Pokemon GO
עמוד 191 מתוך 285 ראשוןראשון ... 91141181189190191192193201241 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,851 עד 2,865 מתוך 4263

נושא: Pokemon H2O

1. משתמש מנוסה
    שם: זה פרטי
    ציטוט פורסם במקור על ידי sigal123 צפה בהודעה
    דניס
    אתה נזכר שהספינה היא ב-3
    אתה רואה שאתה צריך עדין לאכול ולהתארגן ולהתקלח לפני הספינה!

איתי
    צרמנדר השתמש בלהביור ומדקיפ השתמש בנהימה, הפעם הנימה הייתה גל קול ככה שכיפת אש כיסתה את המקום ופגעה בכולם, מדקיפ וסקווירטל התאוששו הכי מהר, "אקדח מים!" קראה נלה "אקדח מים גם אתה!" קרא הילד, לבינתיים צרמנדר קם והשתמש בלהביור חזק מאוד שעילף את בלאבאזור "חזור!" קרא הלד, פיצוץ היה בגלל שני האקדחי מים שהתנגשו זה בזה, שני פוקיומני המים נפגעו קלות וצרמנדר גם נפגע מנתיזי המים שעפו אליו והגן אל זנבו
    'בקצב הזה צ'ארמנדר ומדקיפ יתעלפו.
    אני חייב לחשוב על משהו...' אחשוב לעצמי.
    'אני יודע!' אומר לעצמי.
    "צ'ארמנדר, תשתמש בלהביור על היד שלך ואז מהר אגרוף, כדי שייצא אגרוף אש, קדימה!" אצעק לצ'ארמנדר ואקווה שהוא יצליח הפעם למרות שזה לא עבד עם גחלת אבל מי יודע? אולי זה יעבוד עם להביור...

2. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    דניס
    אתה מקלח מתארגן ואורז הכול בחדרך, אתה יוצא החוצה לאחר שבקדת שלא שחכת כלום והתלבשת כמובן ונעלת את הדלת, אתה מחזיר לאחות ג'וי את המפתח ובא ללכת למעבורת אבל נזכר שאתה צריך את הכרטיס שלך!

איתי
    צרמנדר עושה כדבריך אבל יש לו שלפוחית גדולה שם, מדקיפ משתמש אליו באקדח מים קטן מה שעוזר לשלפוחית וטיפה פוגע בצרמנדר, צרמנדר כועס אליך שגרמת לו לשלפוחית ומשתמש בלהביור "אקדח מים!" קראה נלה, הלהביור דהר לכיוון סקווירטל והאקדח מים "עטף" אותו בסיבובים מסביבו, זה פגע בחוזקה מאוד בסקווירטל והוא היה כמעט מעולף " אקדח מים בסחרור!" קרא הילק, סקווירטל עשב כדבריו ופגע בצרמנדר קשה מאוד מאוד ועילף אותו, "מדקיפ כדורי בוץ!" קראה נלה, הכדורי בוץ פגעו בסקווירטל בדיוק שיצא משריונו והוא נפגע ונפל והתעלף

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

3. משתמש מנוסה
    איתי
    צרמנדר עושה כדבריך אבל יש לו שלפוחית גדולה שם, מדקיפ משתמש אליו באקדח מים קטן מה שעוזר לשלפוחית וטיפה פוגע בצרמנדר, צרמנדר כועס אליך שגרמת לו לשלפוחית ומשתמש בלהביור "אקדח מים!" קראה נלה, הלהביור דהר לכיוון סקווירטל והאקדח מים "עטף" אותו בסיבובים מסביבו, זה פגע בחוזקה מאוד בסקווירטל והוא היה כמעט מעולף " אקדח מים בסחרור!" קרא הילק, סקווירטל עשב כדבריו ופגע בצרמנדר קשה מאוד מאוד ועילף אותו, "מדקיפ כדורי בוץ!" קראה נלה, הכדורי בוץ פגעו בסקווירטל בדיוק שיצא משריונו והוא נפגע ונפל והתעלף
    "ניצחנו!" אני צועק משמחה.
    אני נזכר בצ'ארמנדר, רץ לכיוון האחות ג'וי כשהוא בידיי ומבקש ממנה לרפא אותו.
    אני גם מבקש ממנה מפתח לחדר של יחיד כי אני מעדיף לא לחזור על הטראומה עם נלה כמו בפעם הקודמת ואז נזכר באמצע שמחר השייט ומקווה שהביצה תבקע כבר!

4. משתמש מנוסה
    איתי
    "ניצחנו!" אני צועק משמחה.
    אני נזכר בצ'ארמנדר, רץ לכיוון האחות ג'וי כשהוא בידיי ומבקש ממנה לרפא אותו.
    אני גם מבקש ממנה מפתח לחדר של יחיד כי אני מעדיף לא לחזור על הטראומה עם נלה כמו בפעם הקודמת ואז נזכר באמצע שמחר השייט ומקווה שהביצה תבקע כבר!

עריכה: אני מצטער על הדאבל פשוט המחשב שלי נתקע אז חשבתי שזה לא נשלח אז שלחתי שוב...

5. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    הודעה חשובה!
    מהיום החלטתי שהמ''ת צריך להיות הגיוני יותר,
    פוקימונים יתנהגו יותר לפי התנהגותם החיתית, כלומר גרוליטים וולפיקסים איווים פוצ'יאנות מדקיפים והכלב הוורוד ששחכתי את שמו יתנהגו בהתנהגותם הכלבית, יקשקשו בזנב יכול להיות שאם תתנהגו בצורה כלושהיא ותיגעו בצואר או תשימו יד מעל הראש של פוקימונים כלבי זר הוא יפחד ממכם הוא יעבור למצב התקפה, פוקימוני חתול היו מפונקים יותר ארנבות יאהבו גזר וכו'

בן
    נוטו השתמש בעל חושי אבל הם עפו גבוהה וככה התחמקו
    "על חושי לא יעזור פה" אמר הילד,
    "סקארמורי תשתמש בקוצים!" קרא הנער " סטארביה תשתמש בסופה!" קרא הילד הראשון "גלאייגר מספרי אקס!" קרא הילד השני, שלושת הפוקימונים יראו את מהתקפות לעבר הונצ'קרו " עלי טער ומסך אור!" קרא הילד, צ'יקוריטה השתמשה בעלי טער מה שהתנגש בקוצים ויצר פיצוץ, הונצ'קרו עף ומסך אור עטף אותו ואת צ'יקוריטה מה שהגן אליהם משאר המתקפות

עומר
    אתם רצים לכיוון הנהר במהירות ורואים שהסירה שלכם עומדת להפליג!
    "רגע!" צעק טום, איש סיפון אחד ירד משם "יש לכם כרטיס" הוא שאל והביט בכם אם מדיו השחורים לבנים

דניס
    נידנוד ראשון..
    נידנוד שני...
    נידנוד שלישי..
    נתפס!
    אתה לוקח את הפוקדור ומכניס את ראלטס ולארביטר וקונה איזה לחמניה מלפפון עגבניה ממרח אחד או שנים וסכין ומזלג חד פעמיים , וכמובן את הפאפינים שהם רצו ואוכל פוקימונים, אתה משלם ורואה שעכשיו 12 וחצי בערך
    "כן יש לי..." אומר לו ואושיט לו את כרטיסי "קח.." אומר.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    איתי
    אתה מרפא את פוקמוניך ושוכר את חדר מספר 13
    אתה עולה אליו והוא כמו חדר רגיל ממש , אתה מרגיש מאוד מאוד עייף ופתאום אתה מקבל שיחת טלפון מוזרה מהטלפון שבחדר

עומר
    האיש עושה סימן אל הכרטיס "תעלה" הוא אומר ופתח גשר לסירה, ואתה מבין שהם כבר כמעט נוסעים

וספארמרית מתקדמת

7. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    דניס
    לארביטר מצביע אל הסופרמרקט וראלטס אל המסעדה, אתה מבין שאתה זה שיקבע

מייקל
    אתה פותח את דלת החדר ואתה רואה ספה גדולה ושתי כורסאות ומכשיר טלווזייה קטן, מטבח כולל הכול מקרר, מיקרוגל, תנור קטן טוסטר וכיריים, אתה רואה גם את חדר השירותים שהוא רגיל ועוד שלושה דלתות לשלושה חדרי שינה, מרפסת גדולה הייתה בחוץ ושם ג'קוזי קטן שמתאים ל4-5 אנשים

[/COLOR]
    "וואו, חתיכת חדר, הא בריאנה?" אני אור בחיוך ונסנכס עם בריאנה לחדר כדי ללכת לישון.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

8. משתמש מנוסה
    מייקל
    "מאוד" אמרה בריאנה בחיוך "יאלה אני לא הולכת לבזבז את הג'קוזי שיש לנו צאו פלאריון פיצ'ו ונידורין!" קראה בריאנה בשמחה, שלושת הפוקימונם יצאו והיא שמה כמה מגבות ליד הג'קוזי פיצ'ו נכנס בקפיצה למרות שהיה לו די חם, נידורין הביטה לשם בבוז וחיכתה לנידורין השני החבר שלה, פלאריון הביט אליה והתיישבבריאנה הלכה והחליפה לבגד ים בצבע כחול של שני חלקים ונכנסה לג'קוזי ופלאריון נכנס בפחדנות לג'קוזי והתיישב אל בריאנה

וספארמרית מתקדמת

9. משתמש מנוסה
    שם: מרסל
    מאי
    את מתיישבת אל אחד הכורסאות ופתאום אחד האנשים קורא לכולם להיכנס פנימה כי עוד רבע חצי שעה מפליגים בערך אז להיכנס עוד מעט פנימה

רקס
    כן וטעות שלי זה 2 ורבע בכלל
    ~~~~
    אתה יוצא החוצה ומסתכל אל השעון ורואה ש2 ורבע! אתם מסתכל ורואה מסביב דשא סופרמרקט את מרכז הפוקימונים ואת המזח

דניס
    שני הפוקימונים אומרים שהם רוצים אוכל פוקימונים אם פצפוצי וברי ופאפינים, אתה מחזיר אותם ומחפש את מה שהם ביקשו ומגיע למקום מלא מלא בפאפינים ואוכל פוקימונים, אתה שומע קול של משהו נפתח מאחורי הקיר 0זה כמו קיר שעליו כול שקיות הפאפינים והאוכל פוקימונים תלויות)

עומר
    לאחר ארוחה טובה אם אוכל פוקימונים וירקות ופירות אתם מסדרים הכול מתקלחים מתארגנים ורואים שהשעה היא כ 11 וחצי!

בן
    אתה יכול להיות בסדר מזה אבל מה שבעצם מעיף אותך זה טרופיוס שנפגע בורה לא קלה
    ~~~
    סקווירטל יוצא החוצה אבל פוחד ונצמד אליך "צאי צי'קוריטה פוזוסינטזה!" קרא הילד, יצור קטן וירוק יצא החוצה אם עלה גדול אל ראשו, הוא התחיל לזהור והביט אל השמש וגם טרופיוס זהר, פתאום טרופיוס פקח את עיניו והמשיך לעוף
    הלכתי לסופרמרקט וקניתי אוכל למסע
    הוצאתי את ריולו כדאי שיבחר משהו בישבילו
    "צא ריולו!"

10. Hail Hydra
    איתי
    אתה מרפא את פוקמוניך ושוכר את חדר מספר 13
    אתה עולה אליו והוא כמו חדר רגיל ממש , אתה מרגיש מאוד מאוד עייף ופתאום אתה מקבל שיחת טלפון מוזרה מהטלפון שבחדר

עומר
    האיש עושה סימן אל הכרטיס "תעלה" הוא אומר ופתח גשר לסירה, ואתה מבין שהם כבר כמעט נוסעים
    "טוב.. מה אני עושה פה עכשיו.." אשאל את עצמי..
    "יש לך רעיון מה לעשות טום? אני יודע! אולי נלחם נגד מאמנים בקרב זוגות!" אציע לו ואחכה לתשובתו..
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה

רקס
    תתאר לי מה אתה קונה ואתה יודע שריאולו לא הפוקימון היחיד שלך
    ~~~~
    ריאולו יצא החוצה ומיד התחיל לרוץ למוצרי החלב, הוא הצבע אל בקבוק גדול של חלב פוקימונים , אל הבקבוק היה כתוב "חלב זה יכול להיות בלי מקרר כ10 שעות!"

עומר
    טום הביט אליך "לא כדי עכשיו אנחנו מפליגים זה יפגע בסירה אבל בוא נלך לברר מתי כן היה קרבות" אמר טום בחיוך

וספארמרית מתקדמת

12. Hail Hydra

רקס
    ~~~~
    ריאולו יצא החוצה ומיד התחיל לרוץ למוצרי החלב, הוא הצבע אל בקבוק גדול של חלב פוקימונים , אל הבקבוק היה כתוב "חלב זה יכול להיות בלי מקרר כ10 שעות!"

עומר
    טום הביט אליך "לא כדי עכשיו אנחנו מפליגים זה יפגע בסירה אבל בוא נלך לברר מתי כן היה קרבות" אמר טום בחיוך
    "אוקיי.." אהנהן בהבנה, "אז איפה בודקים מתי כן יהיו קרבות..?" אשאל אותו ואראה שגם הוא לא יודע את התשובה...
    "מה דעתך שנסייר קצת באונייה...? כדי שנכיר אותה יותר טוב.." אגיע להחלטה ואחכה לתשובתו.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: ben
    הודעה חשובה!
    מהיום החלטתי שהמ''ת צריך להיות הגיוני יותר,
    פוקימונים יתנהגו יותר לפי התנהגותם החיתית, כלומר גרוליטים וולפיקסים איווים פוצ'יאנות מדקיפים והכלב הוורוד ששחכתי את שמו יתנהגו בהתנהגותם הכלבית, יקשקשו בזנב יכול להיות שאם תתנהגו בצורה כלושהיא ותיגעו בצואר או תשימו יד מעל הראש של פוקימונים כלבי זר הוא יפחד ממכם הוא יעבור למצב התקפה, פוקימוני חתול היו מפונקים יותר ארנבות יאהבו גזר וכו'

בן
    נוטו השתמש בעל חושי אבל הם עפו גבוהה וככה התחמקו
    "על חושי לא יעזור פה" אמר הילד,
    "סקארמורי תשתמש בקוצים!" קרא הנער " סטארביה תשתמש בסופה!" קרא הילד הראשון "גלאייגר מספרי אקס!" קרא הילד השני, שלושת הפוקימונים יראו את מהתקפות לעבר הונצ'קרו " עלי טער ומסך אור!" קרא הילד, צ'יקוריטה השתמשה בעלי טער מה שהתנגש בקוצים ויצר פיצוץ, הונצ'קרו עף ומסך אור עטף אותו ואת צ'יקוריטה מה שהגן אליהם משאר המתקפות

עומר
    אתם רצים לכיוון הנהר במהירות ורואים שהסירה שלכם עומדת להפליג!
    "רגע!" צעק טום, איש סיפון אחד ירד משם "יש לכם כרטיס" הוא שאל והביט בכם אם מדיו השחורים לבנים

דניס
    נידנוד ראשון..
    נידנוד שני...
    נידנוד שלישי..
    נתפס!
    אתה לוקח את הפוקדור ומכניס את ראלטס ולארביטר וקונה איזה לחמניה מלפפון עגבניה ממרח אחד או שנים וסכין ומזלג חד פעמיים , וכמובן את הפאפינים שהם רצו ואוכל פוקימונים, אתה משלם ורואה שעכשיו 12 וחצי בערך
    "מריל צאי!תשמשי באקדח מים לכל כיוון אל תתני להם להפחיד אותך" אני אומר בנואשות ומחזיר לאחר מכן את נוטו.
    'הקרב הזה מעל הקרקע לא עושה לי טוב' אני חושב לעצמי.

14. משתמש מנוסה
    שם: מרסל

רקס
    ~~~~

עומר
    לקחתי את החלב הזה והלכתי לקחת לי שלוש חטיפים "במבה" לבני אדם
    הלכתי למוכר ושאלתי "כמה כל זה עולה?"
    הסתכלתי על ריולו וחייכתי עליו~

15. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    מייקל
    "מאוד" אמרה בריאנה בחיוך "יאלה אני לא הולכת לבזבז את הג'קוזי שיש לנו צאו פלאריון פיצ'ו ונידורין!" קראה בריאנה בשמחה, שלושת הפוקימונם יצאו והיא שמה כמה מגבות ליד הג'קוזי פיצ'ו נכנס בקפיצה למרות שהיה לו די חם, נידורין הביטה לשם בבוז וחיכתה לנידורין השני החבר שלה, פלאריון הביט אליה והתיישבבריאנה הלכה והחליפה לבגד ים בצבע כחול של שני חלקים ונכנסה לג'קוזי ופלאריון נכנס בפחדנות לג'קוזי והתיישב אל בריאנה
    "טוב, גם אני בא! צאו כולם!" אני אומר ומוציא את כל הפוקימונים שאצלי. אחרי זה אני מחליף לבגד ים ונכנס לג'קוזי עם כל הפוקימונים שלי.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

עמוד 191 מתוך 285 ראשוןראשון ... 91141181189190191192193201241 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •