[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
רובי~
הפרופסור הולך לכמה דקות ואז חוזר עם פוקדור ביד ואומר "זהו מיאו פוקימון התחול, חכה כמה דקות אני צריך להביא לך עוד כמה דברים" הוא אומר ואז שוב נעלם לכמה דקות, כשהוא הוא חוזר יש לו ביד 5 פוקדורים הוא נותן לך אותם ואז אומר "בהצלחה במסע שלך!" אתה יוצא מהמעבדה מה תעשה?
ליאור~
טויק שולח גחלת לספינראק שנפגע קשה, אתה נראה מאושר מהגחלת הזאת אבל אז טויק שולח גחלת גם אלייך ואתה נופל וטויק מצחקק. ספינראק מתאושש ושולח חוט משי אל טויק והחוט תופס אותו, ספינראק שולח עוד חוט משי שמקיף את טויק בהרבה חוטי משי ונראה כאילו טויק הפך לגולם. ספינראק נראה עצבני והוא רץ לכיוון שלך!
קודק~
כן
~~~~~~
אתה משוטט עם הפוקדור של טוטדייל ברחבי העיר, אתה ממשיך ללכת ושומע כמה לחשושים מאיזור דיי ריק, אתה מתקדם לאיזור הזה ורואה חייל של צוות רוקט מדבר במכשיר הקשר שלו, הוא רואה אותך ואת הפוקדור בידך וחושב שאתה רוצה לאתגר אותו לקרב, הוא מוציא את ההונדור שלו ואומר "הונדור תשלח גחלת על הילד הזה!"
&
תומר~
טיימנקו יוצא מהפוקדור וישירות שולח על בוויזל גל רעם שמשתק את ביוויזל, לאחר מכן הוא שולח ניצוץ שפוצע חזק את בוויזל, ביוויל לא מוותר ומשתמש בהתקפה מהירה שפוגעת בטיימנקו, ביוויזל שולח לעבר טיימנקו אקדח מים שפוגע בטיימנקו אבל לא ממש משפיע עליו, ביוויזל כרגע עומד על שלולית של מים!
עומר~
פעם הבאה תעשה עוד פעולות שאני אוכל לקדם אותך יותר מהר....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את מגבי ומחייך אליו, הוא לא נראה כלכך שמח לראות אותך, הוא שולח גחלת אל הרגליים שלך מצחקק מעט ואז תופס פינה והולך לישון.
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
"אוי נו באמת...." ארטן לעצמי "מגבי חזור!" אחזיר אותו לפוכדור
'הוא לא ממש חברותי,לא נורא...' אחשוב לעצמי במסקנה שזה יעבור לו..
מרוב שעמום אתחיל לשוטט בסביבה למצוא משהו מעניין שיעסיק אותי 'מעניין אם אמצא פוקימון בסביבה..' אחשוב לעצמי בזמן ההליכה..
'טוב נו.. בוא נלך אל דרך 29..' אמלמל לעצמי בלב ואצעד לעבר דרך 29..
"טיינמקו תשלח קרן חשמלית על השללית של המים ואז אם בוויזל מתחמק תתקוף בניצוץ!" אפקוד על טיינמקו.תומר~
טיימנקו יוצא מהפוקדור וישירות שולח על בוויזל גל רעם שמשתק את ביוויזל, לאחר מכן הוא שולח ניצוץ שפוצע חזק את בוויזל, ביוויל לא מוותר ומשתמש בהתקפה מהירה שפוגעת בטיימנקו, ביוויזל שולח לעבר טיימנקו אקדח מים שפוגע בטיימנקו אבל לא ממש משפיע עליו, ביוויזל כרגע עומד על שלולית של מים!
אני אומר ליטויק" תגיד מה הרעיון בזה שאתה כול הזמן תוקף אותי בגחלת?. זה לא יפה לתקוף את המאמן שלך בגחלת.אני עלול להיפגע.תנסה להשתמש בגחלת על חטי המשי וכף לשרוף אותם ותשחרר מזה." .בזמן שליטוויק מנסה לצאת מן חוטי המשי אני אתחיל לברוח ולחפש לי מקום מיסתור שספינראק לא יגיע אלי
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
תודה,ואם תראה שאני רושם "טוטו" זה הכינוי הזמני לטוטודייל.
~~~~~~~
'אוי לא אוי לא!' אחשוב במרץ.
'טוב אני צריך לעשות רק דבר אחד..' אחשוב לי ואלחץ על הכפתור בפוכדור, "דימה,צא טוטודייל!" אקרא ואחכה שיצא.
"טוטודייל אין זמן להסברים,אבל אני המאמן החדש שלך,נעים להכיר אני קודק,עכשיו תשתמש באקדח מים על הגחלת הזו! אתה יכול טוטו!" אקרא לעברו.
ספוילר
קודק~
טוטודייל לא חושב הרבה ושולח אקדח מים שפוגע בגחלת והופך אותה לעשן, מאמן צוות רוקט אומר "לזעזעל איתך! אין לי זמן אלייך אנדור דחיפה עכשיו!" אנדור רץ אל הכיוון של טוטודייל ופוגע בו בחוזקה, טוטודייל עף על אבן גדולה ונפצע, "אנדור עכשיו תסיים את זה בגחלת!" אנדור במהירות שולח גחלת אל טוטדייל שוב במהירות!
מייקל~
הפרופסור הולך לכמה דקות ואז חוזר עם פוקדור ביד ואומר "זהו לאביטר פוקימון לטאת האדמה בחירה טובה!, חכה כמה דקות אני צריך להביא לך עוד כמה דברים" הוא אומר ואז שוב נעלם לכמה דקות, כשהוא הוא חוזר יש לו ביד 5 פוקדורים הוא נותן לך אותם ואז אומר "בהצלחה במסע שלך!" אתה יוצא מהמעבדה מה תעשה?
ליאור~
ליטויק מבין אותך שולח גחלת על חוטי המשי ושורף אותם. לאחר שהוא יוצא מחוטי המשי הוא רואה שספינראק מנסה לתקוף אותך, הוא שולח לעברו גחלת מהירה ופוגע בו בחוזקה, ליטויק בנוסף שולח מתקפת הדהמה, אור זורח מעל ספינארק ואז נוחת עליו בחוזקה, ספינראק מעולף!
תומר~
טיינמקו שולח גל חשמלי על השלולית, השלולית הופכת לצהובה ובוויזל מתחשמל במהירות אבל הוא עדיין לא נכנע, הוא משתמש בהתקפה מהירה אבל טיינמקו מקדים אותו, הוא הופך לצהוב ואז שולח ניצוץ חשמלי אל עבר בויזל ומעלף אותו!
רובי~
אתה מוציא את מיאו ונראה שהוא מחבב אותך, אתם מתקדמים אל עבר דרך 29, רואים כמה מאמנים מתחילים, אתם ממשיכים להסתובב בדרך ורואים טריקו חביב שמשוטט
עומר~
תצטט רק את ההודעה שלך!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך אל דרך 29, אתה רואה מאמנים מתחילים, אתה לא רואה שום פוקימון ומרגיש כאילו קרה משהו באיזור. אתה פונה אל אחד המאמנים ושואל אותו מה קרה באיזור, הוא עונה לך שהיה פה קרב בין מאמן חזק שבא לביקור בעיר לבין כמה חברי צוות רוקט. אתה שומע פיצוץ וישר רץ אל איזור הקרב, אתה רואה 5 חיילי צוות רוקט עם 2 אנדורים ו3 זובאטים נגד מאמן אחד עם גאביט האם תעזור לו?
![]()
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
"טיינמקו כול הכבוד! בוא נתפוס אותו!" אומר לטיינמקו בשמחה, אוציא פוכדור ריק מכיסי ואז אזרוק אותו בגאווה לעבר בוויזל המעולף.תומר~
טיינמקו שולח גל חשמלי על השלולית, השלולית הופכת לצהובה ובוויזל מתחשמל במהירות אבל הוא עדיין לא נכנע, הוא משתמש בהתקפה מהירה אבל טיינמקו מקדים אותו, הוא הופך לצהוב ואז שולח ניצוץ חשמלי אל עבר בויזל ומעלף אותו!
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
"וואו! איזה קרב לא הוגן!" אתפלאעומר~
תצטט רק את ההודעה שלך!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך אל דרך 29, אתה רואה מאמנים מתחילים, אתה לא רואה שום פוקימון ומרגיש כאילו קרה משהו באיזור. אתה פונה אל אחד המאמנים ושואל אותו מה קרה באיזור, הוא עונה לך שהיה פה קרב בין מאמן חזק שבא לביקור בעיר לבין כמה חברי צוות רוקט. אתה שומע פיצוץ וישר רץ אל איזור הקרב, אתה רואה 5 חיילי צוות רוקט עם 2 אנדורים ו3 זובאטים נגד מאמן אחד עם גאביט האם תעזור לו?
![]()
'האם כדאי לי להתערב? בקרב כזה...?' אחשוב לעצמי 'למרות שזה יכול לחזק את הקשר ביני לבין מגבי!' אבין לבסוף...
אקח נשימה עמוקה ולא אדע למה אני מכניס את עצמי "מגבי צא!" אוציא אותו מהפוכדור "תשתמש על זובאט בגחלת!" אפקוד עליו בתקווה שזה יעבוד הפעם.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)