Pokemon GO
עמוד 30 מתוך 49 ראשוןראשון ... 20282930313240 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 436 עד 450 מתוך 727

נושא: Jurassic Park

1. היכל התהילה
    ליאור

נגד

אתה מתחיל להילחץ נורא ואז אומר למנהיגה " אני לא נכעע עד שמגמרוטאאר יפסיד ".
    אתה אומר למגמרואר" אין לנו הרבה זמן נסה להשתמש בקרן על על ויקטרביל הזה.
    לאחר מכן נסה להשתמש בלהביור על ויקטרבייל".

ויקטריבל
    מגמורטר

אבל האזהרות של מאמנת המכון לא חודרות את הגולגולת שלך.
    מגמורטר מתפתל מכאבים, הוא מתגלגל מצד לצד וברגעיו האחרונים הוא נכנע שתפסיק את הקרב.
    ואז הוא מפסיק לזוז. אתה קורא לו: "מגמורטר", אבל הוא לא עונה לך. אתה לא מבין למה.
    המאמנת אומרת לך: "אני מצטערת", אבל אתה לא מבין למה היא מתכוונת.
    לבסוף אתה נכנס לשדה הקרב, אתה תופס את מגמורטר ומנער אותו. הגופה שלו קפואה ביד שלך.
    אתה מסתכל על המאמנת והיא מסבירה לך: "המתקפה של ויקטריבל הורגת בסופו של דבר. הסברתי לך את זה."
    ויקטריבל חוזר למאמנת שלו והיא מלטפת אותו על הראש.
    אתה ניגש לשרביט שלך ואתה מנסה להחזיר את הפוקימון שלך, אבל יצורים מתים לא חוזרים לשרביטים.

מגמורטר מת !

מה תעשה?

2. היכל התהילה
    דרייק בוש

הייד פארק

אתה יוצא מהספארי ואתה שמח כולך, קופץ ומתלהב על כך שתפסת סוף סוף רוזליה חדשה.
    מיד לאחר מכן אתה מחפש מרכז ריפוי, וכשאתה מוצא אחד, אתה דואג לרפא את כל הפוקימונים שלך שם.
    האחות ג'וי מספרת לך שאם תנסה לפתח את הרוזליה שלך באור יום, אז היא תהיה חזקה מאוד.
    אתה יוצא לאוויר השמש, ואתה מוציא את רוזליה, היא מסתכלת עלייך במבט הפרחוני הזה שלך.

מה תעשה?

3. היכל התהילה
    שיקאמארו

אתה אומר לעצמך - "כדאי קודם ללכת אל מרכז הריפוי, עדיף פוקימונים בריאים מאשר לא!"
    ואתה הולך בשלווה אל מרכז הריפוי של העיר.
    לאחר מכן אתה יוצא מהמרכז ואתה הולך במטרה לאמן את הפוקימונים שלך לקראת קרב המכון הראשון.
    אתה רואה כל מיני סוגי מאמנים באיזור, כמה מהם מציעים לך קרבות של אחד על אחד ושניים על שניים.
    בסוף אתה מוצא את הקרב האולטימטיבי בשבילך - מסתבר שיש דבר כזה שנקרא "פוקי-פארק".
    שבו כל מאמן נכנס עם פוקימון לבחירתו וביחד עם צריכים לעבור סדרה של מכשולים ותחנות על מנת לנצח.
    אתה רואה שכל מיני מאמנים מכל העולם הגיעו לאיזור הזה היום במיוחד כדי להתחרות בזה.

מה תעשה?

4. היכל התהילה
    דארן

"אני מניח שאלה צוות רוקט, "אתה עונה לטימי בחשש ושולף את השרביט שלך, עופו מפה צוות רוקט, צא היפו!" אתה צועק ומוציא מהשרביט שלי את היפו, לקרב כדי לגרש את צוות רוקט. 'מה יש לצוות רוקט לחפש כאן? ואיך הם חזרו לתקופת היורה?' אתה תוהה לעצמך בבלבול.

אבל הם ממהרים לתקן אותך - "ילד קטן ומעצבן, אנחנו לא צוות רוקט ואנחנו לא יודעים מי זה צוות רוקט. נכון ג'יימס?", "נכון ג'סי. איך המעצבן הקטן הזה מעז להשוואות אותנו למשהו שאנחנו בכלל לא מכירים". ואז אתה ממהר לפתוח את הדפי מידע שהאלכימאי העניק לך בתחילת המסע ומסתבר שהאבות של האבות של האבות של האבות של האבות של האבות של האבות... (הבנת את הרעיון) של צוות רוקט - הם צוות טקור (רוקט בהיפוך). "קדימה ילד, אין לנו את כל היום, תן לנו את הפוקימונים שלך וגמור עם זה".

מה תעשה?

5. היכל התהילה
    גלעד

מחצבות שלמה המלך

אתה רץ אל מערות שלמה בשיא המהירות. אתה ממש לא רוצה לחכות הרבה לקרב המכון הזה.
    אבל אז אתה דורך על אדמה רכה ואתה נופל בתוך המערה אל תוך בריכת בוץ טובעני.
    בהתחלה אתה מנסה לצאת ממנה, אבל אתה לא מבין שבכל רגע שאתה נלחם, אתה טובע יותר.
    אתה מנסה להגיע לפוקימונים שלך, אבל התיק שלך נמצא במערה שמעלייך ואין דבר שאתה יכול לעשות.
    כך אתה מוצא את עצמך טובע קצת ועוד קצת. ואפילו לא תיארת לעצמך שככה תסתיים לך העלילה שלך.

מה תעשה?

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hit Man צפה בהודעה
    שיקאמארו

אתה אומר לעצמך - "כדאי קודם ללכת אל מרכז הריפוי, עדיף פוקימונים בריאים מאשר לא!"
    ואתה הולך בשלווה אל מרכז הריפוי של העיר.
    לאחר מכן אתה יוצא מהמרכז ואתה הולך במטרה לאמן את הפוקימונים שלך לקראת קרב המכון הראשון.
    אתה רואה כל מיני סוגי מאמנים באיזור, כמה מהם מציעים לך קרבות של אחד על אחד ושניים על שניים.
    בסוף אתה מוצא את הקרב האולטימטיבי בשבילך - מסתבר שיש דבר כזה שנקרא "פוקי-פארק".
    שבו כל מאמן נכנס עם פוקימון לבחירתו וביחד עם צריכים לעבור סדרה של מכשולים ותחנות על מנת לנצח.
    אתה רואה שכל מיני מאמנים מכל העולם הגיעו לאיזור הזה היום במיוחד כדי להתחרות בזה.

מה תעשה?
    "אני אבחר במונפרנו על מנת לעבור איתו את כל המכשולים!" אומר ואוציא את מונפרנו מתוך השרביט שלו ואגיד לו:"שלום לך מונפרנו, אתה תעבור איתי עכשיו את מסלול המכשולים הזה.מקובל עליך?" ואחכה לתגובתו.לאחר שיגיב, אכנס עם מונפרנו לתחרות.
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    דרייק בוש

הייד פארק

אתה יוצא מהספארי ואתה שמח כולך, קופץ ומתלהב על כך שתפסת סוף סוף רוזליה חדשה.
    מיד לאחר מכן אתה מחפש מרכז ריפוי, וכשאתה מוצא אחד, אתה דואג לרפא את כל הפוקימונים שלך שם.
    האחות ג'וי מספרת לך שאם תנסה לפתח את הרוזליה שלך באור יום, אז היא תהיה חזקה מאוד.
    אתה יוצא לאוויר השמש, ואתה מוציא את רוזליה, היא מסתכלת עלייך במבט הפרחוני הזה שלך.

מה תעשה?
    "רוצה להתפתח?" אשאל את רוזליה בשמחה ואז אגיש לה את האבן שקיבלתי באיוונט שהיטמן עשה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור

נגד

אתה מתחיל להילחץ נורא ואז אומר למנהיגה " אני לא נכעע עד שמגמרוטאאר יפסיד ".
    אתה אומר למגמרואר" אין לנו הרבה זמן נסה להשתמש בקרן על על ויקטרביל הזה.
    לאחר מכן נסה להשתמש בלהביור על ויקטרבייל".

ויקטריבל
    מגמורטר

אבל האזהרות של מאמנת המכון לא חודרות את הגולגולת שלך.
    מגמורטר מתפתל מכאבים, הוא מתגלגל מצד לצד וברגעיו האחרונים הוא נכנע שתפסיק את הקרב.
    ואז הוא מפסיק לזוז. אתה קורא לו: "מגמורטר", אבל הוא לא עונה לך. אתה לא מבין למה.
    המאמנת אומרת לך: "אני מצטערת", אבל אתה לא מבין למה היא מתכוונת.
    לבסוף אתה נכנס לשדה הקרב, אתה תופס את מגמורטר ומנער אותו. הגופה שלו קפואה ביד שלך.
    אתה מסתכל על המאמנת והיא מסבירה לך: "המתקפה של ויקטריבל הורגת בסופו של דבר. הסברתי לך את זה."
    ויקטריבל חוזר למאמנת שלו והיא מלטפת אותו על הראש.
    אתה ניגש לשרביט שלך ואתה מנסה להחזיר את הפוקימון שלך, אבל יצורים מתים לא חוזרים לשרביטים.

מגמורטר מת !

מה תעשה?
    אני אומר למגוטאר המת " מצטער שלא לקחתי את הנוגדן חשבתי שזה סתם.ועכשיו אתה נהרגת בכלל.מצטער שנהרגת בגללי " אני פונה אל המנהיגה " המהלך הזה בכלל חוקי להרוג את הפוקימון של היריב? אפשר לקבל את תג המכון ?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    גלעד

מחצבות שלמה המלך

אתה רץ אל מערות שלמה בשיא המהירות. אתה ממש לא רוצה לחכות הרבה לקרב המכון הזה.
    אבל אז אתה דורך על אדמה רכה ואתה נופל בתוך המערה אל תוך בריכת בוץ טובעני.
    בהתחלה אתה מנסה לצאת ממנה, אבל אתה לא מבין שבכל רגע שאתה נלחם, אתה טובע יותר.
    אתה מנסה להגיע לפוקימונים שלך, אבל התיק שלך נמצא במערה שמעלייך ואין דבר שאתה יכול לעשות.
    כך אתה מוצא את עצמך טובע קצת ועוד קצת. ואפילו לא תיארת לעצמך שככה תסתיים לך העלילה שלך.

מה תעשה?
    למה התיק שלי נמצא במערה שמעלי? אני לא זוכר משהו כזה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    "אוף בחיים לא חשבתי שאצטרך להגיע למצב כזה..."(שבו אבקש עזרה, חשבתי שאוכל לסמוך על הפוקימונים שלי. החחכההםם...) אני רוטן לעצמי בשקט. אבל אין לי ברירה אז בכל זאת אני אצעק:
    "מישהו יכול לעזור לי כאן?" יש לי קול די חזק כשאני רוצה, לפעמים גם מעירים לי שאני צועק אפילו כשאני לא מנסה לצעוק אלה רק לדבר טיפה חזק.
    "באמת, אני ממש אבל ממש צריך כאן עזרה! אני תקוע פה עמוק עמוק בבוץ!". (חחחחח, תרתי משמע. תרגום מארמית: שתי משמעויות, משתמע לשני אופנים. תרגום המילה "משתמע": מובן, נקלט, הבנה של המידע המתקבל מהחוץ אל המוח, מתוך השורש ש.מ.ע) (נדמה לי שהזכרתי איפה שהוא שאני טיפה חפרן...)
    נערך לאחרונה על ידי סת' קינגלר, 06-23-2011 בשעה 08:26 PM
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: עידו
    דארן

"אני מניח שאלה צוות רוקט, "אתה עונה לטימי בחשש ושולף את השרביט שלך, עופו מפה צוות רוקט, צא היפו!" אתה צועק ומוציא מהשרביט שלי את היפו, לקרב כדי לגרש את צוות רוקט. 'מה יש לצוות רוקט לחפש כאן? ואיך הם חזרו לתקופת היורה?' אתה תוהה לעצמך בבלבול.

אבל הם ממהרים לתקן אותך - "ילד קטן ומעצבן, אנחנו לא צוות רוקט ואנחנו לא יודעים מי זה צוות רוקט. נכון ג'יימס?", "נכון ג'סי. איך המעצבן הקטן הזה מעז להשוואות אותנו למשהו שאנחנו בכלל לא מכירים". ואז אתה ממהר לפתוח את הדפי מידע שהאלכימאי העניק לך בתחילת המסע ומסתבר שהאבות של האבות של האבות של האבות של האבות של האבות של האבות... (הבנת את הרעיון) של צוות רוקט - הם צוות טקור (רוקט בהיפוך). "קדימה ילד, אין לנו את כל היום, תן לנו את הפוקימונים שלך וגמור עם זה".

מה תעשה?
    חחחחחחח
    ----
    "הייתם מתים..." אני אומר בלגלוג ומגחך בחיוך ערמומי, "צא היפו!" אני צועק ומוציא את היפו מהשרביט שלי.
    "היפו תן להם רעידת אדמה שתזעזע אותם!" אני צועק בנחישות ובחיוך ערמומי, מצביע לעבר צוות טקור.
    Ido

"Good weed and cold drinks, that's the muthafuckin' recipe"

| | Boshoku | |

11. היכל התהילה
    שיקאמארו

מנהלת התחרות מסבירה לכם שאתם צריכים לבקר בחמש נקודות במפה ולהביא משם חתימות.
    אתה מסתכל מסביב ואתה רואה את שאר המתחרים שלך: מאמן עם פיג'י, מאמנת עם הרקרוס ומאמן עם איווי.

"אני אבחר במונפרנו על מנת לעבור איתו את כל המכשולים!" אתה אומר
    ואתה מוציא את מונפרנו מתוך השרביט שלו ואתה אומר לו:
    "שלום לך מונפרנו, אתה תעבור איתי עכשיו את מסלול המכשולים הזה.מקובל עליך?"

הוא מתלהב מהבחירה שלך בו והוא מתחיל לקפוץ במקום ולהראות סימנים של התרגשות לקראת התחרות.

ישנן חמש נקודות במפה שלך:
    - נקודת המים.
    - נקודת האש.
    - נקודת הברק.
    - נקודת האבן.
    - נקודת הדרקון.

לאו תרצה ללכת קודם?

12. היכל התהילה
    דרייק בוש

אתה מגיש לרוזליה את האבן והיא תופסת את זה בידי הפרח שלה.
    עובר רגע ועוד רגע והיא מסתכלת עלייך עם העיניים הגדולות והירוקות שלה ולא קורה כלום.
    אבל אחרי עובר עוד רגע ואז אור לבן בוקע מן האבן ורוזליה מתחילה לזהור באור יפייפה.
    אתה מנסה להסתכל על התהליך אבל האור שבוקע מן ההתפתחות מסנוור אותך מדי.
    לבסוף נעמדת מולך רוזירייד.

>>> >>> >>> >>> >>>

מה תעשה עכשיו?

13. היכל התהילה
    ליאור

אתה אומר למגוטאר המת "מצטער שלא לקחתי את הנוגדן חשבתי שזה סתם.ועכשיו אתה נהרגת בכלל.מצטער שנהרגת בגללי"
    אתה פונה אל המנהיגה " המהלך הזה בכלל חוקי להרוג את הפוקימון של היריב? אפשר לקבל את תג המכון ?"
    "אתה זה שלקח את ההחלטה לא להפסיק את הקרב, האחריות החוקית על המהלך היא שלך, לא שלי", היא אומרת.
    ואז היא צועדת לעבר הגינה שמאחורי המכון ואתה רואה אותה מתרחקת ממך וכך גם החלום של התג הראשון.
    ברגע האחרון היא מסתובבת ואומרת לך: "במקום לבקש את התג, למה שלא תתחזק קצת ואז תחזור לפה ותרוויח אותו?"
    אתה מבין את מה שהיא אומרת, ואתה מסתכל על השישייה שלך, שהרגע חטפה את המכה הכי חזקה בכך שאיבדת את מגמורטר.

מה תעשה?

14. היכל התהילה
    גלעד

מחצבות שלמה המלך

"אוף בחיים לא חשבתי שאצטרך להגיע למצב כזה..."(שבו אבקש עזרה, חשבתי שאוכל לסמוך על הפוקימונים שלי. החחכההםם...) אתה רוטן לעצמך בשקט. אבל אין לך ברירה אז בכל זאת אתה צועק:
    "מישהו יכול לעזור לי כאן?" אתה חושב על זה שיש לי קול די חזק כשאתה רוצה, לפעמים גם מעירים לך שאתה צועק אפילו כשאתה לא מנסה לצעוק אלה רק לדבר טיפה חזק.
    "באמת, אני ממש אבל ממש צריך כאן עזרה! אני תקוע פה עמוק עמוק בבוץ!". (חחחחח, תרתי משמע. תרגום מארמית: שתי משמעויות, משתמע לשני אופנים. תרגום המילה "משתמע": מובן, נקלט, הבנה של המידע המתקבל מהחוץ אל המוח, מתוך השורש ש.מ.ע) (נדמה לי שהזכרתי איפה שהוא שאני טיפה חפרן...)

אבל אף אחד לא מגיע. אתה מבלה שם כמה שעות טובות ואתה אומר לעצמך שמהירות היא מן השטן.
    ואז אתה שומע משהו בקיר הבור שאתה נמצא בו. זה בהתחלה נשמע חלש אבל אז הצליל מתחזק מאוד.
    לפני שאתה יכול לזוז, ואתה לא, אתה מגלה שנוצר חור בנקודה שממוקמת בדיוק מול העין שלך.
    ואז אתה רואה דיגלט חום ומסריח יוצא מן החור והוא מנקר לך את העין. אתה צורח בכאב והוא צוחק עליך.

אתה צורח עליו שיוציא אותך מכאן אבל הוא לא ממש רוצה לעזור לך.
    הוא מתחיל להתחפר בחזרה למקום שממנו הוא בא ואתה קורא לו עד שהוא מגיע.
    הוא שואל אותך: "דיגלט?" [תרגום: מה אתה רוצה? וכדאי לך להיות משכנע]

15. היכל התהילה

דארן

"הייתם מתים..." אתה אומר בלגלוג ומגחך בחיוך ערמומי, "צא היפו!" אתה צועק ומוציא את היפו מהשרביט שלך.
    "היפו תן להם רעידת אדמה שתזעזע אותם!" אתה צועק בנחישות ובחיוך ערמומי, מצביע לעבר צוות טקור.
    היפו יוצא מהפוכדור ומגלה שיש עולם שלם בחוץ. מסתבר שאתה לא מרבה להוציא אותו והוא הולך לנצל את זה.
    הוא מרחרח את האוויר מסביב, מתקרב לטימי ומתחכך סביב הרגל שלו, לבסוף הוא פותח את הפה ודופק פיהוק.

צוות טקור מסתכל על הפוקימון העלוב שלך, ואז הם מסתכלים אחד על השני ואז הם פורצים בצחוק מטורף.
    הם אומרים: "איזה פוקימון מגוחך", "אל תגיד לי שזו הפעם הראשונה שאתה משתמש בו", ו-"איזה לוזר".
    לבסוף הם מוציאים את הפוקימונים שלהם, ואומרים לך ולטימי שיש לכם הזדמנות אחרונה לצאת מזה בחיים.

מה תעשה עכשיו?

עמוד 30 מתוך 49 ראשוןראשון ... 20282930313240 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •