פורסם במקור על ידי
Yuma Tsukumo
Cladino
רד אומר לך:"עד כמה שידוע לנו,האגדיים הראשיים בעיקר,שלושת הציפורים,סויקון וראיקו,וכול האגדיים של אונובה,קנטו,וסינו" אתה רואה שמשהו יוצא מתוך המים,אתה רואה שזה פוקימון מים קטן מאוד שמזכיר טיפה את מאנפי,הפוקימון אומר לכם:"אני פיונה,נסיך המים מאנפי ושליט המים קיוגר שלחו עוד תשעה כמוני לשמור על הימים של סינו,יש לכול פיונה כמוני צבא ימי שלם,ואני,פיונה שמנהיג את הים הדרומי מוכן לתת לצבאי פקודה לעזור לכם במלחמתם נגד בני האדם הרעים שבנהגת האחד המכונה SP",רד אומר לפיונה:"אנחנו נהיה מוכנים לקבל כול עזרה שצריך".
DarKodak
מאנפי מתחיל להיות יותר כועס מרגע לרגע והוא אומר לך:"אני לא התפתחתי משום פיונה עלוב!לך עכשיו" אתה רואה שעיניו השחורות-כתומות הקטנות שלו הופכות להיות כחולות-שחורות,אתה מרגיש שהאוויר שלך מרגיש להיגמר,הוא אומר לך:"אני ממליץ לך ללכת,אחרת תמות".
יהודי בנשמה
אתה מוציא את ברמי שלך מהפוכדור שלה,הסיבוב השני התחיל,ברמי שלך נגד סקווירטל של קוטורי,קוטורי אומרת לך:"בדיוק מי שחשבתי שתוציא,אני מבינה שאתה לא מהאלה שחושבים שהפוקימון הראשון שלהם הוא הכי טוב,תבין,יש כאלה שמוציאים את הפוקימון הראשון שלהם לקרבות,למרות אי שיוון הסוגים".
ברמי משתמש בחוט פלדה שלוכד את סקווירטל אך בכול זאת ניב החרק מפספס.
KaKashi
טריקו בועט באדמה ואומר לך:"טרי,טרי,טריקו,טרי" |טוב,כשאין ברירה אין ברירה,אני הולך עכשיו למערת האיחוד,אני אחכה לך שמה,נסה לתפוס פוקימון חדש עד אז ואז אני אלחם מולו,אני אנסה להתפתח וככה אני אהיה יותר חזק,להתראות חבריי| הוא קופץ לאחד העצים ומתחיל לרוץ מערבה.
סאסקה קון
אתה ובאלבזור רצים לכיוון מרכז הפוקימונים הקרוב,אתה רואה שמתחיל להיווצר ערפל מסתורי שגורם לך ובאלבזור לא לראות כלום,אתה רואה צל של מישהו שאומר לך:"אם אתה מעוניין להיות המאמן הכי חזק במחוז,בוא איתי".
Born This Way
ג'ון אומר לך:"לא יודע,היא פשוט מוזרה,תבין עזבתי את האי רק לפני חודש ויצאתי ישר לקבלת הפוקימון הראשון שלי,הדבר האחרון שאני ראיתי פה זה קבוצת קרבי שנלחמת מול קבוצת קורפיש,באי הזה הקורפיש והקרבי הם יריבים גדולים,וזה מוזר מאוד לראות קורפיש וקרבי ביחד ולא נלחמים".
Druddigon man
הסוכן פלטינה אומר לך:"תבין,יש כאלה שמוכנים להיות פוקימון של מאמנים,אבל יש כאלה שמעדיפים להישאר פראיים אבל לעזור לנו,בינינו,אנחנו מעדיפים שהפוקימונים האלה יישארו פה,לפי הנבואה העתיקה,הקרב האחרון ייערך פה,ורק צד אחד יישאר".
Ronaldo7
אתה מנסה להשיג את פיקאצ'ו שלך אבל אתה לא מצליח בגלל שפיקאצ'ו רץ מאוד,אתה רואה שווטורטל משתמש במתקפת אקדח מים,שני הסילונים הראשונים מפספסים את פיקאצ'ו אך הסילון האחרון פוגע ישירות בפיקאצ'ו ומפסיק לרוץ,הוא שולח מתקפת מכת ברק שפוגעת בווטורטל.
Real Spartan
סווינב משתמש במתקפת רוח קרה על הפוכדור,הוא אומר לך:"סווי,סווינב!"|קודם נסיים את הקרב!|הוא משתמש במתקפת שבירי קרח על סינדוקוויל שמגיב בגלגל להבה שמצליח להמיס את שבירי הקרח של סווינב לפני שהם פוגעים בו.
Woodpecker
*זה גחלת לא להט.
צ'רמנדר שלך משתמש במתקפת ציפורן מתכת ואז הוא משתמש במתקפת גחלת,מה שיוצר ציפורן אש חזקה במיוחד שפוגעת בצ'יקוריטה הזוהרת של המאמן המסתורי,המאמן אומר לך:"יפה מאוד הצלחת לשלב מתקפה אבל אני לא פראייר,אני אתן לך עוד צ'אנס אחד להביס את צ'יקוריטה שלי ואז אתחיל להילחם".