יהודי בנשמה
ברמי משתמשת בחוט ברזל בשביל ללכוד את סקווירטל.
התוכנית מצליחה,סקווירטל נלכדת בחוט הפלדה,ברמי שלך משתמשת במתקפת ניב חרק שפוגע בסקווירטל,אבל סקווירטל משתמשת בשריון שלה בשביל להגן עליה מפני ניב החרק של ברמי.
יהודי בנשמה
ברמי משתמשת בחוט ברזל בשביל ללכוד את סקווירטל.
התוכנית מצליחה,סקווירטל נלכדת בחוט הפלדה,ברמי שלך משתמשת במתקפת ניב חרק שפוגע בסקווירטל,אבל סקווירטל משתמשת בשריון שלה בשביל להגן עליה מפני ניב החרק של ברמי.
יהודי בנשמה
ברמי משתמשת במתקפת ניב חרק בצורה מדויקת מאוד ופוגעת בראשה של סקווירטל,ניב החרק השני של ברמי שלך קורע בטעות את חוטי הפלדה שלכדו את סקווירטל ועכשיו היא משוחררת ומוכנה לקרב.
Druddigon man
המאמן אומר לך:"זה יהיה אתגר די מהנה,מגבי שלי נגד המגבי שלך,קרב של אש נגד אש",אתם מגיעים לשדה הקרב ומוציאים את המגבי שלכם.
הקרב שלך נגד המאמן המסתורי מתחיל!
הקרב הוא אחד על אחד!
מגבי שלך נגד מגבי היריב.
אתה-0ץ
המאמן המסתורי-0.
יהודי בנשמה
סקווירטל הפעם מוכנה לזה ומתחמקת ממתקפת חוט הפלדה של ברמי.
ברמי משתמשת במתקפת ניב חרק אבל סקווירטל משתמשת במתקפת ראש מים שפוגע בברמי בצורה מדויקת מאוד ומנטרלת את ניב החרק של ברמי.
Druddigon man
המאמן אומר לך בהיסוס קל:"השם שלי?השם שלי הוא,קית',כן השם שלי זה קית',ואתה?" מגבי שלך משתמש בניב אש שפוגע במגבי היריב שמשתמש באגרוף אש שגם פוגע.
"לי קוראים תומאס..." אענה לו ואביט במהירות על מגבי שלי
'הוא חייב ללמוד מתקפה בקרוב.. יש לו רק ניב אש..' אחשוב לעצמי בדאגה 'טוב,ננסה להסתדר..' אסיק.
"מגבי,ניב אש!" אומר לו בתקווה שזה יצליח "ואז תנסה לתת לו אגרוף,אם אין לנו מתקפות לפחות ננסה לתת מכות.." אגחך קצת אבל אתכוון למהלך..
Druddigon man
*טומי לא תומאס.
ניב האש של מגבי שלך פוגע במגבי היריב,קית' אומר לך:"מה,גם המגבי שלך יודע רק מתקפה אחת,המגבי שלי יודע רק אגרוף אש,ושלך יודע רק ניב אש,זה הולך להיות קרב די מוזר,אתה לא חושב?".
Ronaldo7
אתה ופיקאצ'ו ממשיכים בדרככם לכיוון העיר הבאה,העיירה צ'ריגרוב,אתה רואה שפיקאצ'ו מאוד שמח בגלל שהוא השתמש פעמיים רצופות במתקפת רעם בצורה הטובה ביותר,אתה שומע קול שאומר:"היי אתה,ראיתי אותך נלחם מול הנינדורן ההוא,אתה בדיוק מה שאנחנו צריכים",אתה מסתובב ורואה נער לבוש בווסט אדום,חולצה שחורה ארוכה ודקה,ומכנסיים שחורות דקות כמו החולצה.
Druddigon man
מגבי משתמש במתקפת ניב אש כמו תמיד שפוגעת במגבי היריב,אבל המגבי היריב מצליח להשתמש באגרוף אש בצורה הטובה ביותר.
שני המגבי כבר עייפים מהקרב הארוך והמשעמם הזה.
Ronaldo7
האיש המסתורי אומר לך:"נעים מאוד,שמי רוג'ר ואני שומר פוקימונים או פוקריינג'ר אני עובד יחד עם מחתרת הפוקימונים ובין השאר אני עוזר להם לגייס חברים חדשים למחתרת,ראיתי איך אתה נלחם והצורה שבה נלחמת זו בדיוק הצורה שאנחנו צריכים למלחמה שלנו נגד צוות די וצוות הציידים שלהם".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)