Pokemon GO
עמוד 51 מתוך 68 ראשוןראשון ... 41495051525361 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 751 עד 765 מתוך 1012
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pooh צפה בהודעה
    בגלל שליאור חזר לפורום, הוא חוזר למשחק. עידן לא יוצא אלא שניהם יהיו.
    ----------

קודק:
    אתה מורה על בויזל את המהלך האסטרטגי, ובויזל מהנהן ויוצא מיד בסילון אקווה מסביב לבולדור, "דחיפה, מהר!" צועק במהירות קרלוס, ולפני שבויזל מספיק להגיב, בולדור דוחף אותו בחוזקה עם מסת גופו הגדולה ומפיל אותו לקרקע, בויזל נפגע. למרות הפציעה, בויזל קם על רגליו שוב ושולח אקדח מים לעבר בולדור, "קדימה, הגנת ברזל!" מוסיף בצעקה קרלוס, ובולדור משתמש בהגנת ברזל חזקה ואקדח המים פוגע בו אך לא משפיע עליו כל כך. "כדאי שתנסה יותר טוב ילד!" צועק קרלוס בחוזקה ומצחקק בזלזול.
    "מי שמדבר,לוזר!" אצעק לעבר האיש.
    "קדימה בוויזל,זה הזמן שלך לזהור! תשתמש באקדח מים לכיוון כל שטח הזירה,ואז תחליק על המים במהירות,בולדור איטי ולא יצליח לתפוס אותך,תמשיך להחליק ותסתובב סביבו ואז תשתמש באקדח מים תוך כדסי שאתה מסתובב סביבו,לבסוף תשתמש באקדח מים לכיוון תירת המערה ותעשה זאת כמו "מזרקה" שתפגע בו חזק! לבסוף תגמור את הקרב עם אקדח מים!"" אקרא לעבר בוויזל שלי.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    עידן:
    אני לא מתכוון לתת לך איזה פוקימונים שאתה רוצה... אין צורך שתגיד לי כי אני בכל מקרה בוחר לבד...
    ---
    אתה זורק את הפוקדור של קקניאה באוויר, ומיד קקניאה החמוד יוצא וקופץ בשמחה במקומו. אתה פוקד על קקניאה לנסות ולהשתמש בדקירת רעל בעזרת ריכוז כוח הרעל בכף ידו, אך קקניאה לא מצליח לעשות זאת, והוא רק חובט עם ידו בסוואדל שנפגע בקושי, אך מתעצבן בכל זאת מאוד. אתה מורה על קקניאה להשתמש בסיכת טילים, אך הוא מביט בך ולא מבין מה אתה רוצה. לפתע, בזמן ששקניאה מביט בך, סוואדל קופץ ותוקף בדחיפה את קקניאה וקקניאה מתגלגל קדימה.
    זה היה בהומור. XD
    -----
    'קקניאה...' אני חושב לעצמי 'נראה שהקשיתי עליו יותר מידי' ממשיך במחשבויי.
    "קקניאה, תעמוד על הרגליים שלך, קדימה!" אני מעודד אותו "אתה יכול לנצח אותו, תתחיל בעוקץ רעל!" אני פוקד, מקווה שיצליח להרעיל את סוואדל.
    "אני מבטיח לך שאם תצליח לנצח, אנחנו נתאמן עד שתהייה חזק מספיק!" אני אומר לו, מנסה להחדיר בו ביטחון עם טון הדיבור המעודד שלי.

3. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    יואב:
    אתה מוציא את סטארביה מהפוקדור שלו, במטרה לאמן אותו, אך אתה רואה שסטארביה עדיין פצוע קשה מהקרב הקודם נגד קלינק. אתה מיד פוקד על סטארביה לתקוף, וסטארביה יוצא במהירות ומשתמש באס אווירי, אך מרוב שסטארביה תשוש הוא מפספס ונופל על הקרקע. אתה רואה שהוא פצוע קשה ובקושי זז. לדיבה מביט בסטארביה ומביט בך, ואז ממשיך ללכת.

קודק:
    אתה יכול להשתמש עד 3 מתקפות לפוקימון במהלך אחד, לכן אקדח המים האחרון לא פעל.
    ---
    בויזל מנסה להציף בעזרת אקדח מים ראשון את הזירה, אך בגלל שהזירה מסולעת ומלאת אדמה, והמים נספגים באדמה ולא מציפים את הזירה. למרות זאת, בויזל רוצה שלא לאכזב אותך והוא תוקף באקדח מים בכל כוחו את בולדור, שנפגע ונופל לאחור בחוזקה. בולדור נפצע קשה בזכות יתרון הסוגים של אקדח המים. "צא כבר! תקוף בפיצוץ אבנים נוסף, ואז גם סטירת בוץ!" צועק קרלוס, ולפתע בולדור כמו קודם שולח אבנים קטנות וזוהרות במהירות לעבר בויזל, ובויזל נפגע ונופל לאחור. מיד, בולדור משתמש גם בסטירת בוץ חזקה ושולח בוץ במהירות לעבר בויזל שעדיין על הקרקע.

עידן:
    קקניאה קם על רגליו ואתה מעודד אותו בחוזקה, ולכן קקניאה נראה נחוש מאוד ומוכן לנצח בקרב יחד איתך. מיד, קקניאה יוצא ותוקף בעוקץ רעל את סוואדל - קקניאה שולח מחטים קטנים וזוהרים לעבר סוואדל שנפגע בחוזקה ומתגלגל לאחור בכאב. נראה שסוואדל הורעל. למרות זאת, סוודאל אינו מוותר ושולח עלי תער לעבר קקניאה.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

4. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    יואב:
    אתה מוציא את סטארביה מהפוקדור שלו, במטרה לאמן אותו, אך אתה רואה שסטארביה עדיין פצוע קשה מהקרב הקודם נגד קלינק. אתה מיד פוקד על סטארביה לתקוף, וסטארביה יוצא במהירות ומשתמש באס אווירי, אך מרוב שסטארביה תשוש הוא מפספס ונופל על הקרקע. אתה רואה שהוא פצוע קשה ובקושי זז. לדיבה מביט בסטארביה ומביט בך, ואז ממשיך ללכת.
    "אוקיי, זה זמן טוב לרפא את הפוקימונים שלי." אני אומר ומשתגר אל המפקדה הראשית ומרפא את הפוקימונים שלי.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

5. לא ברור בכלל
    קודק:
    אתה יכול להשתמש עד 3 מתקפות לפוקימון במהלך אחד, לכן אקדח המים האחרון לא פעל.
    ---
    בויזל מנסה להציף בעזרת אקדח מים ראשון את הזירה, אך בגלל שהזירה מסולעת ומלאת אדמה, והמים נספגים באדמה ולא מציפים את הזירה. למרות זאת, בויזל רוצה שלא לאכזב אותך והוא תוקף באקדח מים בכל כוחו את בולדור, שנפגע ונופל לאחור בחוזקה. בולדור נפצע קשה בזכות יתרון הסוגים של אקדח המים. "צא כבר! תקוף בפיצוץ אבנים נוסף, ואז גם סטירת בוץ!" צועק קרלוס, ולפתע בולדור כמו קודם שולח אבנים קטנות וזוהרות במהירות לעבר בויזל, ובויזל נפגע ונופל לאחור. מיד, בולדור משתמש גם בסטירת בוץ חזקה ושולח בוץ במהירות לעבר בויזל שעדיין על הקרקע.
    "בויזל תבטל את הבוץ עם מהירות! (זריזות),לאחר מכן תשתמש באקדח מים בחוזקה לעבר בולדור,ובדיוק לאחר שהוא מגיב לאקדח המים תשתמש בסילון האקווה החזק ביותר שלך!" אומר לבוויזל.

Spoiler ספוילר

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B]
    ליאור:
    אתה מוציא את ריינולט מהפוקדור, והמאמן נראה מעט נפעם מהפוקימון היוצא דופן שלך.
    "אני מצטער... יש לי רק 2 פוקימונים..." הוא אומר במעט צער אך בכל זאת זורק את הפוקדור באוויר, "צא!" הוא צועק, ולפתע מתוך הפוקדור יוצא האנדוור כועס למדי המאמן ניגש אליו ומלטף את ראשו בחיבה, "אוקיי האנדוור, תתחיל בגחלת!" מוסיף המאמן ומצביע לעבר ריינולט, ולפתע האנדוור שולח מפיו כדורי אש קטנים ובוערים לעבר ריינולט.

[
    אני אומר לריננלוט " תחמק במהירות מן הגחלת של האנדור.לאחר מכן תחשמל אותו במתקפת מכת ברק.ולאחר מכן תשתמש בדחיפה עליו.נסה לגמור אותו הכי מהר שתוכל ". אני אומר למאמן " 2 זה גם טוב "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר:
    אתה מוציא את ראלטס לקרב, והוא נראה נחוש למדי לנצח בקרב הראשון שלו איתך. מיד, אתה פוקד על ראלטס שישתמש בבלבול, ולפתע עיניו של ראלטס נעשות כחולות, וגם סביב טיירוג מופיעה הילה כחולה, והוא מרחף באוויר, "מה קורה פה?!" צועק ארתור בבהלה, כשלפתע, ראלטס מרסק את טיירוג על הקרקע, והוא נפצע קשה מאוד. "קום כבר!" צועק ארתור בכעס, וטיירוג הפצוע לא מוותר וקם על רגליו. "אוקיי, עכשיו אגרוף מאך!" צועק ארתור בחוזקה, ומיד טיירוג הנחוש קופץ ממקומו ונותן אגרוף חזק ומהיר לראלטס, שנפגע ונופל לאחור. למרות הפציעה, ראלטס קם על רגליו שוב, "עכשיו תוסיף דחיפה!" מוסיף ארתור, ומיד טיירוג יוצא שוב בריצה לעבר ראלטס.
    "תעיף אותו מימך בעזרת בילבול!" אפקוד על ראלטס, "ואז תשתמש בעלים קסומים כדי לחסל אותו!" אוסיף ברגש.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

8. משתמש מנוסה

עידן:
    קקניאה קם על רגליו ואתה מעודד אותו בחוזקה, ולכן קקניאה נראה נחוש מאוד ומוכן לנצח בקרב יחד איתך. מיד, קקניאה יוצא ותוקף בעוקץ רעל את סוואדל - קקניאה שולח מחטים קטנים וזוהרים לעבר סוואדל שנפגע בחוזקה ומתגלגל לאחור בכאב. נראה שסוואדל הורעל. למרות זאת, סוודאל אינו מוותר ושולח עלי תער לעבר קקניאה.
    "מתקפת עשב על פוקימון עשב?" אני שואל בגיחוך. "קקניאה, התחמק, נסה שוב לירות את הקוצים מיידך אל עבר סוואדל! אתה יכול לעשות את זה!" אני קורא בקול. "אחר כך תרוץ אליו במהרה ותכה בו עם ידך פעמים רבות!" אני פוקד, מלא תקווה.
    "אתה יכול!"

9. משתמש מנוסה
    יואב:
    אחי זה משחק גיימבוי... תסביר בדיוק לאן אתה הולך...
    ---
    אתה מחליט להשתגר אל המפקדה הראשית, כשלפתע אתה שומע צלצול מוכר מהכיס. אתה בודק ורואה שזהו לוח המשימות. אתה רואה שיש לך הודעה חדשה, ואתה לוחץ ופותח אותה. לפניך נגלת ההודעה הבאה:
    "שלום מייקל, החוקרים שלנו מצאו רמז חדש לגבי הימצאות הפרופסור - הקלטנו שיחה בין 2 חיילים, והבנו שזה קשור למיקום, אך לא הצלחנו בדיוק לפרש את הרמז, אולי אתה תצליח:
    "- פידג'יוטו
    - יאנמה
    - ווטרוב
    - שאקל
    - יאנמה
    - היפופוטאס"

בהצלחה, אריקה."

קודק:
    בויזל מנסה להשתמש בזריזות כדי לעצור את הבוץ, אך הבוץ חזק מידי והכוכבים הזוהרים לא מצליחים לעצור אותו, ולכן בויזל נפגע ונופל לאחור. בכאב. אך בויזל לא מוותר ומשתמש גם באקדח מים לעבר בולדור, "הגנת ברזל!" צועק במהירות קרלוס ואקדח המים נבלם בעזרת הגנת הברזל של בולדור והוא בקושי נפגע, אך מיד בויזל יוצא ומשתמש בסילון אקווה חזק שפוגע בבולדור בעוצמה והוא נפצע קשה מאוד ומתגלגל לאחור בכאב.
    לפתע, אתה שומע צלצול מוכר מהכיס שלך. אתה בודק ורואה שזה לוח המשימות, ויש לך הודעה חדשה. אתה לוחץ ופותח אותה, ולפניך נגלת ההודעה הבאה:
    "שלום קודק, החוקרים שלנו מצאו רמז חדש לגבי הימצאות הפרופסור - הקלטנו שיחה בין 2 חיילים, והבנו שזה קשור למיקום, אך לא הצלחנו בדיוק לפרש את הרמז, אולי אתה תצליח:
    "- פידג'יוטו
    - יאנמה
    - ווטרוב
    - שאקל
    - יאנמה
    - היפופוטאס"

בהצלחה, אריקה."

"משהו מעניין ילד?" שואל קרלוס בזלזול, בזמן שבולדור חוזר על רגליו, "פנינת כוח בולדור, קדימה!" צועק קרלוס, ולפתע בולדור מכין כדור אנרגיה ענק בצבע צהוב, ובבת אחת שולח אותו במהירות לעבר בויזל.

ליאור:
    אתה פוקד במהירות על ריינולט להתחמק מהגחלת, ומיד ריינולט קופץ הצידה ביעילות ומצליח להתחמק מההתקפה. לאחר מכן, ריינולט שולח מכת ברק חזק לעבר האנדוור, "תתחמק גם אתה!" צועק המאמן במהירות ובחשש, וגם האנדוור קופץ הצידה ובמזל מצליח להתחמק, אך ריינולט לא מוותר, הוא רץ ותוקף בחוזקה את האנדוור עם דחיפה והאנדוור נופל לקרקע בכאב.
    לפתע, אתה שומע צלצול מוכר מהכיס שלך. אתה בודק ורואה שזה לוח המשימות, ויש לך הודעה חדשה. אתה לוחץ ופותח אותה, ולפניך נגלת ההודעה הבאה:
    "שלום ג'ק, החוקרים שלנו מצאו רמז חדש לגבי הימצאות הפרופסור - הקלטנו שיחה בין 2 חיילים, והבנו שזה קשור למיקום, אך לא הצלחנו בדיוק לפרש את הרמז, אולי אתה תצליח:
    "- פידג'יוטו
    - יאנמה
    - ווטרוב
    - שאקל
    - יאנמה
    - היפופוטאס"

בהצלחה, אריקה."

"צא האנדוור, גחלת שוב!" צועק שוב המאמן והאנדוור שולח גחלת בוערת נוספת לעבר ריינולט.

תומר:
    אתה מורה לראלטס להעיף את טיירוג בעזרת בלבול, אך ראלטס לא מספיק לתקוף וטיירוג פוגע בו עם דחיפה חזקה שגורמת לראלטס להתגלגל על הקרקע בכאב.
    "שלום רון, החוקרים שלנו מצאו רמז חדש לגבי הימצאות הפרופסור - הקלטנו שיחה בין 2 חיילים, והבנו שזה קשור למיקום, אך לא הצלחנו בדיוק לפרש את הרמז, אולי אתה תצליח:
    "- פידג'יוטו
    - יאנמה
    - ווטרוב
    - שאקל
    - יאנמה
    - היפופוטאס"

בהצלחה, אריקה."

"אוקיי, עכשיו תוסיף אגרוף מאך!" צועק ארתור, וטיירוג, אשר נראה מרוצה מאוד, יוצא בריצה שוב לעבר ראלטס שעל הרצפה, ואגרופו זוהר עם מתקפת אגרוף מאך.

עידן:
    אתה מלגלג על החלטת המתקפות של סוואדל, ולמיד פוקד על קקניאה להתחמק, והוא כמובן מצליח בזריזות. לאחר מכן, אתה אומר לקקניאה שימשיך לנסות לשגר קוצים מידיו, ולמרות ההתאמצות הרבה של קקניאה, הוא אינו מצליח. קקניאה קופץ לעבר סוואדל כדי לחבוט בו, אך סוואדל מגיב מיד ותוקף בנשיכת חרק את קקניאה מה שעוצר את המתקפה של קקניאה ומפילה אותו לאחור בכאב.
    "שלום הארי, החוקרים שלנו מצאו רמז חדש לגבי הימצאות הפרופסור - הקלטנו שיחה בין 2 חיילים, והבנו שזה קשור למיקום, אך לא הצלחנו בדיוק לפרש את הרמז, אולי אתה תצליח:
    "- פידג'יוטו
    - יאנמה
    - ווטרוב
    - שאקל
    - יאנמה
    - היפופוטאס"

בהצלחה, אריקה."

לפתע, סוודאל שולח עלי תער נוספים לעבר קקניאה אשר שוכב על הקרקע.
    Ido

| | Boshoku | |

10. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר:
    אתה מורה לראלטס להעיף את טיירוג בעזרת בלבול, אך ראלטס לא מספיק לתקוף וטיירוג פוגע בו עם דחיפה חזקה שגורמת לראלטס להתגלגל על הקרקע בכאב.
    "שלום רון, החוקרים שלנו מצאו רמז חדש לגבי הימצאות הפרופסור - הקלטנו שיחה בין 2 חיילים, והבנו שזה קשור למיקום, אך לא הצלחנו בדיוק לפרש את הרמז, אולי אתה תצליח:
    "- פידג'יוטו
    - יאנמה
    - ווטרוב
    - שאקל
    - יאנמה
    - היפופוטאס"

בהצלחה, אריקה."

"אוקיי, עכשיו תוסיף אגרוף מאך!" צועק ארתור, וטיירוג, אשר נראה מרוצה מאוד, יוצא בריצה שוב לעבר ראלטס שעל הרצפה, ואגרופו זוהר עם מתקפת אגרוף מאך.
    "ראלטס תתחמק במהירות!" אפקוד על ראלטס בפחד, "ואז תתקוף בבילבול בכול הכוח!" אוסיף בלחץ.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

11. משתמש מנוסה

עידן:
    אתה מלגלג על החלטת המתקפות של סוואדל, ולמיד פוקד על קקניאה להתחמק, והוא כמובן מצליח בזריזות. לאחר מכן, אתה אומר לקקניאה שימשיך לנסות לשגר קוצים מידיו, ולמרות ההתאמצות הרבה של קקניאה, הוא אינו מצליח. קקניאה קופץ לעבר סוואדל כדי לחבוט בו, אך סוואדל מגיב מיד ותוקף בנשיכת חרק את קקניאה מה שעוצר את המתקפה של קקניאה ומפילה אותו לאחור בכאב.
    "שלום הארי, החוקרים שלנו מצאו רמז חדש לגבי הימצאות הפרופסור - הקלטנו שיחה בין 2 חיילים, והבנו שזה קשור למיקום, אך לא הצלחנו בדיוק לפרש את הרמז, אולי אתה תצליח:
    "- פידג'יוטו
    - יאנמה
    - ווטרוב
    - שאקל
    - יאנמה
    - היפופוטאס"

בהצלחה, אריקה."

לפתע, סוודאל שולח עלי תער נוספים לעבר קקניאה אשר שוכב על הקרקע.
    'לעזאזל, מה עובר על קקניאה...' אני חושב לעצמי, אך לא מוותר עליו.
    "קקניאה! אתה יכול, אני מאמין בך, תתאושש!" אני קורא אליו.
    "אתה יכול לנצח את סוואדל, הרעל שלך אפקטיבי עליו! תעשה בו שימוש!" אני מסביר "קדימה, תנסה לאגרף את סוואדל עם קוצייך המורעלים!" אני פוקד
    "אני מאמין בך..." לוחש בשקט, מנסה להחדיר בו ביטחון.
    "ובנוגע אלייך, סוואדל." אני פונה אליו "בהצלחה." אני אומר לו בטינה, הוא הלך רחוק מידי.
    'לא דוחקים בי.' אני חושב.
    לאחר ששמעתי את ההודעה, אני מנסה לקשר בין הדברים הנאמרו.
    'אני יודע, אולי אלו הפוקימונים המצויים במקום בהם הם נמצאים?' אני חושב לעצמי, מנסה לעלות בדעתי היכן הם נמצאים, אם במפה שברשותי יש מידע על הימצאות הפוקימונים במקומות מסויימים, אשתמש בה.

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [b]
    ליאור:
    אתה פוקד במהירות על ריינולט להתחמק מהגחלת, ומיד ריינולט קופץ הצידה ביעילות ומצליח להתחמק מההתקפה. לאחר מכן, ריינולט שולח מכת ברק חזק לעבר האנדוור, "תתחמק גם אתה!" צועק המאמן במהירות ובחשש, וגם האנדוור קופץ הצידה ובמזל מצליח להתחמק, אך ריינולט לא מוותר, הוא רץ ותוקף בחוזקה את האנדוור עם דחיפה והאנדוור נופל לקרקע בכאב.
    "שלום ג'ק, החוקרים שלנו מצאו רמז חדש לגבי הימצאות הפרופסור - הקלטנו שיחה בין 2 חיילים, והבנו שזה קשור למיקום, אך לא הצלחנו בדיוק לפרש את הרמז, אולי אתה תצליח:
    "- פידג'יוטו
    - יאנמה
    - ווטרוב
    - שאקל
    - יאנמה
    - היפופוטאס"

בהצלחה, אריקה."

"צא האנדוור, גחלת שוב!" צועק שוב המאמן והאנדוור שולח גחלת בוערת נוספת לעבר ריינולט.
    .
    מי זה ווטרוב?

אני מתחיל לחשוב' יאנמה ושאקל שניהם סוג חרק.פיג'יוטו ויאנה הם סוג מעופף.שאקל והיפואס סוג אבן אדמה.וטרוב אין לי מושג את סוגו.מקום אופיני לפוקימוני החרק הוא יער.לפוקימוני אדמה במערה כולשהיאת.טוב לפי המקומות שהפרוסור עלול להיות ביער שיש בהם יער הם יער אזליה שבג'וטו.דור 2פוקימונים מופע הכי הרבה ברשימה אולי זה מסמל שזה ביער אזליה.טוב אחרי הקרב נלך לשם'

אני אומר לרינלוט" תחמנק מהגחלת ואז תשלח מכת ברק לעבר האנדור "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

13. לא ברור בכלל
    קודק:
    בויזל מנסה להשתמש בזריזות כדי לעצור את הבוץ, אך הבוץ חזק מידי והכוכבים הזוהרים לא מצליחים לעצור אותו, ולכן בויזל נפגע ונופל לאחור. בכאב. אך בויזל לא מוותר ומשתמש גם באקדח מים לעבר בולדור, "הגנת ברזל!" צועק במהירות קרלוס ואקדח המים נבלם בעזרת הגנת הברזל של בולדור והוא בקושי נפגע, אך מיד בויזל יוצא ומשתמש בסילון אקווה חזק שפוגע בבולדור בעוצמה והוא נפצע קשה מאוד ומתגלגל לאחור בכאב.
    "שלום קודק, החוקרים שלנו מצאו רמז חדש לגבי הימצאות הפרופסור - הקלטנו שיחה בין 2 חיילים, והבנו שזה קשור למיקום, אך לא הצלחנו בדיוק לפרש את הרמז, אולי אתה תצליח:
    "- פידג'יוטו
    - יאנמה
    - ווטרוב
    - שאקל
    - יאנמה
    - היפופוטאס"
    בהצלחה, אריקה."
    "משהו מעניין ילד?" שואל קרלוס בזלזול, בזמן שבולדור חוזר על רגליו, "פנינת כוח בולדור, קדימה!" צועק קרלוס, ולפתע בולדור מכין כדור אנרגיה ענק בצבע צהוב, ובבת אחת שולח אותו במהירות לעבר בויזל.
    "בוא נעוף מכאן" אומר ואחזיר את בויזל לפוכדור שלו במהרה,ואשתגר אל מערת צ'ארגסטון.
    "טוב..אז בוא נחפש את וולטרוב" אחשוב ואתחיל לחפש את הוולטרוב שפגשתי ממקודם.

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    יואב:
    אחי זה משחק גיימבוי... תסביר בדיוק לאן אתה הולך...
    ---
    אתה מחליט להשתגר אל המפקדה הראשית, כשלפתע אתה שומע צלצול מוכר מהכיס. אתה בודק ורואה שזהו לוח המשימות. אתה רואה שיש לך הודעה חדשה, ואתה לוחץ ופותח אותה. לפניך נגלת ההודעה הבאה:
    "שלום מייקל, החוקרים שלנו מצאו רמז חדש לגבי הימצאות הפרופסור - הקלטנו שיחה בין 2 חיילים, והבנו שזה קשור למיקום, אך לא הצלחנו בדיוק לפרש את הרמז, אולי אתה תצליח:
    "- פידג'יוטו
    - יאנמה
    - ווטרוב
    - שאקל
    - יאנמה
    - היפופוטאס"

בהצלחה, אריקה."

"וואו, מה זה הרמז הזה? אולי זה פיושיה, ." אני אומר לעצמי והולך אל מרכז הריפוי במפקדה הראשית, ומרפא את הפוקימונים שלי. אחרי זה אני משתגר אל פיושיה ומחפש רמזים לצוות ונום
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

15. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה פוקד על ראלטס להתחמק במהירות, אך הוא לא מספיק, ואגרוף המאך פוגע בו שוב ומעיף אותו בכאב מטרים לאחור. למרות הפציעה, ראלטס קם על רגליו שוב, ובתקווה שלא יאכזב אותךף ראלטס משתמש בבלבול נוסף; עיניו שוב נעשות כחולות וסביב טיירוג אשר מרחף לפתע מופיעה הילה כחולה. מיד, ראלטס מעלה את טיירוג מעט למעלה, ואז מטיח אותו בחוזקה בקרקע. אתה מסתכל ואתה רואה שטיירוג שוכב על הקרקע, מעולף. "ארר..." ממלמל בכעס ארתור תוך כדי שהוא מחזיר את טיירוג לפוקדור שלו. "זה לא נגמר כאן! אנחנו עוד ניפגש!" צועק ארתור בזעם ובורח מהמקום. ראלטס, למרות תשישותו, קופץ בשמחה במקום.
    ---
    ראלטס למד מזמור מזל ועלים קסומים!

עידן:
    אתה מעודד את קקניאה במהירות, ומיד הוא קם על רגליו וקופץ גבוה כדי להתחמק מעלי התער. אתה פוקד על קקניאה לתקוף באגרוף בעזרת קוציו הרעילים, אך קקניאה לא מבין אותך כל כך, ועל מנת לא לאכזב אותך, הוא שולח עוקץ רעל מהיר שפוגע בסוואדל בחוזקה ומעיף אותו לקרקע. סוואדל בכל זאת קם על רגליו, למרות פצעיו הרבים, אבל הוא נראה כבר תשוש למדי.
    אתה בודק האם בטלפורטר יש לך אפשרות לבדוק אזורים לפי פוקימונים, אך אתה לא מוצא כזו אופציה.

ליאור:
    הכוונה לוולטורב
    ---
    אתה מסיק על פי הרבה קריטריונים, שהרמיזה בשיחה היא ליער אזליה, ולכן אתה מחליט להשתגר לשם לאחר הקרב.
    אתה פוקד על ריינולט להתחמק מהגחלת, אך ריינולט לא מספיק להגיב והוא נפגע בחוזקה מהגחלת הבוערת, ולכן ריינולט נפגע ונופל לקרקע. אתה מורה עליו להשתמש במכת ברק על האנדוור, "תתחמק!" צועק במהרה המאמן, ומיד האנדוור קופץ הצידה ומתחמק שוב ממכת הברק.

קודק:
    אתה לא יכול לעזוב באמצע קרב.
    ---
    אתה לא שם לב, ופנינת הכוח של בולדור פוגעת בחוזקה בבויזל. בויזל נפגע קשה, הוא נופל ומתרסק על הקרקע בחוזקה ובכאב, ומיד החייל מתחיל לצחוק ברשעות, "זה כל מה שיש לך ילד?!" הוא צועק תוך כדי הצחוק הרשע שלו ואז מחזיר את מבטו הנחוש לעיניים, "סיים את זה בפיצוץ אבנים!" צועק קרלוס, ומיד שוב בולדור שולח אבנים קטנות, זוהרות ומהירות לעבר בויזל הפגוע.

יואב:
    אתה מסיק מהשיחה שהרמיזה היא לעיר פיושיה שבמחוז קנטו. אתה מיד משתגר אל הספינה המעופפת, למפקדה הראשית. במפקדה, אתה הולך לכיוון המרפאה הראשית, ושם אתה רואה את האח ג'ון ולצידו בליסי חמודה וחייכנית. אתה ניגש מיד לרפא את הפוקדורים שלך, ולאחר התהליך הרגיל, בליסי מחזירה לך אותם בחיוך תמידי.
    לאחר מכן, אתה מחליט להשתגר אל העיר פיושיה, בתקווה למצוא שם את פרופסור קולינס. במצמוץ עין, אתה מגיע לעיר פיושיה, עיר אשר האווירה בה שלווה לחלוטין. אתה מתחיל לסייר בעיר, כשלפתע אתה רואה שני חיילים של צוות ונום שעומדים אחד ליד השני ומיד הם מבחינים בך, "היי ילד מה אתה עושה פה?! אתה לא צריך להיות פה זה מקום מסווג!" צועק אחד מהם, "שתוק!" מיד משתיק אותו החייל השני ונותן לו מרפק קטן בבטן על מנת להשתיק את החייל. מיד, שניהם זורקים שני פוקדורים לאוויר, מהם יוצאים גריימר דביק וטראביש מצחין
    Ido

| | Boshoku | |

עמוד 51 מתוך 68 ראשוןראשון ... 41495051525361 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •