מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אנג'ל ~
במבט נוסף אתה מבחין בזנבותיהם. מדובר באלפים.
'נו?!' צחק פאנג. 'מה לא טבעי באשליה שלי?! אני כבר מתחיל להתעייף.'
וונדי ~
"תשמעי מתוקה. את שוכנת אנרגיה, אלף." מתחיל אביך לגולל בפניך את כל הסיפור שכבר קראת בעמוד הראשון של המשחק. "מתנה אחת הענקתי לך שאין לכל אלף, את יודעת להשתמש בחרב. על כן יש לי מתנה קטנה בשבילך." אומר אביך ומושיט לך את החרב שאת מכירה כה טוב. "מהיום היא שלך. בלי יהלומים ובלי שום דבר."
וונדי ~
"תשמעי מתוקה. את שוכנת אנרגיה, אלף." מתחיל אביך לגולל בפניך את כל הסיפור שכבר קראת בעמוד הראשון של המשחק. "מתנה אחת הענקתי לך שאין לכל אלף, את יודעת להשתמש בחרב. על כן יש לי מתנה קטנה בשבילך." אומר אביך ומושיט לך את החרב שאת מכירה כה טוב. "מהיום היא שלך. בלי יהלומים ובלי שום דבר."[/quote]
מתי אני יקבל דמון? D: (פליז שיהיה חמוד פליז שיהיה חמודxd )
''אוקיי, אני שוכנת אנרגיה, אלפית מה שזה לא אומר, קראתי על אלפים באגדות אך לא ידעתי שהם אמיתיים ובטח שאני לא אחת מהם..'' אני יהרהר בקול
''מה עוד יש פה לראות ולעשות?'' אשאל
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אנג'ל ~
פאנג נעמד מולך לפתע, הוא זינק עליך במבט זועם ונשך אותך.
פקחת עניים בהפתעה. עמדת מול הקניון וגשם טיפטף עליך בעדינות. פאנג נעמד מולך ומבטו נראה דואג. הוא אכן נשך אותך. 'אני מצטער אנג'ל, זאת היתה הדרך היחידה לבטל את המבט עם העיניים האדומות האלה, חוץ מזה שכמעט הרגת אותי!' אמר פאנג וצלע מעט.
וונדי ~
"מעוניינת לרכוש לך דמון?" שואל אביך בקול מעניין.
וונדי ~
"מעוניינת לרכוש לך אלף?" שואל אביך בקול מעניין.[/quote]
Lol התכוונת לדמון?
___________________-
''דמון\אלף?'' אשאל את אבי
''מה זה אומר? זה סוג של משחק?'' אשאל בסקרנות רבה.
''ויש לי שאלה שמדאיגה אותי אבא, לאלפים יש..אויבים?'' אוסיף בחשש
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אנג'ל ~
'אני בסדר אנג'ל. אני מקווה שאני לא הכאבתי לך. אחרי הכל אני יותר חזק ממך אל תשכח.' צחק פאנג. 'הוא אמר שעלינו להגיע לפאב, הוא יילחם איתנו שם. הוא אמר שהוא יודע מה אנחנו צריכים. מצמצץ פעמיים ותמצא את עצמך בפאב. זה מעין קסם שהוא יצר.
לאחר שמצמצת, גילית את עצמך בתוך פאב מעושן של קוסמים. הם היו נראים כמו בני אדם רגילים והם שתו משקאות חריפים על אף שהיה זה צהריים.
לא זיהית שם אף אחד.
'אולי כדאי לשאול אנשים? או שלא כדאי למשוך תשומת לב?'
וונדי ~
"מתוקה שלי!" קראה אמך והביאה לך חיבוק. היא הגישה לך את הגלידה ביד ואמרה לך שלאחר שתאכלי אותה תוכלי לרחף קלות באוויר.
"דמון הינו השותף לנשמה שלך." החל להסביר אביך (קראי בעמוד הראשון פרטים על דמונים). לאחר שאביך הסביר לך את הכל התחלתם לצעוד לעבר קניון גדול. אביך שאל אותך מה ברצונך לעשות קודם. "עם מי תרצי ללכת? אחד מאיתנו חייב לעשות סידורים לבית. תישארי עם אמא או איתי?"
ג'ואי ~
אתה ניגש לאחת החנויות ונכנס פנימה. אחד המוכרים ניגש לדבר איתך ואומר שהוא מוכן לעשות איתך עיסקה. הוא לא מצליח למצוא את מנורת הזהב שיש לו במחסן. אם תמצא לו את המנורה הוא יגלה לך פרטים על מה שאתה מחפש.
לוק ~
לוק 8
נברן כפייתי 2
הוא היה קטן מימדים פחות או יותר. לאחר שניסית לחמוק וראית שהוא ניגש אליך ישירות, בעטת ברצפה והטזת לו חול אל תוך העיניים. דבר שהיאט אותו. לבנתיים.
וונדי ~
"מתוקה שלי!" קראה אמך והביאה לך חיבוק. היא הגישה לך את הגלידה ביד ואמרה לך שלאחר שתאכלי אותה תוכלי לרחף קלות באוויר.
"דמון הינו השותף לנשמה שלך." החל להסביר אביך (קראי בעמוד הראשון פרטים על דמונים). לאחר שאביך הסביר לך את הכל התחלתם לצעוד לעבר קניון גדול. אביך שאל אותך מה ברצונך לעשות קודם. "עם מי תרצי ללכת? אחד מאיתנו חייב לעשות סידורים לבית. תישארי עם אמא או איתי?"
''אומ.... אני מעדיפה עם אמא'' אומר בביישנות.
אני אלך עם אמא אל הקניון ואשאל ''אמא איך אוכל להשיג דמון? ומה זו רכישה?W' שאלתי בסקרנות
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)