מחר / היום בערב תפורסם התחלה.
המשיכו להירשם.
דור רשום,תגיב להתחלה.
~~~~~~~~~~~~~~~~
~התחלה לכולם~
אתם בביתכם עדיין שוכבים במיטה.
"XXX (השם שלכם) תקום,אתה תאחר למפגש עם הפרופ'!" אתם שומעים את קול אמכם ומיד קופצים מהמיטה ומתארגנים לקראת הבוקר.
אתם יורדים לקומה התחתונה ורואים את אימכם עסוקה,היא מכינה הרבה אוכל ומכניסה לתיק בגודל בינוני,אחרי זה היא מכניסה לשם גם אוכל לפוקימונים שנקרא "פוקפוד", ולבסוף מכניסה גם ציוד מחנאות.
"סידרתי לך את התיק למסע,קח גם את הטלפון הזה,יש שם את המספר שלי ושל הפרופ' " היא אומרת ומגישה לך טלפון.
"עכשיו תצא שלא תאחר למפגש עם הפרופ' " היא אומרת ומחייכת לכיוונכם.
אתם לוקחים את התיק שלכם ומתקדמים לעבר היציאה, אמכם אומרת "אני אתגעגע" ואתם עונים לה שגם אתם וסופסוף יוצאים מהבית שלכם.
אתם הולכים כמה צעדים ורואים ממולכם את המעבדה של הפרופ'.
ספוילר
"פה אני הולך להתחיל את המסע..." אמלמל לעצמי ואז אדפוק על הדלת שלושה נקישות, "זה אני פרופסור! תומר בוש! באתי לקבל פוקימון התחלתי!" אומר תוך כדי הנקישות.~התחלה לכולם~
אתם בביתכם עדיין שוכבים במיטה.
"xxx (השם שלכם) תקום,אתה תאחר למפגש עם הפרופ'!" אתם שומעים את קול אמכם ומיד קופצים מהמיטה ומתארגנים לקראת הבוקר.
אתם יורדים לקומה התחתונה ורואים את אימכם עסוקה,היא מכינה הרבה אוכל ומכניסה לתיק בגודל בינוני,אחרי זה היא מכניסה לשם גם אוכל לפוקימונים שנקרא "פוקפוד", ולבסוף מכניסה גם ציוד מחנאות.
"סידרתי לך את התיק למסע,קח גם את הטלפון הזה,יש שם את המספר שלי ושל הפרופ' " היא אומרת ומגישה לך טלפון.
"עכשיו תצא שלא תאחר למפגש עם הפרופ' " היא אומרת ומחייכת לכיוונכם.
אתם לוקחים את התיק שלכם ומתקדמים לעבר היציאה, אמכם אומרת "אני אתגעגע" ואתם עונים לה שגם אתם וסופסוף יוצאים מהבית שלכם.
אתם הולכים כמה צעדים ורואים ממולכם את המעבדה של הפרופ'.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)