Pokemon GO
עמוד 41 מתוך 49 ראשוןראשון ... 313940414243 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 601 עד 615 מתוך 734
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    יהודי בנשמה
    ברמי משתמשת בחוט ברזל בשביל ללכוד את סקווירטל.
    התוכנית מצליחה,סקווירטל נלכדת בחוט הפלדה,ברמי שלך משתמשת במתקפת ניב חרק שפוגע בסקווירטל,אבל סקווירטל משתמשת בשריון שלה בשביל להגן עליה מפני ניב החרק של ברמי.

2. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    יהודי בנשמה
    ברמי משתמשת בחוט ברזל בשביל ללכוד את סקווירטל.
    התוכנית מצליחה,סקווירטל נלכדת בחוט הפלדה,ברמי שלך משתמשת במתקפת ניב חרק שפוגע בסקווירטל,אבל סקווירטל משתמשת בשריון שלה בשביל להגן עליה מפני ניב החרק של ברמי.
    אני אומר לבורמי ''תמשיכי עד שתצליחי לפגועה בה בניב חרק בכל הכוח''

3. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Cladino
    רד אומר לך:"פרופסור רואן המליץ לנו על מספר מאמנים מתחילים שיכולים להיות סוכנים חדשים,אתה אחד מהם,אנחנו רוצים להציב אותך בתור סוכן רדום,הכוונה היא שאתה לא תהיה סוכן פעיל כמו השאר אבל שנזדקק לך אתה תהיה מוכן,עכשיו אנחנו הולכים למפקדה שלנו שליד העיר סאנישור לאמן אותך כדי שתהיה סוכן,הבנת?".

DarKodak
    אתה רואה אגם קטן ליד מכון העיר,אתה צולל לתוך האגם ואתה רואה שני פוקימוני דג קטנים,אתה רואה גולדין,מג'יקרפ ועליהם מפקד סיקינג גדול וחזק מאוד.

יהודי בנשמה
    אתה מוציא את ברמי שלך,קוטורי מוציאה את סקווירטל שלה,מנהיג המכון של העיר אורבורג מכריז:"הקרב בין איתי מהעיירה טוונליף לבין קוטורי מהעיר סנופויט מתחיל עכשיו,הקרב הוא שלושה על שלושה,כול אחד יכול לשנות את הפוקימונים שלו מתי שיבחר,הקרב יגמר שלצד אחד לא יהיו יותר פוקימונים!".
    קרב השלושה על שלושה שלך נגד קוטורי מתחיל!
    קוטורי-0

איתי-0
    ברמי נגד סקווירטל.

KaKashi
    טוטודייל שלך משתמש בפצצת מים והוא פוגע בטוטודייל היריב.
    המאמן של טוטודייל היריב אומר לך:"הטוטודייל שלך יודע פצצת מים כמו שצריך אני מבין,טוב קיבלתי את המידע שרציתי,אתה יכול לעבור" הוא מחזיר את הטוטודייל שלו וממשיך בדרכו.

סאסקה קון
    באלבזור משתמש במתקפת כדור אנרגיה שפוגע בפיג'י הקפוא ומנפץ את כלא הקרח שלו,פיג'י מסתכל על גליליי ובורח משדה הקרב,המאמן אומר לך:"סליחה שהברחתי אותו".

Born This Way
    *זה אומר שאתה יכול לשנות את המיקום הנוכחי שלך,אם אתה רוצה ללכת לעיר אחרת אתה יכול או שאתה מעדיף לשנות את מחוז המסע שלך,או שאתה מעדיף לוותר על הפרס הזה,מה החלטת?
    פיפלאפ שלך משתמש בניקור ובאקדח מים שפוגעים בקורפיש.
    טוטודייל משתמש בפצצת מים ומחסל את וופר.
    ג'ון שואל אותך:"לעזור לך?".

Druddigon man
    אתה משוטט בספינה ורואה בסיפון העליון שדה קרב מישורי כמו שצריך,אתה רואה מאמן קורא:"מישהו רוצה קרב מולי,קרב אחד על אחד,המגבי שלי נגד כול פוקימוני בדרגת התפתחות ראשונה מסוג אש או חשמל".

Ronaldo7
    פיקאצ'ו שולח רעם חזק במיוחד שפוגע בנינדורן הזכר הפראי,הנינדורן הזכר מובס ונופל על הרצפה,המאמן בעל האלקיד אומר לך:"שמח שעזרתי" הוא מחזיר את האלקיד שלו וממשיך בדרכו.

Real Spartan
    *אתה בטוח,אדמה לא מושפעת מחשמל,סווינב הוא אדמה-קרח,ואלקיד חשמל טהור שיודע רק מתקפה אחת בלבד,וזו מתקפה מסוג חשמל.
    תגיב שוב ותצטט את ההודעה הקודמת,אוקיי?

Woodpecker
    אתה יוצא מהבית שלך,אתה רואה שמישהו מסתכל עליך מאחורי אחד הבתים הסמוכים,אתה מחליט לא לשים לב עליו ואתה ממשיך בדרכך למעבדת פרופסור אוק,כעבור מספר דקות של הליכה אתה מגיע למעבדת הפרופסור.
    אתלבט לכמה שניות 'כדאי לי? מגבי על מגבי..?' אחשוב.
    לאחר קצת מחשבה אגש אליו "לי יש גם מגבי,רוצה להלחם...?" אשאל אותו.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    יהודי בנשמה
    ברמי משתמשת במתקפת ניב חרק בצורה מדויקת מאוד ופוגעת בראשה של סקווירטל,ניב החרק השני של ברמי שלך קורע בטעות את חוטי הפלדה שלכדו את סקווירטל ועכשיו היא משוחררת ומוכנה לקרב.

Druddigon man
    המאמן אומר לך:"זה יהיה אתגר די מהנה,מגבי שלי נגד המגבי שלך,קרב של אש נגד אש",אתם מגיעים לשדה הקרב ומוציאים את המגבי שלכם.
    הקרב שלך נגד המאמן המסתורי מתחיל!
    הקרב הוא אחד על אחד!
    מגבי שלך נגד מגבי היריב.

אתה-0ץ
    המאמן המסתורי-0.

5. Hail Hydra
    יהודי בנשמה
    ברמי משתמשת במתקפת ניב חרק בצורה מדויקת מאוד ופוגעת בראשה של סקווירטל,ניב החרק השני של ברמי שלך קורע בטעות את חוטי הפלדה שלכדו את סקווירטל ועכשיו היא משוחררת ומוכנה לקרב.

Druddigon man
    המאמן אומר לך:"זה יהיה אתגר די מהנה,מגבי שלי נגד המגבי שלך,קרב של אש נגד אש",אתם מגיעים לשדה הקרב ומוציאים את המגבי שלכם.
    הקרב הוא אחד על אחד!
    מגבי שלך נגד מגבי היריב.

אתה-0ץ
    המאמן המסתורי-0.
    "אוקיי... מגבי זהו הקרב הראשון שלך,בהצלחה!" אלחש לו בעידוד
    "קדימה שלח לעברו ניב אש!" אפקוד עליו בצעקה "תגיד איך קוראים לך..?" אשאל את האיש
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

6. משתמש סופר ספאמר
    יהודי בנשמה

Druddigon man
    הקרב הוא אחד על אחד!
    מגבי שלך נגד מגבי היריב.

אתה-0ץ
    המאמן המסתורי-0.
    אני אומר לבורמי ''תשתמשי בחוטי מתכת שוב'' ואחרי זה אני מחזיר אותה ומוציא את בידוף ואומר לו ''תתקוף את סקווירטל בחפירה ובניבי על ביחד בכל הכוח''

7. משתמש מנוסה
    יהודי בנשמה
    סקווירטל הפעם מוכנה לזה ומתחמקת ממתקפת חוט הפלדה של ברמי.
    ברמי משתמשת במתקפת ניב חרק אבל סקווירטל משתמשת במתקפת ראש מים שפוגע בברמי בצורה מדויקת מאוד ומנטרלת את ניב החרק של ברמי.

Druddigon man
    המאמן אומר לך בהיסוס קל:"השם שלי?השם שלי הוא,קית',כן השם שלי זה קית',ואתה?" מגבי שלך משתמש בניב אש שפוגע במגבי היריב שמשתמש באגרוף אש שגם פוגע.

8. Hail Hydra
    יהודי בנשמה
    סקווירטל הפעם מוכנה לזה ומתחמקת ממתקפת חוט הפלדה של ברמי.
    ברמי משתמשת במתקפת ניב חרק אבל סקווירטל משתמשת במתקפת ראש מים שפוגע בברמי בצורה מדויקת מאוד ומנטרלת את ניב החרק של ברמי.

Druddigon man
    המאמן אומר לך בהיסוס קל:"השם שלי?השם שלי הוא,קית',כן השם שלי זה קית',ואתה?" מגבי שלך משתמש בניב אש שפוגע במגבי היריב שמשתמש באגרוף אש שגם פוגע.
    "לי קוראים תומאס..." אענה לו ואביט במהירות על מגבי שלי
    'הוא חייב ללמוד מתקפה בקרוב.. יש לו רק ניב אש..' אחשוב לעצמי בדאגה 'טוב,ננסה להסתדר..' אסיק.
    "מגבי,ניב אש!" אומר לו בתקווה שזה יצליח "ואז תנסה לתת לו אגרוף,אם אין לנו מתקפות לפחות ננסה לתת מכות.." אגחך קצת אבל אתכוון למהלך..
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    Druddigon man
    *טומי לא תומאס.
    ניב האש של מגבי שלך פוגע במגבי היריב,קית' אומר לך:"מה,גם המגבי שלך יודע רק מתקפה אחת,המגבי שלי יודע רק אגרוף אש,ושלך יודע רק ניב אש,זה הולך להיות קרב די מוזר,אתה לא חושב?".

10. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Ronaldo7
    פיקאצ'ו שולח רעם חזק במיוחד שפוגע בנינדורן הזכר הפראי,הנינדורן הזכר מובס ונופל על הרצפה,המאמן בעל האלקיד אומר לך:"שמח שעזרתי" הוא מחזיר את האלקיד שלו וממשיך בדרכו.
    אני אומר לפיקאצ'ו: "כל הכבוד על הניצחון הזה בקרב, עכשיו נוכל ללכת בשקט אל העיר הראשונה שלנו" אני מלטף את פיקאצ'ו וממשיך יחד איתו אל המשך הדרך כדי להגיע למקום הבא שאני צריך להיות בו.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

11. משתמש מנוסה
    Ronaldo7
    אתה ופיקאצ'ו ממשיכים בדרככם לכיוון העיר הבאה,העיירה צ'ריגרוב,אתה רואה שפיקאצ'ו מאוד שמח בגלל שהוא השתמש פעמיים רצופות במתקפת רעם בצורה הטובה ביותר,אתה שומע קול שאומר:"היי אתה,ראיתי אותך נלחם מול הנינדורן ההוא,אתה בדיוק מה שאנחנו צריכים",אתה מסתובב ורואה נער לבוש בווסט אדום,חולצה שחורה ארוכה ודקה,ומכנסיים שחורות דקות כמו החולצה.

12. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Ronaldo7
    אתה ופיקאצ'ו ממשיכים בדרככם לכיוון העיר הבאה,העיירה צ'ריגרוב,אתה רואה שפיקאצ'ו מאוד שמח בגלל שהוא השתמש פעמיים רצופות במתקפת רעם בצורה הטובה ביותר,אתה שומע קול שאומר:"היי אתה,ראיתי אותך נלחם מול הנינדורן ההוא,אתה בדיוק מה שאנחנו צריכים",אתה מסתובב ורואה נער לבוש בווסט אדום,חולצה שחורה ארוכה ודקה,ומכנסיים שחורות דקות כמו החולצה.
    אני מסתובב במהירות לראות את האיש שאמר לי משהו ואומר לו: "מי אתה?, מה אתם צריכים ממני ולמה אתם צריכים אותי?" ואז אני מחכה במהירות לתשובתו בזמן שאני מתחיל להתכונן לקרב אם זה בחור רע.

חתימה בשיפוצים.

13. Hail Hydra
    Druddigon man
    *טומי לא תומאס.
    ניב האש של מגבי שלך פוגע במגבי היריב,קית' אומר לך:"מה,גם המגבי שלך יודע רק מתקפה אחת,המגבי שלי יודע רק אגרוף אש,ושלך יודע רק ניב אש,זה הולך להיות קרב די מוזר,אתה לא חושב?".
    "כן אתה צודק.." אגחך טיפה "זה עומד להיות ארוך.." אוסיף ואתבדח.
    "מגבי,שלח אליו ניב אש ואז תנסה לחבוט בו!" אומר לו בביטחון
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    Druddigon man
    מגבי משתמש במתקפת ניב אש כמו תמיד שפוגעת במגבי היריב,אבל המגבי היריב מצליח להשתמש באגרוף אש בצורה הטובה ביותר.
    שני המגבי כבר עייפים מהקרב הארוך והמשעמם הזה.

Ronaldo7
    האיש המסתורי אומר לך:"נעים מאוד,שמי רוג'ר ואני שומר פוקימונים או פוקריינג'ר אני עובד יחד עם מחתרת הפוקימונים ובין השאר אני עוזר להם לגייס חברים חדשים למחתרת,ראיתי איך אתה נלחם והצורה שבה נלחמת זו בדיוק הצורה שאנחנו צריכים למלחמה שלנו נגד צוות די וצוות הציידים שלהם".

15. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Ronaldo7
    האיש המסתורי אומר לך:"נעים מאוד,שמי רוג'ר ואני שומר פוקימונים או פוקריינג'ר אני עובד יחד עם מחתרת הפוקימונים ובין השאר אני עוזר להם לגייס חברים חדשים למחתרת,ראיתי איך אתה נלחם והצורה שבה נלחמת זו בדיוק הצורה שאנחנו צריכים למלחמה שלנו נגד צוות די וצוות הציידים שלהם".
    אני אומר לרוג'ר?: "היי רוג'ר, נעים להכיר אותך, פחדתי שאתה מצוות די וצוות הציידים ואתה מנסה לצרף אותי לשם, אני אשמח לעזור לכם במחתרת וגם בשומרי הפוקימונים" ואז אני מחכה מה אני צריך לעשות אחר כך.

חתימה בשיפוצים.

עמוד 41 מתוך 49 ראשוןראשון ... 313940414243 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •