהו מעיר אותך "בוא חייבים לזוז" אמר קול פקחת את עיניך וגילית את בריאנה וראית שהכרטיסן בדרך "אנחנו מספיק קרובים לעיר השלישית בוא נלך" אמרה בריאנה והעירה אותך

מאי
    "החצאית 20 והצעיף 15.. 35" אמרה המוכרת וביטה אלייך לאחר שחישבה במחשבון (מה היא עובדת בחנות בגדים אין לה הרבה מוח )

עומר
    אתה מתחיל ללכת שצימצאר אל כתפך, באטרפרי ומורקרו מתחילים לעוף ופתאום נורא מתחשק לך לעשות קרב

בן
    אתה הולך לישון ומעירים אותך שוב "סליחה הייתה פה מישהו?" שאל מישהו אם בגדים מוזרים

כריס
    אתה הולך אל הילד ואומר לו שאתה רוצה להילחם איתו, "אתה איתי? הפוקימונים שלי מנצחים ואתך בשנייה אבל אם אתה מתעקש להיות לוזר אז בשמחה" אמר הנער וחייך, יצאתם החוצה והוא שלף פוקדור וכול חבריו עודדו אותו בקריאות "תומר! תומר! תומר!" הם התחיל לצעוק "קדימה צא וורטלטל !" קרא תומר , מהפוקדור יצא צב מיים ענקי אז זנב יפיפה והתלבטת אם להוציא את באלבאזור או אלמוגה שטובים אל סוג מים

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

5. משתמש מנוסה
    מייקל
    האיש הולך ואתה נרדם, פתאום מישהו מעיר אותך "בוא חייבים לזוז" אמר קול פקחת את עיניך וגילית את בריאנה וראית שהכרטיסן בדרך "אנחנו מספיק קרובים לעיר השלישית בוא נלך" אמרה בריאנה והעירה אותך

מאי
    "החצאית 20 והצעיף 15.. 35" אמרה המוכרת וביטה אלייך לאחר שחישבה במחשבון (מה היא עובדת בחנות בגדים אין לה הרבה מוח )

עומר
    אתה מתחיל ללכת שצימצאר אל כתפך, באטרפרי ומורקרו מתחילים לעוף ופתאום נורא מתחשק לך לעשות קרב

בן
    אתה הולך לישון ומעירים אותך שוב "סליחה הייתה פה מישהו?" שאל מישהו אם בגדים מוזרים

כריס
    אתה הולך אל הילד ואומר לו שאתה רוצה להילחם איתו, "אתה איתי? הפוקימונים שלי מנצחים ואתך בשנייה אבל אם אתה מתעקש להיות לוזר אז בשמחה" אמר הנער וחייך, יצאתם החוצה והוא שלף פוקדור וכול חבריו עודדו אותו בקריאות "תומר! תומר! תומר!" הם התחיל לצעוק "קדימה צא וורטלטל !" קרא תומר , מהפוקדור יצא צב מיים ענקי אז זנב יפיפה והתלבטת אם להוציא את באלבאזור או אלמוגה שטובים אל סוג מים
    אני קם לפתע שמישהו מעיר אותי.
    'זהו אני לא הולך יותר לישון ברכבות בחיים שלי' אני חשוב לעצמי וקם משיכבה לישיבה.
    "מי שואל?" אני אומר לאיש שצורתו מעורפלת באופן מטושטש בגלל שהרגע קמתי.
    'אסור לי לדבר עליה,או על עדן והאחרים' אני חושב לעצמי וחוזר לעצמי.
    "מי אתה?" אני שואל בשנית.

6. משתמש מנוסה
    מייקל

מאי

עומר

בן

כריס
    ' באלבאזור או אלמוגה ... אני חושב שאני אעדיף את אלמוגה , יש לו מכת וולט שהיא מכה אדירה והיא יכולה לגרום נזק רב , היא חזקה יותר מעלי טער .. אוקיי אז אלמוגה '

אני אזרוק פוכדור באוויר אקרא : " צא אלמוגה ! מכת וולט עכשיו ! "
    " אני אוכיח לך שאהבה לפוקימונים שווה הרבה יותר מאימונים מפרחים , פרחח ! " אצעק בחוזקה .
    הפותח המהולל של עמ' 101 בנו"ד

7. Hail Hydra
    מייקל

מאי

עומר

בן

כריס
    ברור שיתחשק לי קרב...אבל איפה אני אשיג פוקימונים להלחם נגדם...?
    ~~~~~~~~~~~~~~
    "צ'מצ'אר,בפעם הבאה שנעשה קרב,אתה תלחם.. אני רוצה לראות אם תוכל להשתמש בלהביור אחרי האימונים..." אפנה אליו ואומר לו "לכן,תצטרך לשפר את הגחלת שלך... אני מאמין בך צ'ימצ'אר!" אעודד אותו.
    מיד אפנה אל מארקוורו ואומר לו "מארקוורו,גם הניקור שלך משתפר... אני כבר רוצה לראות אותו בפעולה,לכן,אני מבטיח שתלחם בקרוב נגד פוקימונים,ואני גם מאמין שתביס אותם!" ואז אפנה אל באטרפרי ואומר לו בעידוד "גם אתה תלחם בקרוב,אני רוצה כבר לראות את כל המתקפות שלך בפעולה.." מייד אסתכל לכל הצדדים ואבדוק אם פוקימונים נמצאים שם,בתקווה למצוא מקור אימון מושלם..
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    בן
    "מישהו" אמר האיש והסתכל אליך,
    הפרצוף שלו נראה מפחיד וצלקת אדומה חצתה לאורך עיינו
    "האם אתה מכיר את השם סורה נאיטו?" שאל האיש והסתכל אליך, מאחוריו היו כחמישה אנשים לבושים בדיוק כמוהו , בגד שחור לחלוטין אם שישה כפתורים זהובים מסודרים בשתי שורות של שלושה

כריס
    "תיכנס לשריון שלך ותחמוק!" קרא הנער, וורטלטל נכנס לשיריונו אבל לא הספיק לחמוק והכדור פגע בשיריונו, אומנם המתקפה פגעה בחצי ממה שהיא הייתה אמורה להיות אבל הוא התחשמל בצורה רצינית "מה אתה אפס ?! אתה לא יכול להתחמק?! קרן קרן עכשיו!" קרא הנער, וורטלטל יצא החוצה והסתכל אל הנער , היה לו פרצוף של תסכול עצב וכעס אבל תכעס לא ראו, הוא ירה קרן קרח מהירה לעבר אמלוגה

עומר
    אתה מנסה למצוא פוקימונים אבל היחדים הם הבאטרפרים שברחו והמטאפודים אבל לא שווה להילחם נגדם כי אין להם כמעט מתקפות, פתאום שמעת קול מהעצים "קדימה איפום!" קרא הקול ושנמע קול חבטה

וספארמרית מתקדמת

9. משתמש מנוסה
    בן
    "האם אתה מכיר את השם סורה נאיטו?" שאל האיש והסתכל אליך, מאחוריו היו כחמישה אנשים לבושים בדיוק כמוהו , בגד שחור לחלוטין אם שישה כפתורים זהובים מסודרים בשתי שורות של שלושה

כריס
    "תיכנס לשריון שלך ותחמוק!" קרא הנער, וורטלטל נכנס לשיריונו אבל לא הספיק לחמוק והכדור פגע בשיריונו, אומנם המתקפה פגעה בחצי ממה שהיא הייתה אמורה להיות אבל הוא התחשמל בצורה רצינית "מה אתה אפס ?! אתה לא יכול להתחמק?! קרן קרן עכשיו!" קרא הנער, וורטלטל יצא החוצה והסתכל אל הנער , היה לו פרצוף של תסכול עצב וכעס אבל תכעס לא ראו, הוא ירה קרן קרח מהירה לעבר אמלוגה

עומר
    אתה מנסה למצוא פוקימונים אבל היחדים הם הבאטרפרים שברחו והמטאפודים אבל לא שווה להילחם נגדם כי אין להם כמעט מתקפות, פתאום שמעת קול מהעצים "קדימה איפום!" קרא הקול ושנמע קול חבטה
    "סורה?...","שנייה תן לי לחשוב" אני אומר לו ועושה את עצמי ובתוך תוכי מקווה שלא יעלו עליי.
    'הם נראים מפחיד' אני חושב לעצמי בלחץ אך עדיין מנסה להשאר רגוע ולהראות רוגע ואמת.
    "לא נראלי שאני מכיר אות אדוני,היה פה רק אדון אחד זקן לא הייתה פה שום..,סורה אמרת?"
    'אני מקווה שהוא יקנה את זה'

10. משתמש מנוסה
    בן
    משום מה האיש לא קנה את זה ורק התעצבן יותר
    "תראה המקורות שלי אומרים לי שהיא הייתה איתך פה ואתה אפילו מכיר אותה אישית אין לי זמן כרגע למאמן חובבן אני ישאל עוד פעם אז תענה לי אם אתה לא רוצה להיפגע" אמר האיש ובשלב זה הוא אפילו הרים את חולצץך ככה שהייתה ממש באוויר "איפה היא?" הוא שאל והסתכל אליך, פתאום הוא נפל ומאחוריך ראית את סורה "ממש כאן " היא אמרה ונראתה בשילוב בין מישהי שמתבדחת לרצינית למידי (וואי אני רואה יותר מידי סרטים..) "יאלה בוא " אמרה סורה ולקחת את התיק שלך והתחלתם ללכת לאחורנית(ולא אפחד לא שם שנלחמים בקונג פו במסדרון..XD) "צא סיזור" אמרה סורה, פוקימון אדום אם צבתות יצא החוצה "תן לי יד " אמרה סורה והסתכלה אלייך ( כול כך אבל כול כך סרטים .. איפה המקוריות כאן תגיד לי?! )

וספארמרית מתקדמת

11. משתמש מנוסה
    בן
    משום מה האיש לא קנה את זה ורק התעצבן יותר
    "תראה המקורות שלי אומרים לי שהיא הייתה איתך פה ואתה אפילו מכיר אותה אישית אין לי זמן כרגע למאמן חובבן אני ישאל עוד פעם אז תענה לי אם אתה לא רוצה להיפגע" אמר האיש ובשלב זה הוא אפילו הרים את חולצץך ככה שהייתה ממש באוויר "איפה היא?" הוא שאל והסתכל אליך, פתאום הוא נפל ומאחוריך ראית את סורה "ממש כאן " היא אמרה ונראתה בשילוב בין מישהי שמתבדחת לרצינית למידי (וואי אני רואה יותר מידי סרטים..) "יאלה בוא " אמרה סורה ולקחת את התיק שלך והתחלתם ללכת לאחורנית(ולא אפחד לא שם שנלחמים בקונג פו במסדרון..XD) "צא סיזור" אמרה סורה, פוקימון אדום אם צבתות יצא החוצה "תן לי יד " אמרה סורה והסתכלה אלייך ( כול כך אבל כול כך סרטים .. איפה המקוריות כאן תגיד לי?! )
    'אוי לא מה אני אעשה' אני חושב לעצמי כאשר האיש תופס אותי ולפתע אני מרגיש את רגליי מנותקות מהקרקע.
    "אבל אני לא יודע מי זאת" אני ממשי להגיד לו שלפתע אני מרגיש אחיזתו נחלשם ואני נופל ארצה.
    "סורה לא חשבתי שהפעם הבאה שאראה אותך תהיה כל כך מהר ואפילו יותר משמחת מהפעם הקודמת!" אני אומר ורץ מיד לאיזורה וכאשר חשפה את הסיזור שלה דיי הופתעתי,"הוא נראה דיי מרשים" אני אומר לה.
    כאשר היא אומרת לי לתפוס בידה אני לא מהסס וסומך עליה שתחלץ אותי מן הבאלגן הזה.
    "אוקיי" אני משיב לה ואוחז בידה.

12. משתמש מנוסה
    בן
    אוי אני מכורה לסרטים מעצבנים
    ~~~~~
    את מרזיק ביד שלה והיא מרזיקה בסיזור , פתאום סיזור ממריא (עוד פעם סרט ואני יודעת שחפרתי) ואתם רואים את האיש מקלל , "אני מציעה שתרזיק פה" אמרה סורה ושמה תיד שלך קרובה ליד של סיזור "אני גם מציעה שננחת כי סיזור לא יכול לסחוב הרבה" אמרה סורה בחיוך קטן , סיזור התחיל לנחות וראית מלמעלה נהר מאוד גדול, "ופה התחנה שלי " אמרה סורה, לאחר שהרזקת ביד של סיזור, היא עזבה את סיזור שהייתם קרובים לקרקע וחתה אל הרגליים , סיזור נחת ואתה נפלתה וקמת והבטת אל הנהר הגועש

וספארמרית מתקדמת

13. Hail Hydra
    בן

כריס

עומר
    "או אה.. מאמן פוקימונים..." אומר לעצמי ואלך לעברו "קדימה צ'ימצ'אר אני אאתגר אותו לקרב ואז אתה תלחם... אני מאמין בך!" אומר לו ואאתגר את מאמן הפוקימונים בקרב אחד על אחד...
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    עומר
    "שלום !" קרא הנער שהגעת אליו, ראית מאמן אם כובע בצבעי אדום שחור חולצה אדומה ומכנסים שחורות, לידו היה קופף סגול מבולבל שקפץ והיה מסביב לכתפו, קצה זנבו הייתה כף יד גדולה בצבע צהוב
    "אממ אוקי תבחר אתה קודם" אמר הנער לאחר שאתגרת אותו

וספארמרית מתקדמת

15. משתמש מנוסה
    בן
    אוי אני מכורה לסרטים מעצבנים
    ~~~~~
    את מרזיק ביד שלה והיא מרזיקה בסיזור , פתאום סיזור ממריא (עוד פעם סרט ואני יודעת שחפרתי) ואתם רואים את האיש מקלל , "אני מציעה שתרזיק פה" אמרה סורה ושמה תיד שלך קרובה ליד של סיזור "אני גם מציעה שננחת כי סיזור לא יכול לסחוב הרבה" אמרה סורה בחיוך קטן , סיזור התחיל לנחות וראית מלמעלה נהר מאוד גדול, "ופה התחנה שלי " אמרה סורה, לאחר שהרזקת ביד של סיזור, היא עזבה את סיזור שהייתם קרובים לקרקע וחתה אל הרגליים , סיזור נחת ואתה נפלתה וקמת והבטת אל הנהר הגועש
    "פה התחנה שלך,אבל איך אני מגיע לשלי?" אני שואל את סורה בעודי מביט באיזור בו נחתנו.

עמוד 142 מתוך 285 ראשוןראשון ... 4292132140141142143144152192242 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •