Pokemon GO
עמוד 27 מתוך 44 ראשוןראשון ... 17252627282937 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 391 עד 405 מתוך 655
  1. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ヒトカゲ צפה בהודעה
    אנג'ל ~

אתה מביט סביב. הרחוב נראה רגיל, בני אדם התהלכו רגיל והשמיים נראו רגיל. הכל נראה לגמרי רגיל.
    "בני אדם, לא אמורים להיות כאן בני אדם"
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    וונדי ~

את קופצת, הדבר האחרון שאת יכולה לעשות זה לדבר. את מעולם לא חווית נפילה כה גבווה. הלב שלך נעתק לרגע ושנייה לפני שהתרסקת בקרקע מעין כרית אוויר עצרה אותך לפני המוות ואז כביכול הכרית אוויר נעלמה ואת נפלת על פניך, כך שערותיך הלבנות מפוזרות ומבולגנות.

''מה לעזעזל קרה עכשיו?'' אשאל בתדהמה את אבי שהוא נראה לי הדבר השפוי היחיד שיש כאן.
    לאחר שאתאושש מן הנפילה המוזרה אומר ''אוקיי יש לי זנב, אוזניים מוזרות מה עוד אני צריכה לדעת?''
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אנג'ל ~

במבט נוסף אתה מבחין בזנבותיהם. מדובר באלפים.
    'נו?!' צחק פאנג. 'מה לא טבעי באשליה שלי?! אני כבר מתחיל להתעייף.'

וונדי ~

"תשמעי מתוקה. את שוכנת אנרגיה, אלף." מתחיל אביך לגולל בפניך את כל הסיפור שכבר קראת בעמוד הראשון של המשחק. "מתנה אחת הענקתי לך שאין לכל אלף, את יודעת להשתמש בחרב. על כן יש לי מתנה קטנה בשבילך." אומר אביך ומושיט לך את החרב שאת מכירה כה טוב. "מהיום היא שלך. בלי יהלומים ובלי שום דבר."

4. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

במבט נוסף אתה מבחין בזנבותיהם. מדובר באלפים.
    'נו?!' צחק פאנג. 'מה לא טבעי באשליה שלי?! אני כבר מתחיל להתעייף.'
    'שאתה מדבר דרך הדמון שלי'אומר לדמות בראשי.

5. student of Gakuen Alice
    וונדי ~

"תשמעי מתוקה. את שוכנת אנרגיה, אלף." מתחיל אביך לגולל בפניך את כל הסיפור שכבר קראת בעמוד הראשון של המשחק. "מתנה אחת הענקתי לך שאין לכל אלף, את יודעת להשתמש בחרב. על כן יש לי מתנה קטנה בשבילך." אומר אביך ומושיט לך את החרב שאת מכירה כה טוב. "מהיום היא שלך. בלי יהלומים ובלי שום דבר."[/quote]

מתי אני יקבל דמון? D: (פליז שיהיה חמוד פליז שיהיה חמודxd )
    ''אוקיי, אני שוכנת אנרגיה, אלפית מה שזה לא אומר, קראתי על אלפים באגדות אך לא ידעתי שהם אמיתיים ובטח שאני לא אחת מהם..'' אני יהרהר בקול
    ''מה עוד יש פה לראות ולעשות?'' אשאל
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

פאנג נעמד מולך לפתע, הוא זינק עליך במבט זועם ונשך אותך.
    פקחת עניים בהפתעה. עמדת מול הקניון וגשם טיפטף עליך בעדינות. פאנג נעמד מולך ומבטו נראה דואג. הוא אכן נשך אותך. 'אני מצטער אנג'ל, זאת היתה הדרך היחידה לבטל את המבט עם העיניים האדומות האלה, חוץ מזה שכמעט הרגת אותי!' אמר פאנג וצלע מעט.

וונדי ~

"מעוניינת לרכוש לך דמון?" שואל אביך בקול מעניין.

7. student of Gakuen Alice
    וונדי ~

"מעוניינת לרכוש לך אלף?" שואל אביך בקול מעניין.[/quote]

Lol התכוונת לדמון?
    ___________________-
    ''דמון\אלף?'' אשאל את אבי
    ''מה זה אומר? זה סוג של משחק?'' אשאל בסקרנות רבה.
    ''ויש לי שאלה שמדאיגה אותי אבא, לאלפים יש..אויבים?'' אוסיף בחשש

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. מנהל ראשי
    וונדי ~

יאפ. ערכתי Xd
    ++++++++++++++++
    "לאלפים אין אוייבים. אבל עלייך להזהר, כי כמו שהאוייב הגדול של האדם הוא האדם עצמו, כך גם את עלולה להיחשף לאלף או קוסם מסוכנים." אמר אביך.
    "מי רוצה גלידרחף?" נשמע קול מוכר ואימהי.

9. אמאש'ך פלאפי ):
    אנג'ל ~

פאנג נעמד מולך לפתע, הוא זינק עליך במבט זועם ונשך אותך.
    פקחת עניים בהפתעה. עמדת מול הקניון וגשם טיפטף עליך בעדינות. פאנג נעמד מולך ומבטו נראה דואג. הוא אכן נשך אותך. 'אני מצטער אנג'ל, זאת היתה הדרך היחידה לבטל את המבט עם העיניים האדומות האלה, חוץ מזה שכמעט הרגת אותי!' אמר פאנג וצלע מעט.
    'פאנג מצטער זאת היית אשליה, הייתי צריך לפתור את זה קודם 'אומר לו ואבדוק שהוא לא נפגע קשה.

10. student of Gakuen Alice
    וונדי ~

יאפ. ערכתי Xd
    ++++++++++++++++
    "לאלפים אין אוייבים. אבל עלייך להזהר, כי כמו שהאוייב הגדול של האדם הוא האדם עצמו, כך גם את עלולה להיחשף לאלף או קוסם מסוכנים." אמר אביך.
    "מי רוצה גלידרחף?" נשמע קול מוכר ואימהי.
    ''אמא!'' אצעק ואחבק אותה בשמחה
    ''גלידרחף? מה זה?'' אשאל בתימהון
    ''אה ואבא מה זה דמון?'' אוסיף שאזכר בשאלתו עם ברצוני אחד כזה

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ג'ואי ~

'אין לי מושג!' ענה סאנדמן 'אולי כדאי ללכת לחנויות ולבדוק.'
    'סבבה.' אומר לסאנדמן ואלך לאחת החנויות לבדוק.
    NYO HO HO BITCH

12. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ג'ואי ~

אתה מושיט ידיים קדימה לאחר אמירת המילים (אתה אמור להגיד את זה Xd זה חלק מחווית המשחק אבל נניח לזה כרגע Xd) עפר הארץ הופך לכדור אנרגיה בצבע חום בהר ומסתחרר במהירות עד שנשאב אל כפות ידיך, אז אתה משליך אותו לריצפה והוא חוזר לצורתו המקורית ונעמד. הוא מביט בך בחיוך. גובהו לא יותר מברכיך. 'שלום לך!'
    אתה שומע קול בקרקעית מוחך.

לוק ~

לוק 8
    נברן כפייתי 4

החזרת לנברן הכפייתי בעיטות רבות היישר אל פניו והוא הועף אחורה במשך פעמיים. לאחר מספר שניות באופן מפתיע למדי פניך הפסיקו לכאוב. כאילו כלום לא קרה להם קודם.
    הנברן לא מוותר הוא שולח נחירה עוצמתית ומעין סכינים חדים יוצאים מגופו, הוא מתחיל לרוץ לעברך, כולו עטוף בסכינים הללו.

אנג'ל ~

"תשובות מעולות." אמרה סטף והתיישבה על הספה בעייפות. "אני מאמינה שאני חייבת לך הסבר קל. הדמון שלך ואתה עליתם רמה. מה שאומר שתוחלת החיים שלכם הוכפלה. זה הולך לקרות כל פעם שאתה עולה רמה. שים לב גם שפאנג משתמש בהתקפה שהיא גם קרח וגם חשמל בצורה משולבת. זה די נדיר, אבל זה לא שצייתי לפחות מאראן צחור.
    אתה תלמד בבית הספר כבר את ההבדלים בין כל דבר. ואת הייתרונות שלך בקרב. האראן הצחור הוא ממשפחת האראנים והם לא פראיירים בכלל אחי. בכל אופן, אולי אוכל להשתמש בך בשביל המשימה שלי? יש לך שבוע עד בית הספר בכל מקרה. מעוניין? אתה פשוט נראה לי מספיק חזק בשביל משימה לאחותך הגדולה. ואני לא מדברת על סנדוויץ."
    אביט על הגודל שלו, ואנסה לחשוב על דרכי התחמקות. 'שום דבר לא ממש יועיל, הוא יתפוס אותי מתישהו..' אסיק ואתחיל לרוץ רחוק ממנו, מנסה למצוא חפץ או עץ לגרום לו להיתקע בו.
    במידה והוא ממש קרוב אנסה להעיף חול בעזרת הרגליים שלי על העיניים שלו, שאקווה שיגרום לו לעיוורון זמני.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

13. מנהל ראשי
    אנג'ל ~

'אני בסדר אנג'ל. אני מקווה שאני לא הכאבתי לך. אחרי הכל אני יותר חזק ממך אל תשכח.' צחק פאנג. 'הוא אמר שעלינו להגיע לפאב, הוא יילחם איתנו שם. הוא אמר שהוא יודע מה אנחנו צריכים. מצמצץ פעמיים ותמצא את עצמך בפאב. זה מעין קסם שהוא יצר.
    לאחר שמצמצת, גילית את עצמך בתוך פאב מעושן של קוסמים. הם היו נראים כמו בני אדם רגילים והם שתו משקאות חריפים על אף שהיה זה צהריים.
    לא זיהית שם אף אחד.
    'אולי כדאי לשאול אנשים? או שלא כדאי למשוך תשומת לב?'

וונדי ~

"מתוקה שלי!" קראה אמך והביאה לך חיבוק. היא הגישה לך את הגלידה ביד ואמרה לך שלאחר שתאכלי אותה תוכלי לרחף קלות באוויר.
    "דמון הינו השותף לנשמה שלך." החל להסביר אביך (קראי בעמוד הראשון פרטים על דמונים). לאחר שאביך הסביר לך את הכל התחלתם לצעוד לעבר קניון גדול. אביך שאל אותך מה ברצונך לעשות קודם. "עם מי תרצי ללכת? אחד מאיתנו חייב לעשות סידורים לבית. תישארי עם אמא או איתי?"

ג'ואי ~

אתה ניגש לאחת החנויות ונכנס פנימה. אחד המוכרים ניגש לדבר איתך ואומר שהוא מוכן לעשות איתך עיסקה. הוא לא מצליח למצוא את מנורת הזהב שיש לו במחסן. אם תמצא לו את המנורה הוא יגלה לך פרטים על מה שאתה מחפש.

לוק ~

לוק 8
    נברן כפייתי 2

הוא היה קטן מימדים פחות או יותר. לאחר שניסית לחמוק וראית שהוא ניגש אליך ישירות, בעטת ברצפה והטזת לו חול אל תוך העיניים. דבר שהיאט אותו. לבנתיים.

14. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    אנג'ל ~

'אני בסדר אנג'ל. אני מקווה שאני לא הכאבתי לך. אחרי הכל אני יותר חזק ממך אל תשכח.' צחק פאנג. 'הוא אמר שעלינו להגיע לפאב, הוא יילחם איתנו שם. הוא אמר שהוא יודע מה אנחנו צריכים. מצמצץ פעמיים ותמצא את עצמך בפאב. זה מעין קסם שהוא יצר.
    לאחר שמצמצת, גילית את עצמך בתוך פאב מעושן של קוסמים. הם היו נראים כמו בני אדם רגילים והם שתו משקאות חריפים על אף שהיה זה צהריים.
    לא זיהית שם אף אחד.
    'אולי כדאי לשאול אנשים? או שלא כדאי למשוך תשומת לב?'

וונדי ~

"מתוקה שלי!" קראה אמך והביאה לך חיבוק. היא הגישה לך את הגלידה ביד ואמרה לך שלאחר שתאכלי אותה תוכלי לרחף קלות באוויר.
    "דמון הינו השותף לנשמה שלך." החל להסביר אביך (קראי בעמוד הראשון פרטים על דמונים). לאחר שאביך הסביר לך את הכל התחלתם לצעוד לעבר קניון גדול. אביך שאל אותך מה ברצונך לעשות קודם. "עם מי תרצי ללכת? אחד מאיתנו חייב לעשות סידורים לבית. תישארי עם אמא או איתי?"

ג'ואי ~

אתה ניגש לאחת החנויות ונכנס פנימה. אחד המוכרים ניגש לדבר איתך ואומר שהוא מוכן לעשות איתך עיסקה. הוא לא מצליח למצוא את מנורת הזהב שיש לו במחסן. אם תמצא לו את המנורה הוא יגלה לך פרטים על מה שאתה מחפש.

לוק ~

לוק 8
    נברן כפייתי 2

הוא היה קטן מימדים פחות או יותר. לאחר שניסית לחמוק וראית שהוא ניגש אליך ישירות, בעטת ברצפה והטזת לו חול אל תוך העיניים. דבר שהיאט אותו. לבנתיים.
    זה נתן לי זמן להרגיע את הנשימה ולחשוב עמוק. אבעט בו, קצת באכזריות, ואתנשף בכבדות, "אתה חתיכת דמון עצבן הא?"
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

15. student of Gakuen Alice
    וונדי ~

''אומ.... אני מעדיפה עם אמא'' אומר בביישנות.
    אני אלך עם אמא אל הקניון ואשאל ''אמא איך אוכל להשיג דמון? ומה זו רכישה?W' שאלתי בסקרנות

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 27 מתוך 44 ראשוןראשון ... 17252627282937 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •