תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
חחח הוא פוזל אליי ומוציא לשון? ם.ם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'אח, נראה לי נחנקתי פה מהחיבוק' אחשוב. "הכי חשוב שיצאנו מפה בשלום" אומר. "מצטער צ'ריזארד, לא היה הרבה שהיית יכול לעשות" אומר לפוכדור.
אבחין שג'ינקס רוצה נגדי קרב, אגיב בשמחה."אוקיי קינגדרה, אני מקווה שאתה מוכן לקרה נגד ג'ינקס, השתמש בפעימת דרקון!" אומר לקינגדרה.
יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P
קרדיט ל Dr spin המלך!
חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)
ספוילר
ספוילר
ספוילר
נערך לאחרונה על ידי Ace Ventura, 11-04-2011 בשעה 05:57 PM
איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.
"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
ספוילר
תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)
ספוילר
ספוילר
!The Best Bond Ever
נועם
'להביור?! ממתי סנורלקס יכול להשתמש בלהביור?!' אתה חושב בלחץ "וויביל תתחמקתי מהר!" אתה אומר לה במהירות והיא קופצת מעל הלהביור, אתה חושב על רעיון במהרה 'הבטן שלו חסמה את ההתקפה הקודמת שלנו אולי ננסה לתקוף את הפנים...' ומיד אומר לוויביל לתקוף בשיסוע לילה לפניו של סנורלאקס, וויביל מזנקת במהירות וחובטת בסנורלאקס עם שיסוע הלילה. "סנורלאקס מנוחה!" אומר דקסטר וסנורלאקס נשכב על גבו ומתחיל לנמנם, הוא מתרפא אט אט, "עכשיו השתמש בדיבור שינה!" מורה דקסטר סנורלאקס לפתע, מתוך שינה, מוציא קרן על הנעה במהירות לעבר וויביל.
גלעד
סנורלאקס מתקדם לעבר לומברי בנשיכה אך אתה לא נלחץ ואומר ללומברי "קפוץ על הבטן שקרובה לראש של סנורלאקס כלפי מעלה כמו מקפצה" ולומברי קופץ על בטנו של סנורלאקס "תתפוס אותו מהר!" צועק דקסטר לסנורלאקס וסנורלאקס תופס את רגלו של לומברי בשיניו ואז זורק אותו לעבר הקיר הקרוב, לומברי מוטח בחוזקה על הקיר ונופל על הרצפה מעולף "לומברי לא יכול להילחם!" צועק השופט, "בבקשה תוציא את הפוקימון הבא שלך" הוא מוסיף.
אלון
טוגקיס יורה כדור הילה שפוגע באגרוף הסחרור וחוסם אותו "תלך לאחד הקצוות של הצוק ותעוף בו, כדי שהיא לא תוכל להגיע אליך, ומשם תתקוף בעוד כדורי הילה!" אתה מורה לטוגקיס והוא עף לעבר קצה הצוק ומשגר כדורי הילה לעבר לואפני "התחמקי מזה!" צועקת ליירה ולואפני מתחמקת מכדורי ההילה בצעדים הדומים לצעדי ריקוד "עכשיו השתמשי בבעיטה נמוכה (Low Kick) על אחד הסלעים!" אומר ליירה ומחייכת אליך. לואפני מרסקת את אחד הסלעים עם בעיטה נמוכה ושברי האבן טסים לעבר טוגקיס.
רון
אתה רואה שג'ינקס רוצה קרב ואתה מיד אומר לקינגדרה "אוקיי קינגדרה, אני מקווה שאתה מוכן לקרה נגד ג'ינקס, השתמש בפעימת דרקון!" והוא יוצר כדור טורקיז ומשגר אותו במהירות לעבר ג'ינקס, עינייה של ג'ינקס נהיות תכולות וככה גם ידייה. לפתע פעימת הדרקון עוצרת במקום, "ג'יייינקס!" צועקת ג'ינקס ופעימת הדרקון מתפוצצת במקומה, אתה מזהה שזו המתקפה על חושי (Psychic) ומיד שולחת אל קינגדרה רוח קרה.
ג'יימס
XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה חושב על אסטרטגיה במהירות "תרוץ לעברו גם ותשתמש בדחיפת זרוע ישר לפרצוף שלו!" והוא מכין את דחיפת הזרוע, דקסטר צוחק בצחוק גדול ואומר "קרן על עכשיו!" וסנורלאקס יורה קרן על מפיו שתופסת את האריאמה לא מוכן, הוא עף לאחור ונתקע בקיר בחוזקה רבה, הוא נראה חלש.
כינוי בפורום + קישור לפרופיל:http://www.myforum.co.il/member.php?u=21392
שם:shacharmor
שם במשחק:תומאס קרטר
אופי:עקשן,נדיב,עוזר לזולת
רקע:תומאס היה מאמן חזק שניצח את מחוזות הוואן,קנטו וגוטו אבל הוא חיפש אתגר אמיתי וכאשר שמע על חזית הקרב שמח בקול הוא הלך לחזית הקרב שם הוא מחפש אתגר אמיתי
פוקימונים שאני לוקח איתי:
1.צריזארד
2.לאביטר
3.קרבי
הערות\בקשות מיוחדות
יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P
קרדיט ל Dr spin המלך!
חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אני מחייך ומצחקק לי בשקט.
"אתה יודע למה שמחתי שהוצאת את סנורלקס? לא היית עושה את זה אם לומברי היה מפסיד" אני שואל ואומר לו בלי לצפות לתשובה "כי עכשיו אני יכול להוציא החוצה אותו" אני אומר וזורק את הכדור של צ'אריזרד לאוויר ותופס אותו.
"צ'אריזרד, תשתמש בגל חימום!" (Heat מתורגל יותר טוב ל"חימום" מאשר למצב סטאטי של "חום") אני אומר ומחכה לתגובה של דקסטר.
~~~~~~~~~~~~~~~~~
דרך אגב, אני מת על סונרלאקס, יש מצב שאתה מפגיש אותי עם אחד פראי?
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
'התקפה מתוך שינה?! הסנורלקס הזה חזק!, אבל בכל זאת הוא מסוג נורמל ו..אממ... אני מניח שמתקפה כמו נקמה תעבוד עליו טוב אחרי הכל המתקפה היא מסוג Fight והיא משפיעה כפול 2 מהנזק שנגרם לוויביל, וחוץ מזה סנורלקס ישן אז הוא לא יוכל להגיב אבל וויביל תצטרך לספוג את הקרן-על הזאת... היא יכולה אני מאמין בה!' אחשוב לעצמי בהיסוס. "וויביל אנחנו צריכים לסכן קצת כדי לנצח בקרב הזה!, וויביל השתמשי בנקמה! תספגי את הקרן-על הזאת ותשחררי את כל זעמך על סנורלקס במתקפת נקמה! אני סומך עליך, את יכולה לעשות את זה!!" אצעק בקול לעבר וויביל ואקווה שהיא תחזיק מעמד ושהטקטיקה תעבוד.
אלון
"תתחמק במכת שמיים!" אתה צועק לטוגקייס ומצביע על לואפני, טוגקיס עולה גבוה לשמיים ומתחיל לרדת במהירות לעבר לואפני "אגרוף קרח!" אומר ליירה ולואפני מזנקת לעבר טוגקיס עם והשניים מתנשגים אחד בשני בפיצוץ גדול "התשמש במטרונום!" אתה אומר לטוגקיס, טוגקיס מתרכז במטרונום לפתע הוא מוציא מפיו המון בועות סגולות גדולות (Gunk Shot) שפוגעים בלואפני שעפה אחורה, לפתע הגוף שלה הופך לסגול לכמה שניות "אה! לואפני הורעלה!" אומרת ליירה בפאניקה "ארר... השתמשי עכשיו בקפיצה (Bounce)" אומרת ליירה, לואפני קופצת ממש גבוה עד שכמעט אי אפשר לראות אותה והיא צוללת מהאוויר לעבר טוגקיס.
רון
"אוקיי קינגדרה, השתמש בטוויסטר כדי להסיט את הרוח הקרה בחזרה אל ג'ינקס ואז כוון את הטוויסטר אל ג'ינקס!" אתה אומר לו במהירות, קינגדרה יוצר מערבולת רוח מזנבו החוסמת את הרוח הקרה של ג'ינקס ומעיף אותה על קיר המערה,היא נופלת אך קמה מיד . היא מצמידה את ידייה לפיה ומשגרת לעבר ג'ינקס נשיקה מתוקה.
גלעד
אתה תיפגש, יכול להיות בצורה של מאנצ'לקס D:
~~~~~~~~~~~~~~~~
"צ'אריזרד, תשתמש בגל חימום!" אתה פוקד על צ'ריזארד והוא מוציא מפיו רוח אדומה שעפה אל עבר סנורלאקס, "השתמש בלהביור!" אומר דקסטר וסנורלאקס מוציא מפיו להביור קטלני. השניים פוגעים אחד בשני מה שיוצר להבה ענקית שגורמת לשני הפוקימונים לעוף אחורה, "אוקי סנורלאקס השתמש בקרן על!" אומר דקסטר ומצביע על צ'ריזרד סנורלאקס מוציא מפיו קרן לבנה-אדומה שמאיימת לפגוע בצ'ריזארד.
נועם
'התקפה מתוך שינה?! הסנורלקס הזה חזק!, אבל בכל זאת הוא מסוג נורמל ו..אממ... אני מניח שמתקפה כמו נקמה תעבוד עליו טוב אחרי הכל המתקפה היא מסוג לחימה והיא משפיעה כפול מהנזק שנגרם לוויביל, וחוץ מזה סנורלקס ישן אז הוא לא יוכל להגיב אבל וויביל תצטרך לספוג את הקרן-על הזאת... היא יכולה אני מאמין בה!' אתה חושב בהיסוס ואומר לוויביל "וויביל אנחנו צריכים לסכן קצת כדי לנצח בקרב הזה!, וויביל השתמשי בנקמה! תספגי את הקרן-על הזאת ותשחררי את כל זעמך על סנורלקס במתקפת נקמה! אני סומך עליך, את יכולה לעשות את זה!!" וויביל מתחיל לרוץ לעבר קרן העל, ידייה זוהרות בלבן והיא מתנגשת בקרן העל לפתע היא חוצה אותה במהירות וסופגת אותה לידיה, היא מגיעה אל סנורלאקס וחובטת בו בחוזקה, סנורלאקס מועף לאוויר ונחות על האדמה, הוא מתעורר, "סנורלאקס התנגשות ג'יגה!" פוקד דקסטר על סנורלאקס, שדה עוח סגול מקיף את סנורלאקס והוא מתחיל להתקדם לעבר וויביל.
החלטתי לא לתת להאריאמה להתאמץ יותר מידי. "האריאמה נלחמת יפה" אמרתי לו. והוצאתי את הפוקדור והכנסתי אותו לבפנים. ביד השנייה כבר הכנתי את הפוקימון המתאים ביותר לקרב הזה... "צא אלאקזאם!" "השתמש בהשתגרות מאחורי סנורלקס ואז בקרן על חושית כדי להעיף אותו על הקיר/עץ (אני לא זוכר איפה הקרב)"
איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.
"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
ספוילר
תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)
ספוילר
ספוילר
!The Best Bond Ever
כינוי בפורום + קישור לפרופיל:http://www.myforum.co.il/member.php?u=21392
שם:shacharmor
שם במשחק:תומאס קרטר
אופי:עקשן,נדיב,עוזר לזולת
רקע:תומאס היה מאמן חזק שניצח את מחוזות הוואן,קנטו וגוטו אבל הוא חיפש אתגר אמיתי וכאשר שמע על חזית הקרב שמח בקול הוא הלך לחזית הקרב שם הוא מחפש אתגר אמיתי
פוקימונים שאני לוקח איתי:
1.צריזארד
2.לאביטר
3.קרבי
הערות\בקשות מיוחדות
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)