Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 15 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 213
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Krauser צפה בהודעה
    [b]
    ליאור:
    "אני סולחת זה בסדר אתה לא כמו האחרים" היא אומרת "קוראים לי ג'ניפר,ואני צריכה ללכת" היא אומרת ואז אתה שומע אותה נכנסת למטבח וצועקת בקול הכי חזק שלה על הטבחים עד שנדמה לך שבכל הבסיס הצבאי שומעים את זה "נמאס לי מהאידיוטים שזורקים דברים אני לא המשרתת שלהם אני מתפטרת ולא אכפת לי" אתה שומע צליל של סטירה וזריקת מדים ואתה רואה את ג'ניפר לראשונה בלי בגדים של מלצרית "תודה הייתי צריכה לעשות את זה מתישהו,וואו המנהל היה כל כך מופתע!" היא אומרת לך וצוחקת.
    אני אומר למצלרית" את יפה מאוד.רוצה לצאת איתי לדייט?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    תומר:
    "מה?! אין מצב.. לא יכול להיות!" היא אומרת "לא יכול להיות שהוא ימשיך להתערב לי כשאני רוצה לבחור את החברים שלי,אני רוצה לבחור בעצמי מה הקטע שלו אני כבר בצבא" היא אומרת מעוצבנת.. "אבל כן,לזרוק בירה לחלון של חברים שלו זה סימן ההיכר שלו.." היא אומרת לך.
    "אבל איך לעזאזל הוא גרם לו לדפוק תראש בקיר ?" אשאל בפליאה ואקח עוד לגימה עמוקה מהבירה.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    תומר:
    "זאת המצאה מוזרה כזו שהוא המציא כמו מאוורר כזה קטן עם עוצמה ענקית ששולחת קרן בלתי נראית על בן אדם ואז כשהיא מתבייתת עליו היא מפעילה את המאורר ואז הוא עף אל הקיר הסמוך בעוצמה.. כמובן כשהוא פיכח הוא לא יוכל להמציא דבר כזה, וזה סודי,יש את זה רק לו והוא לא מכר את זה עדיין"

ליאור:
    "אנחנו בקושי מכירים למה למהר, אני חייבת עכשיו ללכת לחדר שלי,532 אבל תבוא אליי בלילה כשכולם ישנים בחדר שלי" היא אומרת לך,מנשקת אותך בלחי והולכת מהמקום. אתה שם לב למנהל המבולבל שיוצא מהמטבח "תגידו לי רגע אני מדמיין או שהרגע המלצרית הכי טובה שלי התפטרה והחטיפה לי סטירה?" הוא שואל אתכם.

דניס:
    אתה מתלבש ואז מגיע לביניין הצהוב,אתה נכנס בריצה לחדר של אליוט ואז רואה את אליוט עצמו אתה שם לב שאתה נמצא בתוך חדר ענקי שנראה כמו מתחם צבאי,עם מסלול ריצה,מסלולי מכשולים ועוד כמה דברים . "איחרת.." הוא אומר בקול מאוכזב ושאתה מסתכל על שעון אתה רואה 10:01 "עכשיו את הדקה הזאת אתה תחזיר לי כפול,רוץ 2 דק' במסלול הריצה הזה,וכדאי שאתה לא תתעייף." הוא אומר לך.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

4. אמאש'ך פלאפי ):
    תומר:
    "זאת המצאה מוזרה כזו שהוא המציא כמו מאוורר כזה קטן עם עוצמה ענקית ששולחת קרן בלתי נראית על בן אדם ואז כשהיא מתבייתת עליו היא מפעילה את המאורר ואז הוא עף אל הקיר הסמוך בעוצמה.. כמובן כשהוא פיכח הוא לא יוכל להמציא דבר כזה, וזה סודי,יש את זה רק לו והוא לא מכר את זה עדיין"
    "מה לעזאזל ?הוא לא אמור להיות נהג אוטובוס שיכור בעל בר רגיל ?"אשאל בפליאה "בלי להעליב כמובן"
    'נשמע שיהיה מעניין מאוד להכיר אותו טוב' אחשוב ואסיים את הבירה .

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [b]
    ליאור:
    "אנחנו בקושי מכירים למה למהר, אני חייבת עכשיו ללכת לחדר שלי,532 אבל תבוא אליי בלילה כשכולם ישנים בחדר שלי" היא אומרת לך,מנשקת אותך בלחי והולכת מהמקום. אתה שם לב למנהל המבולבל שיוצא מהמטבח "תגידו לי רגע אני מדמיין או שהרגע המלצרית הכי טובה שלי התפטרה והחטיפה לי סטירה?" הוא שואל אתכם.
    אני אומר למנהל" אתה לא מדמיין,אכן המלצרית הכי טובה שלך התפטרה והחטיפה לך סטירה.היא התפטרה בגלל שכול הזמן הלקוחות שלך משפילים אותה ונמאס לה מזה.לכן היא התפטרה.כדי שתדאג להשיג לעצמך מצלרית חדשה"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש וותיק מאוד
    ליאור:
    המנהל מופתע לחלוטין מהתגובה שלך "אל תדאג לי אני אמצא אחת" הוא אומר וחוזר מעוצבן למטבח "קדימה אולי כדאי שנחזור כולנו לחדר?" פונה אליך אחת הבנות.

תומר:
    "הבר זה רק כיסוי,האמת היא שאם הוא לוחץ על כפתור נפתחת בבר המפקדה שלו שבה הוא מכין כל מיני המצאות והכי חשוב,תמיסות מיוחדות:תמיסות ריפוי,תמיסות נטרול מתכות ואפילו תמיסות לבניית טכנולוגיות צבאיות חדשות, והוא מקבל לעבוד את אלה שצריכים נקודות ניסיון כדי לעלות בדרגה,לפעמים לא מספיקים המבחנים של אליוט" היא אומרת לך "אני חושבת שהוא מחבב אותך כדאי לך ללכת ולראות אם הוא צריך עזרה שם,אבל לא עכשיו,מאוחר עכשיו." היא אומרת "קחי את סטיבן למרפאה" היא אומרת לאחת הבנות שלוקחת אותו למרפאה.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ליאור:
    המנהל מופתע לחלוטין מהתגובה שלך "אל תדאג לי אני אמצא אחת" הוא אומר וחוזר מעוצבן למטבח "קדימה אולי כדאי שנחזור כולנו לחדר?" פונה אליך אחת הבנות.
    .
    אני אומר לה" טוב,במלא אנחנו צריכים לישון ולאגור כוחות למחר ". אני הולך עם הבנות לחדר שלנו לישון בו

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש וותיק מאוד
    ליאור:
    אתה קם בבוקר ורואה שכולם כבר התארגנו,אתה מתארגן גם אתה "לך עכשיו לביניין הצהוב איפה שהמזכירות היו ואז שם תכנס לדלת שכתוב עליה אליוט פיטרסן" אומרת לך אחת הבנות.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ליאור:
    אתה קם בבוקר ורואה שכולם כבר התארגנו,אתה מתארגן גם אתה "לך עכשיו לביניין הצהוב איפה שהמזכירות היו ואז שם תכנס לדלת שכתוב עליה אליוט פיטרסן" אומרת לך אחת הבנות.
    אני אומר לה" תודה לך" אני הולך לבניין הצהוב ואז מחפש דלת עם השם של אליוט פיטרסן ונכנס לדלת זן

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש וותיק מאוד
    ליאור:
    אתה נכנס לחדר ורואה את אליוט פיטרסן "שלום, ברוך הבא,בכדי לקבל דרגות תצטרך לצבור נקודות ניסיון,המבחן הראשון שלך,יהיה להתמצא במקום ולהגיע אליי. כשאתה רואה את המקום הריק הזה בוודאי נדמה לך שזה קל,ובכן זה לא" הוא אומר ולוחץ על כפתור ואז בינך ובינו יש מסלול מכשולים ענקי וארוך,אבל אתה עדיין רואה אותו "ואם אתה חושב שזה קשה,נסה גם לנווט בג'ונגל תוך כדי" הוא אומר,זורק לך מפה מקצה החדר ומצפן,אתה תופס אותם ואז הוא לוחץ על כפתור שיוצר ג'ונגל ענקי מהמקום,אתה חייב לנווט את דרכך אליו.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

11. אמאש'ך פלאפי ):
    [b]

תומר:
    "הבר זה רק כיסוי,האמת היא שאם הוא לוחץ על כפתור נפתחת בבר המפקדה שלו שבה הוא מכין כל מיני המצאות והכי חשוב,תמיסות מיוחדות:תמיסות ריפוי,תמיסות נטרול מתכות ואפילו תמיסות לבניית טכנולוגיות צבאיות חדשות, והוא מקבל לעבוד את אלה שצריכים נקודות ניסיון כדי לעלות בדרגה,לפעמים לא מספיקים המבחנים של אליוט" היא אומרת לך "אני חושבת שהוא מחבב אותך כדאי לך ללכת ולראות אם הוא צריך עזרה שם,אבל לא עכשיו,מאוחר עכשיו." היא אומרת "קחי את סטיבן למרפאה" היא אומרת לאחת הבנות שלוקחת אותו למרפאה.
    ' זה היה מעניין ' אחשוב לעצמי בזמן שאני מניח את הבקבוק ליד המיטה שלי ונשכב על המיטה.
    אסתכל על השעון עוד הפעם ואז אשאל "למישהי יש מושג מתי צריך להיות שם מחר ?"

12. משתמש וותיק מאוד
    תומר:
    "צריך להיות שם מחר ב10 בבוקר" אומרת לך לילי כשאתה רואה בשעון את השעה 2 בלילה
    "טוב נלך לישון כולנו" היא אומרת וכולם ישנים..
    ~9:50~
    "קום קום יש עוד 10 דק'!!" צועק עליך סטיבן ורץ להתלבש "אם לא נגיע בזמן הוא יגרום לנו לשלם,הוא בביניין הצהוב איפה ששתי המזכירות יש בהמשך חדר "אליוט פיטרסן" " אומר לך סטיבן בדאגה.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ליאור:
    אתה נכנס לחדר ורואה את אליוט פיטרסן "שלום, ברוך הבא,בכדי לקבל דרגות תצטרך לצבור נקודות ניסיון,המבחן הראשון שלך,יהיה להתמצא במקום ולהגיע אליי. כשאתה רואה את המקום הריק הזה בוודאי נדמה לך שזה קל,ובכן זה לא" הוא אומר ולוחץ על כפתור ואז בינך ובינו יש מסלול מכשולים ענקי וארוך,אבל אתה עדיין רואה אותו "ואם אתה חושב שזה קשה,נסה גם לנווט בג'ונגל תוך כדי" הוא אומר,זורק לך מפה מקצה החדר ומצפן,אתה תופס אותם ואז הוא לוחץ על כפתור שיוצר ג'ונגל ענקי מהמקום,אתה חייב לנווט את דרכך אליו.
    אני חושב לעצמי'טוב נלך בכיון צפון המצפן תמיד מצביע לכיון צפון.כך אולי אני אצא מהג'ונגל הזה ואמצא את אליוט המפקד'. אני בודק במצפן איפה הצפון ואז הולך לצפון לקות שכך אצע מהג'ונגל

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. אמאש'ך פלאפי ):
    תומר:
    "צריך להיות שם מחר ב10 בבוקר" אומרת לך לילי כשאתה רואה בשעון את השעה 2 בלילה
    "טוב נלך לישון כולנו" היא אומרת וכולם ישנים..
    ~9:50~
    "קום קום יש עוד 10 דק'!!" צועק עליך סטיבן ורץ להתלבש "אם לא נגיע בזמן הוא יגרום לנו לשלם,הוא בביניין הצהוב איפה ששתי המזכירות יש בהמשך חדר "אליוט פיטרסן" " אומר לך סטיבן בדאגה.
    "הא איפה אני ?הא שיט "אומר והתארגן במהרה.

15. משתמש וותיק מאוד
    ליאור:
    אתה הולך והולך בכיוון צפון עד שאתה נתקל בקיר מגפנים חזקים של עלים,תצטרך ללכת לכיוון אחר.

תומר:
    התארגנת במהירות,אתה יוצא החוצה ומגיע לכניסה של הביניין הצהוב, השעון מראה 9:59
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

עמוד 10 מתוך 15 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •