Pokemon GO
עמוד 16 מתוך 18 ראשוןראשון ... 61415161718 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 226 עד 240 מתוך 260
  1. משתמש מנוסה
    שם: נועם
    ציטוט פורסם במקור על ידי Phoenix Arizonix צפה בהודעה
    נועם
    אתה מחזיר את טייפלוז'ן המעולף "לא נורא טייפלוז'ן היית מצוין אני גאה בך!" אתה אומר לו ומיד שולף את הפוכדור של וויביל "צאי וויביל! עכשיו תורך" אתה אומר וזורק את הפוכדור "ווי וויביל!" היא קוראת בשמחה "השתמשי באגרוף קרח!" אתה פוקד עליה והיא יוצרת קרחון ורצה במהירות לעבר סנורלאקס 'וויביל הרבה יותר מהיר מסנורלקס אבל השאלה אם הוא גם חזק יותר מסנורלקס... נחכה ונראה' אתה חושב ומחייך. וויביל חובטת עם אגרוף הקרח את בטנו של סנורלאקס שבעזרת זה בולם את ההתקפה "סנורלאקס להביור!" צועק דקסטר וסנורלאקס מוציא מפיו סילון אש קטלני המתקדם לעבר וויביל.
    'להביור?! ממתי סנורלקס יכול להשתמש בלהביור?!' אחשוב לעצמי בעודי תופס את השפה עם השיניים. "וויביל תתחמקתי מהר!" אומר לוויביל. 'הבטן שלו חסמה את ההתקפה הקודמת שלנו אולי ננסה לתקוף את הפנים...' אחשוב לעצמי ואומר "וויביל השתמשי בשיסוע לילה על הפנים של סנורלקס!"

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    גלעד
    אוי שיט, חח לש שמתי לב.. תתיחס לזה כיאלו האריאמה תקף במהירות רבה
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "תחמוק כשהוא יגיע ואז תשתמש בנגיחת זן!" אתה צועק לו והוא קופץ מעל האריאמה, ראשו מכחיל והוא חובט בעזרתו באריאמה שעף אחורה במהירות ונתקע בקיר ונופל על הרצפה מעולף "וואו, בחירת מתקפות נבונה!" אומר דקסטר וצוחק "האריאמה לא יכול להילחם!" אמר השופט ודקסטר החזיר את האריאמה המעולףף בחזרה לפוכדור, "קדימה סנורלאקס השתמש בלעיסה (Crunch)!" אומר דקסטר וזורק את הפוכדור של סנורלאקס, סנורלאקס יותר ממנו ופותח את פיו כדי לנשוך החוזקה את לומברי.

"מהר לומבראי! קפוץ על הבטן שקרובה לראש של סנורלאקס כלפי מעלה כמו מקפצה" אני אומר לו כדי שהוא יחמוק "עכשיו תשתמש בספיגה!" הוא צריך להחזיר את החיים שלו.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אלון
    אתה וליירה מתארגנים ויוצאים לכיוון החוף, תוך זמן קצר אתם מוצאים נקודה מושלמת לקרב.
    הזירה היא צוק החסום באבנים, שלושה אבנים גדולות וחומות נמצאות במגרש. "טוגקייס אני בוחר בך!" אתה אומר וזורק את הפוכדור שלו "טוגקייס!" הוא קורא בשמחה "אוקי לואפני בואי נזוז!" אומרת ליירה וזורקת את הפוכדור של לואפני "בואי נתחיל באגרוף מסוחרר (Dizzy Punch)!" אומרת ליירה, לואפני מכווצת את ידה לאגרוף הזוזהר בצבעים מרהיבות ומזנקת לעבר טוגקייס.

ארוף סחרור*
    זה אגרוף ש"מסחרר" את היריב, מוריד לו חיים ומבלבל אותו, מכאן השם סחרור.
    ~
    "חסום את זה עם כדור הילה!" אורה לטוגקיס.
    "לאחר מכן תלך לאחד הקצוות של הצוק ותעוף בו, כדי שהיא לא תוכל להגיע אליך, ומשם תתקוף בעוד כדורי הילה!" אורה לטוגקיס בבטחון.

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: פרינסטין? פרינסטון;רון
    רון
    'מה עוללתי' אתה חושב בחרטה "אנחנו חייבים לצאת מכאן ולהוציא את הג'ינקס מכאן, כולנו בסכנה!" אתה אומר לצ'יזארד המבולבל שפוזל ומוציא לשון אליך, "צ'ריזארד, חזור!" אתה מחזיר אותו ושולף את הפוכדור של קינגדרה "קינגדרה, צא! השתמש במשאבת הידרו כדי לכבות את השריפה!" אתה אומר זורק את הפוכדור שלו "קינגדרההה!" הוא צועק ויורה משאבת הידרו עוצמתית שמכבה את השירפה.
    אתה רואה את ג'ינקס מבוהלת אבל כשהשרפה נכבת היא מתקרבת אליך ונותנת לך חיבוק חזק שחונק אותך קצת "ג'ינקס!" היא אומרת וקופצת לאחר, אתה מבין שהיא רוצה קרב (נגד קינגדרה).
    חחח הוא פוזל אליי ומוציא לשון? ם.ם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'אח, נראה לי נחנקתי פה מהחיבוק' אחשוב. "הכי חשוב שיצאנו מפה בשלום" אומר. "מצטער צ'ריזארד, לא היה הרבה שהיית יכול לעשות" אומר לפוכדור.
    אבחין שג'ינקס רוצה נגדי קרב, אגיב בשמחה."אוקיי קינגדרה, אני מקווה שאתה מוכן לקרה נגד ג'ינקס, השתמש בפעימת דרקון!" אומר לקינגדרה.

יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P

קרדיט ל Dr spin המלך!

חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

5. Just a prank bro
    שם: דור
    לכל חברי המ"ת:
    האינטרנט שלי קרס, לכן אני לא אהיה פה בימים הקרובים, זאת אומרת שלא אוכל להגיב.
    אני מבטיח לפצות אתכם במרתונים קצרים ובאיוונטים מאתגרים!

6. משתמש מנוסה
    שם: רן
    ציטוט פורסם במקור על ידי ההולנדי המעופף צפה בהודעה
    ג'יימס
    ג'יימס
    "האריאמה השתמש בדחיפת זרוע על גולם כשהוא מתגלגל!" אתה צועק לו 'בוא נגמור עם הקרב הזה'. אתה חושב האריאמה חובט בחוזקה בגולם המגלגל שעף באוויר לכמה מטרים, נתקע בקיר ונופל על הרצפה מעולף "גולם לא יכול להילחם!" אומר השופט בזמן שדקסטר מחזיר את גולם בחזרה לפוכדור "קדימה סנורלאקס! השתמש בדחיפה!" אומר דקסטר וזורק את הפוכדור, וסנורלאקס רץ בדיחפה לעבר האריאמה.
    'חשבתי על אסטרטגיה במוחי'. "תרוץ לעברו גם ותשתמש בדחיפת זרוע ישר לפרצוף שלו!". 'אני לא יכול לגשת אליו חשבתי. אני רק רואה שומן בפנים'.
    נערך לאחרונה על ידי Ace Ventura, 11-04-2011 בשעה 05:57 PM
    איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.

"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
    Spoiler ספוילר

תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

7. Just a prank bro
    נועם
    'להביור?! ממתי סנורלקס יכול להשתמש בלהביור?!' אתה חושב בלחץ "וויביל תתחמקתי מהר!" אתה אומר לה במהירות והיא קופצת מעל הלהביור, אתה חושב על רעיון במהרה 'הבטן שלו חסמה את ההתקפה הקודמת שלנו אולי ננסה לתקוף את הפנים...' ומיד אומר לוויביל לתקוף בשיסוע לילה לפניו של סנורלאקס, וויביל מזנקת במהירות וחובטת בסנורלאקס עם שיסוע הלילה. "סנורלאקס מנוחה!" אומר דקסטר וסנורלאקס נשכב על גבו ומתחיל לנמנם, הוא מתרפא אט אט, "עכשיו השתמש בדיבור שינה!" מורה דקסטר סנורלאקס לפתע, מתוך שינה, מוציא קרן על הנעה במהירות לעבר וויביל.

גלעד
    סנורלאקס מתקדם לעבר לומברי בנשיכה אך אתה לא נלחץ ואומר ללומברי "קפוץ על הבטן שקרובה לראש של סנורלאקס כלפי מעלה כמו מקפצה" ולומברי קופץ על בטנו של סנורלאקס "תתפוס אותו מהר!" צועק דקסטר לסנורלאקס וסנורלאקס תופס את רגלו של לומברי בשיניו ואז זורק אותו לעבר הקיר הקרוב, לומברי מוטח בחוזקה על הקיר ונופל על הרצפה מעולף "לומברי לא יכול להילחם!" צועק השופט, "בבקשה תוציא את הפוקימון הבא שלך" הוא מוסיף.

אלון
    טוגקיס יורה כדור הילה שפוגע באגרוף הסחרור וחוסם אותו "תלך לאחד הקצוות של הצוק ותעוף בו, כדי שהיא לא תוכל להגיע אליך, ומשם תתקוף בעוד כדורי הילה!" אתה מורה לטוגקיס והוא עף לעבר קצה הצוק ומשגר כדורי הילה לעבר לואפני "התחמקי מזה!" צועקת ליירה ולואפני מתחמקת מכדורי ההילה בצעדים הדומים לצעדי ריקוד "עכשיו השתמשי בבעיטה נמוכה (Low Kick) על אחד הסלעים!" אומר ליירה ומחייכת אליך. לואפני מרסקת את אחד הסלעים עם בעיטה נמוכה ושברי האבן טסים לעבר טוגקיס.

רון
    אתה רואה שג'ינקס רוצה קרב ואתה מיד אומר לקינגדרה "אוקיי קינגדרה, אני מקווה שאתה מוכן לקרה נגד ג'ינקס, השתמש בפעימת דרקון!" והוא יוצר כדור טורקיז ומשגר אותו במהירות לעבר ג'ינקס, עינייה של ג'ינקס נהיות תכולות וככה גם ידייה. לפתע פעימת הדרקון עוצרת במקום, "ג'יייינקס!" צועקת ג'ינקס ופעימת הדרקון מתפוצצת במקומה, אתה מזהה שזו המתקפה על חושי (Psychic) ומיד שולחת אל קינגדרה רוח קרה.

ג'יימס
    XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה חושב על אסטרטגיה במהירות "תרוץ לעברו גם ותשתמש בדחיפת זרוע ישר לפרצוף שלו!" והוא מכין את דחיפת הזרוע, דקסטר צוחק בצחוק גדול ואומר "קרן על עכשיו!" וסנורלאקס יורה קרן על מפיו שתופסת את האריאמה לא מוכן, הוא עף לאחור ונתקע בקיר בחוזקה רבה, הוא נראה חלש.

8. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

אלון
    טוגקיס יורה כדור הילה שפוגע באגרוף הסחרור וחוסם אותו "תלך לאחד הקצוות של הצוק ותעוף בו, כדי שהיא לא תוכל להגיע אליך, ומשם תתקוף בעוד כדורי הילה!" אתה מורה לטוגקיס והוא עף לעבר קצה הצוק ומשגר כדורי הילה לעבר לואפני "התחמקי מזה!" צועקת ליירה ולואפני מתחמקת מכדורי ההילה בצעדים הדומים לצעדי ריקוד "עכשיו השתמשי בבעיטה נמוכה (Low Kick) על אחד הסלעים!" אומר ליירה ומחייכת אליך. לואפני מרסקת את אחד הסלעים עם בעיטה נמוכה ושברי האבן טסים לעבר טוגקיס.
    "תתחמק במכת שמיים!" אורה לו ואצביע אל עבר לופאני.
    "לאחר מכן מטרונום!" אורה לו.

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    כינוי בפורום + קישור לפרופיל:http://www.myforum.co.il/member.php?u=21392
    שם:shacharmor
    שם במשחק:תומאס קרטר
    אופי:עקשן,נדיב,עוזר לזולת
    רקע:תומאס היה מאמן חזק שניצח את מחוזות הוואן,קנטו וגוטו אבל הוא חיפש אתגר אמיתי וכאשר שמע על חזית הקרב שמח בקול הוא הלך לחזית הקרב שם הוא מחפש אתגר אמיתי
    פוקימונים שאני לוקח איתי:
    1.צריזארד
    2.לאביטר
    3.קרבי
    הערות\בקשות מיוחדות

10. משתמש מנוסה
    שם: פרינסטין? פרינסטון;רון
    רון
    אתה רואה שג'ינקס רוצה קרב ואתה מיד אומר לקינגדרה "אוקיי קינגדרה, אני מקווה שאתה מוכן לקרה נגד ג'ינקס, השתמש בפעימת דרקון!" והוא יוצר כדור טורקיז ומשגר אותו במהירות לעבר ג'ינקס, עינייה של ג'ינקס נהיות תכולות וככה גם ידייה. לפתע פעימת הדרקון עוצרת במקום, "ג'יייינקס!" צועקת ג'ינקס ופעימת הדרקון מתפוצצת במקומה, אתה מזהה שזו המתקפה על חושי (Psychic) ומיד שולחת אל קינגדרה רוח קרה.
    'כמובן, ג'ינקס היא על-חושית! אני אצטרך ךהשתמש במתקפות פיזיות בעיקר!' אחשוב לי.
    "אוקיי קינגדרה, השתמש בטוויסטר כדי להסיט את הרוח הקרה בחזרה אל ג'ינקס ואז כוון את הטוויסטר אל ג'ינקס!" אומר

יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P

קרדיט ל Dr spin המלך!

חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    גלעד
    סנורלאקס מתקדם לעבר לומברי בנשיכה אך אתה לא נלחץ ואומר ללומברי "קפוץ על הבטן שקרובה לראש של סנורלאקס כלפי מעלה כמו מקפצה" ולומברי קופץ על בטנו של סנורלאקס "תתפוס אותו מהר!" צועק דקסטר לסנורלאקס וסנורלאקס תופס את רגלו של לומברי בשיניו ואז זורק אותו לעבר הקיר הקרוב, לומברי מוטח בחוזקה על הקיר ונופל על הרצפה מעולף "לומברי לא יכול להילחם!" צועק השופט, "בבקשה תוציא את הפוקימון הבא שלך" הוא מוסיף.
    אני מחייך ומצחקק לי בשקט.
    "אתה יודע למה שמחתי שהוצאת את סנורלקס? לא היית עושה את זה אם לומברי היה מפסיד" אני שואל ואומר לו בלי לצפות לתשובה "כי עכשיו אני יכול להוציא החוצה אותו" אני אומר וזורק את הכדור של צ'אריזרד לאוויר ותופס אותו.
    "צ'אריזרד, תשתמש בגל חימום!" (Heat מתורגל יותר טוב ל"חימום" מאשר למצב סטאטי של "חום") אני אומר ומחכה לתגובה של דקסטר.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    דרך אגב, אני מת על סונרלאקס, יש מצב שאתה מפגיש אותי עם אחד פראי?
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שם: נועם
    נועם
    'להביור?! ממתי סנורלקס יכול להשתמש בלהביור?!' אתה חושב בלחץ "וויביל תתחמקתי מהר!" אתה אומר לה במהירות והיא קופצת מעל הלהביור, אתה חושב על רעיון במהרה 'הבטן שלו חסמה את ההתקפה הקודמת שלנו אולי ננסה לתקוף את הפנים...' ומיד אומר לוויביל לתקוף בשיסוע לילה לפניו של סנורלאקס, וויביל מזנקת במהירות וחובטת בסנורלאקס עם שיסוע הלילה. "סנורלאקס מנוחה!" אומר דקסטר וסנורלאקס נשכב על גבו ומתחיל לנמנם, הוא מתרפא אט אט, "עכשיו השתמש בדיבור שינה!" מורה דקסטר סנורלאקס לפתע, מתוך שינה, מוציא קרן על הנעה במהירות לעבר וויביל.
    'התקפה מתוך שינה?! הסנורלקס הזה חזק!, אבל בכל זאת הוא מסוג נורמל ו..אממ... אני מניח שמתקפה כמו נקמה תעבוד עליו טוב אחרי הכל המתקפה היא מסוג Fight והיא משפיעה כפול 2 מהנזק שנגרם לוויביל, וחוץ מזה סנורלקס ישן אז הוא לא יוכל להגיב אבל וויביל תצטרך לספוג את הקרן-על הזאת... היא יכולה אני מאמין בה!' אחשוב לעצמי בהיסוס. "וויביל אנחנו צריכים לסכן קצת כדי לנצח בקרב הזה!, וויביל השתמשי בנקמה! תספגי את הקרן-על הזאת ותשחררי את כל זעמך על סנורלקס במתקפת נקמה! אני סומך עליך, את יכולה לעשות את זה!!" אצעק בקול לעבר וויביל ואקווה שהיא תחזיק מעמד ושהטקטיקה תעבוד.

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

13. Just a prank bro
    אלון
    "תתחמק במכת שמיים!" אתה צועק לטוגקייס ומצביע על לואפני, טוגקיס עולה גבוה לשמיים ומתחיל לרדת במהירות לעבר לואפני "אגרוף קרח!" אומר ליירה ולואפני מזנקת לעבר טוגקיס עם והשניים מתנשגים אחד בשני בפיצוץ גדול "התשמש במטרונום!" אתה אומר לטוגקיס, טוגקיס מתרכז במטרונום לפתע הוא מוציא מפיו המון בועות סגולות גדולות (Gunk Shot) שפוגעים בלואפני שעפה אחורה, לפתע הגוף שלה הופך לסגול לכמה שניות "אה! לואפני הורעלה!" אומרת ליירה בפאניקה "ארר... השתמשי עכשיו בקפיצה (Bounce)" אומרת ליירה, לואפני קופצת ממש גבוה עד שכמעט אי אפשר לראות אותה והיא צוללת מהאוויר לעבר טוגקיס.

רון
    "אוקיי קינגדרה, השתמש בטוויסטר כדי להסיט את הרוח הקרה בחזרה אל ג'ינקס ואז כוון את הטוויסטר אל ג'ינקס!" אתה אומר לו במהירות, קינגדרה יוצר מערבולת רוח מזנבו החוסמת את הרוח הקרה של ג'ינקס ומעיף אותה על קיר המערה,היא נופלת אך קמה מיד . היא מצמידה את ידייה לפיה ומשגרת לעבר ג'ינקס נשיקה מתוקה.

גלעד
    אתה תיפגש, יכול להיות בצורה של מאנצ'לקס D:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    "צ'אריזרד, תשתמש בגל חימום!" אתה פוקד על צ'ריזארד והוא מוציא מפיו רוח אדומה שעפה אל עבר סנורלאקס, "השתמש בלהביור!" אומר דקסטר וסנורלאקס מוציא מפיו להביור קטלני. השניים פוגעים אחד בשני מה שיוצר להבה ענקית שגורמת לשני הפוקימונים לעוף אחורה, "אוקי סנורלאקס השתמש בקרן על!" אומר דקסטר ומצביע על צ'ריזרד סנורלאקס מוציא מפיו קרן לבנה-אדומה שמאיימת לפגוע בצ'ריזארד.

נועם
    'התקפה מתוך שינה?! הסנורלקס הזה חזק!, אבל בכל זאת הוא מסוג נורמל ו..אממ... אני מניח שמתקפה כמו נקמה תעבוד עליו טוב אחרי הכל המתקפה היא מסוג לחימה והיא משפיעה כפול מהנזק שנגרם לוויביל, וחוץ מזה סנורלקס ישן אז הוא לא יוכל להגיב אבל וויביל תצטרך לספוג את הקרן-על הזאת... היא יכולה אני מאמין בה!' אתה חושב בהיסוס ואומר לוויביל "וויביל אנחנו צריכים לסכן קצת כדי לנצח בקרב הזה!, וויביל השתמשי בנקמה! תספגי את הקרן-על הזאת ותשחררי את כל זעמך על סנורלקס במתקפת נקמה! אני סומך עליך, את יכולה לעשות את זה!!" וויביל מתחיל לרוץ לעבר קרן העל, ידייה זוהרות בלבן והיא מתנגשת בקרן העל לפתע היא חוצה אותה במהירות וסופגת אותה לידיה, היא מגיעה אל סנורלאקס וחובטת בו בחוזקה, סנורלאקס מועף לאוויר ונחות על האדמה, הוא מתעורר, "סנורלאקס התנגשות ג'יגה!" פוקד דקסטר על סנורלאקס, שדה עוח סגול מקיף את סנורלאקס והוא מתחיל להתקדם לעבר וויביל.

14. משתמש מנוסה
    שם: רן
    נועם[COLOR="Indigo"]
    ג'יימס
    XD
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה חושב על אסטרטגיה במהירות "תרוץ לעברו גם ותשתמש בדחיפת זרוע ישר לפרצוף שלו!" והוא מכין את דחיפת הזרוע, דקסטר צוחק בצחוק גדול ואומר "קרן על עכשיו!" וסנורלאקס יורה קרן על מפיו שתופסת את האריאמה לא מוכן, הוא עף לאחור ונתקע בקיר בחוזקה רבה, הוא נראה חלש.
    החלטתי לא לתת להאריאמה להתאמץ יותר מידי. "האריאמה נלחמת יפה" אמרתי לו. והוצאתי את הפוקדור והכנסתי אותו לבפנים. ביד השנייה כבר הכנתי את הפוקימון המתאים ביותר לקרב הזה... "צא אלאקזאם!" "השתמש בהשתגרות מאחורי סנורלקס ואז בקרן על חושית כדי להעיף אותו על הקיר/עץ (אני לא זוכר איפה הקרב)"
    איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.

"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
    Spoiler ספוילר

תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

15. משתמש מנוסה
    כינוי בפורום + קישור לפרופיל:http://www.myforum.co.il/member.php?u=21392
    שם:shacharmor
    שם במשחק:תומאס קרטר
    אופי:עקשן,נדיב,עוזר לזולת
    רקע:תומאס היה מאמן חזק שניצח את מחוזות הוואן,קנטו וגוטו אבל הוא חיפש אתגר אמיתי וכאשר שמע על חזית הקרב שמח בקול הוא הלך לחזית הקרב שם הוא מחפש אתגר אמיתי
    פוקימונים שאני לוקח איתי:
    1.צריזארד
    2.לאביטר
    3.קרבי
    הערות\בקשות מיוחדות

עמוד 16 מתוך 18 ראשוןראשון ... 61415161718 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •