Pokemon GO
עמוד 19 מתוך 44 ראשוןראשון ... 9171819202129 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 271 עד 285 מתוך 655
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אנג'ל ~

אנג'ל 8
    חקיין מיומן 3

'מקוריות.' אמר פאנג וזינק קדימה, יורה קרן קרח שמותירה עפרל קר שמסתיר אותו למספר רגעים מתוקים. 'זה סדיוק מה שאני אוהב בך אנג'ל!'
    הוא קפץ ונשך את ראשו של הנחש האדיר. הנחש הסתחרר במהירות וזרק את פאנג שנחת על רגליו, נפגע מעט.

אנייה ~

'רק שאלה אחת אנייה' הביטה בך טרה עם נקודות קטנות במקום עניים, קווים מעטרים את מצחה. 'מה זה תצנחי? מה זה פה? צנחנים?'
    ------------------------------------------------------------------------------------------

טרה הביטה בך בעיניים נוצצות. לפתע זיק של ניצוץ הבזיק בעיניה. 'אני מבטיחה לך אנייה, אני אתן את כל כולי. אני יודעת שבתוך תוכך את ילדה טובה ואמיצה, כל המילים שנאמרו עלייך הינן ריקות מתוכן! אני לא אתן להם לדבר אלייך בצורה כזאת!'

ג'ואי ~

"מה זה זה?" נבהל הנער "זה מין טכניקה? מה אתה קוסם? אתה מנסה לבלבל ואז לתקוף? אני אבעט בך!" הכריז הילד ועמד לבעוט בך.
    אחיו המשיך להילחם בדמון דמוי החול במהירות ובמרץ.

לוק ~

לוק 10
    נברן כפייתי 8
    אתה מחטיף לו כאפה מצלצלת שמרגיזה אותו מאוד. קיטורים קטנים תיארו את כעסו והוא שעט לעברך. ואז צלל לאדמה. נעלם פנימה. לא היה לך שום דרך לראות אותו.

2. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ヒトカゲ צפה בהודעה
    אנג'ל ~

אנג'ל 8
    חקיין מיומן 3

'מקוריות.' אמר פאנג וזינק קדימה, יורה קרן קרח שמותירה עפרל קר שמסתיר אותו למספר רגעים מתוקים. 'זה סדיוק מה שאני אוהב בך אנג'ל!'
    הוא קפץ ונשך את ראשו של הנחש האדיר. הנחש הסתחרר במהירות וזרק את פאנג שנחת על רגליו, נפגע מעט.
    'פאנג תחסל אותו!תיצור מין משטח קרח קטן שיעזור לך לצבור מהירות ותסיים את זה בעזרת נשיכה לגופו.'
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

3. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

אנג'ל 8
    חקיין מיומן 0

המשטח שנוצר גרם לפאנג לטוס במהירות קדימה ולאבד מעט שליטה. למזלכם פאנג נחת ישירות עם שיניו בצווארו של החקיין שקרח עטף אותו. פאנג העניק לדמון חיוך אחרון לפני שניפץ את הקרח ובכך כמעט וערף את ראשו של הנחש. מותיר אותו מעולף.

4. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

אנג'ל 8
    חקיין מיומן 0

המשטח שנוצר גרם לפאנג לטוס במהירות קדימה ולאבד מעט שליטה. למזלכם פאנג נחת ישירות עם שיניו בצווארו של החקיין שקרח עטף אותו. פאנג העניק לדמון חיוך אחרון לפני שניפץ את הקרח ובכך כמעט וערף את ראשו של הנחש. מותיר אותו מעולף.
    "יאפ הוא היה קשה "אומר לילדה שהתערבה לי בקרב .
    ""כוח האנרגיה הטמון בחקיין המיומן, אני מצווה עליך בזכות שלטתי ________(הפקודה לשמירה :X)" אומר ואייצר את צורת הכדור בעזרת אצבעותיי.

5. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

זה "השתחרר"...
    ------------------------------------------------

כדור אנרגיה שקוף טס לעברך ובמקום להישמר בכך היד שלך הוא נכנס אל התליון של השרשרת שסטף הביאה לך.
    "מה לעזאזל חשבת לך? יכולתי לגמור אותו בקלות! גנב!"

6. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

זה "השתחרר"...
    ------------------------------------------------

כדור אנרגיה שקוף טס לעברך ובמקום להישמר בכך היד שלך הוא נכנס אל התליון של השרשרת שסטף הביאה לך.
    "מה לעזאזל חשבת לך? יכולתי לגמור אותו בקלות! גנב!"
    אבל אם אני אומר השתחרר הוא אמור להשתחרר לא להיתפס
    -------------------------
    "ואני הגנב, טוב עזבי את זה עכשיו אני צריך ללכת"אומר ואנופף לשלום בזמן שאני הולך לכיוונו של כריס.

7. the bitch is back
    [b]

אנייה ~

'רק שאלה אחת אנייה' הביטה בך טרה עם נקודות קטנות במקום עניים, קווים מעטרים את מצחה. 'מה זה תצנחי? מה זה פה? צנחנים?'
    ------------------------------------------------------------------------------------------

טרה הביטה בך בעיניים נוצצות. לפתע זיק של ניצוץ הבזיק בעיניה. 'אני מבטיחה לך אנייה, אני אתן את כל כולי. אני יודעת שבתוך תוכך את ילדה טובה ואמיצה, כל המילים שנאמרו עלייך הינן ריקות מתוכן! אני לא אתן להם לדבר אלייך בצורה כזאת!'

.

אוי באמת~ >>
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    'יופי! עכשיו בואי נכסח אותם!' אחשוב לעברה ואמשיך לעלות במדרגות...
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

8. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

כריס שכב שם כשעיניו פקוחות. הוא היה ער. הוא שכב שם עם חולצה קרועה ומכנסיים משופשפות והוא לא עשה כלום. שקיעה החלה לרדת וגשם החל לטפטף. נראה שהולך לרדת גשם.
    "התנהגתי כמו אדיוט הא?" שאל כריס ספר את עצמו ספק אותך. "אין לי מושג מה הלך בשעה האחרונה. אבל נראה שלא לקחתי שום דבר ברצינות. אתה מבין? ככה נראים החיים שלי. אני מרגיש ביטחון מלא כשזה מגיע לספורט, אבל אין לי פשוט מושג מה לעשות אני פשוט בוחר לזלזל להיות אדיש. כדאי להתחיל לחפש לי דמון עכשיו. תעזור לי? אני מבטיח לעשות הכל ברצינות. תסביר לי מה עושים בבקשה!"

אנייה ~

עליתם במדרגות הנעות לקראת הקומה השלישית. קומה צפופה מלאת עשן ועמוסת אנשים נגלתה לעיניך. זירות המזכירות איגרוף והיאבקות היו מפוזרות ברחבי הקומה ונראה כי אנשים נלחמו שם. הווארד ניגש אלייך ותפס לך ביד בגסות. גורר אותך לזירה ריקה.
    הוא עמד שם. גופייה אפורה ומרופטת צמודה לגופו המנופח מכנסי ג'ינס משופשפות וקרועות. שיער שחור ועור שחום. עיניו היו מהפנטות כמעט.
    "גירגיר, דרקון חום זעיר מהיר מהיר מהיר, אני מצווה עלייך לבוא לעזרתי בזכות הכוח שניתן לי," הווארד צעק, מניף את ידו הימנית מעלה. "השתגר!"
    אור כחול התרסק על הזירה ודרקון בצבע חום ניפף בכנפיו במהירות. עיניו בהקו לשנייה באור צהוב.
    "אז," גיחך הווארד. "בואי נראה אם הילדה יודעת לתקוף משהו אחר מלבד את חשבון הבנק של אביה..."

9. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

כריס שכב שם כשעיניו פקוחות. הוא היה ער. הוא שכב שם עם חולצה קרועה ומכנסיים משופשפות והוא לא עשה כלום. שקיעה החלה לרדת וגשם החל לטפטף. נראה שהולך לרדת גשם.
    "התנהגתי כמו אדיוט הא?" שאל כריס ספר את עצמו ספק אותך. "אין לי מושג מה הלך בשעה האחרונה. אבל נראה שלא לקחתי שום דבר ברצינות. אתה מבין? ככה נראים החיים שלי. אני מרגיש ביטחון מלא כשזה מגיע לספורט, אבל אין לי פשוט מושג מה לעשות אני פשוט בוחר לזלזל להיות אדיש. כדאי להתחיל לחפש לי דמון עכשיו. תעזור לי? אני מבטיח לעשות הכל ברצינות. תסביר לי מה עושים בבקשה!"
    "אידיוט, קרב זה סוג של ספורט "אומר ואחייך לעברו.
    לאחר מכן אראה לכריס כיצד קונים דמון.

10. the bitch is back
    [b]

אנייה ~

עליתם במדרגות הנעות לקראת הקומה השלישית. קומה צפופה מלאת עשן ועמוסת אנשים נגלתה לעיניך. זירות המזכירות איגרוף והיאבקות היו מפוזרות ברחבי הקומה ונראה כי אנשים נלחמו שם. הווארד ניגש אלייך ותפס לך ביד בגסות. גורר אותך לזירה ריקה.
    הוא עמד שם. גופייה אפורה ומרופטת צמודה לגופו המנופח מכנסי ג'ינס משופשפות וקרועות. שיער שחור ועור שחום. עיניו היו מהפנטות כמעט.
    "גירגיר, דרקון חום זעיר מהיר מהיר מהיר, אני מצווה עלייך לבוא לעזרתי בזכות הכוח שניתן לי," הווארד צעק, מניף את ידו הימנית מעלה. "השתגר!"
    אור כחול התרסק על הזירה ודרקון בצבע חום ניפף בכנפיו במהירות. עיניו בהקו לשנייה באור צהוב.
    "אז," גיחך הווארד. "בואי נראה אם הילדה יודעת לתקוף משהו אחר מלבד את חשבון הבנק של אביה..."
    "לא רק שהן יודעות" אתחיל בביטחון "הן גם ינצחו!" אוסיף ואאגרף את ידי 'טרה תצללי מתחת לאיפה שאת לא נמצאת, ותמשכי את הדרקון למטה' אחשוב לעברה
    גיל! 3>

11. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

"תודה על ההסבר, אגב פאנג שלך מגניב אמיתי." אמר כריס והחל לרוץ בגשם. "אני הולך לרכוש את הדמון הראשון שאני רואה!" הוא צרח ורשרושים נשמעו מידית. הבזק וכריס נעלם. הוא הועף כמה מטרים אחורה.
    הוא הזדקף באיטיות וסימן לך להשאיר את זה לו. הוא היה נראה כאילו הוא גיבש רעיון. "כח האנרגיה הטמון בחול, אני מצווה עלייך בזכות שליטתי, השתחרר!" הוא קרא, עוקב אחרי ההסבר שלך בפירוט. עלומת חול התערבלה והפכה לכדור אנרגיה שכריס שמט מיד. כדורגל.
    הדמון שעמד מולו היה נראה כמו קיפוד סגלגל. הקוצים שעל גבו בהקו באור כסוף ועיניו בהקו באדום. הוא עצמו התגלגל לכדור והטיח את עצמו לעבר כריס שנהג בתבונה ובעט את הכדור ישירות על הדמון. הוא גילה שהוא יכול לכוונת את הכדור בעזרת תנודות ידיו. לאחר כמה הטחות כאלה הקיפוד התעלף.
    "כוח האנרגיה הטמון שקיפוד, אני מצווה עליך בזכות הכוח שניתן לי, השתחרר!" פקד כריס. כשהקיפוד הופיע בפעם השנייה כריס הציג אותו בשם צ'ארלס. שזה היה השחקן כדורגל המועדף עליו.
    אתם החלטתם שזה מספיק ולכן עזבתם את המקום. עליתם במדרגות וכריס הצביע לעבר החנויות. "הייתי רוצה לבדוק מה אפשר לקנות לשנה הבאה. כאילו אמא כבר קנתה לי הכל, אבל יש גם מותרות. בא לך לבדוק? או לעשות משהו אחר?"

אנייה ~

אנייה 10
    הווארד 10

טרה:
    התקפה:1
    דיוק: 4
    הגנה:2
    מהירות: 4
    יכולת: בכל פעם שטהורת בצע ממלאת התקפה כרצונה היא יכולה לנשוק ליריב, דבר שמעלה לה את ההתקפה בשלוש נקודות.
    טרה נכנסה אל מתחת לאדמה בדממה.
    "טהורת בצע הא?" לחש הווארד. "הדמון למעשה נמצא בין שני יקומים בו זמנית. הטקטיקה הבסיסית שלו די ברורה לי. להתחבא ביקום המקביל ולמחוץ את היריב. טוב אז זה לא הולך לעבוד."
    שתי ידיה של טרה נשלחות מעלה אך גירגיר כבר הספיק לנופף בכנפיו ולהתרחק.
    "את מבינה? גם אני יכול להתחבא..."

12. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

"תודה על ההסבר, אגב פאנג שלך מגניב אמיתי." אמר כריס והחל לרוץ בגשם. "אני הולך לרכוש את הדמון הראשון שאני רואה!" הוא צרח ורשרושים נשמעו מידית. הבזק וכריס נעלם. הוא הועף כמה מטרים אחורה.
    הוא הזדקף באיטיות וסימן לך להשאיר את זה לו. הוא היה נראה כאילו הוא גיבש רעיון. "כח האנרגיה הטמון בחול, אני מצווה עלייך בזכות שליטתי, השתחרר!" הוא קרא, עוקב אחרי ההסבר שלך בפירוט. עלומת חול התערבלה והפכה לכדור אנרגיה שכריס שמט מיד. כדורגל.
    הדמון שעמד מולו היה נראה כמו קיפוד סגלגל. הקוצים שעל גבו בהקו באור כסוף ועיניו בהקו באדום. הוא עצמו התגלגל לכדור והטיח את עצמו לעבר כריס שנהג בתבונה ובעט את הכדור ישירות על הדמון. הוא גילה שהוא יכול לכוונת את הכדור בעזרת תנודות ידיו. לאחר כמה הטחות כאלה הקיפוד התעלף.
    "כוח האנרגיה הטמון שקיפוד, אני מצווה עליך בזכות הכוח שניתן לי, השתחרר!" פקד כריס. כשהקיפוד הופיע בפעם השנייה כריס הציג אותו בשם צ'ארלס. שזה היה השחקן כדורגל המועדף עליו.
    אתם החלטתם שזה מספיק ולכן עזבתם את המקום. עליתם במדרגות וכריס הצביע לעבר החנויות. "הייתי רוצה לבדוק מה אפשר לקנות לשנה הבאה. כאילו אמא כבר קנתה לי הכל, אבל יש גם מותרות. בא לך לבדוק? או לעשות משהו אחר?"
    "אני בעד"אומר ואלך איתו בחיפוש אחר 'מותרות'.

13. the bitch is back
    [b]
    אנייה ~

אנייה 10
    הווארד 10

טרה נכנסה אל מתחת לאדמה בדממה.
    "טהורת בצע הא?" לחש הווארד. "הדמון למעשה נמצא בין שני יקומים בו זמנית. הטקטיקה הבסיסית שלו די ברורה לי. להתחבא ביקום המקביל ולמחוץ את היריב. טוב אז זה לא הולך לעבוד."
    שתי ידיה של טרה נשלחות מעלה אך גירגיר כבר הספיק לנופף בכנפיו ולהתרחק.
    "את מבינה? גם אני יכול להתחבא..."

'שיט טרה! מה נעשה?' אחשוב לעברה 'תנסי אולי למשוך אותו עלייך, את בת, הוא למרות הכל בן! תשתמשי בפיתוי או משהו כזה ואז תטביעי אותו!' אחשוב לעברה.
    "ברור שמשהו פשוט יהיה מובן לך" אומר בזלזול ואנסה להסתיר עד כמה שאוכל את הפניקה שלי "אתה לא יכול להבין שום דבר מעבר לבסיסי! עממי שכמותך בחיים לא יוכל לעשות משהו מעבר לזה!" אנחר לעברו ואפלוט צווחת צחוק
    גיל! 3>

14. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

אתם מסתובבים בחנויות. מגוון של מוצרים נפרשים לעיניכם. כריס נראה שהוא מתעניין ללכת לכיוון השוק. אדון כוסאומו מתקרב לעברו עם בננה בצבע סגול. דו שיח מתחיל בניהם.
    עם זאת אדם לבוש שחורים התקרב לאזור והביט בך במבט חשוד ונעלם בין האנשים. אנשים רנדומליים מתחילים לשוחח אתך ולהציג בפניך את הירקות והפירות שלהם. לחץ מתחיל להצטבר סביבך.

אנייה ~

אנייה 10
    הווארד 9

טרה:
    התקפה:1
    דיוק: 4
    הגנה:2
    מהירות: 4
    יכולת: בכל פעם שטהורת בצע ממלאת התקפה כרצונה היא יכולה לנשוק ליריב, דבר שמעלה לה את ההתקפה בשלוש נקודות.
    טרה מצייתת לך ושיר עמוק ונעים מתנגן. גובר באורך פלא על כל הרעש של הקרבות סביב. גירגיר מאבד מעוף ויורד למטה עד שנוחת על רגליו. טרה תופסת את רגלו הימנית ומתחילה למשוך ללמטה.
    "כדור האנרגיה של זעם אפל אשר נרכש על ידי, אני מצווה עליך בזכות שליטתי," קרא הווארד והביט בך בחיוך. נראה שהמילים שאמרת לו לא השפיעו עליו. "השתחרר!"
    גירגיר קיבל את כדור האנרגיה ועורו הפך אפור וצל כהה עטף את טרה. היא הביטה בך בהלם ולא זזה ממקומה והפעולה הופסקה.

15. the bitch is back

אנייה ~

אנייה 10
    הווארד 9

טרה מצייתת לך ושיר עמוק ונעים מתנגן. גובר באורך פלא על כל הרעש של הקרבות סביב. גירגיר מאבד מעוף ויורד למטה עד שנוחת על רגליו. טרה תופסת את רגלו הימנית ומתחילה למשוך ללמטה.
    "כדור האנרגיה של זעם אפל אשר נרכש על ידי, אני מצווה עליך בזכות שליטתי," קרא הווארד והביט בך בחיוך. נראה שהמילים שאמרת לו לא השפיעו עליו. "השתחרר!"
    גירגיר קיבל את כדור האנרגיה ועורו הפך אפור וצל כהה עטף את טרה. היא הביטה בך בהלם ולא זזה ממקומה.
    'מהר טרה צללי מתחת למים ועם זנבך, קחי אותו איתך!' אחשוב בקדחנות ואסתכל סביבי, למצוא אולי משהו שיוכל לעזור לי.
    "ככה אתה מתעלם? מרוב הסיכויים הבחורה היחידה שנראית טוב, אי פעם תדבר איתך?" אצעק "איזה אפס!" אמשיך במטרה לגרום לו לאבד את ריכוזו
    גיל! 3>

עמוד 19 מתוך 44 ראשוןראשון ... 9171819202129 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •