Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 6 ראשוןראשון ... 23456 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 79
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Itachi
    "מזל של מתחילים,אבל V-מון הוא דיג'ימון חזק" V-מון מחייך שהוא שומע את המחמאה,הוא אומר לך גם:"אני איזי,נעים מאוד".
    *סורי על התגובה הקצרה אבל אין לי מה להגיב.
    *סבבה.
    "תגיד," אומר לאיזי "יש פה מקום כלשהו להתאמן בו כאן?אני רוצה לחזק את הוימון שלי." ואסתכל סביב.
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    מאסטר ליאון
    *אסור להגיד לי בכלל,כי זכותי המלאה להגיב מתי שבא לי.
    אתה מגיע הביתה ובאמת אין אף אחד בבית,אתה רואה פתק שבו רשום "נסענו לסבתא,אוהבים אמא ואבא",אתה מוציא את גוממון מתוך ה-D3 שבתוך התיק,הוא אומר לך:"אכפת לך להפסיק לשים אותי בתוך התיק הזה!אפשר להחביא את ה-D3 בכיס בקלות!".

ShotGun
    אתה רואה נער יוצא מאחורי הפח,הוא אומר לך:"יש הרבה דיג'ימונים שאין להם התפתחויות בכלל הם לא ברמת מגה,הרמה הסופית של רוב הדיג'ימונים,אבל יש דיג'ימונים שיכולים עדיין להתפתח,למשל דיאבורומון,שהוא רמת מגה יכול להתפתח לארמגדומון שהוא גם ברמת מגה,דיאבורומון מתפתח מאינפרמון,שמתפתח מצ'רסימון,שמתפתח מהשותף שלי,קרמון" הוא מוציא מה-D3 שלו דיג'ימון רזה מאוד שנראה כמו כמה חוטים מחוברים ובעל ראש ענק וכחול.
    Spoiler ספוילר

!!Sniper!!
    אגומון משתמש בלהבת תינוק אך ארמדילומון מצליח להדוף את ההתקפה בעזרת שריונו החזק,אתה שומע קול שאומר:"גריימון קדום,תשתמש בלהבת טרור!" אתה רואה דיג'ימון מכונף בעל כנפיים כתומות שנראות כאילו אלה להבות חיות,מסכת מתכת עם פסים אדומות,כל גופו משוריין,להבת הטרור פוגעת באגומון ובארמדילומון ביחד ומביס אותם.
    Spoiler ספוילר

Itachi
    איזי מחייך ואומר:"יש לי את המקום המושלם בשביל טמרים,'מפקדת צוות הדיג'ימונים',צוות הדיג'ימונים הוא ארגון מחתרתי וסודי שהמטרה שלו היא אחת,להביס את 'קיסר הדיג'ימונים',אני אחראי על המעבדות,אנחנו מנסים להבין מה הגורם למי שמתפתח לאולטימטוב או מגה לחזור כל כך אחורה,במלחמה אנחנו צריכים את כל הדיג'ימונים ברמת טירון לפחות,אם הם יחזרו לאימונים,זה לא יהיה טוב בכלל" אתה שומע קול נוסף שאומר:"יש כאלה,שמצליחים לשמור על הדיג'ימונים שלהם ברמת מגה,כמוני" אתה רואה איש די מבוגר לידו יש דיג'ימון שנראה כמו מראה רק עם גלימה ירוקה,מתחת לכובע ירוק נראות שתי עיניים צהובות,איזי צועק משמחה:"גנאיי!".
    Spoiler ספוילר

3. NYO HO HO
    Itachi
    איזי מחייך ואומר:"יש לי את המקום המושלם בשביל טמרים,'מפקדת צוות הדיג'ימונים',צוות הדיג'ימונים הוא ארגון מחתרתי וסודי שהמטרה שלו היא אחת,להביס את 'קיסר הדיג'ימונים',אני אחראי על המעבדות,אנחנו מנסים להבין מה הגורם למי שמתפתח לאולטימטוב או מגה לחזור כל כך אחורה,במלחמה אנחנו צריכים את כל הדיג'ימונים ברמת טירון לפחות,אם הם יחזרו לאימונים,זה לא יהיה טוב בכלל" אתה שומע קול נוסף שאומר:"יש כאלה,שמצליחים לשמור על הדיג'ימונים שלהם ברמת מגה,כמוני" אתה רואה איש די מבוגר לידו יש דיג'ימון שנראה כמו מראה רק עם גלימה ירוקה,מתחת לכובע ירוק נראות שתי עיניים צהובות,איזי צועק משמחה:"גנאיי!".
    "מי זה הגנאיי הזה?" אשאל את איזי בסקרנות "ומי זה הדיג'ימון שלידו?"
    NYO HO HO BITCH

4. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Kaiser צפה בהודעה

ShotGun
    אתה רואה נער יוצא מאחורי הפח,הוא אומר לך:"יש הרבה דיג'ימונים שאין להם התפתחויות בכלל הם לא ברמת מגה,הרמה הסופית של רוב הדיג'ימונים,אבל יש דיג'ימונים שיכולים עדיין להתפתח,למשל דיאבורומון,שהוא רמת מגה יכול להתפתח לארמגדומון שהוא גם ברמת מגה,דיאבורומון מתפתח מאינפרמון,שמתפתח מצ'רסימון,שמתפתח מהשותף שלי,קרמון" הוא מוציא מה-D3 שלו דיג'ימון רזה מאוד שנראה כמו כמה חוטים מחוברים ובעל ראש ענק וכחול.
    Spoiler ספוילר
    "וגאבומון יכול להתפתח למישהו?" אשאל "באיזו רמה הוא?"
    "מה זה אומר בכלל 'רמות'?" אוסיף "אילו רמות יש?"

5. Surgeon of Death
    !!Sniper!!
    אגומון משתמש בלהבת תינוק אך ארמדילומון מצליח להדוף את ההתקפה בעזרת שריונו החזק,אתה שומע קול שאומר:"גריימון קדום,תשתמש בלהבת טרור!" אתה רואה דיג'ימון מכונף בעל כנפיים כתומות שנראות כאילו אלה להבות חיות,מסכת מתכת עם פסים אדומות,כל גופו משוריין,להבת הטרור פוגעת באגומון ובארמדילומון ביחד ומביס אותם.
    "מה עושים במצבים בא דיגימון ענק כמו זה?" אומר לו,בגלל שנראה כאילו הדיגימון הזה יפרק אותנו לשתים לאחר מכן אפציר בו לענות

6. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    מאסטר ליאון
    *אסור להגיד לי בכלל,כי זכותי המלאה להגיב מתי שבא לי.
    אתה מגיע הביתה ובאמת אין אף אחד בבית,אתה רואה פתק שבו רשום "נסענו לסבתא,אוהבים אמא ואבא",אתה מוציא את גוממון מתוך ה-D3 שבתוך התיק,הוא אומר לך:"אכפת לך להפסיק לשים אותי בתוך התיק הזה!אפשר להחביא את ה-D3 בכיס בקלות!".

ShotGun
    Spoiler ספוילר

!!Sniper!!
    Spoiler ספוילר

Itachi
    Spoiler ספוילר
    *בסדר, והם לא מגה אלא הייבריד עתיק

אומר לו "בסדר, בסדר אבל אתה צריך עדיין להיזהר. אייס הכלב שלנו יכול לחשוב שאתה צעצוע לעיסה". ואתן לאייס את ה"רקסי" היומי שלו, ואז אלך לחדרי ואקח את בקבוק המים שלי. אתן לגומאמון קערת אוכל, מיטה קטנה לידי כדי שיחשבו שהוא כלב ים,אכין לו קולר קטן וארשום עליו בעט "גומאמו",אתן לו אוכל של בני אדם ואומר לו "נו, תאכל".
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

7. משתמש מנוסה
    Itachi
    איזי אומר לך:"הדיג'ימון הוא וויסמון קדום,רוח המתכת החזקה ביותר,וגנאיי הוא זה שעזר לי ולחברים שלי במסע הראשון שלנו בעולם הדיגיטלי,הוא זה שסיפר לנו על הסמלים,יש שמונה סמלים:אומץ,חברות,אהבה,יושר,ידע,אמונה,תקווה ואור,אני הייתי זה שמחזיק בסמל הידע,אבל זה היה שטנטומון היה השותף שלי,אבל מאז שהקיסר עלה לשלטון" ידיו נהפכו להיות אגרופים,גנאיי חייך ואמר:"אל תדאג ידידי,טנטומון עוד יחזור אליך".

ShotGun
    הטמר אומר לך:"גבומון מתפתח לגרורומון,הוא רמת אלוף,יש רמות פראש-הרמה הנמוכה ביותר,אין הרבה דיג'ימונים שהם ברמה הזו,אחרי זה יש באימונים-רמה שממנה רוב הדיג'ימונים מגיעים,אחרי זה טירון,רמה מאוד נפוצה,אחרי זה יש אלוף,אולימטוב ומגה,הרמות החזקות ביותר".

!!Sniper!!
    טאי אומר לך:"ארמדילומון לא יכול להילחם נגד דיג'ימון כזה,הוא יכול להיתפתח רק לאנקילומון" אתה שומע קול שאומר:"לא באתי כדי לפגוע בכם,רק רציתי לסיים את הקרב המשעמם הזה" הדיג'ימון שלו,גריימון קדום שואג ואומר:"הדרך לפגוע בארמדילומון היא בפנים או בבטן התחתונה,השריון שלו בלתי חדי כמעט לכל דבר,כמובן שלהבת הטרור שלי לא כלולה בזה".

מאסטר ליאון
    *הוא מגה ותלמד לצטט רק את ההודעות שלך.
    גוממון שותה קצת,אבל באוכל לא נוגע,אתה שומע פיצוץ מגיע מין החדר שלך,אתה נכנס לחדר שלך ואתה רואה דיג'ימון שנראה כמו שד,אבל לבן-כסוף,גוממון אומר לך:"זה סטרבימון!".
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    Itachi
    איזי אומר לך:"הדיג'ימון הוא וויסמון קדום,רוח המתכת החזקה ביותר,וגנאיי הוא זה שעזר לי ולחברים שלי במסע הראשון שלנו בעולם הדיגיטלי,הוא זה שסיפר לנו על הסמלים,יש שמונה סמלים:אומץ,חברות,אהבה,יושר,ידע,אמונה,תקווה ואור,אני הייתי זה שמחזיק בסמל הידע,אבל זה היה שטנטומון היה השותף שלי,אבל מאז שהקיסר עלה לשלטון" ידיו נהפכו להיות אגרופים,גנאיי חייך ואמר:"אל תדאג ידידי,טנטומון עוד יחזור אליך".

ShotGun
    הטמר אומר לך:"גבומון מתפתח לגרורומון,הוא רמת אלוף,יש רמות פראש-הרמה הנמוכה ביותר,אין הרבה דיג'ימונים שהם ברמה הזו,אחרי זה יש באימונים-רמה שממנה רוב הדיג'ימונים מגיעים,אחרי זה טירון,רמה מאוד נפוצה,אחרי זה יש אלוף,אולימטוב ומגה,הרמות החזקות ביותר".

!!Sniper!!
    טאי אומר לך:"ארמדילומון לא יכול להילחם נגד דיג'ימון כזה,הוא יכול להיתפתח רק לאנקילומון" אתה שומע קול שאומר:"לא באתי כדי לפגוע בכם,רק רציתי לסיים את הקרב המשעמם הזה" הדיג'ימון שלו,גריימון קדום שואג ואומר:"הדרך לפגוע בארמדילומון היא בפנים או בבטן התחתונה,השריון שלו בלתי חדי כמעט לכל דבר,כמובן שלהבת הטרור שלי לא כלולה בזה".

מאסטר ליאון
    *הוא מגה ותלמד לצטט רק את ההודעות שלך.
    גוממון שותה קצת,אבל באוכל לא נוגע,אתה שומע פיצוץ מגיע מין החדר שלך,אתה נכנס לחדר שלך ואתה רואה דיג'ימון שנראה כמו שד,אבל לבן-כסוף,גוממון אומר לך:"זה סטרבימון!".
    Spoiler ספוילר

*שכחתי שהעתיקים הם מגה.

אומר לו בפחד "אימא! מי אתה לעזאזל?, בבקשה אל תהרוג אותי!!" ואז אלחש לגומאמון, "אם הוא לא רוצה שלום אז נתאמן עליו עד שנהפוך לאיקקומון".
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

9. Surgeon of Death
    !!Sniper!!
    "טוב,אבל מי אתה?" אשאל אותו, ואז אשאל את טאי "אתה יכול ללמד אותי קצת על המכשיר הזה?" אומר ואראה לו את המכשיר,

10. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    *לא דיברנו על לצטט רק אותך?סתכל איך אחרים עושים את זה
    סטרבימון אומר לך:"יש לי משימה" הוא מתקדם אליך,הוא מזיז אותך ויוצא במהירות מין הבית,אתה מזהה שעל היד הימנית שלו יש לו מין צמיד שחור,הוא מתרחק במהירות מין הבית,גוממון אומר לך:"יש לו 'טבעת רשע',הכלי שבעזרתו קיסר הדיג'ימונים שולט בדיג'ימונים,בעזרת הטבעת הוא שולט עד רמת אלוף,אבל מרמת אולטימטוב יש לו בעיה לשלוט על הדיג'ימונים".

!!Sniper!!
    הטמר המסתורי אומר לך:"בינתיים תקרא לי אקס,עד הפעם הבאה",אקס עולה על הגריימון הקדום שלי ורוכב לשמיים,טאי אומר לך:"בינתיים אגומון לא יכול להתפתח,אבל בגדול אתה צריך לכוון עליו את ה-D3 ולצעוק 'אגומון תתפתח ל...' ואז הוא מתפתח לצורה הבאה שלו,בשביל להחזיר ל-D3 ובחזרה אתה צריך לכוון עליו את ה-D3 ולהגיד 'פנימה' או 'החוצה',אוקיי?".

11. NYO HO HO
    Itachi
    "אוקיי,אבל איך אתה קשור לכל העניין הזה של הקיסר הזה?" אשאל את גנאיי.
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    *לא דיברנו על לצטט רק אותך?סתכל איך אחרים עושים את זה
    סטרבימון אומר לך:"יש לי משימה" הוא מתקדם אליך,הוא מזיז אותך ויוצא במהירות מין הבית,אתה מזהה שעל היד הימנית שלו יש לו מין צמיד שחור,הוא מתרחק במהירות מין הבית,גוממון אומר לך:"יש לו 'טבעת רשע',הכלי שבעזרתו קיסר הדיג'ימונים שולט בדיג'ימונים,בעזרת הטבעת הוא שולט עד רמת אלוף,אבל מרמת אולטימטוב יש לו בעיה לשלוט על הדיג'ימונים".

.[/COLOR]
    *אני יכול לאמר כשאני מפתח את גומאמון מה שאמרתי עם גאומון שהתפתח?

אשאל אותו "איזה משימה?" ואז אומר לגומאמון "מהר, נתאמן עליו כדי להפוך לאיקקומון" ואז אחרי שסטארבימון ילך (מה שפליז יקרה) אומר לו "בוא נתחיל באאימונים".

13. משתמש מנוסה
    Itachi
    איזי אומר לך:"גנאיי הוא מנהיג המחתרת,הוא זה שאחראי בעצם על כל הצד שלנו במלחמה הזו,בזכותו גם אני והחברים שלי פגשו בדיג'ימונים הראשונים שלנו,בזמן שהצבא של המאסטרים האפלים תקף את המעבדה שלהם,גנאיי לקח את שמונה הדיג'יביצים ואת שמונה הסמלים,סמל האור וביצת גטמון נפלו ליער ובגלל זה היא הופרדה מהשבעה,השבעה האחרים גדלו בידיעה שיום אחד,הם יפגשו אותנו" גנאיי חייך ואמר:"אם הייתי דואג גם לביצת הגטמון אולי המלחמה הראשונה בכדור הארץ לא הייתה מתרחשת",אתה שומע קול חדש שאומר:"כן,אבל אז ארבעת הילדים הנבחרים החדשים לא היו מגיעים".

מאסטר ליאון
    *קודם שהוא ייתפתח,אחרי זה נדבר.
    סטרבימון לא עונה לך,פשוט ממשיך בדרכו,גוממון אומר לך:"היינו צריכים להתאמן עליו,אימון על דיג'ימונים זה הדבר הכי מזרז התפתחות".

14. משתמש מנוסה
    Itachi
    [COLOR=#0000ff]מאסטר ליאון
    *קודם שהוא ייתפתח,אחרי זה נדבר.
    סטרבימון לא עונה לך,פשוט ממשיך בדרכו,גוממון אומר לך:"היינו צריכים להתאמן עליו,אימון על דיג'ימונים זה הדבר הכי מזרז התפתחות".
    אומר לו "נו, אז אני נווט מצוין ונמצא אותו". ואוציא את המצפן ואת המפה ואת הכול.

*אין הרבה מה לכתוב הפעם

15. NYO HO HO
    Itachi
    איזי אומר לך:"גנאיי הוא מנהיג המחתרת,הוא זה שאחראי בעצם על כל הצד שלנו במלחמה הזו,בזכותו גם אני והחברים שלי פגשו בדיג'ימונים הראשונים שלנו,בזמן שהצבא של המאסטרים האפלים תקף את המעבדה שלהם,גנאיי לקח את שמונה הדיג'יביצים ואת שמונה הסמלים,סמל האור וביצת גטמון נפלו ליער ובגלל זה היא הופרדה מהשבעה,השבעה האחרים גדלו בידיעה שיום אחד,הם יפגשו אותנו" גנאיי חייך ואמר:"אם הייתי דואג גם לביצת הגטמון אולי המלחמה הראשונה בכדור הארץ לא הייתה מתרחשת",אתה שומע קול חדש שאומר:"כן,אבל אז ארבעת הילדים הנבחרים החדשים לא היו מגיעים".
    "אוקיי,אז איפה המפקדה הזאת?" אשאל את גנאיי ואיזי.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 4 מתוך 6 ראשוןראשון ... 23456 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •