דארן ואלון
דארן ווסט - "זה אש קטצ'אם...?" אני פולט מפי בתדהמה, 'אוקיי, אם ככה, אני חייב לעזור לו!' אני חושב לעצמי בחיוך ערמומי ומהנהן לדאסק. "קדימה דאסק, בוא נעזור לאש, ונסיים את זה! תן לגיראטינה את אגרוף הצל הכי חזק שלך! תוסיף מיד אחרי גם אגרוף ברק בשיא הכוח! גמור אותו!" אני צועק בנחישות רבה ומצביע לעבר גיראטינה, מקווה כי דאסק יעזור לאש להביס את גיראטינה.
אלון - "פיפלאפ?" אתה שואל בדאגה ומסתכל עליו. "לא פיפלאפ!" אומר ואז אומר לאוויזור "תשתמש בסינתזה על פיפלאפ! רק שיחייה!" אומר ואז אלך לכיוונו ש פיפלאפ,ארים אותו ואגיש אותו לאיוויזור. "פיפלאפ.." אתה אומר ואשאיר אותו בידייך. "קדימה בלייזיקאן, תתקוף באגרוף אש ועם הרגליים שלך בבעיטות אש! קדימה! בשביל פיפלאפ!" אתה אומר לו. "איווזור,תשתמש ברעל (Toxic) על גירטינה ואז בריקוד עלי כותרת! בשביל פיפלאפ!" אתה מורה עליו. אחרי זה אשים לב לדמות. 'אש קאטצ'ם?' אתה חושב ואומר "בוא תעזור לנו!".
דרייק בוש נעלם כאילו לא ראתה אותו האדמה
אש מסתובב לשניכם ואומר לכם שזה לא הזמן לנוח, צריך לתקוף וצריך לעשות את זה כמה שיותר מהר. הוא מסובב את הכובע שלו לאחור ומתחיל לרוץ לעבר גיראטינה. פיקאצו' הנאמן שלו רץ לצידו ואתם מרגישים את האנדרנלין מתחיל לבעבע בעורקים שלכם. אתם מסתכלים אחד על השני וגם אתם מתחילים לרוץ לעבר גיראטינה במלוא המהירות.
[youtube]F05J4m35XHk[/youtube]
כשאתם מגיעים לשם, אש מורה לפיקאצ'ו שלו לתקוף עם מכת ברק. פיקאצ'ו מכין את המתקפה הכי חזקה שראיתם בחיים שלהם, כזו שהורגת אנשים, מחייה מתים, הורסת עולמות ומרקיעה שחקים. פיקאצ'ו משגר את המתקפה שלו. ביחד עם האגרוף צל של דאסק, ומתקפת בעיטת אש של בלייזיקן, הפוקימון הענקי קורס לאדמה. פיקאצ'ו מחייך לעבריכם ונראה שהכל הסתיים.
אבל אש לא מוכן לקחת סיכון, הוא זורק אבן לעבר גיראטינה וזו עולה בלהבות, זה אומר שגיראטינה רק מחזיר לעצמו את הכוחות שלו על ידי האופל. הוא מסמן לכם לתקוף שוב. כל הפוקימונים שלכם עושים את המיטב הכי גדול שלהם ותוקפים עם המתקפות הכי חזקות שלהם. גיראטינה מתחשמל, עולה באש, נשרף, נכווה, כואב לו, שורף לו, ולבסוף הוא נעלם כאילו בלעה אותו האדמה. אש מסתובב אליכם ואומר שהוא לא יחזור לפחות לעוד 40 מיליון שנה. ניצחתם. אתם ואש מתחילים לקפוץ באוויר ולחגוג את הרגע המאושר הזה. אתם בוכים מעט על זה שחבריכם הפוקימונים נפלו בקרב, אבל אתם יודעים שבמידה והצלחתם את זה, שתצליחו הכל. אומנם פיפלאפ, רוזליה ואפילו אפלטון שילמו את המחיר המלא, אבל אתם עברתם וצלחתם את הרגע. הצלתם את העולם. תושבי המקום מגיעים לחגוג איתכם. הם אומרים לכם שאתם גיבורי העיר ושלעולם תהיו בהיכל התהילה העירוני. ראש העיר תופס אתכם ואומר לכם שמחר יוענק לכם מפתח / גביע העיר אז כדאי לכם להישאר באיזור. הבסתם את גיראטינה.
מה תעשו כעת?