למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
בן
סקווירטל ובאדו מתחילים לשתות מהבקבוקים שלהם ולאחר כשתי דקות שתי הבקבוקים היו ריקים והחאות ג'וי נשמה לרווחה
איתי
נלה לא פותחת תדלת אז אתה מחליט להיכנס לבד,אתה רואה שנלה יושבת מקופלת על המיטה של החדר שלה אם הראש בין הברכיים
מייקל
לאחר מספר נידנודים שני הפוקדורים נעצרו ואתה לוקח אותם, אחד אתה מביא לבריאנה "אה.. תודה!" אמרה בריאנה בחיוך והביאה לך פוקדור ריק
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
אני לוקח את הפוקדור הריק אומר:"אין בעד מה. בואי, נלך לרפא את כולם." אני אומר בחיוך והולך למרכז הפוקימונים לרפא את הפוקימונים שלי. אחרי זה אני אומר לבריאנה:" אכפת לך להוציא את שלך? אני רוצה להיות בטוח שאני לקחתי את הזכר ולא להפך. אני ממש רוצה נידוקינג." אני אומר בחיוך ומחכה לתשובת בריאנה
בן
"אם הוא שתה אז הוא היה בסדר" אמרה האחות ג'וי בחיוך וכול האחים הסקווירטלים רצו אל מיטתו של הסקווירטל הקטן
מייקל
אתם עומדים בתור המעוס ושמגיע תורכם האחות ג'וי מרפא לכם את הפוקימונים שלכם, אתם יוצאים החוצה ובריאנה מוציאה את כול הפוקימונים שלה, יש שם את פיצ'ו איווי ביוטפלי בוויזל ליפאון גלאסיון ונידורין הקטנה שמתבוננת ומחפשת את הנידורין השני "עכשיו בוא נלך לקנות אבני פיתוח!" קראה בריאנה בשימחה
וספארמרית מתקדמת
מייקל
המוכר מוציא קופסא "אין לנו אבני פיתוח של אבן ירח תמצאו אותם בהרים" אמר המוכר והצביע אל מקום רחוק במפה "נקח בחנות אחרת או נחפש בהרים, במילא עכשיו הם לא יתפתחו אבן אש אחת בבקשה" אמרה בריאנה, המוכר הושיט לה אבן צהובה אם קווים אדומים "300" אמר המוכר, בריאנה בדקה תאבן ולבסוף נתנה לו 300 ש'ח "קח" אמרה בריאנה בשמחה ונתנה אותה לאיווי שמיד התחיל לזהור באור לבן מסנוור
בן
הסקווירטלים תהחילו לדבר ולדבר ולא הבנת אל מה, הסקווירטל הגדול הנהן ואחד אחד כול אח חיבק את הסקווירטל הקטן ופתאום הבנת מה הם אומרים, הסקווירטל הקטן רוצה להצטרף לצוות שלך!
וספארמרית מתקדמת
מייקל
איווי התחיל לגדול וזנבו גדל והוא התחיל לפסוק לזהור, במקום איווי עמד שם פלאריון יפיפה "פלאריון!" קרא פלאירון בשמחה
"פלאריון למד להביור גחלת וכוח חבוי" קרא הפוקדע
בן
סקווירטל מהנהן להסכמה ולוקח פוקדור שלך ושם אל עצמו, אפילו לא נידנוד אחד והוא כבר נעצר
איתי
נלה הרימה תראש והסתכלה אליך "דיברתי ככה כי אח שלי נחטף" אמרה נלה והחזיר האת ראשה בין הרגליים שלה
עומר
"פה" אמר טום בחיוך והוציא את יאנפו אזוריל איווי ואיפום "יאנפו היה קודם" אמר טום בחיוך וחיכה לפוקימון שלך
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)