Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 16 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 238
  1. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ציטוט פורסם במקור על ידי Vepor צפה בהודעה
    Z.J.H
    *שם העונה זה שם המשחק LOL וכן התגובה בסדר [תסתכל בתגובות של האחרים בשביל 'לקבל השראה'].
    אקקיוסו מהנהן ניצב במקומו,אתה רואה את הצל שלו משתכפל שוב ושוב,אתה מרים את הראש ולפי הצללים ככה כמות האקקיוסו,הדוב הלבן המשוריין שולף את ציפורניו ומנסה לחסל את האקקיוסו והשכפולים שלו אחד אחד,אתה רואה שהדוב המשוריין הלבן נופל ומאחוריו עומד האאקיוסו המקורי שלך ידו השמאלית מושטת לפנים,אתה מבין שהוא ירה כדור אופל על הדוב וחיסל אותו.
    זו תגובה די תוקעת... ניסיתי "לקחת השראה" מאחרים אבל עשית להם תגובות שונות; למור הראת איש ועמית הבאת מין "זאב"
    ~~~~~~~
    ''יפה מאוד אקקיוסו" אומר לו באהדה ואחבק אותו "עכשיו בוא נחפש את יוגי מוטו" אומר לאקיקיוסו

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Soul Taker
    ג'ים אומר לך:"זה שום רמאות,העין הזאת גורמת לי לראות דברים שאחרים לא רואים,את האמת,הניצוץ האדום שאתה רואה זה רק בגלל שהאור פוגע בנקודה האדומה בעין המתכת,זה הכול,טוב אני צריך לזוז" וואינה מטעין שוב שלושה כדורים,מחזיר את האקדח לכן שלו,ג'ים מחייך ואומר:"עד הפעם הבאה" הוא זורק קלף דו-קרב מפלצות,הקלף נתקע באדמה,אמילי אומרת לך:"קלפי דו-קרב לא יעבדו פה,מוזר שזה נמצא פה" אתה מרים את הראש מהקלף וג'ים נעלם כלא היה.

Accelerator
    אופנוע הטרור ממשיך לנסוע לצידך,מאסטר הזומבים אומר:"לכול חיבור יש שתי קומבנציות,זה החיבור שבו הגולגולת הסופר-סונית היא העיקר,זה חיבור המהירות,אם אתה רוצה חיבור קרבי..." הירח הבוהק זוהר,אתה רואה סוג של דרקון מנצנץ בירח,אתה שומע שאגה שמגיעה מהשמיים,במהירות זירת בית הקברות מתחלפת לזירת מדבר,אתה רואה מחסום עשוי חול גבוה נוצר,המחסום הופך להיות סוג של כלא,לך,למפלצות שלך ולאופנוע הטרור.
    הרוכב יורד מהאופנוע,הוא אומר לך בקול צורם וקר:"אתה רוכב מעולה ילד,רק חבל שזו הרכיבה האחרונה שלך",אתה רואה שהאופנוע מתפרק והופך להיות חרב כחולה בוהקת וגם מגן גדול וכחול.

Z.J.H
    *פעם ב... יוצאת הודעה תוקעת,טעות שלי
    אתה שומע קול שאומר:"אף אחד לא יצליח למצוא את יוגי מוטו" אתה רואה נער בעל שיער שחור כמו הלילה,עיניים אפורות-פלדה שמבשרות רעות,אתה רואה שעם הנער יש חמישה עשר קריבוים שמלווים אותו,אתה שם לב שכול אחד מהם יש צורה אחרת או צבע שונה.

3. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס

Z.J.H
    *פעם ב... יוצאת הודעה תוקעת,טעות שלי
    אתה שומע קול שאומר:"אף אחד לא יצליח למצוא את יוגי מוטו" אתה רואה נער בעל שיער שחור כמו הלילה,עיניים אפורות-פלדה שמבשרות רעות,אתה רואה שעם הנער יש חמישה עשר קריבוים שמלווים אותו,אתה שם לב שכול אחד מהם יש צורה אחרת או צבע שונה.
    V___V
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "למה אתה כזה פסימי?!" אשאל את הנער בעצבנות ותוקפנות יתרה במקצת. "ומה הקטע אם הקריבויים האלה?"

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Soul Taker
    ג'ים אומר לך:"זה שום רמאות,העין הזאת גורמת לי לראות דברים שאחרים לא רואים,את האמת,הניצוץ האדום שאתה רואה זה רק בגלל שהאור פוגע בנקודה האדומה בעין המתכת,זה הכול,טוב אני צריך לזוז" וואינה מטעין שוב שלושה כדורים,מחזיר את האקדח לכן שלו,ג'ים מחייך ואומר:"עד הפעם הבאה" הוא זורק קלף דו-קרב מפלצות,הקלף נתקע באדמה,אמילי אומרת לך:"קלפי דו-קרב לא יעבדו פה,מוזר שזה נמצא פה" אתה מרים את הראש מהקלף וג'ים נעלם כלא היה.
    "מה זה הקלף הזה?" אשאל את עצמי ואסתכל על הקלף, אולי זה קלף מוכר לי מקרבות אחרים או מהחפיסה שלי.לאחר מכן אלך עם אמילי לכיוון מקום לכידת המפלצות שהובטח.
    NYO HO HO BITCH

5. משתמש מנוסה
    Z.J.H
    הנער מחייך ואומר:"ה'קטע' עם הקריבויים האלה זה שבזמן צרה הם מתחברים ויוצרים את 'הקריבו האולטימטיבי' כוח קדום רב עוצמה שאחריו כול עשרים הקריבויים שלי יושמדו,אני אשתמש בדבר הזה רק שאדע שאני בסכנת חיים אמיתית,לא אסכים לאבד את החברים שלי רק בשביל כוח,אני לא כזה" נראה שבשלב מסוים הוא הפסיק לשים לב שאתה שמה ולדבר עם הקריבויים שלו,אתה שומע נהמה מוזרה,ספק של עורב ספק של אריה ספק של משהו אחר מגיעה ממקום מהיער שדי קרוב אליך,לפי עוצמת הנהמה.

Soul Taker
    אתה מרים את הקלף,הקלף ריק חוץ משתי מילים "לשעת חירום" אחרי שאתה ואמילי מסתכלים במילים האלה הן נעלמות והקלף הופך להיות לבן לגמרי,חוץ מהצד האחורי שלו שעדיין נראה כמו קלף דו-קרב רגיל לחלוטין,אתה ואמילי ממשיכים בדרך,אמילי אומרת לך:"עין האוריקלקום הזו,כוח קדום שנותן לאדם ולמפלצת שלו חיבור מושלם,בגלל זה ג'ים ו-וואינה לא היו צריכים לדבר בכלל,הוא שולט בה בעזרת העין,זו לא רמאות אבל עדיין זה מדהים עד מפחיד".
    אתה שומע קול של רוח מנשבת,אבל אתה לא מרגיש רוח בכלל,הצליל נשמע חזק יותר ויותר עם קול שנייה שחולפת,בשלב מסוים אתה מרגיש שהוא ממש לידך,אתה מסתובב ורואה נער צעיר,בגיל 18 או 17 עומד מולך ומול אמילי,הוא אומר לכם:"אתם מכירים את ג'ים?ג'ים C קוק?,אם כן אתם בטח נלחמתם והפסדתם לוואינה שלו,הוא באמת מקצוען".

6. NYO HO HO
    Soul Taker
    אתה מרים את הקלף,הקלף ריק חוץ משתי מילים "לשעת חירום" אחרי שאתה ואמילי מסתכלים במילים האלה הן נעלמות והקלף הופך להיות לבן לגמרי,חוץ מהצד האחורי שלו שעדיין נראה כמו קלף דו-קרב רגיל לחלוטין,אתה ואמילי ממשיכים בדרך,אמילי אומרת לך:"עין האוריקלקום הזו,כוח קדום שנותן לאדם ולמפלצת שלו חיבור מושלם,בגלל זה ג'ים ו-וואינה לא היו צריכים לדבר בכלל,הוא שולט בה בעזרת העין,זו לא רמאות אבל עדיין זה מדהים עד מפחיד".
    אתה שומע קול של רוח מנשבת,אבל אתה לא מרגיש רוח בכלל,הצליל נשמע חזק יותר ויותר עם קול שנייה שחולפת,בשלב מסוים אתה מרגיש שהוא ממש לידך,אתה מסתובב ורואה נער צעיר,בגיל 18 או 17 עומד מולך ומול אמילי,הוא אומר לכם:"אתם מכירים את ג'ים?ג'ים C קוק?,אם כן אתם בטח נלחמתם והפסדתם לוואינה שלו,הוא באמת מקצוען".
    "כן, אני ואמילי נלחמנו מולו כרגע.כפי שאמרת, הפסדנו." אומר לנער "דרך אגב, אני מרקוס, ואתה?"
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    Accelerator
    אופנוע הטרור ממשיך לנסוע לצידך,מאסטר הזומבים אומר:"לכול חיבור יש שתי קומבנציות,זה החיבור שבו הגולגולת הסופר-סונית היא העיקר,זה חיבור המהירות,אם אתה רוצה חיבור קרבי..." הירח הבוהק זוהר,אתה רואה סוג של דרקון מנצנץ בירח,אתה שומע שאגה שמגיעה מהשמיים,במהירות זירת בית הקברות מתחלפת לזירת מדבר,אתה רואה מחסום עשוי חול גבוה נוצר,המחסום הופך להיות סוג של כלא,לך,למפלצות שלך ולאופנוע הטרור.
    הרוכב יורד מהאופנוע,הוא אומר לך בקול צורם וקר:"אתה רוכב מעולה ילד,רק חבל שזו הרכיבה האחרונה שלך",אתה רואה שהאופנוע מתפרק והופך להיות חרב כחולה בוהקת וגם מגן גדול וכחול.
    אני רוצה DAD =[
    ~~~
    "לעזאזל!" אקרא בזעם וארד מן הפרש הזומבי במהירות בעודי מתרחק אחורה.
    "אולי זאת הרכיבה האחרונה שלך?!" אקרא, "פרש זומבי תתקוף, פרש השאול!" אצווה עליו כשכולי מרגיש מאויים אך אנסה לשדר ביטחון מבחוץ.

8. משתמש מנוסה
    Soul Taker
    הנער מחייך במסתוריות,הוא מושיט את היד ואומר לך:"נעים מאוד מרקוס,'אימת המדבר' הוא טיפוס די אכזרי בקרבות,אבל הוא חבר טוב ונאמן,בתקופת שלטון המלך הנעלה הוא ואקסל שילבו כוחות והצליחו להפיל את המלך הנעלה" אמילי מסתכלת על הנער שלו אמר את שמו,אתה מסתכל בו בעיניים,אתה רואה שעיניו החומות משתנות,העין הימנית הופכת לכתומה והשנייה לטורקיז,אחרי שנייה הן חוזרות למצב הטבעי שלהן,חום כמו שוקולד,אתה לא יודע אם זה אמיתי או אשליה של האור.
    *אל תגיד שזה הודעה תוקעת למה אני יכול לחשוב על 3 דרכים שונות לפתח את זה.

Accelerator
    *ואני רוצה DN כמו שצריך!
    פרש השאול מתנפל על רוכב הטרור,אתה שומע הנפת חרב,אתה רואה את פרש השאול חוזר להיות הגולגולת הסופר-סונית ומאסטר הצללים,אך לא עוברת שנייה עד שהם מתחברים מחדש,רגליי החיה של הגולגולת הסופר-סונית נעלמות,גופו של מאסטר הזומבים עולה בלהבות,אתה רואה חרב גולגולת מופיעה,היצור החדש שואג:"אני מאסטר הגיהנום!".
    הסטטים של 'מאסטר הגיהנום':
    Spoiler ספוילר

9. NYO HO HO
    Soul Taker
    הנער מחייך במסתוריות,הוא מושיט את היד ואומר לך:"נעים מאוד מרקוס,'אימת המדבר' הוא טיפוס די אכזרי בקרבות,אבל הוא חבר טוב ונאמן,בתקופת שלטון המלך הנעלה הוא ואקסל שילבו כוחות והצליחו להפיל את המלך הנעלה" אמילי מסתכלת על הנער שלו אמר את שמו,אתה מסתכל בו בעיניים,אתה רואה שעיניו החומות משתנות,העין הימנית הופכת לכתומה והשנייה לטורקיז,אחרי שנייה הן חוזרות למצב הטבעי שלהן,חום כמו שוקולד,אתה לא יודע אם זה אמיתי או אשליה של האור.
    *אל תגיד שזה הודעה תוקעת למה אני יכול לחשוב על 3 דרכים שונות לפתח את זה.
    *אני יכול לחשוב על שתיים, מה השלישית?
    "אתה נראה לי מוכר מאיפהשהו." אומר לנער "אתה לא ג'יידן יוקי?ההוא מאקדמיית הדו-קרב?"
    NYO HO HO BITCH

10. משתמש מנוסה
    Soul Taker
    *אתה שואל לגבי העיניים,אתה מתעלם מהעיניים וממשיך עם השיחה או ממשיך בדרכך,אתה במקרה גילית התפתחות שלא חשבתי עליה XD
    הנער מחייך וצוחק ואומר:"כן,זה אני" אמילי מפילה את הקפסולות שלה ומגמגמת:"ג'-ג'יי-ג'יידן יוקי!זה שהציל את העולם מאימנתם של רוכבי הצללים,מסדר אור ההרס והאפלה בעזרת מפלצות גיבורי היסודות שלו!אני לא מאמינה שאני פוגשת אותך,תן לי לנחש יש לך את 'נאוס' באחת הקפסולות שלך נכון?" ג'יידן מוציאה מהכיס קפסולת זהב,מטיל אותה באוויר כמו מטבע,הקפסולה עפה גבוה במיוחד,נראה שהיא עוברת אפילו את השמיים,אתה רואה סוג של התפוצצות,אתה רואה גוף לא ברור מסביבו להבות נוחת,זהו גיבור היסודות נאוס!

11. משתמש מנוסה

Accelerator
    *ואני רוצה DN כמו שצריך!
    פרש השאול מתנפל על רוכב הטרור,אתה שומע הנפת חרב,אתה רואה את פרש השאול חוזר להיות הגולגולת הסופר-סונית ומאסטר הצללים,אך לא עוברת שנייה עד שהם מתחברים מחדש,רגליי החיה של הגולגולת הסופר-סונית נעלמות,גופו של מאסטר הזומבים עולה בלהבות,אתה רואה חרב גולגולת מופיעה,היצור החדש שואג:"אני מאסטר הגיהנום!".
    הסטטים של 'מאסטר הגיהנום':
    Spoiler ספוילר
    ברגע שתקבל אחד אתה תביא לי DAD? =]
    ד"א ההתקפות של מאסטר הגיהנום?
    ~~~
    "וואו!!" אקרא בתדהמה ואביט במאסטר הגיהנום בהלם.
    "הכוח העצום הזה!" אקרא ואפילו ארעד במקצת ממפלצת שכביכול שייכת לי.
    "מאסטר הגיהנום!, תקוף את רכב הטרור!" אצווה עליו בנחישות רבה ואשדר לרכב הטרור ביטחון רב יותר ממקודם.

12. משתמש מנוסה
    Accelerator
    *אולי כן ואולי לא וחרב גיהנום זו ההתקפה.
    חרב הגולגולת הלבנה מקבלת הילה טיפה אפלה,אתה שומע שוב הנפת חרב,אתה רואה גל שחור פוגע ברוכב הטרור,אתה שומע שוב את הקול שזימן את רוכב הטרור אומר:"רוכב הטרור!קח את זה" אתה רואה צל שחור קם מאחוריי רוכב הטרור,שיכפול אפל לרוכב,תאומי הטרור שולחים גל הרס שפוגע במאסטר הגיהנום,אך לעומת פרש הזומבי הוא לא מתפצל.
    מעל קולוסיאום החול עומד צל שחור,אך לעומת הצל ששלח את המגנה איאטוס הצל הזה כנראה רוצה לרעתך,אתה שומע סוג של קריאת בז או נשר,עוף דורס ענק מימדים ולבן מעופף מעליך ומעל אויביך,העוף המפלצתי יורד,אך כשנוגע ברצפה הוא הופך להיות המגנה איאטוס היא מחייכת אליך ואומרת לך:"פצל את מאסטר הגיהנום וחבר אותי עם מאסטר הזומבים,זה איצור את המגנה גרדנה,המגנה מהשאול,כוח קדום ורב עוצמה,מספיק בשביל לחסל את רוכב הצללים ותאום הצל שלו" אתה רוצה שמנגד הצל המסתורי שרוצה ברעתך מופיע אותו צל שעזר לך במשך כול זמן הזה.

13. משתמש מנוסה
    Accelerator
    *אולי כן ואולי לא וחרב גיהנום זו ההתקפה.
    חרב הגולגולת הלבנה מקבלת הילה טיפה אפלה,אתה שומע שוב הנפת חרב,אתה רואה גל שחור פוגע ברוכב הטרור,אתה שומע שוב את הקול שזימן את רוכב הטרור אומר:"רוכב הטרור!קח את זה" אתה רואה צל שחור קם מאחוריי רוכב הטרור,שיכפול אפל לרוכב,תאומי הטרור שולחים גל הרס שפוגע במאסטר הגיהנום,אך לעומת פרש הזומבי הוא לא מתפצל.
    מעל קולוסיאום החול עומד צל שחור,אך לעומת הצל ששלח את המגנה איאטוס הצל הזה כנראה רוצה לרעתך,אתה שומע סוג של קריאת בז או נשר,עוף דורס ענק מימדים ולבן מעופף מעליך ומעל אויביך,העוף המפלצתי יורד,אך כשנוגע ברצפה הוא הופך להיות המגנה איאטוס היא מחייכת אליך ואומרת לך:"פצל את מאסטר הגיהנום וחבר אותי עם מאסטר הזומבים,זה איצור את המגנה גרדנה,המגנה מהשאול,כוח קדום ורב עוצמה,מספיק בשביל לחסל את רוכב הצללים ותאום הצל שלו" אתה רוצה שמנגד הצל המסתורי שרוצה ברעתך מופיע אותו צל שעזר לך במשך כול זמן הזה.
    "וואו....כל כך הרבה אירועים!" אקרא ביבילבול אך מיד אתעשת על עצמי.
    "אדון צל!, אני לא יודע מי אתה!, אבל תודה לך!!" אקרא ומיד לאחר מכן אעבור למאסטר הגיהנום.
    "מאסטר הגיהנום, התפצל!" אצווה עליו ואהפוך קולי לרציני.
    "אטוס!" אחייך אליה, "מאסטר זומבי תתחבר עם אטוס!, צרו את המגנה גרדנה!" אקרא.

14. משתמש מנוסה
    Accelerator
    איאטוס פורסת את ידיה,היא הופכת להיות נשר לבן-כסוף,מאסטר הזומבים הופך להיות סוג של הילה שחורה,ההילה משתלטת על הנשר הלבן-כסוף,אתה רואה נשר שחור-אפור מרושע,הנשר חוזר להיות סוג של דמוי אדם,אתה רואה דמות בעלת שיער שחור ארוך,מסכה מרושעת וסדוקה,עיניים אדומות,המגנה גרדנה עומדת,מול שני רוכבי הטרור,המקורי והצל שלו,המגנה גרדנה יורה כדור צל שמחסל את שני הרוכבים.
    המגנה גרדנה מתפצלת שוב לאיאטוס ומאסטר הזומבים,איאטוס אומרת לך:"להתראות" היא פורסת את כנפיה וטסה לכיוון הירח,אתה מסתכל על שני הצללים,הם לא שמה וגם קוליסאום החול.

15. משתמש מנוסה
    Accelerator
    איאטוס פורסת את ידיה,היא הופכת להיות נשר לבן-כסוף,מאסטר הזומבים הופך להיות סוג של הילה שחורה,ההילה משתלטת על הנשר הלבן-כסוף,אתה רואה נשר שחור-אפור מרושע,הנשר חוזר להיות סוג של דמוי אדם,אתה רואה דמות בעלת שיער שחור ארוך,מסכה מרושעת וסדוקה,עיניים אדומות,המגנה גרדנה עומדת,מול שני רוכבי הטרור,המקורי והצל שלו,המגנה גרדנה יורה כדור צל שמחסל את שני הרוכבים.
    המגנה גרדנה מתפצלת שוב לאיאטוס ומאסטר הזומבים,איאטוס אומרת לך:"להתראות" היא פורסת את כנפיה וטסה לכיוון הירח,אתה מסתכל על שני הצללים,הם לא שמה וגם קוליסאום החול.
    באיזה איזור אני כרגע?
    ~~~
    "וואו..." אמלמל בתדהמה ובהלם.
    "מה זה היה?!" אקרא בהתלהבות יתר לאחר מכן.
    "מאסטר הזומבים, גולגולת סופר סונים הייתם נפלאים!" אומר להם בעידוד ואחזיר את מאסטר זומבי אל הקפסולה שלו ומיד לאחר מכן אעלה על הגולגולת הסופר סונית.
    "תקחי אותי לכפר, עברנו יום די קשה..." אמלמל.

עמוד 10 מתוך 16 ראשוןראשון ... 89101112 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •