אפשר עוד להירשם? ראיתי שיש 9 רשומים ולא 10....
שם: דור
שם בפורום: dor_rod
הפוקימון שאתם: סנייבי
השותף שלכם: מגאבי
זכר\נקבה: אני זכר וגם מגאבי זכר
אופי: נדיב,נחמד,חברותי וחרוץ.
בקשות\הערות: להירשם יהיה נחמד מאוד![]()
אפשר עוד להירשם? ראיתי שיש 9 רשומים ולא 10....
שם: דור
שם בפורום: dor_rod
הפוקימון שאתם: סנייבי
השותף שלכם: מגאבי
זכר\נקבה: אני זכר וגם מגאבי זכר
אופי: נדיב,נחמד,חברותי וחרוץ.
בקשות\הערות: להירשם יהיה נחמד מאוד![]()
דור- בשמחה, אני רושם אותך, בינתיים תגיב להתחלה.
סיג'- אתה לא עומד לרוץ לאנקי שעומד מספיק קרוב אליך כדי לשרוט אותך
~~~~~~~~~~
אתה בועט באדמה, וקצת דשא עף על פניו של מאנקי.
מאנקי מתעטש, ולא צליח לחמוק מהביס שנתת לאזנו.
מאנקי נופל מעולף
המאנקי השני שורט את בלדום, שמתחיל לצחוק בקול רם. המאנקי שורט את בלדום עוד ועוד, ולפתע, הציפורנים שלו נשברות.
"לעולם אל תשרוט מתכת שוב, טירון" אומר בלדום, ומתקיל בחזקה את המאנקי המסכן, שעף על גזע עץ, ונופל על הרצפה, מעולף.
"בוא נלך מהר עם הפרי, שלא יקומו ויקחו אותו!" קורא בלדום
נועם- אתם מתפצלים.
אתה הולך לך ביער, מחפש פרי, ולפתע, אתה שומע צרחה, וקול בכי מוכר, שמגיע מהכיוון ההפוך מהכיוון אליו הלכת.
"תעזרו לי!! אני לא יודע איך להקיא פירות מהבטן!!! אני רק יצור קטן ומסכן!!" נשמע שוב הקול המוכר.
בולט- שניכם יוצאים מהעץ, ונוחתים על הדשא הרך שביער.
"אז.. מישהו יודע איפה טאפיג??" קורא בקול פאניק.
לפתע, המוני פוקימונים קופצים עליכם ואומרים "אני מכיר!" "אני יודע איפה הוא גר!" "היי אחי!"
"איפה הוא גר?" אומר פאניק.
"בוא אני אראה לך!" "למה כולם כאן?" "אאוץ', אל תדרוך עלי!" אומרים הפוקימונים.
"אז איפה הוא גר?!" קורא פאניק, הפעם בנימה כועסת, "תגידו לי או שתסבלו מסיוטים!!"
כל קהל הפוקימונים מצביע על עץ שנמצא במרחק יחסית קצר, ופאניק אומר "תודה באמת! יש לכם מזל שאני במצב רוח טוב היום, אחרת..."
אחרי שכולם הולכים, פאניק קורא "תסמוך עלי שלפחות אחד מהם יצרח היום מסיוט שאני יביא לו... שנלך?"
גלעד- "טוב נו..." אומר צ'ארמנדר, "רק קרב אחד וקטן..."
אתה מכניס יד לתוך הגרון שלך, מחפש רמזים למיקום הזרעים, ולפתע מרגיש בליטות קטנות מתחת ללשונך.
"אז, אולי אתה תתחיל עם המהלך הראשון?" קורא צ'ארמנדר, "אני מתחיל להיות רעב.
נירו- "המשימה שלי תדרוש מכם הרבה אומץ, תושיה, וכח רצון. אולי אני נראה לכם שמן וגדול, אבל בעברי הייתי אחד משבע-עשרה הגיבורים!"
"מה זה שבע-עשרה הגיבורים?" שואלת ליירה.
"שבע-עשרה הגיבורים מתחלפים כל דור חדש של פוקימונים. זו קבוצה של שבע-עשרה פוקימונים, אחד מכל סוג, שהם מוכתרים כפוקימונים שקיבלו הכי הרבה נקודות אהדה מכולם. הם יוצאים למשימות קשות ברחבי העולם, ומשלימים את כל המשימות שלהם בהצלחה. רק כדי שתדע, שבע-עשרה הגיבורים נלחמים גם באגדיים. לדוגמא, אני נלחמתי בעצמי בגראודון, שליט האדמה, וכמעט ניצחתי. אבל הוא גבר עלי, ובדרך מוזרה גרם לכך שבמקום להיות אמבואר חזק ושרירי, נהפכתי לטאפיג שמן ועצלן. לכן החלטתי להפוך לשף, והיום תראו אותי."
"המשימה שלכם" ממשיך טאפיג, "היא ללכת להר הגעש הפעיל, שנמצא במרחק די ארוך מכאן, ולהביא לי פרי ליצ'י זהוב. לפרי הזה יש יכולות מיוחדות, וכשאוסיף אותו למרק הפירות הכחולים שלי, מי שישתה אותו יזכה לשינוי מהיר יותר, כלומר תוכלו לשנות את צורתכם לגמרי, במהירות גדולה יותר מהרגיל."
"מה דעתך?" שואלת ליירה.
יאיר- "טוב, אז תתייבש כאן, עם המאנקי ששומרים על הפירות שלהם" קורא טאפיג, ומתחיל ללכת.
לפתע, אתה רואה קהל של יצורים אפורים ומעופפים, שקוראים "ארוחת ערב! אתה בא איתנו!"
"אירודקטיל?" קורא טאפיג בפחד, "מה אתם עושים כאן?!"
"לוקחים שלל!" קוראים האירודקטיל, תופסים את טאפיג ולוקחים אותו, הישר ללוע ההר הגעש שנמצא רחוק.
"תעזור לי!!" נשמעת קריאה מטאפיג, רגע לפני שנכנס להר הגעש.
דילן- אתה מנסה לשרוט את הכבשה, אך מכיוון שאין לך ציפורניים, אתה חובט בה.
הכבשה מתעצבנת, ומחשמלת אותך בכוח.
אתה מרגיש זרם עצום שמשתולל בתוך גופך. אתה מרגיש אתה עומד להתעטש. אתה מרים את ראשך למעלה ו...
מתעטש בכח.
כל החשמל שהיה בגופך נפרק על הכבשה, שנבהלת ובורחת מהמקום.
"מרשים!" קורא צ'ימצ'אר.
אופק- "טוב," אומרת סקווירטל, ויוצאת מהעץ דרך הצינור שממנו נכנסה לפני כמה רגעיםץ
"בוא אחרי!!" היא קוראת.
גל- "אין לי מושג מי זה..." אומר ראלטס, ומושך את כתפיו.
שניכם עוקבים אחרי השביל שנוצר, ולפתע הוא מפסיק.
אתם רואים את היצור יוצא החוצה וקורא "שמי קרמבו, ואני דיגלט! הר הגעש נמצא בכיוון הזה" הוא אומר.
אתם מסתכלים, ורואים הר גדול וגבוה, שעשן יוצא מתוכו.
"בהצלחה!" קורא דיגלט, ונכנס לתוך האדמה.
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
נירו- "טוב, אני זוכרת שאמרו לי שיש הר געש מפחיד ומסוכן שנצא מזרחה מכאן, אז כדאי להתחיל ללכת לכיוון מזרח!" אומרת ליירה,
"יש לי רגשות מעורבים, מצד אחד אני מפחדת ללכת, ומצד שני רוצה ללכת. כדאי ללכת או לא? אני מפחדת שיקרה לי משהו רע!"
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
נירו- אתה מחזיק את ידה של ליירה והיא אומרת "זה לא יעבוד, אני בלבאזור...". היא מורידה את היד בחזרה לאדמה, ובמקום היא מוציאה גפן מהפקעת שעליה, ותופסת בך. היא לא שמה לב שהגפן נמצא על האש שעל גבך, מכיוון שכשההורמונים של סינדקוויל גדלים, כך גם להבתו.
אתם הולכים, ולפתע רואים יצור שדומה לכלב, הוא גדול ושחור עם זנב בעל שלושה קצוות מחודדים, ויש לו שני קרניים גדולות על ראשו.
"אתם הולכים להר הגעש?" הוא שואל, "ורק רגע..."
הוא שואג בקול, ולאחר כמה שניות, המוני כלבים שנראים כמוהו מתקהלים סביבכם.
"תראו מה זה, ניצחתי בהתערבות!" קורא הכלב. "ידעתי שאם סינדקוויל מאוהב, האש שלו לא שורפת! כל אחד מכם חייב לי חמישה עצמות!"
אתה שם לב שלחייה של ליירה ממש אדומות.
"ובאשר לכם" אומר היצור, "בזכות זה שעזרתם לי, אני אקח אתכם לפסגת הר הגעש. קפצו על גבי!"
נערך לאחרונה על ידי Master Po, 10-10-2011 בשעה 12:52 PM
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
נירו- אתה עולה על גבו של הכלב הגדול, וליירה תופסת בך עם הגפן שלה ועולה על הכלב, שמתחיל לדהור למעלה, להר הגעש.
"באמת מה שהם אמרו נכון? אתה באמת... מ... מאוהב בי?" ליירה אומרת ומסמיקה.
~~~~~~~~~~
זה לא הנדאוור, אלא ההתפתחות שלו, האנדום
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
נירו- "זה בסדר..." אומרת ליירה, "את לא צריך להיות מבויש... את האמת, גם אתה די מוצא חן בעיני..." אומרת ליירה, ומסמיקה.
"איפה הנשיקה??" קורא האנדום בקול, וצוחק בקול רם.
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
נירו- "אל תדאג, זה היה בצחוק!" קורא האנדום, ומוסיף "אתה יודע שרוב הכלבים שתפגוש יהיו מאוד ציניים? זה בטבע שלנו!".
ליירה מחייכת אליך, ואומרת "ליד העץ שלי גר גראוליט, הוא גם די ציני, אין לך מה להיבהל!".
"קלטת את הקטע, אחותי!" אומר האנדום, ומתחיל לדהור מהר יותר.
לאחר כמה דקות, בהם האנדום מספר לכם בדיחות שגורמות לכם כמעט ליפול מגבו, הוא עוצר ואומר "זהו, מפה זה כבר מסוכן. אני אצטרך להשאיר את זוג היונים האלו לבד."
הוא מוריד אתכם מגבו, וקורא "אה כן, ואם תשרדו, בואו למאורה שלי, יש לי משהו לתת לכם!"
הוא דוהר למטה מההר.
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
רקע והתחלה
כל מה שאתה זוכר זה מכת ברק שפגעה ישירות בך. חשת כאב עז, שפילח את לבך. יותר מזה, הכל מעורפל.
אתה פוקח את עיניך. אתה מסתכל סביבך ורואה שאתה ביער. אתה קם, ורואה יצור שעומד לידך. הוא מסתכל עליך ואומר "אתה לא מהאיזור הזה, נכון?"
אתה מסתכל על עצמך, ורואה שאתה בגוף... לא אנושי. אתה נכנס לפאניקה, וצורח "אימא!! מה נהייתי?!", כשהיצור שלידך אומר "אין צורך לפחד! אתה בטוח איתנו. בוא אחרי, נמצא לך מקום לנוח בו. יש לנו מקום שיתאים לפוקימונים כמוך"
"אני פוקימון?!" אתה קורא, כשהיצור שלידך מסתכל עליך, ונראה כאילו הוא מחשיב אותך למוזר, ואומר "כן, אתה פוקימון... בבקשה, בוא אחרי!"
אתה הולך אחריו, ומגיע לקרחת היער. המון יצורים שונים ומשונים הלכו, דיברו ושיחקו שם. לפתע, כולם השתתקו. צל ענק כיסה את כל האיזור.
כבשה גדולה וכחולה, עם צמר צהבהב, קרניים חומות ומחודדות ועיניים אדומות זוהרות שאגה על כולם, והחלה לרמוס את כל מה שבדרכה.
מה תעשה?
"מה קורה פה?!" אצעק בבהלה. אחר כך אחפש מקום מסתור לי וליצור שאיתי כדי שהכבשה הגדולה לא תראה אותנו, ואשאל אותו:"גם זה פוקימון כמוכם?"
נירו- המערה למטה, איפה שההנדום, ואתה והחברה שלך לא ראיתם את המערה מאיפה שעמדתם.
~~~~~~~~
"טוכ, אז..." אומרת ליירה, תוך שהיא רועדת מפחד, "שנלך?"
היא מצמידה את הגפן שלה אליך, ומחבקת אותך בחזקה, "זה בסדר שאני ככה.. מחבקת אותך?" שואלת ליירה בבושה, "אני ממש מפחדת...".
דור- אתה ומגאבי רצים להסתתר במחילה שאתם רואים באדמה.
"זה... אני יודע שזה יצור חי" אומר מגאבי, "אבל זה לא פוקימון... זו מוטציה!"
לפתע, המחילה שאתם בתוכה מתרסקת, ואתה מוצא את עצמך ואת מגאבי חשופים מול הכבשה הזועמת.
מצטער חברים, פרשתי =(
עדיף סקייפ =)
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)