Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 34 ראשוןראשון ... 91011121321 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 510
  1. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    גל- אתה ושותפך ראלטס בורחים אל העיר עם הפרי בידכם, ואתם שמים לב שהיצורים הקופיפיים מטפסים על העץ שממנו הם עלו.
    "יש, הם ירדו לנו מהזנב!" קורא ראלטס.
    אתם ממשיכים לרוץ ורואים כבר את העץ שממנו נכנסים למועדון, אך פתאום שני היצורים קופצים עליכם, וחוסמים את הדרך בניכם לבין העץ!

קדימה ראלטס בוא נשתמש ביכולות שלנו.

2. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sandshrew צפה בהודעה
    בולט- "כן, בוא נעשה את זה מהר, כדי שנוכל לקבל משימות יותר טובות!" קורא פאניק.
    "מצוין" אומר גאלפין, "כדי לחזור ליער פשוט תקפצו אל הצינור שממנו נכנסתם לכאן".
    "כבר בדרך!" קורא פאניק, מרחף אל הצינור ועולה בו.
    מה תעשה?
    אזנק אל הצינור בחשש ממה שעומד לקרות, אתהה אם אני עומד להשאב אליו במהירות או באיטיות, או אם הוא לא יישאב אותי ואאלץ לטפס בו.

3. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    נירו- "וואו," קוראת ליירה, "לאלאלאלאלאאאאא!!!".
    אתם נופלים ביחד מתוך העץ, מתגלגלים וממחליקים בתוך מן צינור שעשוי מעץ, ולפתע, נוחתים.
    אתתם מוצאים את עצמכם בשטח גדול ועשוי מעץ, אבל מאוד רחב. גאלפין עומד לפניכם, ואומר "יופי שהגעתם. אתה הולך אחריו, ורואה לוח ענק, מלא במודעות. על המודעות רשומות כל מיני בקשות מיוחדות, כמו "תביאו לי פרי" או "תצילו את החברה שלי!!"
    "פה תוכל לבחור מה לעשות. אם בחרת משהו, תתלוש את הדף שרשום עליו את פרטי המשימה, ובהצלחה!"
    "בתור משימה ראשונה, אני ממליץ לך לעשות את המשימה הזאת" אומר היצור, ומושיט לך דף, שעליו כתוב "הביאו לי את הפרי הכחול, שנמצא על העצים שביער! אני אחכה במועדון התת קרקעי!"
    מה תעשה?
    "זו לא היה נורא כל כך נכון ליירה?" אני אומר לה בחיוך "טוב אני חושב שזאת משימה קלה מאוד, מה את חושבת ליירה? נעשה אותה?" אני אומר ומחכה לתשובה שלה

4. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Sandshrew;1224300]טל- "טייני!! ושלא תעזי לשנות את זה שוב!" טייני קוראת בנימה נעלבת.
    "זהו, נשבר לי, אני מאתגרת אותך לקרב!" קוראת טייני.
    מה תעשי?

אמ... טייני ממש לא רצתי להעליב אני אפילו לא יודעת איך להילחם אאני ממש מצטערת ת סולחת לי? אנחנו חברות< אני אפילו לא יודעת איך הגעתי לפה אומר ואתחיל לבכות
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    שם בלייז
    שם בפורום quilavaxd
    פוקימון שאתם סינדקוויל
    שותף קומבי בת
    מין זכר
    אופי חכם עקשן אוהב לעזור
    הערות בקשות להירשם ושהשותפה תיהיה קומבית
    תודה
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    בלייז- לא רשום, תשקיע יותר בהרשמה ותקרא את הכל לפני שאתה ממהר להירשם.=

טל- "אסלח לך רק אם תילחמי בי" קוראת טייני, "או שאת מפחדת מדי!" היא אומרת בלגלוג.
    היא מסתכלת עליך, ולפתע מתחילה להזיז את ידיה מצד לצד באיטיות. לאחר כמה רגעים, במקום להיות ביער, את מוצאת את עצמך באמצע זירת קרב גדולה ורחבת ידיים. פוקימונים שונים ומשונים נמצאים בכל מקום מסביבך, מעודדים.
    "ברוכים הבאים לפוקימון גלדיאטור" נשמע קול, "הקרב בין טוגפי לצ'יקוריטה!"
    מה תעשי?

נירו- "כן, קדימה!" קוראת ליירה, תופסת את ידך ורצה לכיוון הצינור.
    מה תעשה?

בולט- אתה מזנק לתוך הצינור, ונשאב במהירות לתוכו. אתה מאבד שליטה, ומתגלגל בתוכו. אתה שם לב לדמות מהבהבת, שמתבררת כפאניק, שמחייך אליך ונעלם. הוא מופיע שוב מאחוריך, צוחק בקול שמהדהד ברחבי העץ. אתה עף הצידה, ומוצא את עצמך ביער.
    "בוא נחפש איזה פרי או שניים!" קורא פאניק.
    מה תעשה?

גל- ראלטס ממקד את מחשבתו, ולפתע מאנקי אחד עף לתוך העץ. השני מזנק על ראלטס ועליך, וזורק את שניכם בכוח לתוך העץ. אתה נופל, ושם לב שהמאנקי מועד ונופל גם. אתה נופל מתוך הצינור, ומוצא את עצמך במועדון העץ. אתה רואה ששני המאנקי מתחילים לזרוע הרס במקום.
    מה תעשה?

יאיר- אתה יורה עליהם כדור בוץ גדול, שמעיף את שניהם לתוך העץ החלול. אבל אחד מהם מצליח לתפוס ענף מחוץ לעץ, ומושך אותך לתוכו. שלושתכם נופלים, ואתה שומע את טאפיג קורא "אני בא!!".
    אתה נופל מתוך הצינור, ומוצא את עצמך במועדון העץ. אתה רואה ששני המאנקי מתחילים לזרוע הרס במקום.
    מה תעשה?

סיג'- "מאיפה לי לדעת? אני לא איזה מגיד עתידות!" קורא בלדום, ואומר "קוראים לי בלדום פשוט בלדום. נעים מאוד להכיר אותך, חבר. רוצה מולי קרב?"
    מה תעשה?

יאיר- אתם בורחים, והיצורים ההמומים מטפסים על העץ ממנו הם ירדו.
    אתם ממשיכים לרוץ, ורואים כבר את העץ שממנו נכנסים למועדון, אך פתאום שני היצורים קופצים עליכם, וחוסמים את הדרך בניכם לבין העץ!
    מה תעשה?

אני ירק עליהם חול כדי להעיף אותם ויצעק מהר לטאפיג שיקפוץ מהר ויקפוץ לששם מהר

סיג'- כן אני יודע שאתה חשמל, ובכל זאת האו מחשמל אותך. תבין למה בקרוב.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אל תודה לי עכשיו!" קורא בלדום, ונתקל בכבשה בחזקה. הכבשה מועדת, ונופלת.
    אתה נושך אותה חזק ברגלה, והיא מייבבת מכאב. היא קמה ובורחת מהמקום.
    מה תעשה?
    אני ניגש אל בלדום ואומר בשמחה:"תודה שעזרת לי. אבל מה קרה לפוקימון המסכן הזה??
    ד"א, איך קוראים לך?"
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

7. היורתמים לא תמיד מנצחים
    בלייז- לא רשום, תשקיע יותר בהרשמה ותקרא את הכל לפני שאתה ממהר להירשם.=

טל- "אסלח לך רק אם תילחמי בי" קוראת טייני, "או שאת מפחדת מדי!" היא אומרת בלגלוג.
    היא מסתכלת עליך, ולפתע מתחילה להזיז את ידיה מצד לצד באיטיות. לאחר כמה רגעים, במקום להיות ביער, את מוצאת את עצמך באמצע זירת קרב גדולה ורחבת ידיים. פוקימונים שונים ומשונים נמצאים בכל מקום מסביבך, מעודדים.
    "ברוכים הבאים לפוקימון גלדיאטור" נשמע קול, "הקרב בין טוגפי לצ'יקוריטה!"
    מה תעשי?

מה תעשה?

בולט- אתה מזנק לתוך הצינור, ונשאב במהירות לתוכו. אתה מאבד שליטה, ומתגלגל בתוכו. אתה שם לב לדמות מהבהבת, שמתבררת כפאניק, שמחייך אליך ונעלם. הוא מופיע שוב מאחוריך, צוחק בקול שמהדהד ברחבי העץ. אתה עף הצידה, ומוצא את עצמך ביער.
    "בוא נחפש איזה פרי או שניים!" קורא פאניק.
    מה תעשה?

גל- ראלטס ממקד את מחשבתו, ולפתע מאנקי אחד עף לתוך העץ. השני מזנק על ראלטס ועליך, וזורק את שניכם בכוח לתוך העץ. אתה נופל, ושם לב שהמאנקי מועד ונופל גם. אתה נופל מתוך הצינור, ומוצא את עצמך במועדון העץ. אתה רואה ששני המאנקי מתחילים לזרוע הרס במקום.
    מה תעשה?

יאיר- אתה יורה עליהם כדור בוץ גדול, שמעיף את שניהם לתוך העץ החלול. אבל אחד מהם מצליח לתפוס ענף מחוץ לעץ, ומושך אותך לתוכו. שלושתכם נופלים, ואתה שומע את טאפיג קורא "אני בא!!".
    אתה נופל מתוך הצינור, ומוצא את עצמך במועדון העץ. אתה רואה ששני המאנקי מתחילים לזרוע הרס במקום.
    מה תעשה?

סיג'- "מאיפה לי לדעת? אני לא איזה מגיד עתידות!" קורא בלדום, ואומר "קוראים לי בלדום פשוט בלדום. נעים מאוד להכיר אותך, חבר. רוצה מולי קרב?"
    מה תעשה?

יאיר- אתם בורחים, והיצורים ההמומים מטפסים על העץ ממנו הם ירדו.
    אתם ממשיכים לרוץ, ורואים כבר את העץ שממנו נכנסים למועדון, אך פתאום שני היצורים קופצים עליכם, וחוסמים את הדרך בניכם לבין העץ!
    מה תעשה?

אני ירק עליהם חול כדי להעיף אותם ויצעק מהר לטאפיג שיקפוץ מהר ויקפוץ לששם מהר

סיג'- כן אני יודע שאתה חשמל, ובכל זאת האו מחשמל אותך. תבין למה בקרוב.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אל תודה לי עכשיו!" קורא בלדום, ונתקל בכבשה בחזקה. הכבשה מועדת, ונופלת.
    אתה נושך אותה חזק ברגלה, והיא מייבבת מכאב. היא קמה ובורחת מהמקום.
    מה תעשה?
    אני ניגש אל בלדום ואומר בשמחה:"תודה שעזרת לי. אבל מה קרה לפוקימון המסכן הזה??
    ד"א, איך קוראים לך?"
    ראלטס בוא נילחם בכמה קופים אני אומר ויורה עלים מהגב שלי.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אפשר להתפתח?

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

8. הסבתא של הרגשות
    מה תעשה?
    אני רץ איתה לתוך הצינור ומתחיל לחפש עץ עם פרי כחול

9. משתמש מנוסה
    קודם כל, סליחה שלא הגבתי זמן מה, אבל אני שומר שבת וחג.
    דבר שני, סיימתי עם ה"מה תעשה" ולכן אני לא ארשום את זה עוד, אני מקווה שתהיו מספיק חכמים כדי להבין שאני רוצה תגובה מכם.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

גל- אתה יורה במהירות עלים מגבך, והם פוגעים בקופים, שמשליכים עליך מודעות הצלה מלוח המודעות.
    המודעות מכסות את עניך, אך לפתע זזות הצידה כשהם בוהקות באור כחלחל, הופכות עצמם למטוסי נייר חדים, ועפים הישר לפניהם של הקופים, כשהם חותכים אותם קשות.
    הקופים המבוהלים קופצים אל הצינור ובורחים, כשהם מפילים חמישה פירות כחולים וגדולים.
    "זה היה כיף" אומר ראלטס בחיוך מנצח ובשילוב מתניים.
    ~~~~~~~~~~~~
    אפשר להתפתח.

נירו- אתה עולה בצינור, ומוצא את עצמך ביער. מיד אתה רואה שליירה מסתכלת על פרי כחול, גדול ונוצץ, שנמצא על אותו עץ שממנו עליתם.
    "וואו" קוראת ליירה בליקוק שפתיים, "אני בהחלט יכולה להבין למה אותו פוקימון ביקש כזה פרי"
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: יאיר
    אני יגיד לטאפיג בוא ניכנס בהם ורץ ונתקע באחד מהם
    חולללללה על קומבסקין!!!

קרדיט ענק לdr spin על האנימציה הזאת

[/]
    [GVIDEO][/GVIDEO]
    Spoiler ספוילר
    קרדיט לttrrtte המלכה על האנימציות והציורים!!!

Spoiler ספוילר

תירשמו למ"ת האדיר שליhttp://www.myforum.co.il/showthread....=1#post1229192

הפוקימון החזק ביותר:
    Spoiler ספוילר

קרדיט לי XD!

11. הסבתא של הרגשות
    נירו- אתה עולה בצינור, ומוצא את עצמך ביער. מיד אתה רואה שליירה מסתכלת על פרי כחול, גדול ונוצץ, שנמצא על אותו עץ שממנו עליתם.
    "וואו" קוראת ליירה בליקוק שפתיים, "אני בהחלט יכולה להבין למה אותו פוקימון ביקש כזה פרי"
    "ליירה, מה את אומרת, נביא לו אחד וניקח לנו כמה?" אני שואל ובלי לחכות לתשובה אני רץ לעץ ומנסה לטפס. אם היא עונה לי בחיוב אני אומר לה לעזור לי להגיע לפירות

12. משתמש מנוסה
    מעכשיו אני יותר מקפיד על חוקי המשחק
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    יאיר- אני לא מגיב לך, תצטט את התגובה שלי.

נירו- "ניקח גם לנו אחד, אחד לכל אחד!" אומרת ליירה בחיוך, ומעלה עלי גפן שיוצאים מראשה אל העץ,כשהיא קוטפת שלושה פירות עסיסיים וגדולים ממנו.
    לפתע, אתה שומע קול עצבני מתוך העץ, "תחזירו לנו את הפרי!!"
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

13. הסבתא של הרגשות
    נירו- "ניקח גם לנו אחד, אחד לכל אחד!" אומרת ליירה בחיוך, ומעלה עלי גפן שיוצאים מראשה אל העץ,כשהיא קוטפת שלושה פירות עסיסיים וגדולים ממנו.
    לפתע, אתה שומע קול עצבני מתוך העץ, "תחזירו לנו את הפרי!!"
    "למה לנו להחזיר את הפירות?" אני צועק לעץ ומכין גיצים בפה שלי למקרה סכנה אני לוחש ללירה "תחביאי איפושהו את הפירות ותתקונני"
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    תוסיף פרס על תגובות מושקעות
    נערך לאחרונה על ידי סבתא כרמלה, 10-01-2011 בשעה 10:24 PM

14. היורתמים לא תמיד מנצחים
    קודם כל, סליחה שלא הגבתי זמן מה, אבל אני שומר שבת וחג.
    דבר שני, סיימתי עם ה"מה תעשה" ולכן אני לא ארשום את זה עוד, אני מקווה שתהיו מספיק חכמים כדי להבין שאני רוצה תגובה מכם.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

גל- אתה יורה במהירות עלים מגבך, והם פוגעים בקופים, שמשליכים עליך מודעות הצלה מלוח המודעות.
    המודעות מכסות את עניך, אך לפתע זזות הצידה כשהם בוהקות באור כחלחל, הופכות עצמם למטוסי נייר חדים, ועפים הישר לפניהם של הקופים, כשהם חותכים אותם קשות.
    הקופים המבוהלים קופצים אל הצינור ובורחים, כשהם מפילים חמישה פירות כחולים וגדולים.
    "זה היה כיף" אומר ראלטס בחיוך מנצח ובשילוב מתניים.
    ~~~~~~~~~~~~
    אפשר להתפתח.
    טוב אז בוא נסיים את המשימה אני אומר בחיוך לראלטס.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סליחה שאני חופר אבל מה עם הביצה המסתורית?

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

15. משתמש מנוסה
    נירו- "תחזירו או שתשלמו" נשמע קול, ולפתע שני יצורים שעירים, בעלי שני זוג ידיים ורגליים, אזנים מחודדות וחוטם קטן, נעמדים לפניכם.
    ~~~~~~~~~~~~
    תתחיל להשקיע בתגובות לפני שתגיד לי את זה.

גל- אתם ניגשים ליצור הירוק והנוזלי שעומד ליד לוח המודעות, והוא קורא "צא החוצה".
    לפתע, יצור קטן וחמוד, צהבהב עם אזנים בצורת משולש בצבעי שחור לבן, לחיים אדומות ועיניים קטנטנות, יוצא מתוך דלת קטנה כשהוא אומר בקול צייצני "שלום, אני פיצ'ו! וואו, הבאתם לי פרי כחול? תודה! הפרי הזה יעזור לאמא שלי החולה להבריא!". היצור הקטן לוקח ממך את הפרי, ורץ אל הדלת, אך לפני שנכנס אל הדלת "אוי! כמעט שחכת!" הוא רץ אליך ומושיט לך כרטיס קטן, עליו רשום "5 נקודות אהדה כאות להשלמת משימה". הוא רץ אל הדלת ונעלם.
    "את הכרטיס תביאו בבקשה אלי" אומר היצור הירוק.
    ~~~~~~~~~~~~
    אתה תקבל את הביצה עוד כמה תגובות
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

עמוד 11 מתוך 34 ראשוןראשון ... 91011121321 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •