פורסם במקור על ידי
ヒトカゲ
אנג'ל ~
"תודה על ההסבר, אגב פאנג שלך מגניב אמיתי." אמר כריס והחל לרוץ בגשם. "אני הולך לרכוש את הדמון הראשון שאני רואה!" הוא צרח ורשרושים נשמעו מידית. הבזק וכריס נעלם. הוא הועף כמה מטרים אחורה.
הוא הזדקף באיטיות וסימן לך להשאיר את זה לו. הוא היה נראה כאילו הוא גיבש רעיון. "כח האנרגיה הטמון בחול, אני מצווה עלייך בזכות שליטתי, השתחרר!" הוא קרא, עוקב אחרי ההסבר שלך בפירוט. עלומת חול התערבלה והפכה לכדור אנרגיה שכריס שמט מיד. כדורגל.
הדמון שעמד מולו היה נראה כמו קיפוד סגלגל. הקוצים שעל גבו בהקו באור כסוף ועיניו בהקו באדום. הוא עצמו התגלגל לכדור והטיח את עצמו לעבר כריס שנהג בתבונה ובעט את הכדור ישירות על הדמון. הוא גילה שהוא יכול לכוונת את הכדור בעזרת תנודות ידיו. לאחר כמה הטחות כאלה הקיפוד התעלף.
"כוח האנרגיה הטמון שקיפוד, אני מצווה עליך בזכות הכוח שניתן לי, השתחרר!" פקד כריס. כשהקיפוד הופיע בפעם השנייה כריס הציג אותו בשם צ'ארלס. שזה היה השחקן כדורגל המועדף עליו.
אתם החלטתם שזה מספיק ולכן עזבתם את המקום. עליתם במדרגות וכריס הצביע לעבר החנויות. "הייתי רוצה לבדוק מה אפשר לקנות לשנה הבאה. כאילו אמא כבר קנתה לי הכל, אבל יש גם מותרות. בא לך לבדוק? או לעשות משהו אחר?"