ZiGzAg
אתה יורה בעזרת הרובה לעבר הים כדי לעורר את הארקניירים ואת הזקן אך זה ממש לא מעניין אותו והוא זורק את הסיגריה על אדמה ומכבה אותה.
תצטרך למצוא דרך יותר מקורית בשביל להעיף אותם מהמקום ולהיכנס לתוך הבסיס.
מה תעשה?
"לא אכפת לי מה אתה רוצה פוקימון אני רוצה לחסל רוקטים אז תעזוב אותי!" אומר ואברח משםKillerBee
"עזוב אותי מנובל!" אתה אומר ומרים את הרובה מהרצפה, אתה בודק את הפוקימון המוכר בפוקדקס.
"כאשר מנטייק שוחה קרוב לפני השטח של האוקיינוס, אנשים מסוגלים לראות את התבנית שעל גבו של מנטייק." בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקדקס שלאחר מכן נכבה.
לאחר מכן אתה יורה לצד מנטייק יריה בעזרת הרובה שמצאת והוא לא בורח משם, נראה שהוא רוצה קרב נגדך.
מה תעשה?
נערך לאחרונה על ידי Expired, 07-18-2011 בשעה 12:21 PM
KillerBee
"לא אכפת לי מה אתה רוצה פוקימון אני רוצה לחסל רוקטים אז תעזוב אותי!" אתה אומר ואז אתה בורח משם במהירות.
לאחר כמה דקות ריצה אתה רואה את הבסיס אך יש שני שומרים הדומים לכלבים.
אתה בסוף נזכר ומגלה שהם ארקניינים (;
)
פתאום אתה רואה מישהו שיש לו חולצה שכתוב בה R והוא די זקן יוצא החוצה ומעשן סיגריה כמו זקן שאין לו חיים ()
מה תעשה?
ZiGzAg
אתה הולך לבסיס הצבא, ולאחר כמה דקות אתה מגיע ומרפאים לך את הפוקימונים.
לאחר מכן אתה חוזר למקום, מסתכל על האיש שנמצא שם, מוציא את דינו ואומר לו להשתמש בעלי תער ולהסתתר שלא יראו אותו וגם שהוא ישתמש על האיש.
אתה רואה דינו שולח מלא עלי תער לעבר הזקן אך ארקניין אחד שורף אותו ומתקרב לאיפה שאתה,
מה תעשה?
"אוקיי זקנצ'יק" אומר בשקט לעצמי ואעקוב אחריו "אני אטפוס אותו, מטרת אימון קלה ביותר"KillerBee
"לא אכפת לי מה אתה רוצה פוקימון אני רוצה לחסל רוקטים אז תעזוב אותי!" אתה אומר ואז אתה בורח משם במהירות.
לאחר כמה דקות ריצה אתה רואה את הבסיס אך יש שני שומרים הדומים לכלבים.
אתה בסוף נזכר ומגלה שהם ארקניינים ( ; )
פתאום אתה רואה מישהו שיש לו חולצה שכתוב בה R והוא די זקן יוצא החוצה ומעשן סיגריה כמו זקן שאין לו חיים ()
מה תעשה?
KillerBee
"אוקיי זקנצ'יק" אתה אומר בשקט לעצמך, "אני אטפוס אותו, מטרת אימון קלה ביותר" אתה מוסיף.
אתה מנסה לאעקוב אחריו אך אתה לא מצליח, הוא עומד באמצע הכניסה וארקניינים שומרים אליו.
תמצא דרך יותר מקורית להיכנס לבסיס או להעיף את השומרים.
מה תעשה?
אני ארה בכל השומרים ואטפס על הבנייןKillerBee
'באסה' אתה חושב ואז אתה הולך לבניין שאין בו שומרים ואתה מגלה שבכול פינה בבסיס יש שומרים.
מה תעשה?
ZiGzAg
"רוצה אותי? בוא תתפוס אותי!" אתה אומר ועושה לארקניין פרצופים () כדי שירדוף אחריך.
אתה נכנס למים אבל דינו לא רוצה להיכנס וארקניין תופס אותו אך הוא שולח לעברו עלי תער שפוגעים בארקניין בחוזקה.
אתה מחזיר את דינו לפוכדור שלו, נכנס לתוך המים וכך ארקניין הולך משם.
מה תעשה?
KillerBee
אתה יורה בכול השומרים בעזרת הנשקים שקיבלת והם נפגעים בחוזקה ואתה מטפס על הבסיס.
אתה מגיע אל הגג ופתאום מרגיש שהאדמה זזה, וזה נכון. אתה רואה שאתה נופל לתוך ארגז ובו יש מלא פוכדורים ומבחוץ אתה רואה מישהו מוכר... הוא מפורסם ממש ויש לו כובע שמזכיר לך מישהו.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)