Pokemon GO
עמוד 32 מתוך 49 ראשוןראשון ... 22303132333442 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 466 עד 480 מתוך 734
  1. משתמש מנוסה
    שם: אילן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    JustDor
    הגחלת של טורצ'יק פוגעת בפניו של שילדון,אך שילדון משתמש במתקפת ראש פלדה שפוגע ישירות בגופה טורצ'יק שלך.
    אתה רואה ששילדון וטורצ'יק מוכנים לעלות את הקרב לשלב הבא.
    "טורצ'יק!" אקרא בדאגה ואביט באפרוח הקטן קם על רגליו בחזרה.
    "טורצ'יק, את בטוחה שאת רוצה להמשיך להילחם? את פצועה אחרי הכל.." אשאל בדאגה ואחכה לתגובתה של טוקצ'יק.
    נערך לאחרונה על ידי lIan, 06-12-2011 בשעה 08:32 AM

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/20...91-d4e9t9d.gif

דברי חוכמה מפי גיל:
    ציטוט פורסם במקור על ידי Real Pizza צפה בהודעה
    התגובות האלה "הגבתי" חזרתי" מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שלמדו להשתמש בבית שימוש, עושים הכל מרימים את הקרש שמים נייר ממש ילדים גדולים- אבל עדיין לא יודעים לנגב טוסיק לבד.
    ואז, בשתיים בלילה שומעים צעקות של "סיימתי! סיימתי!"
    מנהל משחקים כלליים לשעבר

2. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Cladino
    הבן אדם השני לוקח את הפוקדע שלך,מכניס אותו לתוך מחשב קטן הוא אומר לך:"יואב,מהעיירה סנדג'ם,מחזיק במנצ'קלס,ממחוז סינו,מאמן מתחיל,אין תגים המידע הזה נכון?".

DarKodak
    רפאל אומר לך:"לא,אני לא אתן לך להרוס את חייך,תיתן לי את הרמז האחרון,תמשיך בדרכך ותשכח ממה שקרה פה,הציפור השחורה מחפשת אותי ואת כול מי שמחפש את האוצר האבוד כדי להשמידו,הציפור השחורה היא לא פוקימון או בן אדם,היא יצור פי מאה יותר מסוכן".

KaKashi
    אתה ממשיך בכיוונך למגדל שבעיר ויולט,אתה רואה מאמן בעל גלימה אדומה הוא אומר לך:"בשביל לעבור פה תצטרך להילחם מולי בקרב של אחד על אחד,אם תנצח תוכל להמשיך בדרכך,אם תפסיד לא תוכל".

JustDor
    הגחלת של טורצ'יק פוגעת בפניו של שילדון,אך שילדון משתמש במתקפת ראש פלדה שפוגע ישירות בגופה טורצ'יק שלך.
    אתה רואה ששילדון וטורצ'יק מוכנים לעלות את הקרב לשלב הבא.

Born This Way
    אתה וג'ון נכנסים לתוך המכון,אתה רואה שדארק מאמן את הפדווין הזוהר שלו,הוא מסתובב אליך הוא אומר לך ולג'ון:"נו ידידיי,השגתם את הבידריל האדום האגדי שלי?".

Druddigon man
    אתה נותן לאחות ג'וי את הפוכדור של סניבי,היא מכניסה את הפוכדור לתוך מכונה בעלת שישה תאים בגודל של פוכדור רגיל,כעבור חמש דקות אתה רואה שעל הצג כתוב:"סניבי,מאה אחוזי אנרגיה" האחות ג'וי מוציאה את הפוכדור ונותנת לך אותו,האחות ג'וי השנייה אומרת לך:"תחפש בעיירה,החבורה תמיד פה בשעות האלה".

Real Spartan
    *עשיתי מה שכתוב שמה.
    ניב האש של גליגר באמת חימם את נינדוקינג על גליגר,הוא משתמש במתקפת אגרוף פלדה בבטנו של גליגר שנפגע חזק מאוד,ניב הקרח של גליגר מפספס בגלל שנינדוקינג מהיר מאוד למרות גופו הכבד.
    "בסדר.." אמלמל ואגש לעבר היציאה
    "ביי בינתיים!" אנופף להם ואצא החוצה..
    "טוב בוא נראה,סניבי! צאי!" אוציא אותה ואומר לה "אנחנו צריכים למצוא איזשהי חבורת ילדים פראית שצריך ללמד אותם לקח.."
    אז אתחיל לשוטט עם סניבי בסביבה בתקווה למצוא את החבורה או אחד מהם..
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    Cladino
    הבן אדם השני לוקח את הפוקדע שלך,מכניס אותו לתוך מחשב קטן הוא אומר לך:"יואב,מהעיירה סנדג'ם,מחזיק במנצ'קלס,ממחוז סינו,מאמן מתחיל,אין תגים המידע הזה נכון?".
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "נכון בהחלט." אני אומר בתמימות ומוציא את מנצ'לקס שיכיר את האנשים באומרי:" וזה המנצ'לקס שלי."
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Cladino
    הבחור השני מלטף את ראשו של מנצ'קלס אתה רואה שמנצ'קלס די נהנה מהליטוף הזה,אתה שומע את הפוקדע מצפצף שוב,קולו של פרופסור רואן שוב בוקע מין המכשיר:"סכנה,לא לחזור לעיירה סנדג'ם,בריחה לעיר סאנישור,סכנה מסוג F!" אתה רואה ששני האנשים מסירים את הברדסים שלהם ואתה רואה שהאיש שהביא אותך לפה בעל כובע,שיער שחור,עיניים כתומות-שחורות ואיש השני יש שיער חום-ג'ינג'י עיניים ירוקות,הראשון אומר לכם:"צריך להגיע לעיר סאנישור ומהר!".

DarKodak
    אתה מרגיש מכה חזקה מאוד בגב,אתה נופל,אתה שומע את הקול של רפאל שאומר:"מצטער" אתה מרגיש שמשהו נלקח מהיד שלך,אתה מתרומם ואתה רואה שהפתק נעלם ואיתו גם רפאל.

JustDor
    טורצ'יק מסתכלת עליך,מחייכת ואומרת:"טורצ'יק!" |אני מוכנה לקרב!|אתה רואה שעיניה השחורות הקטנות של טורצ'יק מלאות בכעס ובמוכנות לקרב,אתה רואה ששילדון מוכן גם הוא לסיבוב הבא.

Born This Way
    דארק אומר לך:"עשיתם את המשימה רק בשביל הפרס,לא יפה" הוא מחייך ואומר לכם:"לא נורא כול אחד מכם יקבל פוקימון בדרגת התפתחות ראשונה מסוג אופל,תומר אתה תקבל סניזל ואתה ג'ון תקבל מרקורו,בסדר?".

Druddigon man
    אתה וסניבי מסתובבים בעיירה הקטנה,אתה רואה חבורת ילדים מתקרבת אליך,אתה רואה שלושה בנים צעירים,עוד לא עברו את גיל עשר עומדים מאחורי ילדה שבת אחד עשרה שנראת מסוכנת יותר,אתה שומע את הילדה אומרת לך:"היי אתה,או שאתה נלחם מולנו או שתביא לנו את הפוקדע שלך!".

KaKashi
    אתה רואה שהמאמן מוציא גם הוא טוטודייל אך הטוטודייל שלו נראה יותר מרושע משלך,אתה מבין שהפוקימון הזה קיבל את האופי של המאמן שלו,אתה רואה שהטוטודייל שלך משתמש במתקפת ניב שפוגעת ישירות בטוטודייל היריב.

Real Spartan
    גליגר משתמש במתקפת ניב קרח שפוגע ישירות בפרצופו של נינדוקינג,אתה מרגיש רעידת אדמה חזקה במיוחד,אתה רואה שלושה מכשירי קידוח גדולים במיוחד מתפרצים לזירה,אתה רואה שהפוקימונים בורחים,אתה רואה כשלושים אנשים יוצאים מהמתקנים האלה,אתה רואה את מלך הזירה בורח מהקרב.

VipNick
    הילדה אומרת לך:"האמת,בעיר ויולט יש אזור אימונים לפוקימונים בדרגת התפתחות ראשונה,דיינו שלי צריך ללמוד לייצר הילת דרקון או הילת אופל,כמו שטרטוויג השתמש בטרטוויג בהילת עשב בצורה מרשימה ביותר".

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Born This Way
    דארק אומר לך:"עשיתם את המשימה רק בשביל הפרס,לא יפה" הוא מחייך ואומר לכם:"לא נורא כול אחד מכם יקבל פוקימון בדרגת התפתחות ראשונה מסוג אופל,תומר אתה תקבל סניזל ואתה ג'ון תקבל מרקורו,בסדר?".
    "יש מצב לדיינו? או לזוראה?" אשאל ואם הוא יענה שלא אז אקח את סניזל שהוא יתן לי ויאתגר אותו לקרב נוסף.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. משתמש מנוסה
    Born This Way
    דארק אומר לך:"לדיינו אין מצב,לזורא יש מצב אבל הוא די חלש הוא יודע להשתמש רק בשתי מתקפות,כדור צל ואשליה,מתקפה מיוחדת רק לזורא וזורארק,טוב,קח את זורא" הוא זורק לך פוכדור אדום-לבן וגם לג'ון הוא זורק.
    דארק אומר לכם:"נעשה קרב של שתיים על שתיים,אני נגד שניכם יחד?".
    קיבלת זורא!

7. היכל התהילה

Real Spartan
    גליגר משתמש במתקפת ניב קרח שפוגע ישירות בפרצופו של נינדוקינג,אתה מרגיש רעידת אדמה חזקה במיוחד,אתה רואה שלושה מכשירי קידוח גדולים במיוחד מתפרצים לזירה,אתה רואה שהפוקימונים בורחים,אתה רואה כשלושים אנשים יוצאים מהמתקנים האלה,אתה רואה את מלך הזירה בורח מהקרב.
    ''מי אתם?'' אצעק אל האנשים ''למה עשיתם את זה?''
    ''אל תברחו!'' אנסה לגרום למלך הזירה ולפוקימונים להשאר ולא לברוח

8. משתמש מנוסה
    Real Spartan
    אתה שומע קול של אחד מהאנשים שאומר:"האיש הזה הוא סוכן מסוכן מאוד של צוות די ואני מצטער מאוד שהרסנו לך את הקרב,אבל נראה לי גורל המחוז יותר חשוב מגורל של קרב אחד קטן,אנחנו במלחמה ילד,אז לך הביתה לשחק בצעצועים שלך!".

9. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    VipNick
    הילדה אומרת לך:"האמת,בעיר ויולט יש אזור אימונים לפוקימונים בדרגת התפתחות ראשונה,דיינו שלי צריך ללמוד לייצר הילת דרקון או הילת אופל,כמו שטרטוויג השתמש בטרטוויג בהילת עשב בצורה מרשימה ביותר".
    "חח תודה" אגיד בחיוך
    "אז את רוצה לבוא איתי לשם? אולי שם אני אמצא פוקימוני מים" אגיד בחיוך

10. משתמש מנוסה
    Born This Way
    דארק אומר לך:"לדיינו אין מצב,לזורא יש מצב אבל הוא די חלש הוא יודע להשתמש רק בשתי מתקפות,כדור צל ואשליה,מתקפה מיוחדת רק לזורא וזורארק,טוב,קח את זורא" הוא זורק לך פוכדור אדום-לבן וגם לג'ון הוא זורק.
    דארק אומר לכם:"נעשה קרב של שתיים על שתיים,אני נגד שניכם יחד?".
    קיבלת זורא!
    "תודה רבה, ובסדר אני מוכן לקרב." אומר ואז אוציא את פיפלאפ החוצה ואשים את הפכודור של זוראה בתוך כיסי.

11. היכל התהילה
    Real Spartan
    אתה שומע קול של אחד מהאנשים שאומר:"האיש הזה הוא סוכן מסוכן מאוד של צוות די ואני מצטער מאוד שהרסנו לך את הקרב,אבל נראה לי גורל המחוז יותר חשוב מגורל של קרב אחד קטן,אנחנו במלחמה ילד,אז לך הביתה לשחק בצעצועים שלך!".
    ''מול מי אתם נלחמים בכלל?'' אשאל אותם ''זה לא סיבה להרוס קרב!''
    ''טוב נו אני מוכן לעזור לכם'' אמשיך אחרי חשיבה ''צריכים עזרה?''

12. משתמש מנוסה
    Born This Way
    *אני קיוויתי שתוציא את הזורא.
    אתה מוציא את פיפלאפ,הוא נראה מותש מאוד מהקרב הקודם שלו,אתה רואה שג'ון הוציא את מרקורו שלו,ודארק הוציא את פדווין הזוהר שלו,אתה מבין שלא כדי לקחת סיכון כזה גדול ולהוציא את זורא שלך.

Real Spartan
    האיש אומר לך:"אנחנו נלחמים נגד האיש הכי רשע בעולם,נגד אס-פי המרושע,אני מאוד מקווה שאתה שמעת עליו ועל הקרב של מחתרת הפוקימונים נגד צוות די המרושע וצבא הצידיים שלצדו,אנחנו מאוד מצטערים על כך שהרסו לך את הקרב ואנחנו מבטיחים לפצות אותך,בוא נחזור לעיירה ניו-ברק ושמה תקבל את הפרס שלך,בסדר?".

VipNick
    המאמנת אומרת לך:"כן,אני מאוד אשמח ללכת לשמה איתך,אגב מה שמך?"ברגע שהיא שואלת את השאלה הזו אתה קולט שאתה לא יודע בעצם את השם של השותפה שלך.

13. משתמש מנוסה
    Born This Way
    אתה מוציא את פיפלאפ,הוא נראה מותש מאוד מהקרב הקודם שלו,אתה רואה שג'ון הוציא את מרקורו שלו,ודארק הוציא את פדווין הזוהר שלו,אתה מבין שלא כדי לקחת סיכון כזה גדול ולהוציא את זורא שלך.
    "אני מחליף פוקימון." אומר ואז אחליף את פיפלאפ לזוראה, "תשתמש באשליה ואז בכדור צל!" אפקוד על זוראה.

14. היכל התהילה
    Born This Way

Real Spartan
    האיש אומר לך:"אנחנו נלחמים נגד האיש הכי רשע בעולם,נגד אס-פי המרושע,אני מאוד מקווה שאתה שמעת עליו ועל הקרב של מחתרת הפוקימונים נגד צוות די המרושע וצבא הצידיים שלצדו,אנחנו מאוד מצטערים על כך שהרסו לך את הקרב ואנחנו מבטיחים לפצות אותך,בוא נחזור לעיירה ניו-ברק ושמה תקבל את הפרס שלך,בסדר?".

VipNick
    המאמנת אומרת לך:"כן,אני מאוד אשמח ללכת לשמה איתך,אגב מה שמך?"ברגע שהיא שואלת את השאלה הזו אתה קולט שאתה לא יודע בעצם את השם של השותפה שלך.
    ''אז אתם צריכים עזרה?'' אשאל אותם תוך כדי שאני הולך איתם לניו בארק

15. משתמש מנוסה
    Born This Way
    דארק אומר לך:"בסדר אבל זו הפעם האחרונה,אי אפשר להחליף יותר בקרב הזה פוקימונים,פדווין תשתמש בקרן פלאש שחורה על מרקורו!" אתה רואה סילון שחור גדול מגיע אל מרקורו,אתה רואה שזורא משתמש באשליה ומעביר את ההתקפה אל פדווין.

Real Spartan
    *אתה הולך רק עם איש אחד,השאר נשארו לחפש את מלך הקרבות.
    האיש אומר לך:"כן,אנחנו במחתרת צריכים כול עזרה אפשרית,מכול פוקימון שאכפת לו מהעולם ומכול מאמן שאכפת לו מפוקימונים,אם תוכל לעזור לנו זה יהיה נחמד".

עמוד 32 מתוך 49 ראשוןראשון ... 22303132333442 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 2 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-2 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •