תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
DigiSaver
אגומון יורה נשימת פלפל אך דורומון הודף אותה,אגומון מתנפל על דורומון בעזרת ציפורניו אך גם את זה הוא הודף,אגומון המיואש עוצם את עיניו ואומר לך:"טאיקי,אין לנו שום דרך לנצח אהה?" אתה שומע את צעקות הקהל,אתה שומע את קולו של קינן שאומר:"אל תוותר!" דיוויס מוסיף:"אם אתה רוצה לנצח אותי,תביס אותו!תשתמש באגרוף לוהט!" אגומון שומע את הקריאות של דיוויס וקינן ומתמלא כעס ורצון לניצחון,אגומון יורה נשימת פלפל על היד שלו,וזורק את הכדור הלוהט על דורומון ופוגע בו,דורומון מזנק על אגומון אך הוא תוקע את ציפורניו בבטנו של דורומון שהופך להיות מידע דיגיטלי שחוזר לדיג'יכלי של ג'ייסון.
השופט צועק:"מי שיהיו המתמודד השישה עשר נבחרו,זהו ריו ואגומון!".
מאסטר ליאון
*דילגתי על השלב הזה.
גאומון העצבני חוטף את הדיג'יכלי ולוחץ על הכפתור האמצעי,הוא הופך למידע דיגיטלי וחוזר לדיג'יכלי שלו,טייגר אומר לך:"אפשר לריב עם חברים,אפשר לריב עם דיג'ימונים,אפשר לריב עם חברים דיג'ימונים,אבל אי אפשר לריב עם השותף הדיג'ימוני שלך,זה פשוט לא בסדר,אתם אמורים להיות שותפים לנצח,אסור לכם לריב" טייגר מחזיר את קנדלמון שלו לדיג'יכלי שלו,שהוא בצבע לבן עם כפתורים כתומים,טייגר אומר לך:"בוא,חוזרים ל-DATS".
Sakurai Tomoki
הנער מצטרף אליך ואומר לך:"אני מקווה שזה בסדר,אני לא רוצה לעצבן אותך,אתה נראה כמו מישהו שלא כדאי להתעסק איתו,קודמון הוא אחד הדיג'ימונים החזקים ביותר שפגשתי,אגב אני וויל,ואתה?פגשת את השותף שלי,סטינגמון,הוא דיג'ימון אלוף,האמת השותף המקורי שלי זה וורמון,הטירון של סטינגמון".
Monster
דמידוימון תופס בכתפיו של אמפמון,הוא זורק אותו על קרמון בזמן שאמפמון משתמש באגרוף לילה על קרמון,הוא הופך להיות אנרגיה דיגיטלית שהופכת להיות דיג'יביצה,הטמר שבצללים אומר:"DATS צריך סוכנים כמוך,להתראות,אגב אני לא סוכן DATS,זאת אומרת,כבר לא,דמידוימון בוא" דמידוימון הופך להיות אנרגיה דיגיטלית ונשאב לדיג'יכלי של הטמר בצללים שיוצא ממעבדת המחשבים.
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
"אתה לא מעצבן אותי, זה בסדר" אני אומר לו ומחייך טיפה כדי להרגיע אותו.
"אני פשוט פה באמצע של הסיור, ויש משהו שאני רוצה לדעת אבל לא יכול, זה מטריד אותי קצת" אני מספר לו כדי שיבין את פשר ההתנהגות שלי.
"תודה על המחמאה, קודמון אכן חזק, וגם הוורמון הזה שלך אדיר" אני אומר לו וצוחק טיפה איתו.
אני ממשיך איתו בסיור.
חמוף
מאסטר ליאון
ספוילר
אתה מוציא את גאומון מהדיג'יכלי וטייגר את קנדלמון,אתם מסתערים על הבניין,אתה מרגיש סוג של הלם חשמלי,טייגר אומר לך:"זהו כוחם של הקיוקיומונים,אני שונא את זה!" אתה רואה כמות גדולה של קיוקיומונים ישנים על הרצפה,אתה רואה את הדיג'יכלי שלך נכבה וגם של טייגר הוא אומר לך:"מזל שהוצאנו אותם לפני שנכנסנו לפה".
Sakurai Tokomi
וויל אומר לך:"זה סטינגמון,לא וורמון,תגיד אתה הולך מחר לטורניר הזה,חבל שאי אפשר להשתמש בדיג'ימונים אלופים,שכחתי מזה בכלל" הוא לוחץ על הכפתור השמאלי והופך את סטינגמון לוורמון שהופך למידע דיגיטלי שחוזר לדיג'יכלי,אתה רואה פלאש מוזר מאוד,נדמה שאתה רואה שוב את הדמות שמכונה 'הגנרל איקס' אך הוא לא נראה אחרי הפלאש הזה.
הבאת לי תמונה של וורמון ><"
---------------------------------------------------------------------
"תחרות..? בוודאי שאני אשתתף!" אני אומר לו בהתרגשות כאשר הוא שואל.
'..מה לעזאזל זה היה, עוד פעם..' אני חושב כאשר הפלאש מופיע.
"קדימה, בוא נזדרז, אני רוצה לסיים עם הסיור כבר ולהתחרות!" אני קורא אל וויל בהתלהבות ורץ ריצה קלה בהמשך הדרך.
חמוף
*קוראים לי ריו לא טאיקי..DigiSaver
אגומון יורה נשימת פלפל אך דורומון הודף אותה,אגומון מתנפל על דורומון בעזרת ציפורניו אך גם את זה הוא הודף,אגומון המיואש עוצם את עיניו ואומר לך:"טאיקי,אין לנו שום דרך לנצח אהה?" אתה שומע את צעקות הקהל,אתה שומע את קולו של קינן שאומר:"אל תוותר!" דיוויס מוסיף:"אם אתה רוצה לנצח אותי,תביס אותו!תשתמש באגרוף לוהט!" אגומון שומע את הקריאות של דיוויס וקינן ומתמלא כעס ורצון לניצחון,אגומון יורה נשימת פלפל על היד שלו,וזורק את הכדור הלוהט על דורומון ופוגע בו,דורומון מזנק על אגומון אך הוא תוקע את ציפורניו בבטנו של דורומון שהופך להיות מידע דיגיטלי שחוזר לדיג'יכלי של ג'ייסון.
השופט צועק:"מי שיהיו המתמודד השישה עשר נבחרו,זהו ריו ואגומון!".
"יש!נצחנו בקרב!" אומר לאגומון בשמחה ואתן לו היי-פייב.לאחר מכן אומר לג'ייסון:"נלחמת טוב מאוד בקרב,כבר חשבתי שתנצח.." ואלחץ איתו ידיים.אחר כך אני אחזיר את אגומון לדיג'יכלי ואלך לחפש עוד דיג'ימונים שאני אוכל ללכוד.
NYO HO HO BITCH
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
מאסטר ליאון
טייגר אומר לך:"הדיג'יכלי כבוי,כול עוד אני בטווח של הדיג'ימונים האלה אין מצב שהדיג'יכלי יעבוד,זה אומר אי אפשר להחזיר את הדיג'ימונים,לסרוק אותם,לתקשר עם Dats או כול דבר שהדיג'יכלי עלול לעשות,זו הסכנה הגדולה ביותר של סוכן מתחיל,איבוד קשר עם דיג'יכלי" גאומון אומר לך מטושטש:"אני לא מרגיש טוב" קנדלמון מלמל:"גם אני".
Sakurai Tomoki
*טעות שלי,הייתה לי הודעה שבה סטינגמון של אותו אחד עוזר לך לנצח את גאומון אבל ההודעה הזו נהרסה לי בגלל שהאינרנט שלי קרס,אז שיניתי את זה...
אתה ו-וויל רצים ל-DATS,הוא אומר לך:"יש שמונה מקומות,זה טורניר קטן,ההרשמה נפתחה לפני עשר דקות בערך,לפי החישובים שלי,נשארו עוד שתי מקומות" אתם מגיעים לבניין DATS,אתם מגיעים למחשב שבו כתוב "הרשמה לטורניר DATS,נשארו עוד,שני מקומות" אתה רושם את עצמך ו-וויל רושם את עצמו,אתה שומע קולות בכריזה:"הקשיבו הקשיבו,המקומות נסגרו,שמונה המתמודדים:
וויל סטיין,דיוויס קברה,קינן קרייר,דימטר דיס,אדריאן ג'ונסון,דאון סאן,הרינג ג'וס ומלקום ג'וס,נא לגשת למרכז הקרבות יחד עם השותף שלכם,נא לדאוג שהם יהיו ברמת ה'טירון' שלהם,חלוקת הקרבות תתרחש במקום" וויל אומר לך:"בהצלחה".
DigiSaver
*התבלבלתי בינך לבין ליאון,סורי.
ג'ייסון אומר לך:"בהצלחה" הוא מחייך חיוך מוזר,מסתורי,הוא מחזיר את דורומון ונעלם בין הקהל,קינן אומר לך:"אוקיי,מחר מתחילים את הטורניר באופן רשמי,יהיו שמונה קרבות,מתוכם יהיו רק שמונה סוכנים ישארו,אחרי זה יהיה למחרת ארבע קרבות,ישארו ארבע סוכנים,בסופו של דבר רק אחד יישאר,וילחם נגד דיוויס".
Monster
אתה לוחץ על הכפתור השמאלי של הדיג'יכלי והופך את אמפמון למידע דיגיטלי,ומחזיר אותו לדיג'יכלי,אתה חוזר למפקדת DATS,אתה נותן דיווח על המשימה שלך למפקדת יושי,יושי אומרת לך:"יפה מאוד סוכן,אתה אומר שהיה טמר נוסף?בעל דמידוימון?שטוען שהוא היה סוכן לשעבר ב-DATS?תודה סוכן,תלך למרכז האימונים של דיג'ימוני הוירוס,זה ייתן לדיג'ימון שלך אפשרות להפוך לרמת אלוף,בהצלחה".
'שיט, הביצה!' אני חושב במהירות, אני מודיע לוויל שאני עוד שנייה אחזור, רץ למפקד להביא לו את הביצה וחוזר הכי מהר שאני מסוגל.
"פוווו... דפקתי חתיכת ריצה עכשיו.. בוא קודמון, אנחנו הולכים לנצח עכשיו..!" אני אומר לו (וטיפה לוויל), עדיין מתנשף מהריצה והולך אחר כך ברוג למקום שלי.
חמוף
"אוקיי קינן." אומר לקינן כאישור לדבריו "תגיד, אתה יודע איפה אני אוכל לתפוס עוד דיג'ימונים?אני רוצה גם תגבורת לצוות שלי."DigiSaver
*התבלבלתי בינך לבין ליאון,סורי.
ג'ייסון אומר לך:"בהצלחה" הוא מחייך חיוך מוזר,מסתורי,הוא מחזיר את דורומון ונעלם בין הקהל,קינן אומר לך:"אוקיי,מחר מתחילים את הטורניר באופן רשמי,יהיו שמונה קרבות,מתוכם יהיו רק שמונה סוכנים ישארו,אחרי זה יהיה למחרת ארבע קרבות,ישארו ארבע סוכנים,בסופו של דבר רק אחד יישאר,וילחם נגד דיוויס".
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)