למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
מייקל ודניס
איך אתם בדיוק מנסים להזיז אותו?
~~~
אתם "מעיפים" את פרינפלאפ אחורה וחובטים בכדור יחד אם פרינפלאפ שנהיה מותש,
פיצ'ו חובט בשניים וסניבי בשלישי והוא מאוד מותש וסניבי קצת, בריאנה שמה את פיצ'ו אל כתפה וחובטת לעבר מייקל תכדור שלארביטר חבט ככה ששלושה כדורים טסים אליו
עומר
"יש למטה קרבות" אמר טום בחיוך לאחר שהתארגן והביט במפתו והצביע אל המעלית
נערך לאחרונה על ידי bluemoonight, 06-23-2011 בשעה 09:32 PM
"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"
סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
וספארמרית מתקדמת
דניס
אני ייגב שיואב יגיב
איתי
צרמנדר מהנהן לחיוב ואתם הולכים לפינגפונג בשמחה, הוא נראה טיפה פחות נלהב ופתאום אתה רואב מאחוריך את זיגזיגון מאחורי מכונת שתייה!
וספארמרית מתקדמת
שם בפורום : Naruto Uzumaki
שם במשחק : ג'ון פוקס
דמות :
רקע : ג'ון הוא ילד לשני הורים שבכלל לא נמצאים בביתם, אימו כל הזמן בעבודה היא סמנכ"לית של בתי החולים לבני אדם, ואביו נמצא בצד השני של העולם וחוקר על תרבויות עבודות של פוקימונים ובני אדם, הוא הייה מבלה כל הזמן עם שתי חבריו הטובים יוריאל וימאמוטו, הוא וימאמוטו הכירו עוד בגן שהייו קטנים את יוריאל הכירו שיותר מאוחר, ג'ון הוא ילד שיש לו חוכמת פוקימונים כי בביתו יש ספרייה גדול שבו אביו היה נמצא רוב הזמן כאשר חזר הביתה אחרי המחקר, בספרייה יש הרבה אגדות וסיפורים ישנים והרבה מידע על פוקימונים וסוגיהם ג'ון הכי אהב את פוקימוני המים, כי בילדותו הוא וימאמוטו נצילו על ידי מאמן מיסתורי שהיה לו פוקימון אחד מסוג נורמל ואת פרצופו של אותו מאמן לא הצליחו לראות, מאז אותו רגע ג'ון החליט להחקור וללמוד על מאמנים ומה שצריך להיות להם.
פוקימונים: טוגפי.
הערות : ראלטס בן ואבן שחר.
ציוד : 500$ , פוקדקס , אוכל לכל המסע , 5 פוכדורים , פלאפון ( לא לגעת ) .
תגים : ( לא לגעת ) .
ג'ון
תחליף תמונה שיראו ואז רשום ותגיב להתחלה
עומר
אתה יורד למטה והמעלית יורדת ויורדת,
למטה אתה רואה שיש כניסה לכמה אולמות, היו אליהם כמה שלטים "פינגפונג" היה אל אחד שזיהת מיד "קרבות" היה אל השני "חנויות" היה אל השלישי שזיהת "חדר צפייה" היה אל האמצעי
"הופעות פוקימוני ים" היה אל האחרון וכמובן שני דלתות לשירותים
וספארמרית מתקדמת
ערכתי את הרקע...
ובבקשה תעשי תגובות עם צבע כזה ולא כזה
-----------------------------------------------------------------
"אני אתקשר אבא!" אגיד לאבי ואז ארוץ למעבדת הפרופסור תוך כדי שאני חושב: 'אני אבחר לקחת טוגפי, כי הוא מגניב כזה וחמוד כזה והוא דומה לביצה מגניבה.'
מתי שאני אגיע למעבדה אני אדפוק על דלת המעבדה ואגיד: "אני באתי לבחור בפוקימון טוגפי המגניב! כי הוא ביצה מגניבה שכזה!"
דניס ומייקל
דניס זורק את לארביטר וחובט בכדור ומייקל גם, לארביטר נפגע בראשו מהכדור אבל הוא עף לפיצ'ו, הוא נופל אל רגליו ומסתכל אל דניס באימה ורץ משם
ג'ון
במזל כמה צבעים התפנו
~~~
אתה הולך למעבדת הפרופסור אבל אין שם אף אחד "נסעתי למתחילים קחו מאחורה 5 פוקדורים ופוקדע ההתחלתיים בדלת שבתוך המחסן והפוקדור שלהם איתם" קראת מקול בפתק שהיה מוצמד לדלת הקדמית
עומר
אתה רואה שיש שם הרבה קרבות מים "קח מספר!" מישהו אמר לך והצביע אל מקום שיש שם מספרים (כמו בסופרמרקט או בקופת חולים) טום לקח מספר 67 וראית את מספר 68 מבצבץ שם ומוכן לתלישה
וספארמרית מתקדמת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)