ג'ואי ~
אתה מושיט ידיים קדימה לאחר אמירת המילים (אתה אמור להגיד את זה Xd זה חלק מחווית המשחק אבל נניח לזה כרגע Xd) עפר הארץ הופך לכדור אנרגיה בצבע חום בהר ומסתחרר במהירות עד שנשאב אל כפות ידיך, אז אתה משליך אותו לריצפה והוא חוזר לצורתו המקורית ונעמד. הוא מביט בך בחיוך. גובהו לא יותר מברכיך. 'שלום לך!'
אתה שומע קול בקרקעית מוחך.
לוק ~
לוק 8
נברן כפייתי 4
החזרת לנברן הכפייתי בעיטות רבות היישר אל פניו והוא הועף אחורה במשך פעמיים. לאחר מספר שניות באופן מפתיע למדי פניך הפסיקו לכאוב. כאילו כלום לא קרה להם קודם.
הנברן לא מוותר הוא שולח נחירה עוצמתית ומעין סכינים חדים יוצאים מגופו, הוא מתחיל לרוץ לעברך, כולו עטוף בסכינים הללו.
אנג'ל ~
"תשובות מעולות." אמרה סטף והתיישבה על הספה בעייפות. "אני מאמינה שאני חייבת לך הסבר קל. הדמון שלך ואתה עליתם רמה. מה שאומר שתוחלת החיים שלכם הוכפלה. זה הולך לקרות כל פעם שאתה עולה רמה. שים לב גם שפאנג משתמש בהתקפה שהיא גם קרח וגם חשמל בצורה משולבת. זה די נדיר, אבל זה לא שצייתי לפחות מאראן צחור.
אתה תלמד בבית הספר כבר את ההבדלים בין כל דבר. ואת הייתרונות שלך בקרב. האראן הצחור הוא ממשפחת האראנים והם לא פראיירים בכלל אחי. בכל אופן, אולי אוכל להשתמש בך בשביל המשימה שלי? יש לך שבוע עד בית הספר בכל מקרה. מעוניין? אתה פשוט נראה לי מספיק חזק בשביל משימה לאחותך הגדולה. ואני לא מדברת על סנדוויץ."